-
Το ίδιο ήταν εχθές έξω από τη 'μαύρη θάλασσα'. Γενικά έξω από το συγκεκριμένο εστιατόριο ακόμα και καθημερινές, θα πετύχεις σίγουρα κάποιο ακριβό αυτοκίνητο. Περνάω από εκεί τουλάχιστον μέρα παρά μέρα βράδυ.
-
CL63...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο Μπίτρος της Γερμανίας;
https://www.autoscout24.com/offers/paga ... 4676f3e10d
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ο Μπίτρος της Γερμανίας;https://www.autoscout24.com/offers/paga ... 4676f3e10d
Προφανώς εννοείς ο http://www.koliopoulos-mallis.gr/ της Γερμανίας.
Ο Μπίτρος δεν νομίζω ότι φέρνει τέτοια. -
Ουάου, τον αγνοούσααυτόν. Μερσί!
-
Νέο Peugeot 508 με αυτοκόλλητα 4Τ στην ΕΟ φαντάζομαι καθ οδόν προς Ακραίφνιο. Pas mal οπτικά για την κατηγορία του...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ουάου, τον αγνοούσααυτόν. Μερσί!Kάθε 1-2 εβδομάδες αλλάζει βιτρίνα.
Τώρα έχει ένα Ford GT, το προηγούμενο μοντέλο και ένα Range rover plug in. Ευτυχώς που υπάρχει αυτός και βλεπουμε κανένα από τα αυτοκίνητα του Grand Tour στο Ελλαντα. -
Άραγε, έχει φέρει ποτέ την αδυναμία μου; To Lexus LC500;
-
Σήμερα είδα για πρώτη φορά στην ΕΟ i30 N. Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο και αυτό το λέει hater της εταιρείας που δεν ξεχνα τις πρώτες της δημιουργίες ή τα βιασμενα από αισθητικής άποψης των early '00s. Επίσης κάνει και σκασιματα στις αλλαγές, τι άλλο θέλει κανείς.
Ωραία λεπτομέρεια: Το φλας ενσωματωμένο στα DRL, οπότε μόλις τελείωνε η αλλαγή πορείας επανερχόταν στο φως ημέρας.
-
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Σήμερα είδα το πρώτο i30 N. Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο και αυτό το λέει hater της εταιρείας που δεν ξεχνα τις πρώτες της δημιουργίες ή τις τα βιασμενα από αισθητικής άποψης των early '00s. Επίσης κάνει και σκασιματα στις αλλαγές, τι άλλο θέλει κανείς.Ωραία λεπτομέρεια: Το φλας ενσωματωμένο στα DRL, οπότε μόλις τελείωνε η αλλαγή πορείας επανερχόταν στο φως ημέρας.
Νομίζω έχει τον καλύτερο ήχο στην κατηγορία του..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Επιβλητικό αν και αδικείται λίγο σε λευκό.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όμορφο γιατί είναι καινούριο στον δρόμο αλλά νομίζω γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα περνάει απαρατήρητο.
Παρόλο που πρόκειται για κρυφο5θυρο sedan δεν μου βγάζει καθόλου αισθητική sportsedan... -
Έχει εξαιρετικό σουλούπι, νομίζω θα είναι διαχρονικό σχέδιο, σαν τις κόκκινες 156 ένα πράγμα
-
Πολύ εντυπωσιακή. Έκανε 1-2 ανοιγματάκια... κόλαση!!!
-
Σκ στις Σερρες Overdrive lap
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ανθίζουν οι δουλειές στη Βουλγαρία...
Έρωτας το Skyline
-
Φοβερό το gt r ,εκανε γύρο με κατανάλωση 5lt/100km
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Φοβερό το gt r ,εκανε γύρο με κατανάλωση 5lt/100kmΛόγω group, έπρεπε να γράψουν 1.5 dci
-
Βραδιά λιμουζίνας δεκαετίας '90:
Και μια υπέροχη Granturismo (αν και σε λάθος χρώμα):
-
Ας την είχα κι ας ήταν λάθος χρώμα, δεν θα με χαλούσε.
Είδα χθες μια Merc S600 ίδια με τη δικιά σου στη φωτό. Το αυτοκινητο ήταν κουφέτο, σε άριστη κατάσταση κοίταξα wikipedia αλλά δεν έβγαλα άκρη, τί μοτέρ φοράει?
Έχω βγάλει και φωτό που σταματησα πίσω της στο φανάρι. Δεν χόρταινα να την κοιτάζω!!!
Carspotting [#7]