-
Όχι.στο εργοστασιακό χρώμα...η απλή εκδοση.
-
Λογικα η αναμονη αφορα το face lift.
-
Επειδή πρέπει να αρέσεις αλλά δεν έχεις τα χρήματα πρέπει να πάρεις δάνειο για να αρέσεις στους άλλους,
αλλά θα το έχεις στο parking επειδή θα πληρώνεις το δάνειο, για να αρέσεις!!!
Ευτυχώς εμείς δεν πήραμε baleno για να αρέσουμε. -
Πρέπει να πάρεις δάνειο για να μην έχεις κακομουτσουνο αυτοκίνητο;;;
Στην τελική τα όμορφα δεν κοστίζουν πάνω από 1000€ περισσότερα από το μπαλενο, όπως και το μπαλενο δεν το θεωρώ άσχημο οπτικά!
Το ομοσταβλο ignis είναι όντως ένα έκτρωμα!!!!!!! -
Στο ότι θα πάρει vag για να μην τον ειρωνεύονται, λύγισα [emoji23]
Sent from my CUBOT NOTE Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης poliviosfp έγραψε:
Αν δεν θέλεις κράξιμο ή ειρωνεία πρέπει να αγορασεις κάποιο που βρίσκεται στις top επιλογές όπως φιέστα ή κάποιο vag [emoji38].
Ισα ίσα. Το αντίθετο ισχύει. Οι κορυφαίες επιλογές πάντα έχουν κράξιμο. Ένας που παίρνει ένα αυτοκίνητο μέτριου αγοραστικου ενδιαφέροντος το κάνει συνειδητά, ξέροντας τα υπέρ και τα κατά της επιλογής του. Αυτός που πάει σαν το πρόβατο στις top επιλογές επειδή το είδε στην διαφήμιση, το πήρε ο γείτονας ή θεωρεί τίτλο να λέει ότι έχει το Χ, το Ψ τρώει τα μούτρα του για διάφορους λόγους και μετά γκρινιάζει κράζει κλπ.
Και κατι βασικό. To Baleno έχει δίπλα του το Swift. Εκ των έσω πολύ σκληρό ανταγωνιστή. Και όταν αναφερόμαστε σε supermini της Suzuki αυτόματα όλοι σκεφτόμαστε το Swift και όχι την ινδική σκιά του.
@luckies, όλοι είμαστε υποψήφιοι κατά καιρούς για edit mod ή warn. Χωρίς να ξέρω τον Lap και σε μένα σαν τυχαίο αναγνώστη μου φάνηκε οτι είχε στα τελευταία του πόστς μια παράξενη άνευ λόγου συμπεριφορά που έφερνε σε spamming.
Και εντέλει ο καθένας αποφασίζει και λειτουργεί όπως ο ίδιος νομίζει. Στο καλό αν έφυγε, με το καλό αν έρθει. -
Ρε παιδιά αν διαβάσετε το τοπίκ θα δείτε ειλικρινή κριτική από 4 με 5 άτομα που ΈΧΟΥΝ ΑΓΟΡΆΣΕΙ το αμάξι. Δεν έχουμε γράψει ευχολόγια, ούτε ευλογαμε τα γένια μας. Οπότε όταν μπαίνει με υφακι και γράφει κάποιος υποτιμητικά το πρόβλημα το έχει ο ίδιος γιατί στο κάτω κάτω its a baleno so fucking what...
Σκοπός του τοπικ είναι να ενημερώσουμε και να σχολιάσουμε τα του baleno που δεν νομίζω να υπάρχει κ πουθενά αλλού τέτοια πληροφόρηση για αυτό το μοντέλο. -
Το θέμα αφορά το Baleno οπότε είναι φυσιολογικό η συζήτηση να αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο. Και κακά τα ψέμματα, αλλά η άποψη όσων έχουν το αυτοκίνητο έχει και μία μεγαλύτερη βαρύτητα.
Εγώ πάντως το θέμα το διαβάζω συνεχώς παρόλο που δεν γράφω τακτικά. Το Baleno είναι ένα από τα ποιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα για την Ελλάδα.
Και τέλος, γιατί να αποχωρήσει ο φίλος LAP; Αυτό δεν το καταλαβαίνω.
Νομίζω ότι δεν έχει αποχωρήσει. Και δεν υπάρχει και κάποιος ιδιαίτερος λόγος για να αποχωρήσει.
Εκτός αν αφορά προσωπικά του θέματα. Οπότε αλλάζει το θέμα...υ.γ. σήμερα έπεσα σε λευκό Baleno καινούριο του κουτιού. Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι εδώ μέσα, αλλά το αυτοκίνητο αν μη τι άλλο ξεχωρίζει και εμένα μου αρέσει πολύ. Και ο εξωτερικός σχεδιασμός και ο εσωτερικός.
-
Τι ; Έφυγε ο Lap;
Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τόσο αυστηροί , ωραίες συζητήσεις γίνονται , σίγουρα off topic αλλά μέσα στο πλαίσιο της αυτοκίνησης και σίγουρα χωρίς χωρίς χαρακτηρισμούς και προσβολές αλλά με επιπεδο από μέλη όπως ο Lap.
Ελάτε ρε παιδιά τώρα!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Τι ; Έφυγε ο Lap;
Δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τόσο αυστηροί , ωραίες συζητήσεις γίνονται , σίγουρα off topic αλλά μέσα στο πλαίσιο της αυτοκίνησης και σίγουρα χωρίς χωρίς χαρακτηρισμούς και προσβολές αλλά με επιπεδο από μέλη όπως ο Lap.
Ελάτε ρε παιδιά τώρα!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
+1
-
Δεν μπορώ ούτε οι πμ να του στείλω, τί έγινε;;;;
-
Μπορεί να έχει απενεργοποιήσει την αποδοχή pm από άλλους χρήστες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. σήμερα έπεσα σε λευκό Baleno καινούριο του κουτιού. Δεν ξέρω τι λένε οι υπόλοιποι εδώ μέσα, αλλά το αυτοκίνητο αν μη τι άλλο ξεχωρίζει και εμένα μου αρέσει πολύ. Και ο εξωτερικός σχεδιασμός και ο εσωτερικός.Νίκο, να το ψάξεις αυτό! Μην το αφήσεις έτσι...
Είσαι μάλλον ο μοναδικός που θεωρεί το design, εξωτερικό και εσωτερικό, σημαντικό ατού για το Baleno! Είπαμε ότι το αμάξι έχει κάποια πολύ συγκεκριμένα ιδιαίτερα προτερήματα, αλλά όχι και το σχεδιασμό, βρε παιδί μου. Ούτε ο Μπαλένος (κατά κόσμον Lap) δεν θα τα έλεγε αυτά...
-
Είναι γνωστό ότι οι λόγοι που το απέρριψα και δεν τόλμησα να το κάνω ούτε test drive ήταν δυο-τρία θεματάκια που εντόπισα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Αν δεν είχε αυτά τα θεματάκια θα το είχα αγοράσει εύκολα.
Στη σχεδίαση το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι θα το ήθελα κάπως ποιο χαμηλωμένο στην πίσω πλευρά.
Αλλά αυτό το θεωρώ λεπτομέρεια. -
Τι θέματα σε ενόχλησαν εσωτερικά;
-
Προσωπικά δεν μου αρέσει που πολλά πλαστικά έχουν πολλούς τζόγους κ δεν είναι πιο περιποιημένα. Π. Χ. Το κεντρικό τούνελ δεν είναι σφχτοδεμενο και ο τεμπέλης φαίνεται ψεύτικος.
-
Σε μια βδομάδα παραλαμβάνω μάγκες..δε χορταινω να το χαζεύω...
-
Ποια έκδοση πήρες; καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ φίλε.την gl+ με δώρο parktronik συναγερμό πατάκια Κιτ βοήθειας
-
Καλοτάξιδο!! Χρωματάκι;
Εγώ είχα κολλήσει με το ασημί...
Suzuki Baleno II