Πολυβιε, σε ευχαριστω πολυ που με θυμασαι.
Εχω πολλα παγια εξοδα αυτην την περιοδο και δεν προχωρω σε αγορα αμεσα. Ενας βασικος μισθος και παραπανω ειναι το καλημερα καθε πρωτη του μηνος.
Περιμενω να δω και το φεισλιφτ τι πακετα ασφαλειας θα εχει και θα δω.
Ερχεται κρυο ggab
Στα αλλα λοιπον
Γιατι το κιβωτιο ειναι απο τα 80ς;
Πριν πεντε ετη ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας ειχαν 5ταχυτο. Το αυτοκινητο ειχε εξελιχθει εκεινη την εποχη.
2012-2013 παρουσιαστηκε το 2015.
Του μπαλενο το κιβωτιο εχει πολυ ελαφρυα αισθηση και πολυ καλο κουμπωμα
Στα υβριδικα εχει ηλεκτρικο μπουσταρισμα 5 κιλων ροπης οπου ακριβως υπαρχει κενο της ροπης του κινητηρα.
Συνεπως ειναι αχρηστη η πιο πυκνη κλιμακωση. Η τελικη σχεση μεταδοσης ειναι αρκετα μακρυα.
Αυτο που αναφερω το ανεφεραν και οι ιαπωνες.
Το cvt λογω της αστικης χρησης του μοτερ βολευει πολυ, ειναι της γιατκο, το οποιο ειναι εξαιρετικο σε αισθηαη και με μια επιπλεον ταχυτητα που διευρυνει παρα πολυ το ευρος στροφων. Απο αξιοπιστια δεν γνωριζω, ειχε γενικα θεματακια η γιατκο με τα νισσαν
Το τουρμπατο βγαινει με ενα απο τα καλυτερα αυτοματα της αγορας, της αϊσιν και με κουμπακια στο τιμονι.
Στο φεισλιφτ ισως φερουν 6 ταχυτο κιβωτιο. Εχει ξεκινηση η παραγωγη του ανεφεραν.
Τωρα στα πλαστικα ναι ολοι το ξερουμε και δεν κρυβεται αλλα ειναι πολυ στιβαρα και καλοδεμενα μεταξυ τους.
Για τριγμους δεν ακουω πολλα, εδω πανακριβα αυτοκινητα τριζουν στα πρωτα 10.000 χλμ.
Η αναρτηση στο 1,2 ειναι πιο μαλακη ενω στο τουρμπατο μοιαζει του σουιφτ.
Ολοι ελεγαν για σφιχτη αναρτηση του σουιφτ, εγω την βρηκα εξαιρετικη.
Τα φρενα στο 1,2 εχουν ιδια αποδπση με το πολο 1,0 τσι με dsg.
Φυσιολογικη δηλαδη.
Στο τουρμπατο υπαρχει θεματακι, αλλα περιμεμουμε το φεισλιφτ.
Το μεγαλο προφιλ στο πορτπαγκαζ καπου πηρε το ματι μου πως σχεδιαστηκε για λογους ασφαλειας σε οπισθια συγκρουση.Το ανεφεραν καπου. Παντως θεωρω πως εχει κανονικο σχημα εχει και πολλα εξτρακια στο πλαϊ
Ποια εκδοση ειδες; τι τιμη σου παν;
Παντως με ενδιαφερει η αποψη σου πες και αλλα. Πως σου φανηκε ως αυτοκινητο πολης.