-
Ακριβώς...στην ίδια κατηγορία είναι (ελάχιστη διαφορά σε μήκος και μεταξόνιο, ίδιος χώρος αποσκευών και επιβατών πρακτικά), το Vitara είναι σε μικρότερη κατηγορία. Απλά λόγω σχεδίασης, το QQ φαίνεται μεγαλύτερο, χωρίς να είναι επί της ουσίας.
-
Φάνη, μόλις τελειώσεις την 4ετία με το Kuga θα εκτυπώσεις τις δημοσιεύσεις σου στον μίτο αυτό, θα πας στον Σφακιανάκη και θα ζητήσεις έκπτωση για τη..'ζωή που δεν έζησες', ε; Πες αλήθεια!
-
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας !
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Φάνη, μόλις τελειώσεις την 4ετία με το Kuga θα εκτυπώσεις τις δημοσιεύσεις σου στον μίτο αυτό, θα πας στον Σφακιανάκη και θα ζητήσεις έκπτωση για τη..'ζωή που δεν έζησες', ε; Πες αλήθεια!Γιατί 4ετία, σαν τις εκλογές πάμε!?!?
Έχω άλλο τρόπο να ζητήσω έκπτωση στον Σφακ.
-
Έχεις δίκιο, αυθαιρέτησα
Εγώ που αλλάζω αυτοκίνητο max στην 5ετία, δεν με απασχολεί, γιατί κερδισμένος βγαίνω.
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
Έχεις δίκιο, αυθαιρέτησαΕγώ που αλλάζω αυτοκίνητο max στην 5ετία, δεν με απασχολεί, γιατί κερδισμένος βγαίνω.
Αυτό είναι το μέχρι τώρα παρελθόν, ελπίζω να καταφέρω να διατηρήσω αυτή την τακτική...ήδη έχω βαρεθεί το Κούγκα και θέλω να το αλλάξω! Βασικά, έχω πρόβλημα γιατί μετά τον 1-1.5 χρόνο τα βαριέμαι τα αυτοκίνητα και θέλω να πάρω κάποιο άλλο...αλλά δεν μου βγαίνουν τα οικονομικά!
-
Δώστε κάνα link για υαλοκαθαριστήρες.
Να 'ναι σαν τους original, και να μην χρειάζονται 'ματσακωνιές' και 'αντάπτορες' για να κουμπώσουν. -
Έχει κανείς εμπειρία από τα Yokohama bluEarth ES ES32. Διαβάζω πολύ καλές κριτικές και ότι είναι εξαιρετικά ήσυχο λάστιχο. Το έχει δοκιμάσει κανείς σε κανένα αυτοκίνητο?
-
Σε ούτε ένα τεστ δεν φαίνεται πάντως..
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Yokoh ... s-ES32.htm
Αν βλέπεις θερινά και δίνεις ~€120/κομμάτι, δες και τα gw eff grip που lemouz και alatar έχουν πει καλά λόγια.
Υ.Γ. Έριξα μια ματιά τι λένε και για τα michelin cc.
'Noticed that when accelerating & turning sharply left in the wet the front tyres do give up a bit of grip & slip just a fraction before holding again'. https://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Mich ... mate_2.htm
Ανατριχιαστικά ακριβές το σχόλιο. Το έζησα προχθές (με cc+) και είναι το 2ο 'νούμερο' που μου κάνουν σε στεγνό, σε 4 μήνες και 4.000χλμ Και σε τι οδηγό, ε;
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Έχει κανείς εμπειρία από τα Yokohama bluEarth ES ES32. Διαβάζω πολύ καλές κριτικές και ότι είναι εξαιρετικά ήσυχο λάστιχο. Το έχει δοκιμάσει κανείς σε κανένα αυτοκίνητο?Μια χαρά λάστιχο είναι. Το φορά το corsa 1.2 που έχουμε και επί της ουσίας είναι ένα λάστιχο με πολλά περιθώρια πρόσφυσης. Έρχεται να διορθώσει με άριστο τρόπο τα κακώς κείμενα της απαράδεκτης ανάρτησης του οπελ.
-
https://autotriti.gr/data/news/preview_ ... 183415.asp
Test 100.000 VITARA 1.4
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καθαρισμό κλιματισμού έχει κάνεις κανείς μόνος του; Εάν ναι, προτείνετε με spray στη καμπίνα, με αφρό στον σωλήνα συμπυκνωμάτων, κάτι άλλο;
-
Καλησπέρα στην παρέα.
Είμαι για service στα 120.000.
Θα με βοηθούσε αν γράφατε εδώ ή με πμ κανένα συνεργείο Θεσσαλονίκη (εκτός αντιπροσωπείας)
που να έχει δουλέψει τον κινητήρα μας (diesel).
Ο Γιαπωνέζος μου είπε για έναν κάπου τερψιθεα σταυρουπολης αλλά για τα απλά πράγματα.
Άλλος;;;Ενημερωτικά: για ιμάντα χρονισμού ο Νταλιάνης δίνει την καλύτερη τιμή στα 450€.
Με βλέπω για εκεί.
Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει (για πιο φθηνά) να εμπιστευτείς αλλού...
ΚΑΛΟ ΤΣΙΚΝΙΣΜΑ )) -
Όποιος στείλει pm στον dolomites ας το κοινοποιήσει και σε μένα σας παρακαλώ.
-
Κύριοι έχετε pm.....
-
Ωραία ξεκίνησε ο μήνας.
Το παρακάτω μου βγήκε 200 μέτρα μετά απο μια ανηφόρα όπου ειχα stop, και περίμενα, και δούλεψε το hill hold. Γράφω απτο συνεργείο. -
Ευχομαι να πέσω μέσα και να είναι απλά μια καμένη ασφάλεια.
-
'Πρόβλημα στο σύστημα σύμπλεξης του πίσω διαφορικού. Στάλθηκε η τεχνική αναφορά στην Suzuki και περιμένουμε απάντηση για επισκευή/ανταλλακτικά'... μου είπαν.
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
'Πρόβλημα στο σύστημα σύμπλεξης του πίσω διαφορικού. Στάλθηκε η τεχνική αναφορά στην Suzuki και περιμένουμε απάντηση για επισκευή/ανταλλακτικά'... μου είπαν.Μια φορά που μου έβγαλε 'πρόβλημα' στο esp και asr ήταν γιατί έβγαλα την σχετική ασφάλεια από την ασφαλειοθήκη!
-
Έχω πολύ καιρό να ανοίξω καπό...δεν έχω πειράξει τίποτα. Φαντάζομαι, θα το τσέκαραν, αν είναι θέμα ασφάλειας. Το σήκωσαν και στην ράμπα....δεν ξέρω, τι να πω.
Ελπίζω πάλι, όπως την είχα πάθει και με το Astra, να μην έπεσα σε '...αμάξι της Παρασκευής'
SUZUKI SX4 SCROSS