-
Kαι γω θελω να τρωω σουσι μια φορα τη βδομαδα οπως αλλοι γουσταρετε να βλετετε οπερα η καλλιτεχνικο πατιναζ...
Να ανοιξει ενα κρατικο σουσαδικο το οποιο να πληρωνετε ολοι ωστε να πηγαινουμε εμεις που μας αρεσει το σουσι και ειμαστε μειοψηφια....και ας εχει καμμια 500 υπαλληλους το ρεστοραν δε πειραζει...προσφερει ποιοτητα σε μας...ΚΑΜΜΙΑ επιχειρηση κρατικη η οχι δε θα πρεπει να λειτουργει και να ειναι ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ....αν ειναι ζημιογονα πρεπει να κλεινει....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τι να κάνουμε δηλαδή; Με το ζόρι θα πρέπει να το κατανοήσω και να πω και μπράβο στο κράτος;Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία για τον φτωχό, μπορεί να γίνει προσιτή μέσω της τηλεόρασης.
Το δε επίπεδο που πρέπει να κρατήσει η δημόσια τηλεόραση είναι αντιεμπορικό. Η δημόσια τηλεόραση δεν πρέπει να ακολουθεί τη μόδα π.χ. reality. Πρέπει να δείχνει ντοκιμαντέρ, να έχει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά κλπ κλπ. Ένα δημόσιο αγαθό δηλαδή. Όπως η υγεία και ο στρατός που συμφωνείς να πληρώνεις.
Το ότι δεν το κάνει σωστά( και δεν το έκανε ποτέ), είναι λόγος για να αλλάξει. Το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε όπως κάθε άλλος τομέας για ρουσφέτια, δε σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί. Σημαίνει ότι πρέπει να έχει ένα λογικό κόστος(στα πλαίσια των ιδιωτικών καναλιών), χωρίς να μας ενδιαφέρει άμεσα αν είναι κερδοφόρα. Δηλαδή με ένα ποιοτικό πρόγραμμα, που δεν συμφέρει τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά τον αριθμό υπαλλήλων ενός ιδιωτικού, δε θα γκρίνιαζε κάποιος.Και μιλάει κάποιος που τους πληρώνει σε 9 παροχές ρεύματος.
Kαι γω θελω να τρωω σουσι μια φορα τη βδομαδα οπως αλλοι γουσταρετε να βλετετε οπερα η καλλιτεχνικο πατιναζ...
Να ανοιξει ενα κρατικο σουσαδικο το οποιο να πληρωνετε ολοι ωστε να πηγαινουμε εμεις που μας αρεσει το σουσι και ειμαστε μειοψηφια....και ας εχει καμμια 500 υπαλληλους το ρεστοραν δε πειραζει...προσφερει ποιοτητα σε μας...ΚΑΜΜΙΑ επιχειρηση κρατικη η οχι δε θα πρεπει να λειτουργει και να ειναι ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ....αν ειναι ζημιογονα πρεπει να κλεινει....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε θέλω να σε ξενερώσω, αλλά πρέπει να κλείσουν τα πάντα... Σχολεία, νοσοκομεία, στρατός, ρεύμα σε ευπαθείς ομάδες, αστυνομία και πολλά ακόμα.
-
Τι σχεση εχουν τα σχολεια ο στρατος που ειβαι απαραιτητα για την ασφαλεια η τη μορφωση με τη διασκεδαση καποιου βλεποντας τριπλο αξελ στο παγο???η ακουγοντας κατηχηση για το ποσο καλος πρωθυπουργος ειναι ο αλεξης??
Πραγματικα η ερτ υπηρχε τοσα χρονια μονο για ρουσφετια...ειδες κανεις να αναμορφωνεται??
Και ολα αυτα μονο με 3000 υπαλληλους τα καλα χρονια....τωρα δε ξερω ποσους εχειΣτάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαβάζεις όλα όσα γράφω ή τα μισά; ΕΓΡΑΨΑ ΌΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΌΛΑ. Δεν μιλάμε να μείνει ως έχει. Αν είναι έτσι, τότε προφανώς να κλείσει.
Η σωστή ενημέρωση είναι θεμέλιο της δημοκρατίας. Αλλιώς ψήφιζε ότι σου λέει ο Βαρδινογιαννης, ο Αλαφούζος και ο Σαββίδης. -
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Τι σχεση εχουν τα σχολεια ο στρατος και αλλα απαραιτητα με τη διασκεδαση καποιου βλεποντας τριπλο αξελ στο παγο???η ακουγοντας κατηχηση για το ποσο καλος πρωθυπουργος ειναι ο αλεξης??
Και ολα αυτα μονο με 3000 υπαλληλους τα καλα χρονια....τωρα δε ξερω ποσους εχειΣτάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και η ψυχαγωγία, μόρφωση, ενημέρωση κλπ που γίνονται μέσω της τηλεόρασης ραδιόφωνου (μόνο της κρατικής δυστυχώς) απαραίτητα είναι, και δεν πρέπει να είναι εμπόρευμα. Αλλά ξέχασα στον καπιταλισμό ζούμε οπότε αυτά και άλλα ακόμα πιο απαραίτητα, εμπόρευμα είναι.
- Αυτά που έγραψε ο από πάνω
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
... Έτσι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν πολύπλευρη (μακριά από διαπλεκόμενα συμφέροντα) ενημέρωση, ποιοτικό πρόγραμμα τηλεόρασης και αθλητικά γεγονότα με ελάχιστο κόστος (όπως π.χ. τα 3ε το μήνα για την ΕΡΤ) κ.α. Αν πιστεύεις ότι οι υπηρεσίες θα πρέπει να είναι καλύτερες (π.χ. να έχουμε μεγαλύτερη φοροαπαλλαγή οι ανάπηροι) ή να διευρυνθεί η βάση τους ή να μπορείς και εσύ να κάνεις χρήση στο μέλλον (μακριά από το παράδειγμα εδώ), δεν αποφασίζεις να απαιτήσεις να κόψεις την επιδότησή τους μη πληρώνοντας την αλλά απαιτείς τα παραπάνω.
Για τα κρατικά ΜΜΕ ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω. Οπότε ας μην επαναλαμβάνομαι.
Για υπόλοιπα θέματα που αφορούν το κράτος ευχαρίστως να σου αναφέρω τις απόψεις μου, αρκεί να γίνεις ποιο συγκεκριμένος. Με το τσουβάλιασμα σε αυτά τα θέματα δεν τα πάω καλά.
-
Μα στο κομματι που συμφωνω με αυτα που λες δεν εχω να προσθεσω κατι...Ισως αν λειτουργουσε οπως επρεπε (ποιοτητα προγραμματων και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ενημερωση) και οχι σα κυβερνητικη προπαγανδα δεν ηταν τοσο ζημιογονα...ισως να ταν και κερδοφορα γιατι υπαρχει κοσμος που εχει βαρεθει να βλεπει ριαλιτι κλπ...
Αλλα τοσα χρονια δεν εγινε τπτ...Πιστευεις οτι αυτα ειναι εφικτα?
Ειπα παραπανω οτι καμμια φορα αναγκαζομαι κ ακουω ραδιοφωνο της ερτ και πραγματικα μονο αηδια αισθανομαι...Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://www.zoornalistas.com/2019/02/and ... o.html?m=1
Το γεγονός ότι αυτός δεν πληρώνεται από τους λογαριασμούς ρεύματος ΚΑΙ των ιδιωτικών παρόχων
(βέβαια από μας πληρώνεται παλι μέσω των θαλασσοδανειων των ΜΜΕ) τον καθιστα λιγότερο ;;; -
Storm, προφανώς και ισχύουν, αλλά το πονάει χέρι κόψει χέρι, δεν είναι πάντα λύση (μερικές φορές ναι είναι, αλλά σίγουρα όχι στην προκειμένη περίπτωση).
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Τι να κάνουμε δηλαδή; Με το ζόρι θα πρέπει να το κατανοήσω και να πω και μπράβο στο κράτος;
Η ενημέρωση και η ψυχαγωγία για τον φτωχό, μπορεί να γίνει προσιτή μέσω της τηλεόρασης.
Το δε επίπεδο που πρέπει να κρατήσει η δημόσια τηλεόραση είναι αντιεμπορικό. Η δημόσια τηλεόραση δεν πρέπει να ακολουθεί τη μόδα π.χ. reality. Πρέπει να δείχνει ντοκιμαντέρ, να έχει εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά κλπ κλπ. Ένα δημόσιο αγαθό δηλαδή. Όπως η υγεία και ο στρατός που συμφωνείς να πληρώνεις.
Το ότι δεν το κάνει σωστά( και δεν το έκανε ποτέ), είναι λόγος για να αλλάξει. Το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε όπως κάθε άλλος τομέας για ρουσφέτια, δε σημαίνει ότι πρέπει να καταργηθεί. Σημαίνει ότι πρέπει να έχει ένα λογικό κόστος(στα πλαίσια των ιδιωτικών καναλιών), χωρίς να μας ενδιαφέρει άμεσα αν είναι κερδοφόρα. Δηλαδή με ένα ποιοτικό πρόγραμμα, που δεν συμφέρει τα ιδιωτικά κανάλια, αλλά τον αριθμό υπαλλήλων ενός ιδιωτικού, δε θα γκρίνιαζε κάποιος.Και μιλάει κάποιος που τους πληρώνει σε 9 παροχές ρεύματος.
Επειδή όμως στην χώρα Ελλάδα κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ και μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο, σαν τα πλαστικά στη θάλασσα που ποτέ δεν διασπώνται, τότε είτε βάζουμε τίτλους τέλους σε αυτά τα πράγματα, είτε συνεχίζουμε ως έχει και εις 'υγείαν των κορόιδων'.
-
Το ίδιο μπορώ να πω για το σύνολο, σχεδόν, του δημοσίου. Και πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι δεν σώζεται αυτό το χάλι, και πρέπει να γίνει ιδιωτικό. Μετά τυχαίνει να πρέπει να επικοινωνήσω με την εταιρία κινητής μου, και τρώω γερή προσγείωση...
Προσωπικά, θα προτιμούσα μια ΕΡΤ με πολύ λιγότερο προσωπικό που τηλεοπτικά να έχει μόνο σειρές και ντοκιμαντέρ. Αλλά βέβαια τότε θα έκλεινε σε 2 μήνες γιατί πως θα γινόταν η κυβερνητική προπαγάνδα ;
Γενικά πάντως, στη χώρα αυτή, όποιος είναι φιλότιμος, εργατικός, τηρεί το νόμο κ.λ.π. είναι κορόιδο. Μαγκιά η πονηριά, η κλεψιά και η τεμπελιά. Τουλάχιστον στο σχολείο αυτό πέρασε, πολύ στοχευμένα. -
Δε διαφωνώ με το μαύρο που έριξε ο Σαμαράς και που έκλεισε την ΕΡΤ3. Καλά έκανε, με τη λογική ότι θα γινόταν αναδιάρθρωση. Και θα ξανάνοιγε με λιγότερο προσωπικό κλπ κλπ. Αλλά η Νεριτ που έγινε, κάθε άλλο ήταν από αντικειμενική και αυτή.
Διαφωνώ όμως με το να μην υπάρχει κρατική ενημέρωση. Κρατική όχι κυβερνητική ή κομματική.Δεν ξέρω. Μάλλον έχω εικόνα από τη γερμανική τηλεόραση, και θα μου άρεσε να δω και εδώ την ίδια διάρθρωση.
-
Νομίζω το πρόβλημα με την ΕΡΤ είναι ότι κανείς δεν πιστεύει πως θα είναι αμερόληπτη ή αντικειμενική 100%. Άλλωστε,σε καμία χώρα στον κόσμο,καμία δημόσια -αλλά και ιδιωτική- δεν είναι.Όταν όμως αντί ενός έστω αποδεκτού 60-40 ή 70-30,καταντάει 99,9% ή 101% κυβερνητική,τότε εξοργίζει και στο αίσθημα θυμού χάνεται κι η αξία όντως μερικών καλών εκπομπών της. π.χ. το 'θέατρο της Δευτέρας' η 'Μηχανή του Χρόνου' (για ορισμένα θέματα,γιατί στα πολιτικά υπήρχε κι εδώ κατεύθυνση) ακόμη και τον 'Σαν σήμερα',εμένα μου κινούσαν το ενδιαφέρον.
Όσον αφορά τον Πολάκη,το θέμα δεν είναι αν πήρε δάνειο,αν κατέγραψε τη συνομιλία (άλλωστε γι αυτό μόλις είδε πως κινδυνεύει νομικά,ανέκρουσε πρύμνη και δε νομίζω πως μπορεί να αποδειχθεί ότι έκανε αλήθεια καταγραφή) ή αν σαν διαδικασία είναι νόμιμη (λογικά έκανε τα χαρτιά του,κατέθεσε έγγραφα,εγκρίθηκε κι ακολουθήθηκε η όλη διαδικασία).
Εγώ εστιάζω σε δύο άλλα πράγματα:
α) Το ένα το ομολόγησε ο ίδιος αρχικά-αλλά δεν το ξαναείπε,γιατί κατάλαβε πως είναι πατάτα- κι απορώ πως δεν το συνέχισε η αντιπολίτευση.Είπε πως έβγαζε 3πλάσια πριν γίνει υπουργός,άρα περίπου 20.000 ευρώ/μήνα και σε παλαιότερες δηλώσεις το ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τις 50-60.000.Δηλ. δήλωσε ο ίδιος φοροφυγάς -όπως έχει ομολογήσει και παλαιότερα που κράταγε διπλά βιβλία στο δήμο- και στην ΑΑΔΕ δεν κουνιέται φύλλο.Σκεφθείτε,αν ένας άλλος πολίτης ομολογούσε το ίδιο τι θα πάθαινε (εδώ δεν το μαρτυράει και τον κυνηγάνε).
β) Αυτό,των 100.000 είναι 2ο δάνειο και λέει ότι μπορεί να το καλύψει,γιατί το σπίτι του στην Κρήτη αξίζει 300.000,με βάση την εκτίμηση που έκανε εκτιμητής της τράπεζας.Όμως, -εφ'όσον είναι σωστή πληροφορία- στο Ε9 η Εφορία,δηλ. το επίσημο κράτος, το εκτιμά με αντικειμενική το 1/3,δηλ. ~100.000.Άρα, έχοντας πάρει προηγούμενο δάνειο θα είχε ήδη εξαντλήσει το όριο.Κι ερωτώ: μπορεί ένας εκτιμητής μηχανικός μιας τράπεζας να παρακάμψει τον τιμοκατάλογο αξιών του επίσημου κράτους και να γίνει αποδεκτό από την τράπεζα; Αν είναι να πάει αυτό το παληκάρι,να εκτιμήσει και τις περιουσίες κι άλλων συμπολιτών μας 3-4 φορές παραπάνω να διευκολυνθούν κι αυτοί.Κρίμα είναι.. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Νομίζω το πρόβλημα με την ΕΡΤ είναι ότι κανείς δεν πιστεύει πως θα είναι αμερόληπτη ή αντικειμενική 100%. Άλλωστε,σε καμία χώρα στον κόσμο,καμία δημόσια -αλλά και ιδιωτική- δεν είναι.Όταν όμως αντί ενός έστω αποδεκτού 60-40 ή 70-30,καταντάει 99,9% ή 101% κυβερνητική,τότε εξοργίζει και στο αίσθημα θυμού χάνεται κι η αξία όντως μερικών καλών εκπομπών της. π.χ. το 'θέατρο της Δευτέρας' η 'Μηχανή του Χρόνου' (για ορισμένα θέματα,γιατί στα πολιτικά υπήρχε κι εδώ κατεύθυνση) ακόμη και τον 'Σαν σήμερα',εμένα μου κινούσαν το ενδιαφέρον.Όσον αφορά τον Πολάκη,το θέμα δεν είναι αν πήρε δάνειο,αν κατέγραψε τη συνομιλία (άλλωστε γι αυτό μόλις είδε πως κινδυνεύει νομικά,ανέκρουσε πρύμνη και δε νομίζω πως μπορεί να αποδειχθεί ότι έκανε αλήθεια καταγραφή) ή αν σαν διαδικασία είναι νόμιμη (λογικά έκανε τα χαρτιά του,κατέθεσε έγγραφα,εγκρίθηκε κι ακολουθήθηκε η όλη διαδικασία).
Εγώ εστιάζω σε δύο άλλα πράγματα:
α) Το ένα το ομολόγησε ο ίδιος αρχικά-αλλά δεν το ξαναείπε,γιατί κατάλαβε πως είναι πατάτα- κι απορώ πως δεν το συνέχισε η αντιπολίτευση.Είπε πως έβγαζε 3πλάσια πριν γίνει υπουργός,άρα περίπου 20.000 ευρώ/μήνα και σε παλαιότερες δηλώσεις το ετήσιο εισόδημα δεν ξεπερνά τις 50-60.000.Δηλ. δήλωσε ο ίδιος φοροφυγάς -όπως έχει ομολογήσει και παλαιότερα που κράταγε διπλά βιβλία στο δήμο- και στην ΑΑΔΕ δεν κουνιέται φύλλο.Σκεφθείτε,αν ένας άλλος πολίτης ομολογούσε το ίδιο τι θα πάθαινε (εδώ δεν το μαρτυράει και τον κυνηγάνε).
β) Αυτό,των 100.000 είναι 2ο δάνειο και λέει ότι μπορεί να το καλύψει,γιατί το σπίτι του στην Κρήτη αξίζει 300.000,με βάση την εκτίμηση που έκανε εκτιμητής της τράπεζας.Όμως, -εφ'όσον είναι σωστή πληροφορία- στο Ε9 η Εφορία,δηλ. το επίσημο κράτος, το εκτιμά με αντικειμενική το 1/3,δηλ. ~100.000.Άρα, έχοντας πάρει προηγούμενο δάνειο θα είχε ήδη εξαντλήσει το όριο.Κι ερωτώ: μπορεί ένας εκτιμητής μηχανικός μιας τράπεζας να παρακάμψει τον τιμοκατάλογο αξιών του επίσημου κράτους και να γίνει αποδεκτό από την τράπεζα; Αν είναι να πάει αυτό το παληκάρι,να εκτιμήσει και τις περιουσίες κι άλλων συμπολιτών μας 3-4 φορές παραπάνω να διευκολυνθούν κι αυτοί.Κρίμα είναι..+1
Βέβαια κάποιοι θα γυρίσουν να σου πούνε ότι και οι ΝΔαίοι έκαναν τα ίδια. Θα σου πούνε για Σπυράκη και Άδωνη....
Λες και αυτά αθωώνουν τον Πολάκη.
Και φυσικά ξεχνάνε ότι κυβέρνηση σήμερα δέν είναι η Σπυράκη αλλά ο Πολάκης και το συνάφι του. Εδώ και 4 χρόνια.
Και ότι ο λαός τους ψήφισε σαν το διαφορετικό... -
Έτσι ενημερωτικά για να ληγουμε και το θέμα ολόπλευρης ενημέρωσης (που σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει στα δημόσια ΜΜΕ, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα ιδιωτικά)
Η ΕΡΤ ήταν η ΜΟΝΗ που έκανε αναφορά και έδειξε πλάνα στις εργασίες του συνεδρίου της ΚΝΕ.
Στα ιδιωτικά ούτε κιχ.Και συριζαιοι να μην είναι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ (κάποιοι είναι και κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους ως κυβερνητικοί υπάλληλοι), ισχύει το 'δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει'.
Ειλικρινά ψάχνω να βρω αν γινόταν τόσος ντόρος για την κρατική τηλεόραση στο φόρουμ επί ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ
Λες και δεν ξέρουν το ρόλο των κρατικών ΜΜΕ κάνουν μερικοί.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Έτσι υπάρχουν και αυτοί που θέλουν πολύπλευρη (μακριά από διαπλεκόμενα συμφέροντα) ενημέρωση, ποιοτικό πρόγραμμα τηλεόρασης και αθλητικά γεγονότα με ελάχιστο κόστος (όπως π.χ. τα 3ε το μήνα για την ΕΡΤ) κ.α.
ποιος προσφέρει τέτοια πράματα?στο μπι μπι σι αναφέρεσαι?
Κανείς. Θα μπορούσε όμως η ΕΡΤ, αν επιμέναμε και την άφηναν να το κάνει αντί να ζητάμε να κλείσει. Το δεύτερο πάνχλωμο όταν ψηφίζουμε αυτούς που την βλέπουν σαν προπαγανδιστικό λάφυρο (και παριστάνουν τους εξυγιαντές όταν δεν την ελέγχουν) και βολεύονται με παπαγαλάκια στα ιδιωτικά κανάλια.
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Έτσι ενημερωτικά για να ληγουμε και το θέμα ολόπλευρης ενημέρωσης (που σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει στα δημόσια ΜΜΕ, αλλά είναι σε καλύτερη κατάσταση από τα ιδιωτικά)
Η ΕΡΤ ήταν η ΜΟΝΗ που έκανε αναφορά και έδειξε πλάνα στις εργασίες του συνεδρίου της ΚΝΕ.
Στα ιδιωτικά ούτε κιχ.Και συριζαιοι να μην είναι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ (κάποιοι είναι και κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους ως κυβερνητικοί υπάλληλοι), ισχύει το 'δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταΐζει'.
Ειλικρινά ψάχνω να βρω αν γινόταν τόσος ντόρος για την κρατική τηλεόραση στο φόρουμ επί ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ
επι νου-δου ειχε ομως εξαιρετες τραγανες παρουσιαστριες. επι πασοκ μουστακαληδες δια τους βγαζωντες γουστα. με αυτη την αρχικαριολα με μουρη αρχιθερμαστη ουγκανταιου μου ερχεται ευκοιλια...
το επισης νικ, αν θα εδειξε πλανα για καλο δεν το εκαμε... ποτε δεν χτυπηθεκε τοσο το κομμα απο μμε οσο τωρα. απλα το καμουν με φιλικες παραινεσεις.κρατικα πρεπει να υπαρχουν. χωρις σχολιασμο, μονο παρουσιαση. με πολυ, αλλα πολυ, λιγοτερα ατομα. 200, 300 το πολυ. τωρα ειναι φωλιες ανομιας. μονον.
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
... Μετά τυχαίνει να πρέπει να επικοινωνήσω με την εταιρία κινητής μου, και τρώω γερή προσγείωση...Λογικό δεν είναι; Σε ένα κράτος όπου το 'επιχειρήν' δεν ελέγχεται από κανέναν και από τίποτα τότε ο καθένας επιχειρηματίας μπορεί να κάνει ότι θέλει και ότι του γουστάρει και να έχει και συναλλαγές παντός τύπου με το κράτος.
Ειδικά σε τομείς όπου σχεδόν υπάρχει ολιγοπώλιο και ο πολίτης υποχρεώνεται να επιλέξει μεταξύ των ολίγων, τότε και οι υπηρεσίες μπορούν άνετα να είναι κάκιστες.
Δυστυχώς η Ελλάδα είναι πολύ μικρή αγορά και είναι πολύ δύσκολο να αναπτυχθεί ένα ευρύ επιχειρηματικό περιβάλλον, με πολλές επενδύσεις, εταιρείες κλπ...κλπ...
Και εδώ χρειάζεται περισσότερο η παρεπέμβαση του κράτους. Όχι με συναλλαγές κάτω από το τραπέζι και κουκουλώματα παρανομιών αλλά με αυστηρό έλεγχο και πραγματικές ποινές. Όχι ποινές που μπαίνουν στο συρτάρι ή ακυρώνονται από διάφορους θεσμούς ή συμβούλια ή από την ίδια την εξουσία.Δυστυχώς όμως το κράτος δεν μπορεί να βάλει σε τάξη τα του οίκου του, οπότε είναι ουτοπικό να περιμένουμε να βάλει σε τάξη την ίδια την χώρα.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Στα ιδιωτικά ούτε κιχ.Εντάξει τώρα θα το πω, δεν κρατιέμαι...
Και η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα του κοινοβουλίου. Πολίτες το ψήφισαν και μάλιστα πήρε περισσότερες ψήφους από το ΚΚΕ. Δεν βλέπω όμως κάποια παρουσία στην Ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα στην κρατική τηλεόραση όποτε είναι να δείξουν την Χρυσή Αυγή σε επίσημες εκδηλώσεις, ως δια μαγείας κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι ή δηλώνουν ευθαρσώς ότι θα απέχουν από την εργασία τους.
Αυτού του τύπου οι δημοκρατίες εμένα δεν με αντιπροσωπεύουν.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
επι νου-δου ειχε ομως εξαιρετες τραγανες παρουσιαστριες. επι πασοκ μουστακαληδες δια τους βγαζωντες γουστα. με αυτη την αρχικαριολα με μουρη αρχιθερμαστη ουγκανταιου μου ερχεται ευκοιλια...
το επισης νικ, αν θα εδειξε πλανα για καλο δεν το εκαμε... ποτε δεν χτυπηθεκε τοσο το κομμα απο μμε οσο τωρα. απλα το καμουν με φιλικες παραινεσεις.κρατικα πρεπει να υπαρχουν. χωρις σχολιασμο, μονο παρουσιαση. με πολυ, αλλα πολυ, λιγοτερα ατομα. 200, 300 το πολυ. τωρα ειναι φωλιες ανομιας. μονον.
Προφανώς δεν διαφωνώ σε αυτό!!!
Απλά αυτό που λέω από την αρχή είναι ότι είναι αναγκαία η ύπαρξη των κρατικών ΜΜΕ. Με άλλη μορφή ναι, αλλά πρέπει να υπάρχουν.Αντικειμενική ενημέρωση δεν είναι δυνατόν να υπάρχει. Ακόμα και νταβατζή πάνω από το κεφάλι του να μην έχει ο δημοσιογράφος, ζει σε μια κοινωνία, έχει προσωπικές απόψεις και θέλοντας και μη (ασυναίσθητα δλδ) τις εκφράζει.
Εννοείται πάντως ότι οι πρωτοκλασάτοι δημοσιογράφοι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑSent from my Mi A1 using Tapatalk
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ