-
Επανερωτώ: Μηπως γνωριζει κανεις κανενα καλο gps car tracker που να συνδεεται και με κινητο android?
-
Ο χρήστης snp έγραψε:
Επανερωτώ: Μηπως γνωριζει κανεις κανενα καλο gps car tracker που να συνδεεται και με κινητο android?η teltonika είναι μια πολύ καλή μάρκα που βγάζει και trackers. Ισραηλιτικη αν δεν κάνω λάθος. Βέβαια έχω δοκιμάσει μόνο τα 3g router, όχι τα trackers
-
@mazixoom. Ευχαριστώ πολύ κι εσύ με το καλό να παραλάβεις. Με την κλασσική touch screen ήρθε φίλε μου. Όσον αφορά το στρώσιμο και το econ mode δεν μου αναφέρθηκε κάτι, όχι ότι ρώτησα κιόλας. Μέσα στην πόλη θα το χρησιμοποιώ κανονικά πάντως δεν θεωρώ ότι θα υπάρχει κάποιος περιορισμός.
Έκανα κι ένα ταξιδάκι γύρω στα 600 χλμ συνολικά οπότε χρωστάω τις πρώτες μου εντυπώσεις μου λεπτομέρειες... Αν μπορούσα πάντως να τις περιγράψω σε μία φράση θα έλεγα απλά ότι το αμάξι είναι 'έρωτας'!
Επίσης το θέμα με το gps θα με ενδιέφερε κι εμένα, ακόμα καλύτερα σε συνδυασμό με κάποιο σύστημα ασφαλείας όπως αυτό π.χ. https://www.pancarshop.gr/synagermos-aytokinitoy-pandora-smart-pro-v2/
Αν κάποιος έχει γνώσεις επί του θέματος και μπορεί ας βοηθήσει ακόμα και με pm για να μην είμαστε off topic... -
Για την ιστορία, να αναφέρω πως επικοινώνησα με τα κεντρικά στον Σ. και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω κανονικά τα σέρβις μου στον Δεληγιάννη μιας και είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
-
Πήρα τηλ την αντιπροσωπεία για να δω πότε θα μου αντικαταστήσουν τους γρύλους και τον αισθητήρα βροχής......Η εκτίμηση είναι τέλος Φεβρουαρίου,.......wtf 2 μήνες παράδοση χαχαχαχαχαχαχαχα. Αυτά είναι τα άσχημα του Σ.
-
Ο χρήστης kostas4c έγραψε:
Έκανα κι ένα ταξιδάκι γύρω στα 600 χλμ συνολικά οπότε χρωστάω τις πρώτες μου εντυπώσεις μου λεπτομέρειες... Αν μπορούσα πάντως να τις περιγράψω σε μία φράση θα έλεγα απλά ότι το αμάξι είναι 'έρωτας'!
Περιμένουμε να μας τα πεις λοιπόν!
Επίσης, να μας κάνεις και σύγκριση με το απελθόν civic σου. -
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Πήρα τηλ την αντιπροσωπεία για να δω πότε θα μου αντικαταστήσουν τους γρύλους και τον αισθητήρα βροχής......Η εκτίμηση είναι τέλος Φεβρουαρίου,.......wtf 2 μήνες παράδοση χαχαχαχαχαχαχαχα. Αυτά είναι τα άσχημα του Σ.Ωχ, τι πρόβλημα είχες;
-
Ο αισθητήρας βροχής απλά δεν την πάλευε,χωρίς σταγόνα βροχής δούλευε στο high και τα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού έτριζαν πάαααααααααρα πολύ όταν ήταν μισάνοιχτα. Τώρα έχω και καινούριο τρίξιμο που νόμιζα ότι είναι απο το κάθισμα αλλά τελικά είναι απο το κούμπωμα της ζώνης. Όταν φοράω ζώνη σκούζει σαν γουρούνι η μαμακία. Σκέφτομαι να ρίξω wd40 στην εγκοπή του κουμπώματος αλλά φοβάμαι μην γεμίσω τον τόπο λαδίλα. Πωωωωω ποιότητα συναρμογής μου φαίνεται οτι θα βάλω 0 στα καινούρια Honda. Επαναλαμβάνω, όποιος έχει τριξίματα/συντονισμούς ας με ενημερώσει, τα έχω ΟΛΑ και έχω βρεί και που οφείλονται.
-
Καλησπέρα, παίδες και καλή χρονιά! Είμαι καινούριος στο φόρουμ και περιμένω με ανυπομονησία τέλη Φλεβάρη, αρχές Μάρτη το κόκκινο hatchback sport Civic! Σας γράφω για έναν προβληματισμό, που έχω...διάβασα πολλές αναφορες σε σαιτ του εξωτερικού για ένα πρόβλημα, που αντιμετωπίζει ο 1.5 κινητήρας στο Civic και το CRV, με υπερπλήρωση του λαδιού με βενζίνη κι αναρωτιόμουν αν σας έχει παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο.Τολμώ να πω ότι έχω χάσει τον ύπνο μου!Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις!
-
Νομίζω ότι περιορίζεται στις αγορές της Βόρειας Αμερικής.
Σε κάθε περίπτωση, το φαινόμενο αφορά κρύες περιοχές (μείον βαθμούς) και χρήση του αυτοκινήτου για λίγα χιλιόμετρα χωρίς να ζεσταθεί και ξανά σβήσιμο. Όσο το είχα ψάξει δεν είχε αναφερθεί κάτι για Ευρώπη. Η Honda είχε ανακοινώσει ότι οι μηχανικοί της εργάζονται πάνω σε κάποια λύση. Εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ διότι είναι το 4ο πιο καλοπουλημένο μοντέλο αυτοκινήτου του 2018 και φυσικά 1ο της Honda οπότε δε θα το αφήσουν έτσι. Αυτά γνωρίζω.
Πάνω σε αυτό να σημειώσω ότι είναι πολύ δύσκολο να κοιτάξεις τη στάθμη των λαδιων διότι το λάδι είναι πολύ λεπτορευστο και η βέργα μέτρησης δεν κάνει την απαραίτητη αντίθεση. Εγώ τουλάχιστον έχω πρόβλημα με αυτό. Πολλοί Αμερικανοί πάνε και φτιάχνουν άλλη βέργα ή τροποποιούν την υπάρχουσα για να μπορούν να παρακολουθούν το λάδι. -
Γεια σας
Προσανατολίζομαι προς την αγορά του τετράθυρου Civic.
Κάποιος από τους κατόχους μπορεί να γράψει ή να μας θυμίσει την κατανάλωση που έχει, καθώς και αν έχει κάποια παρατήρηση ως προς την ποιότητα κατασκευής (άλλη χώρα παραγωγής από το πεντάθυρο, γαρ).
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης urubambak έγραψε:
Γεια σας
Προσανατολίζομαι προς την αγορά του τετράθυρου Civic.
Κάποιος από τους κατόχους μπορεί να γράψει ή να μας θυμίσει την κατανάλωση που έχει, καθώς και αν έχει κάποια παρατήρηση ως προς την ποιότητα κατασκευής (άλλη χώρα παραγωγής από το πεντάθυρο, γαρ).
ΕυχαριστώΚαλημέρα,
Είμαι κάτοχος του σεντάν σχεδόν ένα χρόνο και στο νήμα αυτό έχω γράψει αρκετά διεξοδικά τις εντυπώσεις μου. Αν θες κάνε μια αναζήτηση με το όνομά μου (στην έχω έτοιμη: https://www.4troxoi.gr/phpBB3/search.ph ... 5&sr=posts). -
Καλησπέρα σας, εγώ έχω το 1,5 hatchback και πάνω κάτω η μέση κατανάλωση που έχω είναι στα 10l/100km (μετρηση με το χέρι), πόλη όλα και δεν πάω και χαλαρά αλλά ούτε και κόφτες. Η διαφορές μου με το trip computer είναι γύρω στο 0,5-0,7l/100km. Το θέμα μου όμως είναι το εξής: ας πούμε οτι απο full γέμισμα το trip computer λέει 9,2l/100km. Τώρα είμαι σχεδόν άδειος και μου δείχνει οτι μπορώ να διανύσω ακόμα ~60χλμ. Άρα να έχει το ντεπόζιτο μέσα 5-6λίτρα ακόμα, λαμβάνοντας υπόψιν τα νούμερα του trip computer (αν θέλετε λάβετε υπόψιν και τη διαφορά 0,5-0,7 με τη χειροκίνητη μέτρηση κατανάλωσης). Γιατί όταν θα πάω βενζινάδικο να το γεμίσω θα κλοτσήσει την αντλία στα 36 λίτρα. Θα έπρεπε να κλοτσάει γύρω στα 40l σύμφωνα με το trip computer. Αφού 46l ντεπόζιτο έχει. Κάτι δεν μου κολλάει εδώ..........Δεν ξέρω αν τα περιέγραψα καλά χαχαχαχαχαχαχαχα. Εύχομαι να καταλάβατε τι θέλω να πώ
-
Την ίδια απορία έχω και εγώ φίλε s3raph και μάλιστα την είχα εκφράσει και εδώ μέσα.
Αν και δεν έχω διαβάσει το μάνιουαλ σχετικά, η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι τα υπολειπόμενα χιλιόμετρα που μας λέει είναι μέχρι να ξεκινήσει η ρεζέρβα όπου έχει μέσα κάμποσα λίτρα ακόμη. Ξαναλέω ότι το κατέβασα από το μυαλό μου αυτό και δεν ξέρω αν ισχύει. -
Σε ένα τεστ που είχαν κάνει πιο παλιά με q5 ,μόλις το trip έγραψε 0 χιλιόμετρα υπόλοιπο ξεκίνησαν την μέτρηση και βγάλανε αλλα 100 χιλιόμετρα μέχρι να μείνει από βενζίνη..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως εγώ δεν το δοκιμάζω αυτό το test χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Επαναλαμβάνω, όποιος έχει τριξίματα/συντονισμούς ας με ενημερώσει, τα έχω ΟΛΑ και έχω βρεί και που οφείλονται.Εμένα συντονίζει κάπου στην κεντρική πλευρα του ταμπλό κάτω από το infotainment
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά τα χμ που απομένουν ως αυτονομία υπολογίζονται χωρίς τα λίτρα της ρεζέρβας.
-
Αυτό φανταζόμουν και εγώ polivios αλλά είναι σίγουρο αυτό? Έχεις ρωτήσει την αντιπροσωπεία ή το υποθέτεις όπως και εγώ?
@gkouk: το είχε και άλλος φίλος τον συντονισμό αυτό και του έχω απαντήσει. Είναι αριστερά απο τα πόδια του συνοδηγού (αν βάλεις τα χέρια σου κάτω απο το μεγάλο πλαστικό της κεντρικής κονσόλας είναι ενα μικρό πλαστικο στο εσωτερικό που δεν είναι κουμπωμένο καλά και για αυτό το λόγο συντονίζει) -
Ο χρήστης s3raph έγραψε:
Επαναλαμβάνω, όποιος έχει τριξίματα/συντονισμούς ας με ενημερώσει, τα έχω ΟΛΑ και έχω βρεί και που οφείλονται.Καλό θα ήταν (αν έχεις διάθεση φυσικά) να καταγράψεις εδώ να υπάρχουν όλα τα τριξίματα που είχες καθώς και τη λύση τους εν είδει 'μάνιουαλ τριξιμάτων'.
Έτσι θα έχει πρόσβαση όποιος από τους κατόχους επιθυμεί αλλά θα χρησιμεύσει επίσης και σε μελλοντικούς κατόχους ώστε να μη σε ψάχνουν στην περίπτωση που έχεις σταματήσει να γράφεις εδώ. Άσε που μπορεί κάποιος άλλος να συμπληρώσει τυχόν τριξίματα που εσύ έτυχε να μην έχεις.
Νέο Honda Civic 2017