-
Ειχε θεματα αξιοπιστιας. Χαλουσε συνεχως, απο υπερθερμανση, απο κατεστραμενα δαχτυλιδια των συμπλεκτων κ.α. Η ηλεκτρονικη μοναδα ειχε πολλα θεματα και πολλοι που τα επελεξαν πουλησαν γρηγορα τα αυτοκινητα τους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Focus ήταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ δυστυχώς εξαιρετική επιλογή για ζευγάρι....αλλά όχι για οικογένειες....Ακόμα και τώρα έχει μικρό χώρο αποσκευών.
Ζευγάρι παίρνει ένα Fiesta (που προσεγγίζει σε διαστάσεις το 1ο Focus) και είναι μια χαρά. Τι κουβαλάτε πια και δεν σας φτάνει ένα μικρομεσαίο;
Το Fiesta κάνει για ζευγάρι, το θέμα είναι πως το Focus δεν κάνει για οικογένεια. Υπάρχουν βέβαια τα C-Max, Kuga, κλπ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ενταξει ρε παιδια, 365 λιτρα πορτπαγκαζ εχει. Τοσο εχει ενα μπαλενο αλλα οκ σηκωνεις λιγο την εταζερα και βαζεις καποιον σακο σε μεγαλη αναγκη και παει κοντα στα 400 λιτρα. Δεν ειναι και τοσο χαλια. Ποσο μαλλον οταν οι πισω χωροι ειναι εξαιρετικοι και μετριου αναστηματος ανθρωποι καθονται σταυροποδισύμφωνα με το σάιτ της ford το 5θυρο έχει 341 λίτρα με μίνι ρεζέρβα (έτσι έρχεται Ελλάδα), στο εξωτερικό έχει λίγο μεγαλύτερο, λόγω κιτ επισκευής ελαστικού... όταν σουπερμίνι έχουν φτάσει τα 355 λίτρα (ibiza, polo) δυστυχώς είναι μεγάλο μείον για τη ford και αυτό πιστεύω θα φανεί στις πωλήσεις.. εμένα ενώ μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο και σε σχέση με τον ανταγωνισμό θα το επέλεγα, με ένα παιδί το αποκλείω και δεν πάω καν να το δω....
-
https://www.automobiledimension.com/mod ... focus-2018
Αν δουμε εδω τα νουμερα, και τον ανταγωνισμο η διαφορα ειναι ενα σακος.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.automobiledimension.com/models/ford/focus-2018Αν δουμε εδω τα νουμερα, και τον ανταγωνισμο η διαφορα ειναι ενα σακος.
εδώ ειναι με το κιτ επισκευής ελαστικού και έχει 375 λίτρα... Ελλάδα έχει 341 λόγω μίνι ρεζέρβας όπως είπα στο προηγούμενο πόστ... μια καλή λύση θα ήταν να έδινε η αντιπροσωπία τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ ρεζέρβας και κιτ...αλλά δεν νομίζω να γίνεται...
-
Στον ανταγωνισμο δηλαδη που ανακοινωνουν μεγαλα νουμερα ειναι με ρεζερβα;
Στο πολο με ρεζερβα το πορτπαγκαζ ειναι ατα 320 λιτρα. Και παλι ειναι καλο νουμερο αλλα δεν ειναι το διαφημιζομενο των 355 λιτρων
-
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένα μικρομεσαίο δεν καλύπτει τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας όταν υπάρχουν παιδιά κάτω των 2-3 ετών.
Πάνω από αυτή την ηλικία, όταν ξεμπερδεύουμε με καροτσάκια κτλ, όλα τα μικρομεσαία επαρκούν για τετραμελείς οικογένειες, έστω και με κάποια συνετή διαχείριση των αποσκευών.
-
Ισως το νεο σκαλα κανει δουλεια σε αυτην την κατηγορια
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Στον ανταγωνισμο δηλαδη που ανακοινωνουν μεγαλα νουμερα ειναι με ρεζερβα;Στο πολο με ρεζερβα το πορτπαγκαζ ειναι ατα 320 λιτρα. Και παλι ειναι καλο νουμερο αλλα δεν ειναι το διαφημιζομενο των 355 λιτρων
Φίλε μου μπες στα σαιτ των εταιριών και δες... η φορντ γράφει 341 με μίνι ρεζέρβα (το αναφέρει συγκεκριμένα), η σεατ για το ιμπιζα λέει 355 'σκέτο' (χωρίς πληροφορίες για ρεζέρβα κτλ)... στη γερμανια που το φοκους ειναι χωρίς ρεζέρβα λέει 375... απλά τα πράγματα
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
Ενταξει ρε παιδια, 365 λιτρα πορτπαγκαζ εχει. Τοσο εχει ενα μπαλενο αλλα οκ σηκωνεις λιγο την εταζερα και βαζεις καποιον σακο σε μεγαλη αναγκη και παει κοντα στα 400 λιτρα. Δεν ειναι και τοσο χαλια. Ποσο μαλλον οταν οι πισω χωροι ειναι εξαιρετικοι και μετριου αναστηματος ανθρωποι καθονται σταυροποδι
σύμφωνα με το σάιτ της ford το 5θυρο έχει 341 λίτρα με μίνι ρεζέρβα (έτσι έρχεται Ελλάδα), στο εξωτερικό έχει λίγο μεγαλύτερο, λόγω κιτ επισκευής ελαστικού... όταν σουπερμίνι έχουν φτάσει τα 355 λίτρα (ibiza, polo) δυστυχώς είναι μεγάλο μείον για τη ford και αυτό πιστεύω θα φανεί στις πωλήσεις.. εμένα ενώ μου αρέσει πολύ σαν αυτοκίνητο και σε σχέση με τον ανταγωνισμό θα το επέλεγα, με ένα παιδί το αποκλείω και δεν πάω καν να το δω....
σωστός..... γι'αυτό απορρίφθηκε.... εγώ πήγα το είδα το οδήγησα μου άρεσε και είπα εάν ήμουν μόνος ένα 1,5 180 άλογα st Line θα το έπαιρνα....τους χαιρέτησα και έφυγα.Μετα βέβαια επιβεβαίωσα και τα κάποια προβλήματα που βγάζει ο ecoboost τα οποία στην αντιπροσωπεία μου είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά.Οχι ότι δεν το ζηλεύω σαν στήσιμο κλπ αλλά όχι για τώρα που ανέβηκα Χαλκιδική χωρίς εταζερα και το κάθισμα πίσω φουλ...και έχω μόνο τον γιο ακόμη.... Φαντάσου τι με περιμένει
-
https://www.carmagazine.co.uk/car-revie ... 18-review/
Τα 355 λιτρα του πολο ηρθαν λογω του κιτ επισκευης.
Στο gti που εχει ρεζερβα ανακοινωνει επισημα η φαου βε 305 λιτρα πορτπαγκαζ.
-
Ιγνατιε, εκανες καλη επιλογη, ωραιο αυτοκινητο και τετρακουνα, μια μικρογραφια ενος σουμπαρου φορεστερ ειναι, αλλα ειληκρινα τι κουβαλουσες;
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
https://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/volkswagen/volkswagen-polo-2018-review/Τα 355 λιτρα του πολο ηρθαν λογω του κιτ επισκευης.
Στο gti που εχει ρεζερβα ανακοινωνει επισημα η φαου βε 305 λιτρα πορτπαγκαζ.
μάλιστα..άρα και το ibiza που έρχεται Ελλάδα θα έχει κιτ επισκευής αφού ανακοινώνει 355 λίτρα..
Ιγνατιε, εκανες καλη επιλογη, ωραιο αυτοκινητο και τετρακουνα, μια μικρογραφια ενος σουμπαρου φορεστερ ειναι, αλλα ειληκρινα τι κουβαλουσες;
όντως, το SX4 είναι μια πολύ καλή εναλλακτική...μ άρέσει και εμένα...
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ιγνατιε, εκανες καλη επιλογη, ωραιο αυτοκινητο και τετρακουνα, μια μικρογραφια ενος σουμπαρου φορεστερ ειναι, αλλα ειληκρινα τι κουβαλουσες;Αληθινό περιστατικό.... :Το παίρνω από αντιπροσωπεία Πεμπτη μεσημέρι ,πάω σπίτι το παρκάρω και το χαζεύω.Ξυπναει μικρός γυναίκα το κοιτάνε μας αρέσει και το χρώμα όλα οκ.Της λέω 'τώρα δεν θα έχουμε θέμα με τα πράγματα' γεματος υπερηφάνεια και κατανόηση που έπνιξα τα θέλω μου για καλούς χώρους.Την επόμενη το έχω άφησει για να το φορτώσει και γυρίζω από τη δουλειά να φύγουμε και μένω παγωτό γιατί πήρε μπροστά στα πόδια της δύο τσαντουλες όπως είπε που δεν χωραγσν στο κάθισμα δίπλα από τον μικρό!!!!! Παγωτό όμως!
Καρότσι, 3 σσκους μεγάλους μια τσάντα με του μικρού κουζινικα καλλυντικά,μια τσάντα του μικρού για την παραλία κουβαδάκια φτυαρακια, την μηχανή με μπαταρία που ανέβαινει πάνω και το παίζει αγόρι του Marlboro .Και κάποια άλλα.. απογοητεύτηκα με τα πρέπει-θελω (γυναίκας,παιδιου)και ανακουφιστηκα που δεν πήρα κάτι άλλο ειλικρινά. -
Ε, πουλα το ρημαδι, παρε φορντ να εχεις και οδηγικη απολαυση.
https://www.fordeumedia-d.ford.com/nas/ ... cv_0_0.png
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
:lol:Ε, πουλα το ρημαδι, παρε φορντ να εχεις και οδηγικη απολαυση.
https://www.fordeumedia-d.ford.com/nas/ ... cv_0_0.png
ένα έχω να πω:Γ Υ Ν Α Ι Κ Ε Σ.....
-
Και με το transit,εφόσον άφησες την σύζυγο να φορτώσει,θα ταξιδεύες με τσάντα αγκαλιά....
-
Και θα χοραγανε και τα πεθερικά
-
Καλησπέρα και από εμένα,
Είμαι κάτοχος του 1.0 ST-line, και για οικογένεια με μέχρι δύο παιδιά δεν νομιζω ότι υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εκτός βέβαια αν κουβαλάς ότι περιγράφει ο φίλος ignantios από πάνω στα ταξίδια σου, χρειάζονται κάποιες παραχωρήσεις. Θέλω να πω απλά στον φίλο kostasSC, αν σου αρέσει το αυτοκίνητο δεν υπάρχει λόγος να μην πάς να το δεις βασισμένος μόνο στα νούμερα που διαβάζεις. Το πορτ μπαγκαζ έχει πολύ τετράγωνο κ βολικό σχήμα, κ επίσης τα λίτρα που διαβαζεις χωρίς την ρεζέρβα, είναι τα λίτρα κάτω από το δάπεδο του πορτ μπαγκάζ. Εκεί ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσες να βάλεις παρά μονο μικροπράγματα. Στην τελική αν τόσο πολύ θες να φτάσει τα 375 λίτρα, βγάλε την ρεζέρβα κ βάλε ότι θες μέσα Οπότε για μένα πήγαινε να το δεις από κοντά πριν αποφασίσεις αν σου κάνει ή όχι.
Κατά τα άλλα μέχρι τώρα προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο. Δεν έχω κανένα παράπονο εκτός από κάτι τριξίματα που ειχα από την αρχή από τα πλαστικά της πίσω πόρτας. Το έφτιαξαν στην αντιπροσωπεία γρήγορα και εννοείται χωρίς κόστος.
-
Ένας είναι ο τύπος για οικογενειακό αυτοκίνητο, station!!
Ford Focus MK4