-
https://postimg.cc/nCvLdHsm
Τώρα μήπως? -
https://postimg.cc/wRNBYz0S
Αυτή είναι πρίν το παραλάβω. -
-
Με γεια, καλοτάξιδο
-
Και μια το δικό μου από μέσα
-
Διαστημικό !!! Σούπερ είναι !!!!
-
Απίστευτη φωτό,απίστευτο αυτοκίνητο......
-
Houston we have no problem .
-
Και μια φωτό από την μια και μοναδική προσπάθεια που πάτησα τέρμα γκάζι σε μια ευθεία ανάμεσα Τρίπολη -Καλαμάτα για να τεστάρω τα specs περί τελικής του κατασκευαστή. Αν και με 800χλμ όλα και όλα στο αυτοκίνητο και χωρίς να το έχω στο sport mode καλά πήγε.Και επειδή πάτησα το γκάζι αρκετά και είχε μια ελαφριά ανηφορίτσα το σασμάν κατέβασε σε 7η και κράτησε αυτή μέχρι τα χιλιόμετρα που φαίνονται. -
-
Kilomeater, διαστημικό το εργαλείο!!!
-
-
Αν έσβηνες τα φώτα σου, η φωτογραφία θα είχε βγει πολύ πιο καλή.
-
Εμένα η περιπέτεια συνεχίζεται..
Ευτυχώς ο αντιπρόσωπος είναι συνεπής και έχει διάθεση να λύσει τα θέματα.Μετά από αρκετά τεστ λοιπόν και ζυγοσταθμίσεις, σήμερα έκανα ραντεβού με εμπειρογνώμονα της Continental και θα μου αλλάξουν τα λάστιχα καθώς τα 'μαμά' είχαν οβαλοποιηθεί (μάλλον λόγω στασιμότητας του αυτοκινήτου) και μεταφέρανε στο αμάξι κραδασμούς.
Θα μου βάλουν όμως αντί των conti cross contact LX2 τα premium contact 6 καθώς δεν είχαν διαθέσιμα από τα LX2.
Δεν με πειράζει και ιδιαίτερα.
Είναι πιο ασφάλτινα, απ' ότι είδα με καλύτερο κράτημα και ίσως πιο αθόρυβα (αν και στα χαρακτηριστικά και τα 2 είναι στα 71 db)Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
Ιδού και με τις ζελατίνες [emoji4]
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
-
Ωραίο και το λευκό
-
καλησπερα και απο εμενα εν αναμονη για παραλαβη εντος ημερων του peuzeot 5008
-
Ο χρήστης marios65 έγραψε:
καλησπερα και απο εμενα εν αναμονη για παραλαβη εντος ημερων του peuzeot 5008Τί, μόνο αυτό?
Χρώμα ,κινητήρα, λεφτά, αναμονή -
ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΕΡΛΑ GT LINE 1500 DIESEL EAT8 ME ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΤΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΛΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
-
ποια εκδοση είναι αυτό το λευκό? Καλοτάξιδο gts. Άντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά οι 'Ναυαρχίδες'!Μόλις παρατήρησα ότι η μπροστινή μάσκα διαφέρει στις full led εκδόσεις από τα μη led. Το δόντι αυτό στα φωτιστικά είναι πιο μακρύ , πιο έντονο στα full led από τα άλλα. Δεν το είχα προσέξει ποτέ αυτό. Το ίδιο ισχύει και στα 3008.
Peugeot 5008 (SUV)