-
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
Έτσι από περιέργεια gvard. Πόσο σου στοίχισε το δικό σου και πόσο έβγαινε το ds7 με ανάλογο εξοπλισμό?Το δικό μου (GT με Safety Pack Plus 2, LED προβολείς, keyless entry με άνοιγμα πόρτας αποσκευών χωρίς χέρια, κάμερα 360 μοιρών με park assist, HiFi Focal, πανοραμική οροφή, εργοστασιακό συναγερμό, δέρμα Nappa, ηλεκτρικά καθίσματα με μασάζ, επαγωγική φόρτιση κινητού + πρίζα 230V κάτω από τους πίσω αεραγωγούς) πήγε στα 50.100 με τις εκπτώσεις και τα 3 πρώτα service δώρο. Λόγω της νανοπροστασίας που έχω βάλει ( https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 8#p3232808 ) διατηρείται σαν καινούριο, αφού πήγα στα Γιάννενα να βάλω πετρέλαιο τα Χριστούγεννα και ο άνθρωπος μου ευχήθηκε καλορίζικο
Το DS7 δεν έχει άμεση σύγκριση καθώς στην προσφορά έχει κάποια επιπλέον πράγματα, αλλά το GT με DS Park Pilot, DS Sensorial Drive, μεταλλικό χρώμα, άνοιγμα πόρτας αποσκευών χωρίς χέρια, επαγωγική φόρτιση κινητού, καθίσματα θερμαινόμενα και αεριζόμενα με λειτουργία μασάζ, DS Connected Pilot, keyless entry, Active LED, HiFi Focal Electra, δέρμα Nappa έβγαινε γύρω στα 58 χωρίς να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις (λόγω χρόνου) για να δω πόσο θα πάει με την έκπτωση.
-
Το ds δεν είναι στο μέγεθος του 5008?
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το DS7 είναι ενδιάμεσα (13 εκατοστά πιο μεγάλο από το 3008 και 7 εκατοστά πιο μικρό από το 5008).
-
Έχει το ίδιο πάτωμα με το 3008? Αλήθεια, βγαίνει 7θεσιο?
Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα μου βγήκε 50250 χωρίς το safety pack 2 που κόστιζε περίπου 500€ και μετάνιωσα που δεν έβαλα. Όλα τα υπόλοιπα ακριβώς τα ίδια με το δικό σου gvard. Η κεραμική επίστρωση πόσο σου κόστισε? Έκανες και ζάντες και εσωτερικό η μόνο το εξωτερικό μέρος? Είμαι έτοιμος να κάνω και εγώ αλλά θέλει προσοχή ποιον εφαρμοστή θα επιλέξεις. Έκανες την σκληρότητα 9H?
-
Φοράει κανείς cross climate ελαστικά, και αν ναι εντυπώσεις απο τα πρόσφατα χιόνια;
-
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Εχθές έβαλα τα crossclimate μετά από 60100χλμ με τα continental. Παρ' όλο που τα είχα παραγγείλει από 7/12 για να προλάβω την πρωτοχρονιάτικη εκδρομή δυστυχώς λόγω έλλειψης ήρθαν εχθές. Οπότε στα χιόνια δεν μπόρεσα να τα τσεκάρω. Στον βρεγμένο δρόμο πάντως είναι εξαιρετικά. Τα δοκίμασα χθες το βράδυ που έβρεχε πολύ. Καμία αίσθηση υδρολίσθησης και στις στροφές κολλημένο στην άσφαλτο. Νομίζω ότι είναι καλύτερο λάστιχο από το continental.
-
Αν βρεις κάνα δρόμο με χιόνια, πατα μια φρένο με φορα να δούμε ποσο καλά σταματάει.
Κατά τα άλλα, είχες παράπονο από τα conti πριν;
Αλήθεια συγκριτικά από θόρυβο πως είναι; -
-
-
-
-
Feels like home, κυριολεκτικά:-)
-
Πολύ ωραία εμπειρία. Βλέπω το esp δουλεύει σε κάποιο σημείο. Το κλειδί πάνω αριστερά τι σημαίνει;
-
Με τα m+s λάστιχα που φορούσε εξαρχής? Σε πρόγραμμα snow? Ή δοκίμασες και άλλες ρυθμίσεις? Πως συμπεριφερόταν στους χειρισμούς?
ΥΓ γίνεται να αλλάξεις στο ηλεκτρονικό καντράν το στροφόμετρο, για να δείχνει ο δείκτης με την ίδια φορά με το ταχύμετρο? Μου κάνει λίγο... ανάποδα έτσι! [emoji32]
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το λαμπάκι που αναβοσβηνει κάποια στιγμή είναι το esp?
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πω τι ωραίο χιονακι μέσα στην πόλη!
Βολταρεις όσο γουστάρεις με καλό φωτισμό , βρίσκεις κυρίως ευθείες αποφεύγεις τις ανηφόρες , και το απολαμβάνεις απίστευτα ακόμη και με θερινά !
Πω πω ζήλεψα απίστευτα!
Εξαιρετικό το Peugeot , εκεί που σου έκοψε την φορά ο ερχόμενος απέναντι σου , δούλεψε φουλ το esp αλλά χωρίς πολύ έντονα σκορτσαρισματα και σπινιαρισματα.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Αλλάζω συζήτηση και θα ήθελα μια βοήθεια από τον gvard σχετικά με το TOM-TOM TRAFFIC. Που πρέπει να μπω, σε ποιο ξένο σάιτ για να αγοράσω την 3ετή συνδρομή για το traffic της Tom-Tom και πως το κάνω? Όταν παλιά ανέφερες γαλλικό σάιτ εννοούσες την ιστοσελίδα της Peugeot στη Γαλλία? Πως θα βγάλουμε άκρη με τα Γαλικά?
-
Ακόμα ένα video .
Σε αυτό υπήρχε μια ανηφόρα.
Το αμάξι δεν κόλλησε πουθενά.
Όταν την κατέβαινα αργότερα, αυτοκίνητα που δεν ήταν suv πηγαίναν με 5 χλμ.Σε όλη την διαδρομή πήγαινα άνετα με 30-40 και φρέναρα κανονικότατα.
Το esp ναι άναβε , όταν σταμάτησα και ξεκίνησα ξανά , αλλά ίσως επειδή δεν είχα το grip control στο snow mode .
Αλλά ακόμα και όταν άναβε, δεν είχα καμιά ενόχληση σαν οδηγός πέρα από το λαμπάκι που μου έλεγε ότι αναλαμβάνει αυτό να κάνει την βρώμικη δουλειά, αφού εγώ πατούσα γκάζι κανονικά σαν μια οποιαδήποτε μέρα.
Χωρίς λαμπάκι δεν θα καταλάβαινα τίποτα.Το λαμπάκι που είναι αναμένο αριστερά, σαν κλειδί, ήταν η ειδοποίηση οτι δεν δουλέυει το park pilot αφού οι αισθητήρες ήταν καλυμμένοι με χιόνι.
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Με τα m+s λάστιχα που φορούσε εξαρχής? Σε πρόγραμμα snow? Ή δοκίμασες και άλλες ρυθμίσεις? Πως συμπεριφερόταν στους χειρισμούς?ΥΓ γίνεται να αλλάξεις στο ηλεκτρονικό καντράν το στροφόμετρο, για να δείχνει ο δείκτης με την ίδια φορά με το ταχύμετρο? Μου κάνει λίγο... ανάποδα έτσι! [emoji32]
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα original λάστιχα.
Tο πρόγραμμα το είχα ξεχασμένο στην περισσότερη διαδρομή στο normal.
Μετά το έβαλα στο snow.To καντράν έχει 3 ρυθμίσεις αλλά δείχνει η καθεμία άλλο πράγμα.
Δεν γίνεται να έχει ίδια φορά με το ταχύμετρο. Το συνηθίζεις πάντως.
Peugeot 3008 2016