-
Όλα αυτά είναι μια κατηγορία κάτω σε σχέση με τα QQ και Tucson.
Στην θέση του xplicit πάντως, θα πήγαινα πιθανότατα για το δεύτερο, παρά το γεγονός πως έχουμε το QQ. Για αυτοκίνητο test drive ούτε που θα το σκεφτόμουν. Εδώ καινούργιο το παίρνεις και τρίζει, σκέψου πως θα κάνει το test drive!
-
Καλημέρα και καλή χρονιά να χουμε!
Η παραγγελία δόθηκε πριν από λίγες μέρες, καταλήξαμε στο hyundai tucson, έκδοση comfort και κινητήρα diesel 1.6 116ps. Η αλήθεια είναι ότι πήρα μια αρκετά καλή προσφορά, 22 κλειδί.
Το hyundai προτιμήθηκε έναντι των υπολοίπων γιατί:
- το αυτοκίνητο το νιώθεις, ξέρεις τι οδηγάς, έχεις αρκετή πληροφόρηση από το τιμόνι, σε σχέση με το pre facelift δεν νιώθεις τόσο πολύ ότι οδηγάς αυτοκίνητο μεγαλύτερου όγκου
- πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, εδώ μιλάμε για άνεση
- πετάλ γκαζιού, είναι στο πάτωμα τύπου γερμανικού αυτοκινήτου, προσωπικά με βολεύει περισσότερο από το 'κρεμαστό'
- νέος κινητήρας euro 6d, αρκετά ήσυχος, δίνει τη μέγιστη ροπή σε μεγάλο φάσμα στροφών
- καθίσματα τύπου semi-bucket και monoform σχεδίαση για τα γόνατα
- χώροι, όπου και να καθίσεις είσαι άνετος, δε ζορίζεσαι δε στριμώχνεσαι, ο χώρος αποσκευών είναι κατιτίς καλύτερος από αυτό που ψάχναμε
- έρχεται αρκετά εξοπλισμένο και χωρίς βασικές ελλείψεις, το μόνο που του λείπει είναι το cc, το οποίο μπορεί να μπει στην αντιπροσωπεία έναντι του ποσού των 150 ευρώ
- αεραγωγούς για τους πίσω επιβάτες, στα πόδια και ανάμεσα από τα μπροστινά καθίσματα.
- τιμή, πιστεύω πέτυχα καλό vfm, με το νέο έτος διασταύρωσα με τα κεντρικά πως θα ανέβει η τιμή 200 ευρώ περίπου, λόγω τελωνείου, και το χρώμα θα χρεώνεται επιπλέον.
Θα θέλαμε να προσθέσουμε κάποια επιπλέον πράγματα στον εξοπλισμό, όπως συστήματα ασφαλείας και ηλιοροφή, αλλά ξέφευγε αρκετά στην τιμή (+1800 μόνο οι φόροι λόγω αλλαγής κλίμακας) και αναλογιστήκαμε ότι μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτά. Cruise control και μπάρες οροφής μπορούν να μπουν εκ των υστέρων με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά (cc 150, αισθητήρες παρκαρίσματος 50 και μπάρες οροφής 600).
-
Kαλη Χρονιά και καλοτάξιδο το Tuscon!!!
Καλή επιλογή....άλλα με 50 € δεν νομίζω ότι οι αισθητήρες παρκαρισματος θα είναι οι εργοσταστιακοι..... -
Καλή χρονιά και καλορίζικο το Tucson ! Πολύ καλή επιλογή λαμβάνοντας υπόψη και τη πενταετή εγγύηση. Όσο για τους αισθητήρες μια χαρά θα κάνουν τη δουλειά τους
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μια χαρα επιλογη
-
Καλοταξιδο και απροβληματιστο!!!!
Πες μας το χρώμα αν θες. -
Ευχαριστούμε πολύ παίδες.
@dgrgtc όντως με τα 50 ευρώ δε θα 'ναι εργοστασιακοί. Στο scirocco είχα ακουστικούς aftermarket περασμένους σε αντιπροσωπεία και με είχαν βολέψει αρκετά, οπότε δε χαλιέμαι. Άλλωστε το tucson έχει και εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας, πιο πολύ θα τους χρειαστώ για τις γωνίες.
@GGAB, μαύρο φίλε μου. Δεν απέχει πολύ από το ανθρακί που βάλαμε στο μάτι, αλλά μιας και ήταν καλή η τιμή δε το σκεφτήκαμε και πολύ.
-
Kαλοπάτητο. Είχα εντυπωσιαστεί από το Τουσόν όταν το είδα στην έκθεση, εξαιρετικό βφμ και τεράστιοι χώροι. Στατικές εντυπώσεις βέβαια. Και φυσικά το πετρέλαιο είναι η καλύτερη επιλογή για μένα για τέτοια ογκώδη και βαριά ιχ.
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Ευχαριστούμε πολύ παίδες.@dgrgtc όντως με τα 50 ευρώ δε θα 'ναι εργοστασιακοί. Στο scirocco είχα ακουστικούς aftermarket περασμένους σε αντιπροσωπεία και με είχαν βολέψει αρκετά, οπότε δε χαλιέμαι. Άλλωστε το tucson έχει και εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας, πιο πολύ θα τους χρειαστώ για τις γωνίες.
@GGAB, μαύρο φίλε μου. Δεν απέχει πολύ από το ανθρακί που βάλαμε στο μάτι, αλλά μιας και ήταν καλή η τιμή δε το σκεφτήκαμε και πολύ.
Είσαι μια χαρά τότε !!!
-
Kαλη Χρονιά, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το Tuscon. Γίναμε πραγματιστές μετά το Rocco.
Πότε παραλαμβάνεις ; Τι ρύπους έχει ;
-
Ο χρήστης louis k έγραψε:
Kαλη Χρονιά, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το Tuscon. Γίναμε πραγματιστές μετά το Rocco.Πότε παραλαμβάνεις ; Τι ρύπους έχει ;
Ευχαριστώ μαν! 10-15 Γενάρη θα είναι στην αντιπροσωπεία. 132 ρύπους, 158 τέλη κυκλοφορίας.
-
Καλησπέρα
Από ποια αντιπροσωπεία πήρες την προσφορά 22.000 κλειδί;
-
Ο χρήστης stavros74 έγραψε:
ΚαλησπέραΑπό ποια αντιπροσωπεία πήρες την προσφορά 22.000 κλειδί;
Κομοτηνή
-
Απόψεις για ασφάλεια? Κυρίως Hellas Direct??
-
Απόψεις για ασφάλεια? Κυρίως Hellas Direct??Allianz....και anytime....και ευρωπαικη πιστη.....πληρωνουν ευκολα και δεν σου βγαζουν την πιστη...η αποψη μου
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και η AIG είναι καλή και αξιόπιστη και έχει πλεονέκτημα την κάλυψη τρόμπας πετρελαίου για τα πετρελαιοκίνητα!!!
-
Έχω Hellas Direct και στα 2 αυτοκίνητα. Πρόσφατα με αποζημίωσε μέσω φιλικού διακανονισμού. Μια χαρά εταιρεία είναι και η φτηνότερη όλων.
-
Εγώ από Μινέττα και AIG έχω μείνει ευχαριστημένος όποτε χρειάστηκε
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης kdeligior έγραψε:
Allianz....και anytime....και ευρωπαικη πιστη.....πληρωνουν ευκολα και δεν σου βγαζουν την πιστη...η αποψη μουΚαι η AIG είναι καλή και αξιόπιστη και έχει πλεονέκτημα την κάλυψη τρόμπας πετρελαίου για τα πετρελαιοκίνητα!!!
Έχω Hellas Direct και στα 2 αυτοκίνητα. Πρόσφατα με αποζημίωσε μέσω φιλικού διακανονισμού. Μια χαρά εταιρεία είναι και η φτηνότερη όλων.
Απ' ότι φαίνεται, οι απόψεις διίστανται
Ψάχνω για μικτή ετήσια σε προσιτή τιμή. Μάλλον θα πάω προς Hellas Direct, είναι η πιο φθηνή στα 400. Interamerican στα 650, allianz στα 1000 και οι υπόλοιπες κάπου εκεί παίζουν.
-
Allianz....και anytime....και ευρωπαικη πιστη.....πληρωνουν ευκολα και δεν σου βγαζουν την πιστη...η αποψη μου
Και η AIG είναι καλή και αξιόπιστη και έχει πλεονέκτημα την κάλυψη τρόμπας πετρελαίου για τα πετρελαιοκίνητα!!!
Απ' ότι φαίνεται, οι απόψεις διίστανται
Ψάχνω για μικτή ετήσια σε προσιτή τιμή. Μάλλον θα πάω προς Hellas Direct, είναι η πιο φθηνή στα 400. Interamerican στα 650, allianz στα 1000 και οι υπόλοιπες κάπου εκεί παίζουν.
Με το καλο....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά το scirocco..ΤΙ???