-
Android auto ισως να μπορεις να το βαλεις.
-
Με καλέσανε απο τον dealer της Peugeot και με ενημερώσανε πως δυστυχώς αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει εγκατάσταση Android Auto, Mirror Link κλπ..
Επίσης μου είπανε πως το Navi και η κάμερα, είναι τα αξεσουάρ που προτείνει η κεντρική αντιπροσωπεία Ελλάδος AIGLON και όχι ο dealer.
Οπότε στην υγειά μου
Άλλη φορά πιο προσεκτικός για να μην έχω εκλπλήξεις.Πάμε τώρα για αντιλιακές μεμβράνες...
Θα ποστάρω σχετικά. -
Ο χρήστης gts έγραψε:
Με καλέσανε απο τον dealer της Peugeot και με ενημερώσανε πως δυστυχώς αυτή η έκδοση δεν υποστηρίζει εγκατάσταση Android Auto, Mirror Link κλπ..Επίσης μου είπανε πως το Navi και η κάμερα, είναι τα αξεσουάρ που προτείνει η κεντρική αντιπροσωπεία Ελλάδος AIGLON και όχι ο dealer.
Οπότε στην υγειά μου
Άλλη φορά πιο προσεκτικός για να μην έχω εκλπλήξεις.Πάμε τώρα για αντιλιακές μεμβράνες...
Θα ποστάρω σχετικά.Πολύ περίεργο πάντως που δεν σου είχε Android Auto-Car play - Mirrorlink. Απο ότι θυμάμαι τον Μάρτιο που πήρα προσφορά για active μου ζήταγαν 280 ευρώ εξτρα ενώ τώρα που πηρα το 3008 με black friday το είχε στον standard εξοπλισμό. Αν συνδυάσω και το 6 τάχυτο που έχεις θεωρώ πως ίσως να τους είχε μείνει πριν απο την αλλαγή.
Για το navigation μπαίνει κάπου κάποια κάρτα με το software? Δικαιούσαι αναβαθμίσες κλπ?
-
Πολύ περίεργο πάντως που δεν σου είχε Android Auto-Car play - Mirrorlink. Απο ότι θυμάμαι τον Μάρτιο που πήρα προσφορά για active μου ζήταγαν 280 ευρώ εξτρα ενώ τώρα που πηρα το 3008 με black friday το είχε στον standard εξοπλισμό. Αν συνδυάσω και το 6 τάχυτο που έχεις θεωρώ πως ίσως να τους είχε μείνει πριν απο την αλλαγή.
Για το navigation μπαίνει κάπου κάποια κάρτα με το software? Δικαιούσαι αναβαθμίσες κλπ?
Προφανώς είναι πριν την αλλαγή. Στα νεα spec sheet απο active και μετά είναι στάνταρ, ενω στα προηγούμενα δεν είχε καμία έκδοση.
Αν επιτρέπεται πόσο σου πήγε και ποια έκδοση ?
Γενικότερα στις BF προσφορές είχαν κομμμάτια που θέλανε να διώξουνε, το ήξερα αλλά δεν πήγε το μυαλό μου να τσεκάρω το infotainment όταν με φωνάξανε να το δω πριν το πληρώσω.Ναι δικαιούμαι αναβαθμίσεις. Κάνεις λογαριασμό στο site του λογισμικού και έχει απεριόριστες..
Δεν έχω ψάξει ακόμα πως τις παίρνει, κάρτα ή usb λογικά. Μόλις το δω αναλυτικά θα σου πω.
Ακόμα το έχω εσώκλειστο γιατί δεν έχω ασφάλεια. -
Navigation για όλο το κόσμο με 20€ , εφόρου ζωής και με traffic (αρκεί να έχει σύνδεση σε internet) Sygic
Το genius το απεγκατάστησα .. χάλι μαύρο
Κάμερα και η δική μου (seat ibiza) αν και περάστηκε στην 'αντιπροσωπεία' έχει μέτρια προς χάλια απεικόνιση , έχω δει την εργοστασιακή και είναι πολύ ανώτερη ...
Όπως και να έχει , μαζί με το ds7 (δε ξέρω αν σε έπαιρνε στα €€) είναι από τα πιο όμορφα στη κατηγορία τους
Μεμβράνες από την carglass έβαλα , όπως και πολλοί ακόμα από το forum ... έχει συχνά προσφορές
Καλοτάξιδο -
Δημοσίευση από terry308 » 11 Δεκ 2018 18:45
Navigation για όλο το κόσμο με 20€ , εφόρου ζωής και με traffic (αρκεί να έχει σύνδεση σε internet) Sygic
Το genius το απεγκατάστησα .. χάλι μαύρο
Κάμερα και η δική μου (seat ibiza) αν και περάστηκε στην 'αντιπροσωπεία' έχει μέτρια προς χάλια απεικόνιση , έχω δει την εργοστασιακή και είναι πολύ ανώτερη ...
Όπως και να έχει , μαζί με το ds7 (δε ξέρω αν σε έπαιρνε στα €€) είναι από τα πιο όμορφα στη κατηγορία τους
Μεμβράνες από την carglass έβαλα , όπως και πολλοί ακόμα από το forum ... έχει συχνά προσφορές
ΚαλοτάξιδοΔεν ξέρω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση και απεγκατάσταση στο infotainment της Peugeot.. και στο youtube δεν έχω βρει κάτι διαφωτιστικό. Αν ξέρει κανείς μας λέει
Εσυ σε τι σύστημα το έβαλες ?Είχα δει το DS7 ναι. Πολύ ωραίο!
Το 1.5 diesel 130Hp EAT 8 μου το δίνανε 33.500 με την έκπτωση οπότε δεν..
Το Tiguan ήταν επίσης δυνατός υποψήφιος. Το Advance 2.0 TDI 150hp DSG7 έβγαινε 32.900€ και είχε πολλά καλούδια αλλά και πάλι έπρεπε να βάλω 1.700€ που δεν ήθελα.
Το μόνο που έβγανε στην τιμή που ήθελα και με όσα ήθελα ήταν το Kodiak αλλά πήγα Peugeot λόγω design.Ζελατίνες έλεγα να πάω στον Γιαννικελη που είναι κοντά μου και έχω ακούσει καλά λόγια giannikelis.gr , αλλά θα ρωτήσω και carglass. Έχουμε κάποιο συγκεκριμένο συνεργείο της carglass ή όλα;
-
NM4313 το μοντέλο , https://navismedia.gr/seat-ibiza-car-multimedia/
'έβλεπα' την εφαρμογή στο μενού του (infotainment) και την έκανα απεγκατάσταση όπως κάνουμε στις συσκευές μας (android) , έβαλα σε Usb την εφαρμογή sygic (μιας και το play store κρασαριζε) και την έγκατέστησα από εκεί
Λογικά όλα τα carglass είναι τα ίδια , Θεσσαλονικη που τις βάλαμε (2 αυτοκίνητα) , σε διαφορετικά (κοντινά) υποκαταστήματα τους , ο τεχνίτης ήταν ο ίδιος ... , πήγαινε σε συγκεκριμένο υποκατάστημα - συγκεκριμένες ημέρες -
από terry308 » 11 Δεκ 2018 19:31
NM4313 το μοντέλο , https://navismedia.gr/seat-ibiza-car-multimedia/
'έβλεπα' την εφαρμογή στο μενού του (infotainment) και την έκανα απεγκατάσταση όπως κάνουμε στις συσκευές μας (android) , έβαλα σε Usb την εφαρμογή sygic (μιας και το play store κρασαριζε) και την έγκατέστησα από εκεί
Λογικά όλα τα carglass είναι τα ίδια , Θεσσαλονικη που τις βάλαμε (2 αυτοκίνητα) , σε διαφορετικά (κοντινά) υποκαταστήματα τους , ο τεχνίτης ήταν ο ίδιος ... , πήγαινε σε συγκεκριμένο υποκατάστημα - συγκεκριμένες ημέρεςΑυτό ακριβώς μου έχουνε βάλει.
Το μενού είναι ίδιο με τις φωτό και τρέχει σε windows CE6
https://navismedia.gr/peugeot-multimedia-interface/ -
Wince 6; Υπάρχουν ακόμα εφαρμογές για αυτό ;
-
από iceman7 » 11 Δεκ 2018 20:07
Wince 6; Υπάρχουν ακόμα εφαρμογές για αυτό ;
Έλα ντε.. μάλλον όμως δεν τρέχει κάτι άλλο στο infotainment της Peugeot.
Γιατί η ίδια εταιρεία βάζει σε VW Seat κλπ Android.Τουλάχιστον βγήκε μια άκρη να δω τι έχει μέσα, θα τους επισκεφθώ να μάθω περισσότερα.
Στο site αναφέρουν πως είναι προμηθευτές KOSMOCAR (AUDI – VOLKSWAGEN – SKODA) – AIGLON (PEUGEOT – CITROEN ) – ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕΒΜΕ (HONDA, MITSUBISHI) και AUTOHELLAS (SEAT). -
Ο χρήστης gts έγραψε:
Πολύ περίεργο πάντως που δεν σου είχε Android Auto-Car play - Mirrorlink. Απο ότι θυμάμαι τον Μάρτιο που πήρα προσφορά για active μου ζήταγαν 280 ευρώ εξτρα ενώ τώρα που πηρα το 3008 με black friday το είχε στον standard εξοπλισμό. Αν συνδυάσω και το 6 τάχυτο που έχεις θεωρώ πως ίσως να τους είχε μείνει πριν απο την αλλαγή.
Προφανώς είναι πριν την αλλαγή. Στα νεα spec sheet απο active και μετά είναι στάνταρ, ενω στα προηγούμενα δεν είχε καμία έκδοση.
Γενικότερα στις BF προσφορές είχαν κομμμάτια που θέλανε να διώξουνε, το ήξερα αλλά δεν πήγε το μυαλό μου να τσεκάρω το infotainment όταν με φωνάξανε να το δω πριν το πληρώσω.Ναι δικαιούμαι αναβαθμίσεις. Κάνεις λογαριασμό στο site του λογισμικού και έχει απεριόριστες..
Δεν έχω ψάξει ακόμα πως τις παίρνει, κάρτα ή usb λογικά. Μόλις το δω αναλυτικά θα σου πω.
Ακόμα το έχω εσώκλειστο γιατί δεν έχω ασφάλεια.Εγώ 3008 Active με μεταλικό 26.000 και κατασκευή 12/18. Λογικά το περιμένω σε κανένα μήνα και σύμφωνα με την προσφορά που μου έδωσαν έχει car play. Το μόνο αρνητικό στις προσφορές BF ήταν πως δεν μπορούσες να προσθέσεις εξοπλισμό καθώς αυτά τα κομμάτια είχαν πάρει τον δρόμο τους για την παραγωγή ήδη.
Σχετικά με το Nav για να καταλάβω, σου άλλαξαν και την εργοστασιακή οθόνη ή απλά προστέθηκαν κάποια εξαρτήματα στην ήδη υπάρχουσα ώστε να πιάνει δορυφορικό σήμα και απλά σου εγκατέστησαν την εφαρμογή nav?
-
@gts με τα extra και τα ρέστα δε σου ευχήθηκα να το ευχαριστηθείς και να είναι καλοτάξιδο!!!!
@stefan 147 Είμαι εκτός αγοράς πολλά χρόνια και προφανώς έχω χάσει όχι μόνο επεισόδια αλλά σειρές ολόκληρες... Άσε που έχω και άγνωστες λέξεις... (τί είναι ρε παιδιά το retrofit και το ΟΕΜ;;) Στο μυαλό μου είχα ότι επίσημος έμπορος οποιασδήποτε μάρκας βάζει μόνο τον εργοστασιακό (ή του επίσημου προμηθευτή) extra προαιρετικό εξοπλισμό. Για να βάλεις κάτι άλλο πας σε μαγαζί εκτός επίσημου δικτύου (όπως κάναμε παλιά για τα ηχοσυστήματα πχ...). Το δε ερώτημα ήταν ένα υποθετικό σενάριο, δεν έκανα παραγγελία. -
Γράφτηκε παράπανω κάτι για Wince6.0 και κοίταξα την ημερομηνία του ποστ μήπως ηταν απο το 2010
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης gts έγραψε:
Δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση και απεγκατάσταση στο infotainment της Peugeot.. και στο youtube δεν έχω βρει κάτι διαφωτιστικό. Αν ξέρει κανείς μας λέει
Το Tiguan ήταν επίσης δυνατός υποψήφιος. Το Advance 2.0 TDI 150hp DSG7 έβγαινε 32.900€ και είχε πολλά καλούδια αλλά και πάλι έπρεπε να βάλω 1.700€ που δεν ήθελα.
Το μόνο που έβγανε στην τιμή που ήθελα και με όσα ήθελα ήταν το Kodiak αλλά πήγα Peugeot λόγω design.Ζελατίνες έλεγα να πάω στον Γιαννικελη που είναι κοντά μου και έχω ακούσει καλά λόγια giannikelis.gr , αλλά θα ρωτήσω και carglass. Έχουμε κάποιο συγκεκριμένο συνεργείο της carglass ή όλα;
Στην black friday 33.500 σου έδιναν το allure, σωστά ;
-
με bluetooth συνδέεις το κινητό και έχεις ομιλία μέσα από το σύστημα του αυτοκινήτου. Επίσης από το κινητό επιλέγεις τραγούδια που έχεις και τα παίζεις στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.
Για infotainment δεν μπόρεσα να συνδεθώ.
Στο android auto συνδέθηκα. Και τα δύο θέλουν usb καλώδιο και μπορεί να έχει θέμα, λίγο που το έψαξα, με το μέγεθος το καλωδίου ή ακόμα και με τον τύπο.
Κατεβάζεις από google play εφαρμογή για android auto στο κινητό. Αν δεν την βρίσκεις μέσα πό το google play είναι γιατί είναι ανοιχτή μόνο για 30 χώρες.
Άρα βρίσκεις το Link από κάποιο site που έχει ήδη κατεβάσει την εφαρμογή και το στέλνεις στο κινητό.
Το κάνεις εγκατάσταση. Πριν όμως έχει πάει στον google λογ/σμό σου και στα billing addresses βάζεις ότι μένεις Αργεντινή
Αν googlάρεις θα τα βρεις μέσα σε ένα μισάωρο όλα αυτά. -
Είναι κατασκευή 2017 7ος
τα αυτοκίνητα εκείνης της περιόδου δεν είχανε mirrorlink android auto και λοιπά οπότε σωστά και δεν έχει.
Δεν πείραξαν τίποτα στην εργοστασιακή οθόνη κλπ.. απλά μάλλον κάπου μέσα στο αυτοκίνητο έχει προστεθεί αυτό το μηχάνημα και πατώντας παρατεταμένα το πλήκτρο των εφαρμογών ενεργοποιείται.
Επίσης στο παρμπρίζ μου έχουνε κολλήσει και την κεραία του GPS >Ο χρήστης biliou έγραψε:Πολύ περίεργο πάντως που δεν σου είχε Android Auto-Car play - Mirrorlink. Απο ότι θυμάμαι τον Μάρτιο που πήρα προσφορά για active μου ζήταγαν 280 ευρώ εξτρα ενώ τώρα που πηρα το 3008 με black friday το είχε στον standard εξοπλισμό. Αν συνδυάσω και το 6 τάχυτο που έχεις θεωρώ πως ίσως να τους είχε μείνει πριν απο την αλλαγή.
Ακόμα το έχω εσώκλειστο γιατί δεν έχω ασφάλεια.Εγώ 3008 Active με μεταλικό 26.000 και κατασκευή 12/18. Λογικά το περιμένω σε κανένα μήνα και σύμφωνα με την προσφορά που μου έδωσαν έχει car play. Το μόνο αρνητικό στις προσφορές BF ήταν πως δεν μπορούσες να προσθέσεις εξοπλισμό καθώς αυτά τα κομμάτια είχαν πάρει τον δρόμο τους για την παραγωγή ήδη.
Σχετικά με το Nav για να καταλάβω, σου άλλαξαν και την εργοστασιακή οθόνη ή απλά προστέθηκαν κάποια εξαρτήματα στην ήδη υπάρχουσα ώστε να πιάνει δορυφορικό σήμα και απλά σου εγκατέστησαν την εφαρμογή nav?
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
-
Στην black friday η προσφορά για το 5008 active 1.6 blueHDI eat 6 λευκό χρώμα, ήταν 30.800€
Για αυτό και το έκλεισα33.500 ήταν η προσφορά του ds7
Απλά είναι εταιρική αγορά και οι περισσότερες εταιρείες όταν αγοράζεις εταιρικό αυτοκίνητο κάνουν και έκπτωση. Παραδείγματος χάρη στη volkswagen για την αγορά του tiguan μου δίνανε 10%
αν περνάμε δύο αυτοκίνητα ήτανε 12% για το tiguan και για το t roc μας δίνανε 9%Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Δεν ξέρω πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση και απεγκατάσταση στο infotainment της Peugeot.. και στο youtube δεν έχω βρει κάτι διαφωτιστικό. Αν ξέρει κανείς μας λέει
Στην black friday 33.500 σου έδιναν το allure, σωστά ;
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
-
Super για εσάς που το έχετε
Εμένα δεν έχει κάνει την επιλογή.
Bluetooth ανοιχτή συνομιλία και συνδεσιμότητα με το κινητό για να ακούσω τραγούδια και τα λοιπά εννοείται έχει.>Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:με bluetooth συνδέεις το κινητό και έχεις ομιλία μέσα από το σύστημα του αυτοκινήτου. Επίσης από το κινητό επιλέγεις τραγούδια που έχεις και τα παίζεις στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.
Για infotainment δεν μπόρεσα να συνδεθώ.
Στο android auto συνδέθηκα. Και τα δύο θέλουν usb καλώδιο και μπορεί να έχει θέμα, λίγο που το έψαξα, με το μέγεθος το καλωδίου ή ακόμα και με τον τύπο.
Κατεβάζεις από google play εφαρμογή για android auto στο κινητό. Αν δεν την βρίσκεις μέσα πό το google play είναι γιατί είναι ανοιχτή μόνο για 30 χώρες.
Άρα βρίσκεις το Link από κάποιο site που έχει ήδη κατεβάσει την εφαρμογή και το στέλνεις στο κινητό.
Το κάνεις εγκατάσταση. Πριν όμως έχει πάει στον google λογ/σμό σου και στα billing addresses βάζεις ότι μένεις Αργεντινή
Αν googlάρεις θα τα βρεις μέσα σε ένα μισάωρο όλα αυτά.Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
-
Το ποσταρα και σε ενα διπλανό φόρα αλλα βαζω και εδω καθως μπορει να φανει χρήσιμο
Ψιλο μαπα τα μαμα λαστιχα σε χιονια. Θα βγάλω αυτο το χειμωνα και για του χρονου ισως τα πεταξω και βαλω τα Michelin crossclimate
Ασχετο απο τις δυνατοτητες του αμαξιου , το πιο ενδεικτικό παραδειγμα ειναι οτι τσαρουχωνεις το φρενο στην ευθεια και το ABS δουλευει υπερωριες , ακομα και σε ταχυτητες και συνθηκες που δεν θα περιμενες...
με το C5 και τα χειμερινα ελαστικα του ηταν πολυ πιο μειωμενη η παρεμβαση του ABS
Ειχα πολυ ωρα, ειχε πολυ χιονι και Σαββατο πρωι μηδεν κινηση , βρηκα δρομους σε εξοχη και δοκιμασα διαφορα
Το μοναδικο που ειδα μεγαλη διαφορα ειναι η εκκινηση με το grip στο χιονι που δινει πολυ πιο ομαλη επιταχυνση και σχεδον καθολου σπινιαρισματα ειδικα σε εκκινηση ειτε σε χιονι πανω σε ασφαλτο ειτε πανω σε λασποχιονο
Κατα τα αλλα σε στροφες επαιζε πλαγιοσιλθηση καργα με τα βοηθηματα ανοικτα, τη στιγμη που στα χειμερινα του C5 επρεπε αναγκαστικα να βγαλω το ESP για να πετυχω τετοια και παλι οχι τοσο πολυ .
Οσο τολμησα σε καποια πιο δυσκολα κομματια και εκκινησεις δεν ειδα να κολλαει πουθενα αλλα δεν ηταν ανηφορες που θα καναν διαφορα . Με γκαζι και στροφες πισω πηγαιναμε περα δωθε , βοηθηματα ξε-βοηθηματα .
Γενικα δεν το εχασα πουθενα (οκ, εκτος απο ενα σημειο αλλα ηταν δικος μου λαθος χειριμος γιατι φοβηθηκα) και δεν ενιωσα οτι παμε βαρκα γιαλο αλλα σιγοθρα υπαρχουν και πολυ καλυτερα ελαστικα . -
Και κάνα δυο φωτο
Peugeot 5008 (SUV)