Η εφαρμογή με το τελευταίο update 1.18.2 σας δουλεύει?
Εμένα δεν συνδέεται πια..
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Please enter occupation - Please enter your interests
Η εφαρμογή με το τελευταίο update 1.18.2 σας δουλεύει?
Εμένα δεν συνδέεται πια..
Πολύ ωραίο όντως
Ο χρήστης snowdrop έγραψε:
Πιστεύετε ότι η έκδοση βενζίνης 1.2 θα είναι αρκετή σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο; Γιατί η έκδοση 1.6 πάει 9 χιλ. πάνω μάλλον λόγω αλλαγής κλίμακας στα τέλη ταξινόμησης, στην έκδοση GT Line...
Όπως τα λεει και ο Kilo
Ένας άλλος παράγοντας βέβαια είναι και από τι αυτοκίνητο έρχεσαι.
Αν έρχεσαι από 180 - 200 άλογα θα χρειαστεί περίοδος προσαρμογής.
Κατά τ άλλα κινείται αξιοπρεπώς.
Ο χρήστης nikargy έγραψε:
Φίλε gts από που μπορώ να πάρω το έξτρα αποθηκευτικό που έβαλες στο ντουλαπάκι? Κάποιο link?
Καλησπέρα, το πήρα από amazon Ιταλίας γιατί από AliExpress συνηθως κάνουν κάνα μήνα και βάλε να έρθουν..
https://www.amazon.it/dp/B07G4DY19V/ref ... 51_TE_dp_1
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Πω πω 1/100.000 να χωθεί κάτι εκεί και σου έκατσε!
Αυτό το πλαστικό κάλυμμα έξω από το δισκόφρενο το έχουν αλλά αυτοκίνητα;
Δεν το έχω προσέξει ποτέ.
Μπορεί να προστατεύσει σε off-road σε μεγάλες πέτρες η εξογκώματα ίσως αλλά κοίτα τι ταλαιπωρία προκάλεσε ένα ανώδυνο πετραδάκι που χώθηκε εκεί μέσα!Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Δεν ξέρω αν το έχουν όλα τα αυτοκίνητα, αλλά δεν είναι πλαστικό είναι μεταλλικό..
Ναι, ευτυχώς δεν ήταν τίποτα..
Άλλη φορά αν μου τύχει θα ξέρω
Πάντως δεν κρύβω πως το μυαλό μου πήγε στο ηλεκτρικό χειρόφρενο, δισκοπλακα, τακάκια κλπ.
..... Φτάνουμε συνεργείο, το ακούνε οι ειδικοί και μου λένε
'Μεσα μεγάλε'
'Δεν το έχουμε ξανακούσει αυτό το θόρυβο '
'Κάτι παίζει με το χειρόφρενο ή με την πίσω δεξιά δαγκάνα' λέει ένας άλλος.
'Ωχχχ' λέω εγώ ..
'Ρε παιδιά δεν το κοιτάτε μήπως και δεν είναι τίποτα ?
Είναι καινούργιο το αμάξι'
'Μπαααα θα μείνει μέσα'
Καλά τους λέω και καλώ τον αντιπρόσωπο που το αγόρασα να ενημερώσω. Ένεκα και της ιστορίας με την αλλαγή των ελαστικών στην εγγύηση που ήταν πολύ εξυπηρετικός, σκέφτηκα μήπως βοηθήσει.
Όντως κάλεσε τον εκεί αντιπρόσωπο και έδωσε εντολή και ανεβάσαμε το αυτοκίνητο να το δούμε από κάτω μπας και τη γλιτώσω και δεν μείνει μέσα ΣΚ.
Έρχεται λοιπόν ένας τεχνικός, γυρνάει την πίσω ρόδα, βάζει μέσα στην 'κιθάρα' (προστατευτικό του δισκόφρενου) το δάχτυλο του και πετάει ένα πετραδάκι...
Εκεί είναι που κοιτάει ο ένας τον άλλο ...
Ξαναγυρνάει τη ρόδα και τίποτα. Ησυχία!!
Αυτό ήταν!!!
Ένα πετραδάκι που μου τίναξε τη μέρα στον αέρα !!
Τέλος καλό όμως όλα καλά.
Το βελάκι στη φωτό είναι το σημείο που ήταν το πετραδάκι.
Ουφφφ.....
........ και στρίβω σήμερα το πρωί στην Κομνηνού στο Ελληνικό κατευθυνόμενος προς τη δουλειά μου, σχεδόν όπως κάθε πρωί.
Εκεί που στρίβω ακούω ένα δυνατό θόρυβο σα να κόβει κάποιος λαμαρίνα με σεγα, χωρίς όμως να βλέπω κάποιον εκεί κοντά να κάνει εργασίες.
'Ποιος να κάνει τόσο θόρυβο άραγε' σκέφτηκα
'Όμως γιατί ο θόρυβος με ακολουθεί?'
Ήταν η επόμενη σκέψη διαπιστώνοντας πως όλοι έχουν γυρίσει και με κοιτάνε...
Δεν χάνω χρόνο, ανοίγω το παράθυρο και συνειδητοποιώ πως ο θόρυβος ερχόταν από το αυτοκίνητο.
Ένας πολύ δυνατός θόρυβος σαν να τρίβονται μέταλλα μεταξύ τους.
Ακινητοποιω το αυτοκίνητο κατεβαίνω κάτω και ψάχνω να βρω μήπως έχω πάρει κάποιο σύρμα ή μέταλλο και έχει μπλεχτεί στις ρόδες.
Τίποτα όμως. Όλα ήταν πεντακάθαρα.
Μπαίνω μέσα βάζω χειρόφρενο, βγάζω χειρόφρενο πάω λίγο μπροστά πάω λίγο πίσω, ο θόρυβος συνέχιζε...
Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να καλέσω οδική βοήθεια που είναι και δωρεάν για τα Peugeot μας για 2 χρόνια.
Ερχεται η οδική βοήθεια μετά από μία περίπου ώρα, το κοιτάει ο μάστορας και μου λέει '
δεν το έχω ξανακούσει αυτό πρέπει να το πάμε σίγουρα στο συνεργείο'
Εντάξει του λέω και φύγαμε για Άλιμο που είναι και κοντά.
Ταξιδάκι Αθήνα Πάτρα και πίσω αυθημερόν..
Μετά τη μπόρα είχε πεντακάθαρη ατμόσφαιρα, λίγα αυτοκίνητα ενώ με μουσική και καφεδάκι, η διαδρομή ήταν ξεκούραστη και απολαυστική
Ο χρήστης cyberacer έγραψε:
Θέλω τη βοήθειά σας γιατί ίσως να έχω θέμα σε 5008 (active grip 1.2 EAT6) με τον κλιματισμό στον αποθηκευτικό χώρο ανάμεσα στα καθίσματα...
Όταν έξω έχει κρύο (π.χ. 7 βαθμούς) και έχω ρυθμίσει τον κλιματισμό στο ζεστό (π.χ. 22 βαθμούς) όλοι οι αεραγωγοί βγάζουν ζεστό αλλά στο ντουλάπι ανάμεσα στα καθίσματα ο αέρας βγαίνει κρύος...
Κι αν βάλω και A/C 'on' για να μην θαμπώνουν τα τζάμια τις βροχερές μέρες, βγαίνει ακόμα πιο κρύος και καθώς σκορπίζεται γύρω-γύρω από τα διάκενα των δυο καλυμμάτων, μας 'χτυπάει' στη μέση οδηγό και συνοδηγό και μας παγώνει...
Στα δικά σας πώς λειτουργεί ο κλιματισμός στο ντουλαπάκι σε αντίστοιχες ρυθμίσεις;
Έτσι δουλεύει το σύστημα ή έχω βλάβη και είμαι για ψάξιμο στο συνεργείο;
Κι εμένα κρύο βγάζει αλλά δεν έχω αισθανθεί να έρχεται στα καθίσματα..
Ίσως γιατί έχω βάλει ένα έξτρα αποθηκευτικό που καλύπτει το κάτω μέρος απ' το ντουλαπάκι αλλά και πριν δεν με είχε προβληματίσει επίσης...