-
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Φανη ποια διχρωμια εννοείς; ;
Κοπωση όντως έχει και το Style..
Τα άλλα έξτρα είναι κάποιες λεπτομέρειες που δεν τα υπολογισα..που μπορούν να μπουν πιστεύω..τα φιμε τα κάνεις εδώ στην Ελλάδα για παραδειγμα.
Η κάποια μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικα..
Κάθισμα του συνοδηγού ρυθμιζόμενο έως προς το ύψος για παραδειγμα...
Επίσης από τα 14 έως τα 17000 είναι 3000 ευρώ για έξτρα..είναι αρκετά μεγάλο ποσο.Υπολόγισε την έκπτωση και της Δεπα ..πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις το αμάξι όπως το θέλεις.
Εσύ το παραγγειλες..πήρες την επιδότηση ..Τι έχεις κάνει; ;
Εννοώ την οροφή σε άλλο χρώμα...στο Xcellence είναι στανταρ, στο Style είναι έξτρα.
Όπως έγραψα, όπως το θέλω εγώ πάει στα € 16.142 ΛΤΠΦ, άρα περί τα €21.000 τελική τιμή, με την επιδότηση (εάν προλάβω) πάει στρογγυλά €20.000. Η επιδότηση, σύμφωνα με τον πωλητή που μίλησα στο τηλέφωνο, είναι οριακή μάλλον αύριο (κατά τα λεγόμενά του) θα κλείσει, γιατί έχει γίνει χαμός στις παραγγελίες. Μου είπε ότι μέσα στον Δεκέμβριο θα ανέβει από €1.500 έως €1.800 η τελική τιμή του. Παράδοση Απρίλιο με Μάιο.
Όχι, τίποτα δεν έχω κάνει, γιατί είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να υπολογιστούν και δεν μου αρέσει να αποφασίζω σε τόσο σύντομο διάστημα με το μαχαίρι στο λαιμό (βέβαια μου είπε να κάνω σήμερα αίτηση με μια προκαταβολή €100 για να προλάβω την επιδότηση και την παραγγελία όποτε θέλω εντός του Νοεμβρίου).
-
Φάνη,αν το έχεις αποφασίσει σαν 2ο αυτοκίνητο,μήπως συμφέρει να πάς στο Ibiza cng; Έχει την ΛΤΠΦ κατά ~900 ευρώ φθηνότερη,αφήνοντας περισσότερο χώρο για extra.Στην ουσία είναι το ίδιο αμάξι με το Αrona,αν εξαιρέσεις το ύψος,με περίπου ίδιους εσωτ. χώρους
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Φάνη,αν το έχεις αποφασίσει σαν 2ο αυτοκίνητο,μήπως συμφέρει να πάς στο Ibiza cng; Έχει την ΛΤΠΦ κατά ~900 ευρώ φθηνότερη,αφήνοντας περισσότερο χώρο για extra.Στην ουσία είναι το ίδιο αμάξι με το Αrona,αν εξαιρέσεις το ύψος,με περίπου ίδιους εσωτ. χώρουςΔεν το κοιτάω για 2ο αλλά για 1ο. Για 2ο εάν κοίταγα με CNG θα έπαιρνα το Panda χωρίς 2η σκέψη.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για 2ο εάν κοίταγα με CNG θα έπαιρνα το Panda χωρίς 2η σκέψη.
+100 για τo Panda ως 2ο.
Πάντως από Kuga ως 1ο αμάξι,οικογενειακό δε νομίζω πως σε καλύπτει το Arona (μη ξεχνάς πως με CNG θα χάσει ~100 λίτρα χώρο αποσκευών). -
Φάνη, ακόμη και 20% πιθανότητες να έχεις αυτή τη στιγμή να καταλήξεις σε Arona, αξίζει να ρισκάρεις το κατοστάρικο της προκαταβολής για να βάλεις παραγγελία και να έχεις σε 5-6 μήνες ένα ώφελος 2.500+ Ευρώ (έκπτωση και επιδότηση).
20% πιθανότητες με 25:1 απόδοση, είναι ένα ποντάρισμα που θα ζήλευε κάθε αλογομούρης!
-
Χαχαχα, εσύ είσαι χειρότερος από μένα.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Φάνη, ακόμη και 20% πιθανότητες να έχεις αυτή τη στιγμή να καταλήξεις σε Arona, αξίζει να ρισκάρεις το κατοστάρικο της προκαταβολής για να βάλεις παραγγελία και να έχεις σε 5-6 μήνες ένα ώφελος 2.500+ Ευρώ (έκπτωση και επιδότηση).20% πιθανότητες με 25:1 απόδοση, είναι ένα ποντάρισμα που θα ζήλευε κάθε αλογομούρης!
Το 100αρικο είναι για τα €1.150 της επιδότησης...αυτά είναι που πρέπει να το κάνω άμεσα. Τα €1.500 της έκπτωσης της εισαγωγικής ισχύουν και την άλλη εβδομάδα.
-
Ειχα καιρο να διαβασω το νημα και μαλλον ο ηλιος ανετειλε απο τη δυση.
Καλα ακουγα και κατι ουρλιαχτα το βραδυ και ελεγα μα τι συμβαινει;
Φανη να δεις και την νεα κολλεξιον.
https://www.amazon.com/Volkswagen-Logo- ... B00HY0PHVG
-
Χαχαχα, σε χάσαμε! Μην αφήνεις κενά γιατί θα μαζευτούν πολλά και μετά θα δυσκολεύεσαι να καλύψεις την απόσταση.
Πέρνα μια βόλτα κι από τα ηλεκτρικά.
-
Που είναι τα ηλεκτρικά και δεν μπορώ να τα βρω;;
-
https://r.tapatalk.com/shareLink?url=ht ... are_type=t
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
-
Καλημέρα, είμαι και εγώ ένας προσεχώς ιδιοκτήτης seat arona cng.Το παράγγειλα στις 15/11 και έκανα την αίτηση στη Δεπα και την επομένη 16/11 μου ήλθε mail ότι γίνεται δεκτή. Αυτά που διαβάζω αυτές τις μέρες στο φόρουμ μου τα είπε και εμένα ο πωλητής δηλαδή η παραγωγή ξεκινά αρχές Ιανουαρίου , θα είναι εξαταχυτο, και οι δύο μεγάλες δεξαμενές θα είναι από κάποιο είδος πλαστικού. Παράδοση από Απρίλιο.
-
Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω ότι το πήρα μονόχρωμο magnetic tech,γιατί ήθελα να μπορώ να προσθέσω στον εργοστασιακό εξοπλισμό το πακέτο spring pack (διζωνικός κλιματισμός, ηλεκτρικά αναδιπλουμενοι καθρέπτες, αισθητήρες φωτός και βροχής, ηλεκτροχρωματικος εσωτερικός καθρέπτης, coming leaving home) 500€ και εδώ όταν έλθει υποβραχειονειο οδηγού, δερματινη στο ταμπλό και δώρο συναγερμός can bus και αισθητήρες παρκαρίσματος.
-
Μπράβο ρε φίλε, με γεια σου! Είναι φοβερό το πόσοι παρήγγειλαν ένα μοντέλο που ακόμα δεν υπάρχει. Αυτό δείχνει πόσο ακαταμάχητη προσφορά ήταν και πώς ξεκινάει με γκολ (2-3 για την ακρίβεια) από τα αποδυτήρια.
Θυμίζει τον χαμό που έγινε με το Tesla Model 3, που έδιναν προκαταβολή για να παραλάβουν 2- χρόνια μετά.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ειχα καιρο να διαβασω το νημα και μαλλον ο ηλιος ανετειλε απο τη δυση.Καλα ακουγα και κατι ουρλιαχτα το βραδυ και ελεγα μα τι συμβαινει;
Φανη να δεις και την νεα κολλεξιον.
https://www.amazon.com/Volkswagen-Logo- ... B00HY0PHVG
Καλύτερα γυμνός παρά να φορέσω T-shirt VW!!
Από το VAG μόνο Seat και αυτό υπό προϋποθέσεις (€2.000 / χρόνο οικονομία είναι ένα σημαντικό ποσό).....αλλά μάλλον θα κάτσω στα αυγά μου! Γιατί μετά πάλι θα γκρινιάζω ότι δεν είναι αυτόματο!
-
To seat αν βγάλεις το σήμα από κάτω VW έχει
-
Ποτέ μην λες ποτέ...!!!
-
Φάνη, εσύ είσαι μερακλής άνθρωπος. Σε βλέπω του χρόνου τέτοια εποχή (αμαρτία να μην πάρεις επιδότηση) για το Ateca. Και 1.5 με 130 ίππους, λογικά θα βγαίνει κι αυτόματο. Θα κάνει βέβαια κάνα δεκάρικο επάνω, χαλάλι όμως.
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
To seat αν βγάλεις το σήμα από κάτω VW έχειΤο ξέρω...αλλά επιλέγω να κάνω πως δεν το ξέρω...άσε πολλά προβλήματα να λύσω με τον ψυχολόγο μου! Τουλάχιστον όμως το Seat το πληρώνεις για Seat και όχι για μεταξωτές κορδέλες. Πάλι ακριβό είναι βέβαια...αλλά κανείς άλλος φούστης δεν εισάγει αυτοκίνητα μεγαλύτερα από το Panda με Φ.Α.
Ποτέ μην λες ποτέ...!!!
Δεν φτάνω το μεγαλείο του Bond, οπόταν μπορώ να το πώ. Αλλά έχεις δίκιο...μεγάλή κουβέντα το ποτέ, που σωστό είναι να μην την χρησιμοποιώ.
-
Ε όχι και ακριβό. Ειδικά με την επιδότηση, το λες και ευκαιρία της δεκαετίας.
Seat Arona 2017