-
Αυτό υφίσταται για όλα τα μοντέλα της Nissan?
Εννοώ, το xtrail για παράδειγμα, ίδιο μέτριας κατασκευής είναι και αυτό;
Ή το Juke ή Micra?Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Στο X-trail,τριγμος δεν υπαρχει ουτε σαν σκεψη....
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Στο X-trail,τριγμος δεν υπαρχει ουτε σαν σκεψη....Όταν φτιάχνεται σε χώρα με σοβαρό work ethic σαν την Ιαπωνία τότε μπορεί το υλικό να μην είναι τοπ αλλά θα μπει όπως πρέπει.
Και στο QQ έχουν γίνει μεγάλες εκπτώσεις στα υλικά για να επιτευχθεί η τιμή και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός αλλά τα ρημάδια είναι ώρες ώρες λες και τα συναρμολογούν μεθυσμένοι.
-
Το προβλημα που αναφερθηκε με τα αδυνατα φωτα,βελτιωθηκε λιγακι με τοποθετηση ομιχλης με λαμπες led 6000Κ....σκεφτομαι κατι αναλογο για τις λαμπες αλογονου των φωτων.....
-
Καλησπέρα!
Έχω το note & έχω κάνει 43000 km. Καινούριο το έχω πάρει το 2015. Δεν υπάρχει ίχνος τριγμού.
Απάντηση στο φίλο @tsiliha. -
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Το προβλημα που αναφερθηκε με τα αδυνατα φωτα,βελτιωθηκε λιγακι με τοποθετηση ομιχλης με λαμπες led 6000Κ....σκεφτομαι κατι αναλογο για τις λαμπες αλογονου των φωτων.....Να το κανεις.
Συνήθης μετατροπή με πολύ επιτυχία! -
Ο χρήστης bill971 έγραψε:
Καλησπέρα!
Έχω το note & έχω κάνει 43000 km. Καινούριο το έχω πάρει το 2015. Δεν υπάρχει ίχνος τριγμού.
Απάντηση στο φίλο @tsiliha.Και το pulsar που μοιράζεται πολλά μέρη με το QQ δεν είχε τέτοια θέματα.
Φτιαχνοταν βέβαια στην Ισπανία. Αλλά και πάλι οι ρυθμοί συναρμολόγησης με το QQ δεν συγκρίνονται. Ένα κάθε 62 δευτερόλεπτα βγαίνει, λογικό δεν είναι να προκύπτουν θέματα συναρμογης ; Ποτε να τα ελέγξουν ολα; -
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Το προβλημα που αναφερθηκε με τα αδυνατα φωτα,βελτιωθηκε λιγακι με τοποθετηση ομιχλης με λαμπες led 6000Κ....σκεφτομαι κατι αναλογο για τις λαμπες αλογονου των φωτων.....Οι απέναντι τί φταίμε ;;;;;;;
-
Κρίμα το QQ.
Αν μπεις μέσα σε έκθεση, πραγματικά σου δίνει την αίσθηση ότι έχει καλή ποιότητα (για το κόστος του πάντα), κατασκευής και υλικών, ίσως και καλύτερη από τον ανταγωνισμό. Προφανώς κάτι χάνεται στη συναρμολόγηση.
Επιβεβαιώνω ότι το xtrail δεν έχει καμία σχέση με το QQ. Το έχει συνάδελφος. Εγώ πάντως έκανα test drive πρώτα QQ και καπάκι xtrail. Είχα διαβάσει για το QQ και για αυτό δεν έδωσα σημασία. Μέχρι και η γυναίκα μου κατάλαβε τη διαφορά, χωρίς να της πει κανείς τπτ. Ρώτησε και τον πωλητή -
Το QQ σε προσεκτική παρατήρηση σε έκθεση, δείχνει την προχειρότητα. Όταν το είχα δει, το περιεργάστηκα αρκετή ώρα και το απέκλεισα. Πολλά λεφτά για τόσο μέτρια ποιότητα που φαίνεται αμέσως.
-
Αυτό που εχει καταφέρει η nissan ειναι οσοι αγοράζουν qashqai να νομίζουν ότι εχουν αγοράσει με λίγα λεφτά κατι πολυ μεγαλύτερου επιπέδου . Ο πολύς κόσμος αυτο νιώθει. Φαινεται στους οδηγούς του στην πραγματικότητα είναι στην κατηγορια των φθηνοτερων c suv (22000diesel με σχετικα καλη εκδοση)
-
Η εμπειρία χρήσης του δεν είναι κακή. κάθε άλλο απλά ποιοτικά υστερεί και βασικότερα σε αξιοπιστία.
-
Σε αξιοπιστία δεν θα έλεγα ότι υστερεί....δεν παρουσιάζει σημαντικές βλάβες. Περισσότερο θέμα συναρμογής έχει και το γνωστό πρόβλημα με την μπαταρία.
Πάντως είναι ακριβό (άλλα εάν έχει και φτηνές εκδόσεις), αφού ένα με σχετικά καλό εξοπλισμό φτάνει άνετα €25-26.000.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σε αξιοπιστία δεν θα έλεγα ότι υστερεί....δεν παρουσιάζει σημαντικές βλάβες. Περισσότερο θέμα συναρμογής έχει και το γνωστό πρόβλημα με την μπαταρία.Πάντως είναι ακριβό (άλλα εάν έχει και φτηνές εκδόσεις), αφού ένα με σχετικά καλό εξοπλισμό φτάνει άνετα €25-26.000.
Η πλειοψηφία αγοράζει την acenta στα 22 στο diesel, αλλα εχω δει και παρά πολλα energy ιδιωτών με τάσια, χωρίς προβολείς ομίχλης κ.α. η πλειοψηφία δεν είναι λεφτάδες και δεν το παιρνουν με φουλ εξοπλισμο. Πουλιούνται και qashqai Με κατω απο 20χιλ. Γτ για πολλούς εκει ειναι το ταβάνι! Σε αντιστοιχο εξοπλισμο παραμένει απο τα φθηνότερα, ομορφότερα και με καλο image στην κοινωνία suv.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Η πλειοψηφία αγοράζει την acenta στα 22 στο diesel, αλλα εχω δει και παρά πολλα energy ιδιωτών με τάσια, χωρίς προβολείς ομίχλης κ.α. η πλειοψηφία δεν είναι λεφτάδες και δεν το παιρνουν με φουλ εξοπλισμο. Πουλιούνται και qashqai Με κατω απο 20χιλ. Γτ για πολλούς εκει ειναι το ταβάνι! Σε αντιστοιχο εξοπλισμο παραμένει απο τα φθηνότερα, ομορφότερα και με καλο image στην κοινωνία suv.
Δεν διαφωνούμε κάπου! Αυτό έγραψα, ότι έχει και φτηνές εκδόσεις (με κάτω από €20κ) και για αυτό πουλάει τόσο καλά. Αλλά στην πραγματικότητα είναι ακριβό, γιατί εάν συγκριθεί με τους ανταγωνιστές σε θέμα εξοπλισμού και κινητήρων, είναι στον Μ.Ο τιμών, μην πω και προς τα πάνω. Απλά πολλοί ανταγωνιστές δεν έχουν τόσο φτηνές εκδόσεις και έτσι είναι εκτός επιλογής για αρκετούς που έχουν ταβάνι τα €20κ.
Συμφωνώ ότι είναι πάρα πολύ όμορφο (για εμένα μετά από τόσα χρόνια παραμένει ένα από τα ομορφότεράα SUV της κατηγορίας του) και με καλό όνομα.
-
Ναι είναι όμορφο και ακόμα και στις φτηνές εκδόσεις μέσα 'δείχνει' καλύτερο. Μη στεκόμαστε όμως στον κόσμο που είναι στα fora. Δεν αποτελεί το μέσο όρο χρήστη. Υπάρχει κόσμος εκεί έξω που, είτε επειδή πριν είχε ένα κάτω του μετρίου και πάνω του Μ.Ο ηλικίας, αυτοκίνητο αγόρασε το QQ επειδή είναι όμορφο, είναι SUV άρα μοδάτο και έχει και συμπαθητικούς χώρους για τη φαμίλια. Η μετάβαση για αυτούς ήταν ένα 100% upgrade, δεν ασχολούνται με τριξίματα και αεροδυναμικούς θορύβους γιατί πριν τους είχαν Χ10, παρά μόνο για το αν θα μείνουν ή θα τους μείνει κάνας μοχλός στο χέρι. Δε αρκετοί από αυτούς μπορεί να μην έκαναν καν σοβαρή έρευνα αγορά.
Πουλάει? ΝΑΙ
Είναι Όμορφο? ΝΑΙ
Έχει χώρους? ΝΑΙ
Το θέλω.
Θυμίζω ότι με το προηγούμενο μοτέρ στα 22Κ είχες μέχρι και 360 κάμερα.Έχω φίλο που το πήρε μεταχειρισμένο με τα παραπάνω κριτήρια και λογική και είναι ενθουσιασμένος.
-
Εμένα πάντως μου είχε βγάλει πολλά προβληματα και όχι μόνο τη μπαταρία! Τέσπα, όποιος θέλει ας μπει στα forum να διαβάσει τι βγάζουν. Δεν το λες και αξιόπιστο πάντως.
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
Εμένα πάντως μου είχε βγάλει πολλά προβληματα και όχι μόνο τη μπαταρία! Τέσπα, όποιος θέλει ας μπει στα forum να διαβάσει τι βγάζουν. Δεν το λες και αξιόπιστο πάντως.Ποια εκδοση ειχες ?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
-
1.6 diesel acenta premium
Καταπληκτικός κινητήρας αλλά μέχρι εκεί είναι η καλή ανάμνηση από μένα -
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
1.6 diesel acenta premium
Καταπληκτικός κινητήρας αλλά μέχρι εκεί είναι η καλή ανάμνηση από μέναΕχω το 4χ4 accenta
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]