-
Ο χρήστης tsiliha έγραψε:
Πήγα σήμερα να ρωτήσω σε αντιπροσωπεία πότε θα βγει το νέο xtrail βενζίνη και τι κινητήρα, και μου είπε το 2019 ( έτσι αόριστα) με cvt μόνο. Οπότε εικάζω είναι ο 1.3 με 160ιππουςSent from my Pixel XL using Tapatalk
Εγώ είμαι περίεργος να μάθω πόσο θα το χρεώνουνε...
-
Πιστεύω αν η μέχρι πρότινος αρχική τιμή ήταν κάπου στα 23000, τώρα θα ξεκινάει από 25000
Sent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Πιστεύω αν η μέχρι πρότινος αρχική τιμή ήταν κάπου στα 23000, τώρα θα ξεκινάει από 25000Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Καλή τιμή,πιστεύω ότι θα περπατήσει.Μονο μείον το cvt κατά τη γνώμη μου...
-
Όντως, ξενέρωσα και εγώ με τό cvt αν και έχω καλά λόγια να πω γενικά σαν τεχνολογία στα Honda. Αλλά είναι αναγκαστικό για την έκδοση των 160 ίππων το cvt>Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Πιστεύω αν η μέχρι πρότινος αρχική τιμή ήταν κάπου στα 23000, τώρα θα ξεκινάει από 25000
-
Όντως, ξενέρωσα και εγώ με τό cvt αν και έχω καλά λόγια να πω γενικά σαν τεχνολογία στα Honda. Αλλά είναι αναγκαστικό για την έκδοση των 160 ίππων το cvt>>Πιστεύω αν η μέχρι πρότινος αρχική τιμή ήταν κάπου στα 23000, τώρα θα ξεκινάει από 25000Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Θα βγαίνει και με 4κίνηση αυτή η έκδοση;
-
Χλωμό το κόβω>Ο χρήστης koralli έγραψε:
Όντως, ξενέρωσα και εγώ με τό cvt αν και έχω καλά λόγια να πω γενικά σαν τεχνολογία στα Honda. Αλλά είναι αναγκαστικό για την έκδοση των 160 ίππων το cvt>>Πιστεύω αν η μέχρι πρότινος αρχική τιμή ήταν κάπου στα 23000, τώρα θα ξεκινάει από 25000
Θα βγαίνει και με 4κίνηση αυτή η έκδοση;
-
μετά από ερώτηση σε αντιπροσωπεία της Nissan στα Γιάννενα, η απάντησή τους ήταν ότι τον Ιανουάριο του 2019 θα κυκλοφορήσει το Χ-trail με 1,7 diesel και 150 άλογα 34Nm και τον Απρίλιο του 2019 θα κυκλοφορεί με τον 1,3 TCE μόνο με τα 160 άλογα και 25Nm ροπή. (Νέοι κινητήρες του Group). Μου τα έλεγε διαβάζοντας έγγραφο από τα κεντρικά νομίζω. Και πάει αρκετός καιρός. Προσωπικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπει και το αυτόματο διπλού συμπλέκτη όπως το QQ με πολύ πιο αυξημένες τιμές από τις προηγούμενες. Ίδωμεν....
( Όλα την τελευταία στιγμή η Nissan και μέχρι τότε δεν ξέρει κανείς τίποτα από όλους αυτούς. ) -
Ο χρήστης leontis333 έγραψε:
μετά από ερώτηση σε αντιπροσωπεία της Nissan στα Γιάννενα, η απάντησή τους ήταν ότι τον Ιανουάριο του 2019 θα κυκλοφορήσει το Χ-trail με 1,7 diesel και 150 άλογα 34Nm και τον Απρίλιο του 2019 θα κυκλοφορεί με τον 1,3 TCE μόνο με τα 160 άλογα και 25Nm ροπή. (Νέοι κινητήρες του Group). Μου τα έλεγε διαβάζοντας έγγραφο από τα κεντρικά νομίζω. Και πάει αρκετός καιρός. Προσωπικά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα μπει και το αυτόματο διπλού συμπλέκτη όπως το QQ με πολύ πιο αυξημένες τιμές από τις προηγούμενες. Ίδωμεν....
( Όλα την τελευταία στιγμή η Nissan και μέχρι τότε δεν ξέρει κανείς τίποτα από όλους αυτούς. )Πάντως στην έκθεση το Xtrail που είχαν είχε αυτκόλλητα στις πόρτες που έγραφαν: 1.3 160ps DCT, οπότε λογικά θα είναι διαθέσιμο και το διπλού συμπλέκτη. Δεν ρώτησα λεπτομέρειες, γιατί δεν σταμάτησα καν στο περίπτερο της Nissan.
-
-
Τελη κυκλοφοριας 268,25
Τι'ν αυτο το 0,25 παλι; -
Έμαθα ότι το xtrail βενζίνη ξεκινάει από 26600. Όχι και ασχημα
-
4700 πανω δηλαδη,η τιμη βεβαια εξακολουθει να ειναι 'λογικη' ακομα και ετσι...
-
4700 είναι πολλά σε σχέση με πριν. Γύρω στα 3 θα ηταν το ιδανικό. Υποθέτω το καλοκαίρι του 2020 θα μιλάμε για 21900 πάλι.
-
Είναι επίσημο? Για ποια έκδοση?
Υπάρχει η φήμη (από αντιπροσωπεία), ότι δεν θα ξεκινήσει από την Energy αλλά από καλύτερη έκδοση. Οπότε αν μιλάμε για 26600 για έστω και λίγο καλύτερη έκδοση το κάνει λίγο πιο Normal. Αν στα 26600 είσαι στο energy, τότε δεν ξέρω γιατί να το προτιμήσει κανείς σε σχέση με το kodiaq. -
26600 από acenta, η energy νομίζω μόνο σε πετρέλαιο
-
Πρόσφατα πήγα επίσης από περιέργεια στην Honda για το hrv ατμοσφαιρικό στους 130 ίππους και βγαίνει στην elegance όσο και το xtrail. Βέβαια περιμένω να δω με τον καινούργιο χρόνο που θα έρθει η sport έκδοση, να δω με τι τιμή θα παίζει>Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
4700 πανω δηλαδη,η τιμη βεβαια εξακολουθει να ειναι 'λογικη' ακομα και ετσι...
-
Ουσιαστικά μιλάμε και για νέο κινητήρα, οπότε δεν μπορεί στα δικά μου μάτια με νέο λανσάρισμα να σου έχει τιμή όπως το 1.6. αλήθεια πόσους ίππους ήταν πριν; 167; Τώρα ο νέος θα εχει τους 160 και δείχνει να έχει λιγότερους ρύπους. >Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
4700 είναι πολλά σε σχέση με πριν. Γύρω στα 3 θα ηταν το ιδανικό. Υποθέτω το καλοκαίρι του 2020 θα μιλάμε για 21900 πάλι.
-
Δεν παύει βέβαια να είναι ένας νέος κινητήρας με ελάχιστο feedback και άρα θέλει προσοχή
-
163 ήταν. Σωστά και τα δύο που είπατε.
Νέο μοντέλο, λιγότεροι ρύποι άρα λιγότερα τέλη αλλά και νέος κινητήρας χωρίς προηγούμενη εμπειρία. -
Το μόνο που χρειάζεται να δούμε είναι αν είναι nedec οι τιμές αυτές και όταν θα γυρίσουν σε wltp αν θα μείνουν το ίδιο. Αν δε μείνει τότε έχεις χρόνο μέχρι το Σεπτέμβριο να το έχεις στα χέρια σου>Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
163 ήταν. Σωστά και τα δύο που είπατε.
Νέο μοντέλο, λιγότεροι ρύποι άρα λιγότερα τέλη αλλά και νέος κινητήρας χωρίς προηγούμενη εμπειρία.Sent from my Pixel XL using Tapatalk
Nissan X-Trail 2013