-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Κορυφαίο σε γεύση και ποιότητα: Γουρουνάκια στην Κηφισιά.
Ένα από τα καλύτερα σε γεύση. Φοβερό κοντοσούβλι. Είναι, όμως πιο ακριβά από τα συνηθισμένα.
Μειονέκτημα: λίστα αναμονής σε ώρες αιχμής. Όχι ευχαριστώ, δε θα δώσω και προκαταβολή για να φάω σουβλάκι.Σε αυτο εχω φαει ,πριν αρκετα χρονια.Νομιζω οτι λεγοταν τα 3 γουρουνακια,θα τσακωθηκαν τα γουρουνακια και χωρισαν μαλλον .
Αυτο είναι πολύυυυ παλιά ιστορία!
Το 1977, που ανοιξε, ήταν μια τρυπα! (Το κάτω κάτω μέρος του σημερινού μαγαζιού).
Μετά το φροντιστήριο απένταντι, τρώγαμε και 5-6 σουβλάκια!
Φοβερά από τότε!Μετά μεγάλωσε, άλλαξε, άλλαξα. και τώρα δεν μου αρέσει καθόλου!
Σουβλάκι με κοντοσούβλι μωρέ Βαγγέλη?!!Κοντοσουβλάκι!
Ποιός Βαγγέλης;;
Ο CLIO-V6!!!!
Εχασα τιποτα?????
Μου αρεσει το κοντοσουβλι,δεν λεω ,αλλα δεν ποσταρα τιποτα επ'αυτου....
-
δεν είναι σουβλατζίδικο αλλά μπριζολάκια από τον τέλη έχετε φάει ε????
ολα τα λεφτα??? -
Χ α λ α ρ α
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Χ α λ α ρ απως με καταλαβαίνεις!! χαχαχαχα
-
Ειχα μπει πριν κανα 4ωρο και τοτε μολις ξεκινουσε το thread και ξαφνικα πεταχτηκε σε 7 σελιδες! Απαιτω εκλογες εδω και τωρα στο φορουμ και προτεινω επιτιμο αντμινιστρατορα τον random που ξυπναει τα αγρια ενστικτα σε ολους μας!!!!
Random θεε,
τους 4 τροχους σου δινουμε τζαμπε.ΥΓ. Επομενο θεμα: Τρωτε τα σουβλακια μεσα στο αμαξι σας??
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ενα ειναι το σουβλατζιδικο....
του θειου μου- ειναι τσαμπα (για μενα αλλα και οποιον αλλον εχω παει)
- το σουβλακι το κοβει μονος του στο χερι (παιρνει κρεας που διαλεγει εκεινος, το βαζει σε μηχανημα και κοβει τα σουβλακια με μαχαιρι με τα χερακια του)
- ψηνει τις πιττες στα καρβουνα και οχι στην λαδοτηγανιερα
το ξερω, αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...αλλα οποιος φιλος εχει φαει εκει εχει πει τα καλυτερα.
σουβλακερι ο Ιορδανης, κοντοπευκο αγ παρασκευη.
Απλά ...... κορυφή !!!
ΥΓ 1. Τυχεράκια kacey ... δεν μπορεί θα έχουμε ειδωθεί εκεί
ΥΓ 2. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για κανα .... business lunchΝα πάμε για παράνομες δοκιμές κυρ Βασίλη!!!
Θα κάνουμε πρώτα τις παράνομες δοκιμές (5-6) .... μετά τις νόμιμες 4
και μετά ... τρέχουμε ... εεεεε .. κλείνουμε για καμιά συνάντησηΠαιδια θα σας ελεγα να παμε αλλα ειναι λιγο προβλημα αυτο για μενα, γιατι και 50 ατομα να παμε ο θειος δεν θα παρει λεφτα (ακομα και παρα το οτι δεν ξερω κανεναν σας προσωπικα), οποτε ερχομαι σε δυσκολη θεση. Οσες φορες εχω παει με φιλους αυτο εχει γινει.
-
Είναι 18:20. Είμαι ακόμα δουλειά ΝΗΣΤΙΚΟΣ. Φεύγοντας θα κατέβω Άστρος άρα συν δύο ώρες...
ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ;;;;;;;;;
Λοιπόν, λέω να ξεκινήσουμε τις επισκέψεις από τους συμφορουμίστες και στη συνέχεια βλέπουμε...
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Είναι 18:20. Είμαι ακόμα δουλειά ΝΗΣΤΙΚΟΣ. Φεύγοντας θα κατέβω Άστρος άρα συν δύο ώρες...ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ;;;;;;;;;
Λοιπόν, λέω να ξεκινήσουμε τις επισκέψεις από τους συμφορουμίστες και στη συνέχεια βλέπουμε...
Θα περασεις απο Μυλους τυχερακια!!
-
παιδια οτι βρομικο και να φας νοστιμο ειναι !!!
(με την καλη ενοια το βρομικο )GREEK FOOD FOR EVER !!!!
-
Δεν έχω και πολύ χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες (τις πρώτες 2 διάβασα)
ΑΛΛΑ έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:-
12+ ώρες έχουν περάσει από τότε που ανοίχθηκε το θέμα του Random και παραδόξως δεν έχει φάει λουκέτο (όχι ότι χρειάζεται).
-
12+ ώρες έχουν περάσει από τότε που ανοίχθηκε το θέμα του Random και έχουν ήδη δημοσιευθεί 107 απαντήσεις!!!!
Και αναρωτιέμαι γιατί αυτή η έκρηξη απαντήσεων! Μήπως για κάθε λουκέτο που έχει φάει ο συγγραφέας του δίνεται και δώρο μία δημοσίευση στο παρόν θέμα;;; Μπαααααααα.......
Για να σκεφτώ! Μα βέβαια! Πως δεν το σκέφτηκα;!;!;!:D
Για να μη καταλήγετε σε κάθε θέμα του φόρουμ έστω και σε απλή αναφορά στο φαγητό βρήκατε το κατάλληλο θέμα για πείτε χωρίς τύψεις ότι θέλετε για το φαγητο!!! -
-
το καλύτερο σουβλάκι το έχω φάει σε πανυγήρι που γίνεται κάθε χρόνο κοντά στις Σέρρες
το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη είναι φυσικά το Ντερλικατέσεν,απορώ πως δεν ειπώθηκε ακόμη...
2ος ερχεται ο Σολομωνίδης...
-
Το καλυτερο σουβλακι (και γυρο, σουτζουκακι, παντσετα, κοτοσουβλακι...) εφαγα-τρωω στον ''Κυριακο'' στο Ασβεστοχωρι.
Σχεδον ισαξια ειναι και τα:
Food Plaza στην πλατεια Σκρα στην Αρετσου
Νικος στη Δημοκριτου στο Φοινικα
157 στην Παπαναστασιου με Πλαστηρα στη Χαριλαου
Γιωργος στην Μποτσαρη ψηλα στην Κατω Τουμπα
Στο κεντρο πραγματικα το Ντερλικατεσεν ξεχωριζει
Απο δυτικα δε ξερω και πολλα πραγματα... -
my number one σουβλατζιδικο is θανασης
-
Υπαρχει η υπηρχε μια καντινα με ΒΡΩΜΙΚΑΚΙΑ απιστευτα στη Βουλιαγμενης λιγο πριν τη διασταυρωση της Αλιμου με υπεροχα σαντουιτσακια...Ηταν ενα παλιο μπασι εξω απο την αντιπροσωπεια της Οπελ...Το δε σπεσιαλ ειχε 4.5 ΕΥΡΩ και αν το ετρωγες ΕΣΚΑΓΕΣ!!!!
Τωρα δεν ξερω αν υπαρχει ακομη εκει..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα ειναι το σουβλατζιδικο....
του θειου μου- ειναι τσαμπα (για μενα αλλα και οποιον αλλον εχω παει)
- το σουβλακι το κοβει μονος του στο χερι (παιρνει κρεας που διαλεγει εκεινος, το βαζει σε μηχανημα και κοβει τα σουβλακια με μαχαιρι με τα χερακια του)
- ψηνει τις πιττες στα καρβουνα και οχι στην λαδοτηγανιερα
το ξερω, αμα δεν παινεψεις το σπιτι σου...αλλα οποιος φιλος εχει φαει εκει εχει πει τα καλυτερα.
σουβλακερι ο Ιορδανης, κοντοπευκο αγ παρασκευη.
Απλά ...... κορυφή !!!
ΥΓ 1. Τυχεράκια kacey ... δεν μπορεί θα έχουμε ειδωθεί εκεί
ΥΓ 2. Είναι ένα πολύ καλό μέρος για κανα .... business lunchΝα πάμε για παράνομες δοκιμές κυρ Βασίλη!!!
Θα κάνουμε πρώτα τις παράνομες δοκιμές (5-6) .... μετά τις νόμιμες 4
και μετά ... τρέχουμε ... εεεεε .. κλείνουμε για καμιά συνάντησηΠαιδια θα σας ελεγα να παμε αλλα ειναι λιγο προβλημα αυτο για μενα, γιατι και 50 ατομα να παμε ο θειος δεν θα παρει λεφτα (ακομα και παρα το οτι δεν ξερω κανεναν σας προσωπικα), οποτε ερχομαι σε δυσκολη θεση. Οσες φορες εχω παει με φιλους αυτο εχει γινει.
Oχι οχι!
Αν είναι να πάμε θα πληρώσουμε!Αλλοιώς είναι αμαρτία kacey!Θα πέσει έξω το μαγαζί ή εμείς δεν θα φάμε από ντροπή!!!
-
Στον Πειραιά μετράει τρελά 'Ο Ηλίας' στην πλατεία απέναντι από την είσοδο στη Ζέα. Γύρος χοιρινός.
Στην Πάτρα έχω εμπειρία από φοιτητής. Θράκα ωραία. Έτρωγα πολλά εξάμηνα.Αυλή του Γενναίου είναι jet. Επίσης στην 3 Ναυάρχων γωνία με Κορίνθου όπου έχει φοβερό χοιρινό καλαμάκι.Ξεχνάω το όνομα. Μετά πάει Le coq,Κυρ. Αντώνης και γενικά πολλά άλλα. Όπως βλέπετε ζούσαν από μένα.
-
αμάν μου ανοίξατε την όρεξη...
το τηλέφωνοοοοο...
Τον πιο χάλια που έχω δοκιμάσει ήταν στην Κομοτηνή από μουσουλμάνικο τίγκα στο μπαχαρικό (κόντεψα να πάθω έλκος) και βέβαια ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ελέω θρησκείας!
Πάντως εγώ το προτιμώ με κοτοπουλάκι είτε γύρο είτε ΚΑΛΑΜΑΚΙ!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
**Είναι το μοναδικό σουβλατζίδικο, που έχει άσπρο γύρο. Παρότι ψημένος δεν χάνει τη λευκή του απόχρωση. Δεν ξέρω σε τι διεργασίες οφείλεται...
Από διακόσμηση, αρ-γυφτώ.
Πλαστική καρέκλα τίγκα, ζελατίνα για πρόσοψη, πενταβρώμικος πάγκος, ψησταριές κλπ.
Πελάτες: μαυριδεροί κύριοι με χαιμαλιά και απόξω χαμηλωμένα χάιλουξ τούρμπο δεκάξι-βε σπορ τζιτιάι**.
Kαταπληκτικό!!!!!
Και με τη Eurovision τι θα κάνουμε τώρα;;;
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
το καλύτερο στη Θεσσαλονίκη είναι φυσικά το Ντερλικατέσεν,απορώ πως δεν ειπώθηκε ακόμη...
Food Plaza στην πλατεια Σκρα στην Αρετσου
157 στην Παπαναστασιου με Πλαστηρα στη Χαριλαου
Στο κεντρο πραγματικα το Ντερλικατεσεν ξεχωριζειΣυμφωνώ απόλυτα, απ'ολα αυτά όμως το Ντερλικατέσεν εξειδικεύεται στα σουβλάκια (δεν έχει καθόλου γύρο) και τα υπόλοια στον γύρο (τα σουβλάκια δε λένε και πολλά)
-
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
δεν είναι σουβλατζίδικο αλλά μπριζολάκια από τον τέλη έχετε φάει ε????
ολα τα λεφτα???Με ή χωρίς τα... κατσαριδάκια;
Τα καλυτερα σουβλατζιδικα....