Nov 5, 2018, 10:32 AM

Καλημέρα,

επειδή είμαι σε έξαλλη κατάσταση θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.

Είχα παρκαρισμένο ένα αμάξι για πολλούς μήνες (δεν μπορώ να οδηγήσω λόγω ρήξης μηνίσκου). Χτες βράδυ μου τηλεφωνεί φίλος και μου λέει πως το αμάξι δεν υπάρχει πλέον εκεί που ήταν.

Μετά από μαραθώνιο τηλεφωνήματων όλο το πρωι σε Δήμο, εταρεία καταστροφής και ταχυδρομείο, έμαθα πως το αμάξι όχι μόνο το σήκωσε ο δήμος στις 22 Οκτώβρη, αλλά και ότι την Παρασκευή 2 Νοέμβρη καταστράφηκε, μαζί με ότι περιείχε μέσα. Βεβάιωση θα μου έρθει μετά από ένα μήνα είπαν, αλλά στις 22 Νοέμβρη λήγει και η ασφάλεια, κι ο ασφαλιστής μου λέει πως αν δεν την ανανεώσω το πολύ σε 10 μέρες από την λήξη της, θα φάω από πάνω και πρόστιμο 500 ευρώ,

Το αμάξι ήταν με πινακίδες, με πληρωμένη πάντα την ασφάλεια και τα τέλη κυκλοφορίας κι ας μην το κουνούσα. Επίσης ουδεποτε έλαβα την συστημένη επιστολή που λέει ο Δήμος πως μου έστειλε στισ 25 Σεπτεμβρίου, αφού μετά από ψάξιμο και επιμονή διαπίστώσαμε πως είχαν βάλει λανθασμένο ταχυδρομικό κώδικα, με αποτέλεσμα να παει αλλού. Το σίγουρο είναι πως εγώ ούτε έλαβα επιστολή και φυσικά δεν υπάρχει πουθενά η υπογραφή μου ότι την παρέλαβα (αφού δεν την παρέλαβα ποτε).

Η ερώτησή μου είναι αν υπάρχει καποιος με παρόμοιο περιστατικό που να θελει να επικοινωνήσει μαζί μου και να με συμβουλέψει, γιατί θέλω να κινήθώ νομικα. Ή αν υπάρχει εδώ κάποιος εξειδικευμένος δικηγόρος (ή έστω εξοικειωμένος με τέτοια θέματα) ώστε να επικοινωνήσω μαζί του ή να με παραπέμψει σε κάποιον άλλον.

Ευχαριστώ!

ΥΓ. Έχω βάλει να με ειδοποιεί στο email για οποιαδήποτε απάντηση σε αυτο το τόπικ, όπως κι επισης αν μου στείλει κάποιος προσωπικό μήνυμα εδώ στο φόρουμ.