-
Έκανα σήμερα σέρβις, τα γνωστά . Η παρατήρηση μου που με άφησε εκπληκτο είναι ότι όταν αλλάξαμε υγρά φρένων ξεχωριστά από κάθε τροχό , άνοιξε και τη βαλβίδα εξαέρωσης στο τρομπακι του συμπλέκτη πανω στο σασμάν (έχουν κοινά υγρά) και εβγαλε λάσπη από μέσα.
Η αίσθηση του πεντάλ μετά ήταν εντυπωσιακή σαν όταν πήρα το αμάξι καινούριο πριν 12 χρόνια. Δεν είχα τέτοια αίσθηση ούτε όταν έβαζα καινούριο σετ συμπλεκτη. Μαλάκωσε και έφυγε κάθε ίχνος κομπιασματος κατά τη διαδρομή του πεντάλ.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Peugeot 307 1400cc 75hp 2001mod
Αλλαγή λαδιών με 3 λίτρα Total Quartz 7000 10w40 και ένα φίλτρο της pureflux 40€ μαζί με την αλλαγή.Σου λειπει λιγο λαδι. Παιρνει με το φιλτρο +300ml χοντρικα.
-
Clio III 1.4, 120.000 χλμ
- Λάδια (5 lt Total 9000 Energy 5w-40) & Motorkote 295 ml (προηγήθηκε engine flush)
- Φίλτρο λαδιού
- Φίλτρο αέρος
- Καθαρισμός πεταλούδας γκαζιού
- Αλλαγή βέργας δείκτη λαδιού (κατάφερα να τη σπάσω ο βλαξ)
- Γρασαρισμα λεβιέ ταχυτήτων
- Αλλαγή λαμπάκια φωτισμού χειριστηρίων καλοριφέρ & αναπτήρα
- Αλλαγή ψείρες μπροστά με led
- Ρύθμιση φώτων
- Τοποθέτηση αισθητήρων παρκαρίσματος
- Ρεγουλαρισμα κλειδαριας πόρτας χώρου αποσκευών (χτύπαγε)
- Γενικός έλεγχος (οκ)
Κόστος ανταλλακτικών: 90€. Αναλυτικά:
Flush, 5 λίτρα λάδια & Motorkote 50€
Φίλτρο λαδιού 6€
Βέργα λαδιού 10€
Φίλτρο αέρος 12€
Αισθητήρες παρκαρίσματος 10€ (AliExpress)
Led ψείρες 2€ (AliExpress)
Λαμπάκια καντράν μάλλον δώροΕργασία 60€
Σύνολο 150€
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Qashqai j10 1.6 dCi 4wd, 120000χλμ σε εξουσιοδοτημένο
Λάδια, φίλτρο αέρα, λαδιού, πετρελαίου, υγρά φρένων, τακάκια εμπρός πίσω όλα γνήσια. Φίλτρο καμπίνας Mann filter fricious plus και βαλβολίνες κιβωτίου ταχυτήτων YACCO
340€ total
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Λιγα το clio, πολλα το QQ θεωρω.
-
Mazda MX5 1.6 2002, 137.500χλμ
Έκτακτη αλλαγή κολάρων νερού 110€ (πλήρες σετ)
Λάδια Μobil 1 ESP Formula 5w30 5L (χρησιμοποιήθηκαν τα 3.4L) 47€
Φίλτρο λαδιού MANN 5€
Μπαταρία Bosch S4 45ah 60€
Εργατικά με 4L παραφλού 30€ -
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Qashqai j10 1.6 dCi 4wd, 120000χλμ σε εξουσιοδοτημένοΛάδια, φίλτρο αέρα, λαδιού, πετρελαίου, υγρά φρένων, τακάκια εμπρός πίσω όλα γνήσια. Φίλτρο καμπίνας Mann filter fricious plus και βαλβολίνες κιβωτίου ταχυτήτων YACCO
340€ total
Υπερβολική τιμή, πάνω από 150 δεν έχω δώσει ποτέ σε service ακόμα και με τακάκια που είναι ανεξάρτητα.
-
1ο service 15000 χλμ Nissan micra k14 dci ,λάδια φίλτρο λαδιού, 74€...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Asep έγραψε:
Qashqai j10 1.6 dCi 4wd, 120000χλμ σε εξουσιοδοτημένο
Λάδια, φίλτρο αέρα, λαδιού, πετρελαίου, υγρά φρένων, τακάκια εμπρός πίσω όλα γνήσια. Φίλτρο καμπίνας Mann filter fricious plus και βαλβολίνες κιβωτίου ταχυτήτων YACCO
340€ total
Υπερβολική τιμή, πάνω από 150 δεν έχω δώσει ποτέ σε service ακόμα και με τακάκια που είναι ανεξάρτητα.
Θυμάμαι με τρόμο οτι όσο υπήρχε η επισημη αντιπροσωπεία Subaru, το έρμο το φίλτρο πετρελαίου μου το χρέωναν 115€
Οταν έκλεισε η Ελληνική αντιπροσωπία, το 'επίσημο' σέρβις μου χρέωνε 30€ για ενα φιλτρο FIBA νομίζω και πλέον πληρωνω λίγο περισσοτερα απο 10€, ενω δε θέλω να θυμάμαι που μου ζητούσαν 75€ για το φίλτρο καμπίνας (και μάλιστα απλό, οχι ενεργού άνθρακα)
Φιλτρο καμπίνας δεν τους πλήρωσα ποτε, βρήκα οτι ήταν ιδιο με του πρώτου Yaris το οποίο έπαιρνα με 7,5€Το πρωτο φιλτρο πετρελαίου που άλλαξα το έχω ακόμα, η πλάκα ειναι οτι ήταν Denso, πολύ κοινο φίλτρο φορεμένο σε πολλά μοντέλα της ΤΟΥΟΤΑ
-
Ελληνικη αντιπροσωπεια Subaru υπαρχει και τωρα
Μαλλον εννοεις το μεσοδιαστημα που αλλαξε χερια -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Ελληνικη αντιπροσωπεια Subaru υπαρχει και τωρα
Μαλλον εννοεις το μεσοδιαστημα που αλλαξε χεριαNαι, μεσολάβησαν λιγα χρόνια απο τότε που έκλεισε η Subaru Hellaskaι μεχρι να αναλάβει η Πλειάδες.
Εκείνη την εποχή τα (πρωην) επίσημα συνεργεία προμηθευόταν ανταλλακτικά απο το ελεύθερο εμπόριο και οι τιμές ήταν σημαντικά φθηνότερες
-
Ειχαν μεσολαβήσει χρονια ε? Δεν το θυμομουνα
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Peugeot 307 1400cc 75hp 2001mod
Αλλαγή λαδιών με 3 λίτρα Total Quartz 7000 10w40 και ένα φίλτρο της pureflux 40€ μαζί με την αλλαγή.Σου λειπει λιγο λαδι. Παιρνει με το φιλτρο +300ml χοντρικα.
Δε λείπει τίποτα.Ο δείκτης είναι μέχρι τέρμα στην ένδειξη.
-
Ένα μεγαλούτσικο σέρβις επειδή συμπληρώθηκαν τα χιλιόμετρα στο peugeot 307 1400cc που έχω περιελάμβανε:
1)Ρύθμιση βαλβίδων
2)Αλλαγή φλάτζας ψευδοκάπακου
3)Αλλαγή μπουζί
4)Αλλαγή βαλβολίνες
5)Αλλαγή μοτέρ πιστιλιστήρωνΤιμή με ανταλλακτικά (εκτος τις βαλβολίνες που τις είχα πάει εγώ) και εργασία,μπροστά μου όλη η διαδικασία 80€.
-
Seat ibiza tgi 1o service 15.000km
Castrol professional oe c5w40 4λτρ
φίλτρο λαδιού 1 τεμ
ροδέλα 1 τεμ
καθαριστικό παρμπρίζ 1 τεμ
καθαριστικό φρένων 500ml 1 τεμ
λιπαντικη συντήρηση
102€ με 20% 'έκπτωση' -
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Seat ibiza tgi 1o service 15.000km
Castrol professional oe c5w40 4λτρ
φίλτρο λαδιού 1 τεμ
ροδέλα 1 τεμ
καθαριστικό παρμπρίζ 1 τεμ
καθαριστικό φρένων 500ml 1 τεμ
λιπαντικη συντήρηση
102€ με 20% 'έκπτωση'το καθαριστικό φρένων;;;; δεν πιστευω να ειναι το σπρευ τετραχλωριου,που καθαριζουν τα ταμπουρα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το καθαριστικό φρένων;;;; δεν πιστευω να ειναι το σπρευ τετραχλωριου,που καθαριζουν τα ταμπουρα!
Δε γνωρίζω, 3€ περίπου είναι η χρέωση
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
το καθαριστικό φρένων;;;; δεν πιστευω να ειναι το σπρευ τετραχλωριου,που καθαριζουν τα ταμπουρα!
Δε γνωρίζω, 3€ περίπου είναι η χρέωση
Ισως εννοει ότι την επικινδυνότητα-τοξικοτητα χλωριωμένων διαλυτων και αλλων ενωσεων που μπορει να προκυψουν στην συνεχεια.Υπαρχουν πολλα οικολογικα από ότι βλεπω(αποτέλεσματικα?)
-
Βασικά δεν έχω καταλάβει τί καθάρισαν στα δισκόφρενα.......... εκτός και αν έχει ταμπούρα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Βασικά δεν έχω καταλάβει τί καθάρισαν στα δισκόφρενα.......... εκτός και αν έχει ταμπούρα!Μπροστά δισκόφρενα και πίσω ταμπούρα έχει το tgi
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?