-
Την πω ρε παιδες....το ελεγε με πολυ σοβαροτητα και σιγουρια.....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εεε καλά δεν είναι δύσκολο να φέρουν ένα αυτοκίνητο. Και πέρσι είχαν φέρει το DS7 (κλειδωμένο ) απλά για κράχτη και ακόμα, μετά από 1 χρόνο δεν έχει έρθει καν στην Ελλάδα!Α καλά έτσι οκ . Κλειδωμένο, δεν ξέρουμε τι καύσιμο είναι, τι εξοπλισμό έχει, πόσο κάνει ότι ξέρεις ξέρω!
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εεε μην περιμένεις και πολλά από τον Σ.
-
Σε μας το κόβω να έρχεται τον Μάρτιο. Εξάλλου σε γαλλικά περιοδικά διάβασα ότι θα ξεκινήσει την καριέρα του τον Δεκέμβρη... Βέβαια έχουν ήδη ξεκινήσει οι παραγγελίες και έχουν ανακοινωθεί οι τιμές εκεί...
-
Ο Σ έχει άριστες σχέσεις με την εταιρεία .
Αρα από την στιγμή που συμμετέχει ο Σ στην έκθεση της Αθήνας και από την στιγμή που ο όμιλος έχει πολλά να δείξει στον κόσμο με νέα μοντέλα , νέους κινητήρες και νέα κιβώτια , μια χαρά θα το έχει το αμάξι .
Όπως θα έχει και τα 2 κροσμπάκ μια και η έκθεση της Ντι-ες στην Κηφισιάς ολοκληρώνεται .
Ακόμα ο ΣΧ έγραψε ότι υπάρχει εμπάργκο ειδήσεων προς το παρόν για το 5 αιρκρος που προφανώς θα λήξει σύντομα , μάλλον μετά το τέλος της έκθεσης στο Παρίσι .
Μεσοτοιχία η Citroen και όλοι έχουν φορέσει τα καλά τους με αφορμή το C5 Aircross, υποστηρίζοντας την πρεμιέρα με μια πρωτότυπη παρουσίαση για νέους, που άρεσε και σε εμάς τους παλιούς. Το πιστεύουν το πλάνο τους στη Citroen και το στηρίζουν και ακόμα και ένας “άρρωστος” με το 3008 θα δείξει ενδιαφέρον για το C5 Aircross που έρχεται για να ενοχλήσει και να καθιερωθεί με πολλά ατού. Μείνετε συντονισμένοι και με τη λήξη του εμπάργκο θα επανέλθουμε. Εδώ και με άποψη
Οπότε θα παιχτεί το σκηνικό που παίχτηκε με το 3άρι .
Τέστ έξω από την επόμενη εβδομάδα και τέστ εδώ μετά το τέλος της έκθεσης , όπου και θα παρουσιαστεί το αμάξι στα μαγαζιά . Αρα τον Δεκέμβρη στις εκθέσεις και οι πρώτες παραλαβές από Φεβρουάριο και μετά . -
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ο Σ έχει άριστες σχέσεις με την εταιρεία .Το γνωρίζω αυτό, όπως και με την Γαλλία έχει άριστες σχέσεις αφού το 2012 έλαβε και το παράσημο της Λεγεώνας της τιμής από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη ελληνογαλλικών σχέσεων στον χώρο των επιχειρήσεων.
Δεν είναι θέμα σχέσεων με το εργοστάσιο...απλά εμένα μου δίνει την αίσθηση ώρες ώρες ότι δεν ασχολείται όσο θα έπρεπε ή θα μπορούσε με την Citroen. Θα μου πείς 'αφού πουλάει και έτσι, γιατί να ασχοληθεί περισσότερο'. Εεεε για το μεράκι, για το γαμώτο....θα μπορούσε να πουλάει ακόμα περισσότερο, με καλύτερη τιμολόγηση, πιο γρήγορες αντιδράσεις και γενικά να είναι πάνω από το προϊόν του. Βλέπεις π.χ. ότι η BMW Hellas (θυγατρική όμως) ανακοινώνει τιμές και διαθεσιμότητα των αυτοκινήτων της ταυτόχρονα με την Ευρώπη, δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση.
-
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Φάνη. Εγώ απ την άλλην θεωρώ ότι έχει δώσει περισσότερη βαρύτητα στα Peugeot αυτή την περίοδο...
-
https://www.autoappassionati.it/citroen ... ia/prezzi/
Οι ιταλικές τιμές..
Σίγουρα την πεζώ την τρέχει επειδή την πήρε πρόσφατα , ενώ θα πάρει και την όπελ . Ακούγεται και για την μάζντα , βάλε και την ντι-ες και ότι έχει και μέσω της οτοουάν και τζίπ και φίατ , έχει πολλά .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Σίγουρα την πεζώ την τρέχει επειδή την πήρε πρόσφατα , ενώ θα πάρει και την όπελ . Ακούγεται και για την μάζντα , βάλε και την ντι-ες και ότι έχει και μέσω της οτοουάν και τζίπ και φίατ , έχει πολλά .Mazda είναι να την πάρει αυτός ή ένας μικρός...αλλά κατά 90% έχει κλείσει στον Συγγελίδη.
Επίσης, είναι εισαγωγέας Jeep & Lancia (απλά δεν υπάρχει η Lancia πλέον) και έμπορος (μέσω Autone όπως σωστά λές) Fiat & Alfa Romeo.
-
31200 ντίζελ 1.5 αυτόματο feel. Να έχουμε ελπίδα εμείς για στρογγυλό 30? 1500 πάνω το 1.6 180 από το 1.5 130 , 1500 επίσης διάφορα χειροκίνητο αυτόματο.
-
Δείτε τις τιμές του CRV που βγήκαν τώρα και σκεφτείτε πόσο πρέπει να κάνει ο 180 αυτόματο . Γιατί μάλλον αν οι τιμές πάνε εκεί που υπολογίζουμε , παίζει να είναι οι καλύτερες της αγοράς για το μέγεθος του αυτοκινήτου...
-
Εγώ σκέπτομαι και το 1.6 το υβριδικό, κάνω μικρές αποστάσεις ειδικά το καλοκαίρι και χωρίς κλιματισμό οπότε τα 50 χλμ που αναφέρει οτι κρατάνε οι μπαταρίες είναι μια χαρά για 2-3 μέρες και φόρτιση από τη ΔΕΗ. Το κόστος δεν ξέρω που θα φτάσει......
-
Η αλήθεια είναι ότι για έναν που έχει σύγχρονο αμαξι τελευταίας 5-6 ετιας , όπως είμαι και εγώ, δεν ξέρω αν απλά ένα νέο ελαφρώς μεγαλύτερο αμάξι με όλα τα σύγχρονα γκατζετ φτάνει για να αλλάξω αμάξι , ή καλύτερα είναι επαρκής δικαιολογία για αλλαγή. Κλείνω στο συμπέρασμα ότι μαλλον χρειάζομαι ένα πιο δυνατό χαρτί. Και αυτό λέγεται υβριδικό.
-
Εμένα είναι δεκαετίας άψογα συντηρημένο αλλά έφτασε η ώρα της αλλαγής του. Επειδή τα πράγματα τεχνολογικά πάνε στην ηλεκτροκίνηση και στην Ελλάδα δεν υπάρχει υποδομή και μου φαίνεται χλωμό να υπάρχει στα επόμενα 6-7 χρόνια σκέπτομαι το υβριδικό. Μικρές διαδρομές 80% και 20% εθνική πιστεύω οτι χρειάζομαι το υβριδικό περισσότερο απο το ντίζελ, βλέπω τιμή πάνω απο 35000€ και θέλει καλό υπολογισμό η αγορά του. Βέβαια κερδίζεις τα καύσιμα αλλά και τα τέλη κυκλοφορίας αφου εχει ρύπους κάτω απο 49γρ.(είναι euro6.3).
-
καλα τα τελη κυκλοφοριας μην το δενεις και κομπο!!! θα κερδίζεις όσο αυτό που θα παρεις θα είναι στο μεχρι 3-4% του συνολικού στολου. Μολίς θα καβαλησει το 10% και θα υπάρχει κινδυνος να μειωθουν τα εσοδα του κρατους θα ψηλωσουν τον πηχη των απαιτήσεων και ως δια μαγειας θα πληρωσεις μια χαρα το κομματι που σου αναλογει.
Παντως αν εχεις αμαξι 10ετιας εχεις οντως δυνατα επιχειρηματα αλλαγης. Τι κανουμε εμεις που δεν έχουμε κλεισει ουτε 5? ...μαλλον καθομαστε στα αυγά μας!! βλεποντας τις νεες τιμες και τα νεα τελη κυκλοφοριας... -
Παιδια εγω σκεφτομαι το ντιζελ με το χειροκινητο κιβωτιο και απο οτι υποψιαζομαι στην εκδοση 'live' θα μας ερθει κοντα στα 22 με 23 χιλιαρικα ....η καταναλωση κοντα στο 6,5 ειναι δελεαρ....
Στάλθηκε από το HUAWEI Y625-U51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τρομερά αισιόδοξο το σενάριο του 22 λάιβ ντιζελ. Αν συμβεί θα μιλάμε για 24% κάτω από τις τιμές Γαλλίας!
Αν το πετύχει δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος άλλο αμάξι ντίζελ κροσοβερ σε μήκος από 4.30 ως 4.60. Γίνεται μονόδρομος στην κατηγορία! Τόσο έχει το 2008 που είναι μισό αμάξι!
Επίσης η λάιβ από αποψη εσωτερικής κυρίως εμφάνισης ξεχνάς την ηλεκτρονική οθόνη οργανων και πολλά πολλά άλλα καλουδια που βλέπουμε στα βιντεάκια.Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τιμολογιακά, το κόστος του Opel Grandland X 1.5 diesel 130 PS με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ξεκινά από τα 21.950 ευρώ στην εξοπλιστική έκδοση X-Cite. Η επιλογή με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο κοστίζει από 29.800 ευρώ, ξεκινώντας όπως από την πιο πλήρη εξοπλιστικά επιλογή X-Plore.
Το Opel Grandland X διατίθεται επίσης με τον 1.200άρη turbo κινητήρα βενζίνης των 130 ίππων σε τιμές από 21.950 ευρώ (μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, εξοπλισμός X-Cite) ή από 27.000 ευρώ (αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, εξοπλισμός X-Plore).
Διαθέσιμος είναι επίσης ο νέος 1.600άρης turbo κινητήρας βενζίνης των 180 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων (κόστος από 33.400 ευρώ). Τέλος στην κορυφή των diesel συναντούμε τον 2λιτρο turbo των 177 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται αποκλειστικά με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και κοστίζει από 34.300 ευρώ.Ολόκληρο το άρθρο https://www.newsauto.gr/offers/stin-ell ... -ps-times/
Με βάση και την Peugeot οσοι θέλουν να κάνουν πρόβλεψη για τις τιμές του C5 μπορούν να ξεκινήσουν.
-
Για εως 17000 τιμη προ φόρων, οι φόροι στην Ελλάδα είναι πολύ μικροί σε σχέση με την Ευρώπη. Ενδεικτικά το τέλος ταξινόμησης για τιμη προ φόρων 17000 ειναι 1500 ( με ρύπους 121-140). Η τιμή εργοστασίου του c5 aircross ειναι κατω απο 17000 της βασικής βενζινης. Από εκεί και πέρα ειναι θεμα εισαγωγικής. Όπως το grandland και το ateca ξαφνικά απο 25 επεσαν στα 22, ενω επρεπε να ειναξ εκει απο την αρχή, οπως το qashqai που κάνει πλάκα.
-
Ναι απλά τα 21900 για το ντιζελ τα ανακοίνωσε τωρα ενώ το αμάξι κυκλοφορεί πολλούς μήνες. Όταν κυκλοφόρησε δεν νομίζω να είχε 22000 αλλά 25000.
NEO CITROEN C5 AIRCROSS