-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Παιδιά είστε λίγο μπερδεμένοι. Προσέξτε αυτά που γράφει ο Realzeus μήπως και τα ξεδιαλύνετε. Μην είστε ισχυρογνώμονες. Φιλικά!Έτσι, ο Διας έχει απόλυτο δίκιο απλά κάποιοι δε θέλουν να τον καταλάβουν. Λέτε ότι θέλετε ροπή ώστε να κάνετε άμεσα ένα προσπέρασμα, ΟΚ δίνεις μια γκαζιά, ροπιάζει το diesel και περνάς άμεσα. Σας έχει τύχει να περάσετε όμως convoy 2-3 νταλικών ή αυτοκινήτων;
Επειδή εμένα μου έχει τύχει και με diesel και με βενζίνη να πω ότι στο diesel μετά τις 3000σαλ ξεφούσκωνε και έπρεπε να κάνω αλλαγή ταχύτητας πάνω στην προσπέραση, το βενζινοκίνητο μέχρι τις 6000σαλ μου δινε γκάζι και δε χρειάστηκε αλλαγή ταχύτητας.
Ιπποδύναμη ίδια, 110hp, κυβικά 1600 αμφότερα, ροπή 134 Nm /5000 σ.α.λ. το βενζίνης, 260 Nm/1750 rpm το diesel. Βέβαια μιλάμε για 400 κιλά βαρύτερο το diesel αλλά και ακριβώς ίδια αυτοκίνητα να ήταν πάλι ο βενζινοκινητήρας δίνει γκάζι σε μεγαλύτερο εύρος στροφών, εκεί είναι που αφήνει πίσω το diesel. -
Ευτυχώς που έχω αποχωρήσει από αυτή την κουβέντα...
Λίγο ποπ κορν ακόμη πρέπει να παραγγείλω, γιατί μου τελείωσε.
-
Εγω θα πω κατι και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, στην Θεσσαλονίκη κυκλοφορεί ένα Auris diesel σκούρο γκρί-μπλέ με το μεγάλο μοτέρ το 2,2 με πινακίδες ΔΣ, πρώτης γενιάς το στρογγυλό , ήταν η αιτία να αποφασίσω να πουλήσω το ST μου, με τίποτα λέμε κόφτες σε όλες τις αλλαγές με τίποτα , εχει βέβαια πάνω απο 45 ροπή πειραγμένο ...
-
Με τον Δια τα 'βρηκαμε' και συζητησαμε και για την διαφωνια που ειχαμε
Καταλήξαμε στο οτι, αν δεν εχει πικνες σχεσεις αυτο με την χαμηλοτερη ροπη, ενδεχομένως να χασει απο αυτο με την υψηλοτερη ροπη, σε ανηφορα παντα -
Έκανα 15.000χλμ με το 9 μηνών Fiesta titanium 1.5 120hp και σκέφτηκα πως ειναι καλή ιδέα να πάω να αλλάξω λάδι-φίλτρο τώρα και στις 30.000 να παω ξανά για το προγραμματισμένο service.
Έκλεισα ραντεβού στην αντιπροσωπία αφου κάλεσα και ρώτησα το κόστος (77 ευρω τελική τιμή) και πήγα. Ενας υπεύθυνος που ήταν εκεί μου ειπε πως άλλαξε η πολιτική της ford για το fiesta και πρέπει να πηγαίνω για συντήρηση κάθε χρόνο (αφου έχω κανει περίπου 17000-18000χλμ) και όχι καθε 2 χρόνια!
Τελικά το άφησα, δεν άλλαξα λάδια και θα παώ αρχές τις νέα χρονιάς που θα έχω περίπου 18000 για να αλλαξω δε ξέρω και εγώ τι...
Δε ξέρω τι γίνετε... δε ξερω τι να πω... καθε ενας λέει το κοντό του και το μακρύ του!
Η αντιπροσωπία είναι των Ιωαννίνων -
Υπάρχει κάπου επίσημα - γραπτά αυτή η αλλαγή στην πολιτική της Ford;;;
Αν δεν την δεις γραπτά μην πιστεύεις τίποτα.. μέχρι και κόλπα της εκατοστε αντιπροσωπείας για κέρδη από ανταλλακτικά και εργατοώρες...
Αν γινόταν αυτή η αλλαγή θα έβγαινε επίσημα ανακοίνωση από τη μάνα Ford ... μέχρι κι επιστολές στους κατόχους μπορεί να έστελναν.. και όχι έτσι στο μιλητο....
Όχι ότι επικροτώ την πολιτική αυτή των σέρβις στα mk8... απλά μην πιστεύουμε ότι μας λένε έτσι...
Και εγώ έτσι έπραξα .. αλλαγή λαδιών-φίλτρου στα 16Κ και στα 30Κ θα πάω για το γενικό... τώρα έχω 21Κ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γεια σας guys!!Εχω το fiesta st line 2018 σε άσπρο χρωμα,σκέφτομαι να κάνω τον ουρανό και τους καθρέφτες μαύρα!!Δε θα τα βάψω γτ δε θέλω να πείραξω το εργοστασιακό χρωμα απλά σκέφτομαι να βάλω αυτή τη μεμβράνη την αυτόκολλητη που την θερμαινουν!!
Δείτε το βίντεο να δείτε πως είναι!! Ακούω γνώμες!
-
Επίσης σκέφτομαι να κάνω χρυσές τις δαγκάνες των φρενών και ίσως αργότερα που θα κυκλοφορήσουν τα led φανάρια να τα βάλω αν γίνεται !!
-
Σκεφτομαι να κανω το ιδιο και εγω.Αν τελικα το παρω σε λευκο η κοκκινο.3Μ ειναι πολυ αξιοπιστη και δεν αφηνει κολες κτλπ μετα την αφαιρεση.Τουλαχιστον φιλαρακι που το εβαλε σε focus ηταν μια χαρα.Για τις χρυσες δαγκανες θα το προτιμουσα αν το ειχες σε μαυρο(Σαν το Zx10r με τις χρυσες μπουκαλες[emoji6]).Αλλα αν σ'αρεσει η γνωμη μου περισευει....χαχα>Ο χρήστης giannis222 έγραψε:
Γεια σας guys!!Εχω το fiesta st line 2018 σε άσπρο χρωμα,σκέφτομαι να κάνω τον ουρανό και τους καθρέφτες μαύρα!!Δε θα τα βάψω γτ δε θέλω να πείραξω το εργοστασιακό χρωμα απλά σκέφτομαι να βάλω αυτή τη μεμβράνη την αυτόκολλητη που την θερμαινουν!!
Δείτε το βίντεο να δείτε πως είναι!! Ακούω γνώμες!
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω τις ανθρακί ζάντες όχι αυτές που φαίνονται στο βίντεο όποτε πιστεύω θα πηγαίνει πολύ με το χρυσό!!
-
Ο χρήστης giannis222 έγραψε:
Έχω τις ανθρακί ζάντες όχι αυτές που φαίνονται στο βίντεο όποτε πιστεύω θα πηγαίνει πολύ με το χρυσό!!Ναι το ξερω εγω ελεγα για το χρωμα του αυτοκινητου.Αλλα εφ'οσων σ'αρεσει go for it.Ανεβασε και φωτο να παεω ιδεες χαχα.
-
Πιστεύω σε συνδυασμό με τις ζάντες και τα φιμέ τζάμια όπως και με μαύρους καθρέφτες και ουρανό θα ναι τούμπανο!!
-
Steliosp εξήγησε μ ρε φίλε πως θα κάνω αυτό π έκανες από πάνω,π έβαλες το σχόλιο μ κ από κάτω απάντησες !!
-
Steliosp εξήγησε μ ρε φίλε πως θα κάνω αυτό π έκανες από πάνω,π έβαλες το σχόλιο μ κ από κάτω απάντησες !!Μόλις συμπληρώσεις 30 ποστ, θα εμφανιστεί πάνω δεξιά σε κάθε ποστ ένα κουμπί quote. Το πατάς.
-
Steliosp εξήγησε μ ρε φίλε πως θα κάνω αυτό π έκανες από πάνω,π έβαλες το σχόλιο μ κ από κάτω απάντησες !!Αν το κανεις απο το site ειλικρινα δεν ξερω.Εγω το κανω μεσω παραθεσης απο το tapatalk.Ειναι δωρεαν app στο google play η app store.
-
Stelio to st θα πάρεις επειδή βλέπω το έχεις φόντο !!;;
-
Οχι οχι το st line πετρελαιο.>Ο χρήστης CoMM4nd0 έγραψε:
Stelio to st θα πάρεις επειδή βλέπω το έχεις φόντο !!;;
-
Ωραίος...
-
Επίσης σκέφτομαι να κάνω χρυσές τις δαγκάνες των φρενών και ίσως αργότερα που θα κυκλοφορήσουν τα led φανάρια να τα βάλω αν γίνεται !!Αν εννοεις τα εργοστασιακά LED αν γίνεται, υπολόγιζε γύρω στα 3000€ κόστος.. Δεν νομίζω να συμφέρει αν δεν τα βάλεις απο μαμα.
-
3.000;;; Δε νομίζω τόσο πολύ!!Πιστευω το πολύ 1.500!! Το έχω 10 μήνες το αμάξι όποτε δεν είχαν βγει τα led όταν το αγόρασα!!!
Ford Fiesta 2017