-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Σήμερα πήγα και έβαλα και το δικό μου παραγγελία.....[emoji16][emoji16][emoji16]!!! Λογικά τέλος Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη θα παραλάβω!!
Έκπτωση 665€ δώρα συναγερμό, φιμέ και κάτι πατάκια!! Αναμονή τώρα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραίος! Με το καλό να παραλάβεις.
Θα περάσει ο καιρός.. δύσκολα στην αρχή αλλά μετά δεν θα το καταλάβεις.
Ελπίζω να έβαλες και το υποβραχιόνιο..!! Ή όχι;Sent from my iPhone using Tapatalk
Υποβραχιόνιο, προστατευτικά στα άκρα των θυρών, μεγάλη αεροτομή, full led και ηλιοροφή [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραίος! Πολύ ωραία όσα έβαλες. Να το χαίρεσαι φίλε και με το καλό να σου έρθει!
ΥΓ. Όσο ευχαριστηθείς τα LED δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα...!!
Ερώτηση: το υποβραχιόνιο είναι με τις φωτιζόμενες ποτηροθήκες;;
Ναι.. και γιαυτο τα σπάει.. γτ αλλάζει πολύ την εικόνα του εσωτερικού εκεί στη μέση..
Μια χαρά..εσύ το έχεις βάλει;
-
Αντε με το καλό τάκαρε!!! Εβαλες κ τα φουλ λεντ που τα σπάνε.. Ζηλεύω.. Πόσο πήγε με τόσα εξτρα αν επιτρέπεται?
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Σήμερα πήγα και έβαλα και το δικό μου παραγγελία.....[emoji16][emoji16][emoji16]!!! Λογικά τέλος Δεκέμβρη με αρχές Γενάρη θα παραλάβω!!
Έκπτωση 665€ δώρα συναγερμό, φιμέ και κάτι πατάκια!! Αναμονή τώρα...Sent from my iPhone using Tapatalk
Ωραίος! Με το καλό να παραλάβεις.
Θα περάσει ο καιρός.. δύσκολα στην αρχή αλλά μετά δεν θα το καταλάβεις.
Ελπίζω να έβαλες και το υποβραχιόνιο..!! Ή όχι;Sent from my iPhone using Tapatalk
Υποβραχιόνιο, προστατευτικά στα άκρα των θυρών, μεγάλη αεροτομή, full led και ηλιοροφή [emoji6]
Ωραίος! Πολύ ωραία όσα έβαλες. Να το χαίρεσαι φίλε και με το καλό να σου έρθει!
ΥΓ. Όσο ευχαριστηθείς τα LED δεν θα ευχαριστηθείς τίποτα...!!
Ερώτηση: το υποβραχιόνιο είναι με τις φωτιζόμενες ποτηροθήκες;;
Ναι.. και γιαυτο τα σπάει.. γτ αλλάζει πολύ την εικόνα του εσωτερικού εκεί στη μέση..
Μια χαρά..εσύ το έχεις βάλει;
Ναι φίλε μου. Το έχω βάλει.. τη νύχτα είναι απλά εντυπωσιακό το εσωτερικό με τις φωτιζόμενες ποτηροθηκες...
-
Ο χρήστης m3rlin έγραψε:
Αντε με το καλό τάκαρε!!! Εβαλες κ τα φουλ λεντ που τα σπάνε.. Ζηλεύω.. Πόσο πήγε με τόσα εξτρα αν επιτρέπεται?Έχεις pm.
-
Επίσης πιστεύετε ότι αξίζει η επέκταση εγγύησης σε 160.000χλμ με 200€ παραπάνω; Κάνω περίπου 18.000 χλμ το χρόνο
-
Αυτο υπεραξίζει αν σκεφτείς ότι με 18κ το χρόνο είσαι περίπου στα 5 απο τα 8. Για δώσε ίνφο παίζει να με ενδιαφέρει κ εμένα κ αρκετούς άλλους. Τι παίζει με αυτή? Πως την κάνεις?
-
Ο χρήστης takaros7 έγραψε:
Επίσης πιστεύετε ότι αξίζει η επέκταση εγγύησης σε 160.000χλμ με 200€ παραπάνω; Κάνω περίπου 18.000 χλμ το χρόνοΆλλαξε κάτι; Ως τώρα η Ford προσέφερε επέκταση στα 8 χρόνια ή 100.000 Km.
Αν σου δίνει 160.000 km για 200 Ευρώ συμφέρει πολύ. Αν σου δίνει 100.000, εσένα δεν σε συμφέρει. -
Μου είπε ο πωλητής ότι πριν φτάσει το αυτοκίνητο να τον ενημερώσω εάν με ενδιαφέρει να το κάνω...τα 8 χρόνια ή 100.000 χλμ μου τα έχει δώσει, απλά υπάρχει επέκταση με 200€ στα 8 χρόνια ή 160.000 χλμ. Με 18.000χλμ το χρόνο βγαίνει 144.000 χλμ οπότε νομίζω συμφέρει
-
Μονο ενας αισθητηρας λαμδα να βγει ως βλαβη στα 100 χιλιαδες χιλιομετρα και με την μαυριλα απο την egr εκει μεσα να κυκλοφορει παντου οχι μονο θα κοστιζε πανω απο 200 ευρω σε αντιπροσωπεια αλλα πολυ παραπανω.
-
Καλησπέρα και απο μενα παιδια.Νεος στο φορουμ.Προκειται να παραγγειλω και εγω το νεο Fiesta σε St line κοκκινο με τον diesel στα 120 αλογα.Το ερωτευτηκα απο τοτε που πηγα και το ειδα.Εχω κλεισει και test drive να δω τι λεει και οδηγικα αλλα θα ηθελα και την αποψη σας.Θα ηθελα αποψεις και απο αγοραστες του 2018 μηπως και φτιαχτηκαν καποια απο τα προβληματα που προανεφεραν καποιοι κατοχοι(τριγμους κτλπ).Επισης πως σας φαινεται ο diesel στο St line?Ταιριαζει στον χαρακτηρα του αυτοκινητου ως κινητηρας?Εμενα μου εχουν δωσει τιμη 17700?Να τους πιεσω για καλυτερη προσφορα η να ψαξω και σε αλλες αντιπροσωπιες?Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν διαφορες?Ευχαριστω εκ των προτερων και με συγχωρειται για το κειμενο.
Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης steliosp έγραψε:
Καλησπέρα και απο μενα παιδια.Νεος στο φορουμ.Προκειται να παραγγειλω και εγω το νεο Fiesta σε St line κοκκινο με τον diesel στα 120 αλογα.Το ερωτευτηκα απο τοτε που πηγα και το ειδα.Εχω κλεισει και test drive να δω τι λεει και οδηγικα αλλα θα ηθελα και την αποψη σας.Θα ηθελα αποψεις και απο αγοραστες του 2018 μηπως και φτιαχτηκαν καποια απο τα προβληματα που προανεφεραν καποιοι κατοχοι(τριγμους κτλπ).Επισης πως σας φαινεται ο diesel στο St line?Ταιριαζει στον χαρακτηρα του αυτοκινητου ως κινητηρας?Εμενα μου εχουν δωσει τιμη 17700?Να τους πιεσω για καλυτερη προσφορα η να ψαξω και σε αλλες αντιπροσωπιες?Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν διαφορες?Ευχαριστω εκ των προτερων και με συγχωρειται για το κειμενο.Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εννοειται ν απας και σε αλλες
-
Στέλιο, μια χαρά ταιριάζει ο 1.5 TDCi στο σχετικά ελαφρύ αμάξωμα του Fiesta και μάλιστα στο σπορτιφ ST-Line. Συνδυάζει οικονομία και επιδόσεις επιπέδου mini-GTi (0-100 σε 9 δευτερόλεπτα και 200Km/h τελική).
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
0-100 σε 9 δευτερόλεπτα10, αλλά ΟΚ. https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... dci-120-ps
Για μένα πάντως δεν ταιριάζει κανένας ντίζελ σε σπορτίφ αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
0-100 σε 9 δευτερόλεπτα
10, αλλά ΟΚ. https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... dci-120-ps
Για μένα πάντως δεν ταιριάζει κανένας ντίζελ σε σπορτίφ αυτοκίνητο.Τα επίσημα στοιχεία της Ford λένε για 9 δευτερόλεπτα και κάποια άλλα τεστ βγάζουν το 0-100 σε 9,5. Μάλλον το 9 είναι αισιόδοξο, αλλά και το 10 μου φαίνεται 'βαρύ'.
Κατά τ' άλλα εγώ νομίζω ότι πολλοί σύγχρονοι diesel ταιριάζουν σε σπορτιφ αυτοκίνητα. Δεν ταιριάζουν σε σπορ αυτοκίνητα...
-
Καλα η Ford μια ζωή αισιόδοξη...
Τι σπορτιφ έχει ένα ντίζελ με ωφέλιμο εύρος λειτουργίας 3000 στροφών και ήχο τράτας, δεν το καταλαβαίνω...
-
Όπως έχω ξαναγράψει, το ωφέλιμο εύρος είναι όντως πιο περιορισμένο στα diesel, αλλά αυτό είναι μια πολύ περιορισμένη ανάγνωση, γιατί αντισταθμίζεται από τις μακρύτερες σχέσεις. Το περιορισμένο εύρος του diesel θα ήταν πρόβλημα, αν το κιβώτιο είχε τις ίδιες σχέσεις με το βενζινοκινητο. Αυτό όμως δεν συμβαίνει και τελικά είτε diesel είτε βενζίνη έχεις, η κάθε σχέση θα τραβάει αντίστοιχα στο ίδιο εύρος χιλιομέτρων ανά ώρα. Δηλαδή π. χ. και στο Fiesta 1.5 TDCi και στο 1.0 Ecoboost η δευτέρα θα σκάει περίπου στα ίδια Km/h (90-100 φαντάζομαι).
Ειδικά τα τελευταία χρόνια που τα χαρακτηριστικά των κινητήρων DIESEL και downsized βενζίνης έχουν πλησιάσει (με τη βελτίωση της ευστροφίας και της ποιότητας λειτουργίας των πρώτων και την μείωση της ευστροφίας των δεύτερων με βελτίωση της ροπής τους) θα είχε πραγματικά πλάκα να έβαζε κάποιος την πλάκα του στροφομέτρου από βενζινοκίνητο σε ένα καλό σύγχρονο diesel και τότε θα βλέπαμε αν θα μιλούσαμε για το περιορισμένο εύρος στροφών... Γιατί τελικά οι σ. α. λ. δεν είναι παρά ένα νούμερο. Δεν τις μετράει και κανείς...
-
Καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα δεν εχω και απαιτησεις st...απλα θελω να μπορω να το ευχαριστηθω σε στροφιλικι αλλα να μη μου καιει και αντερα γιατι αν κατι ειναι σιγουρο απο ecoboost φιλου ειναι οτι οταν ζοριστει καιει πολυ για 1000ρι....και το θεωρω λογικο γιατι τρωει πολυ φορτιο.Αλλωστε η ροπη του ντιζελ ειναι 10! Κιλα πανω απο τη βενζινη....δεν νομιζω οτι δεν το εχει απλα ρωταω για να μαθω απο καποιον που το εχει.
-
Ο χρήστης steliosp έγραψε:
Καλα σε αυτο εχεις δικιο αλλα δεν εχω και απαιτησεις st...απλα θελω να μπορω να το ευχαριστηθω σε στροφιλικι αλλα να μη μου καιει και αντερα γιατι αν κατι ειναι σιγουρο απο ecoboost φιλου ειναι οτι οταν ζοριστει καιει πολυ για 1000ρι....και το θεωρω λογικο γιατι τρωει πολυ φορτιο.Αλλωστε η ροπη του ντιζελ ειναι 10! Κιλα πανω απο τη βενζινη....δεν νομιζω οτι δεν το εχει απλα ρωταω για να μαθω απο καποιον που το εχει.Μια χαρά θα το ευχαριστηθείς και στο στροφιλίκι. Εδώ εγώ ευχαριστιέμαι το Focus με τον ίδιο κινητήρα.
Ο κινητήρας μάλιστα θα σου φανεί (λόγω ροπής και κυβικών) και λίγο πιο γεμάτος από τον χιλιάρη με τα 125 άλογα.
-
Αυτο φανταζομαι και εγω....τα 27 κιλα ροπης για να καταλαβεις ειναι περισοτερα απο 525 του πατερα μου.Ειναι αστεια πολυ για 1100 κιλα σασι στα νουμερα τουλαχιστον.
-
Απο σερβις τι λεει Harisma?Εχεις κανει ακομα?
Ford Fiesta 2017