-
Το ja και nein τα θυμάμαι από το γυμνάσιο ... τα υπόλοιπα τα έχω ξεχάσει
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Με κάποια καθυστέρηση ενεργοποιησαμε τα peugeot connected services.
Βάζω παρακάτω τη λίστα με το ποιά υπηρεσία υποστηρίζεται σε κάθε χώραΠως τα ενεργοποιησες αν σου είναι εύκολο?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι συνδρομητική υπηρεσία.σε όλα τα αμάξια, εδώ Αυστρία παραλαμβάνεις με το αμάξι να έχει την υπηρεσία δωρεάν για τα πρώτα 3 έτη .
Παρόλο που κατά την παραλαβή μου το υποσχέθηκε ο πωλητής, διαπίστωσα έπειτα από λίγο καιρό όταν άρχισα να καταλαβαίνω όλες οι επιλογές τι κάνουν, ότι σε μένα το licence έλειπε.
Πήγα χθες να το δούμε, το αμάξι δε Χρειάζεται να αγγιχθει, είναι μια ενεργοποίηση από τα κεντρικά της εταιρίας. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε όμως καθώς , από ότι μάθαμε.όλοι μαζί εκεί στο μαγαζί, τα διπλωματικά αμάξια δε φαίνονται στο σύστημα ως πωλήσεις της τοπικής αντιπροσωπείας, αλλά απευθείας στο Παρίσι κάπου, οπότε δεν είχαν δικαίωμα ενεργοποίησης.
Έφυγα και μου είπαν θα βρούνε λύση, όντως το πρωί σήμερα έλαβα με email το 3ετες συμβόλαιο για υπογραφή. -
Σαν δεν ντρέπονται λίγο που σε έκαναν να περιμένεις μια ολόκληρη μέρα....ντροπή τους!
Εγώ πάντως ακόμα περιμένω να απαντήσουν σε τρία μέιλ που έστειλα στην Πεζώ Ελλάδος....από τον Ιούνιο.... -
Ξηλωθηκα σήμερα... Αυθεντικά πατακια χειμερινά της Peugeot (πλαστικά με χείλος σα σκαφακια, είναι ωραία για τα χιόνια )
Και πατακια νορμάλ για την τρίτη σειρά καθισμάτων.... -
Ενεργοποιήθηκε σήμερα το πρωί το connected services
Τώρα το build in Navi δίνει πληροφορίες κίνησης, καιρό, και διαφορά άλλα live, πχ τιμές καυσίμου (screen shot πιο κάτω).
Δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω τα risk areas, (το κόκκινο τρίγωνο). -
Άσχετο συγνώμη!
Αυτές είναι τιμές βενζίνης!
20 ευρώ περιπου λιγότερα ανά γεμισμα στα 50 λίτρα...Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ναι βενζίνη ειναι αλλά αυτη την περίοδο ειναι πολυ ακριβή λόγω πετρελαίου στα ύψη
-
Μπήκαμε στη χειμερινή περίοδο, που σημαίνει για τη επόμενο 6μηνο το πρωί που τους πάω σχολείο παίζουν μονοψήφιες θερμοκρασίες.
Μια έλλειψη που διαπιστώσαμε ήδη είναι τα θερμαινομενα πίσω καθίσματα, κάτι που θα μας γλίτωνε την πρωινή γκρίνια ποιος από τους δύο θα κάτσει εμπρός να ζεσταίνεται ... Δυστυχώς δεν τα διέθετε η πεζω , κρίμα γιατί έτσι που είναι ξεχωριστά τα τρία καθίσματα πίσω θα ηταν εύκολη η υλοποίηση. -
Απομακρυσμενη εκκινηση δεν υπαρχει;απο το κινητο;
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το κοίταξα , αλλά δε θυμάμαι να είχε κάτι στον κατάλογο που να μην έβαλα. Να ξεκινάει ό κινητήρας πάντως να δουλεύει idle δεν θα το ήθελα σίγουρα.
Μια πατέντα που έχω δει είναι να βάλεις ένα αεροθερμο με χρονοδιακοπτη και να παίρνει εμπρός κανα μισάωρο πιο πριν.
Τοκάνει και ένας γείτονας μου..Αλλά το καλώδιο πως περνάς μέσα, δε ξέρω μήπως χαλάσει το λάστιχο της πόρτας.
-
Ενεργοποιήθηκε σήμερα το πρωί το connected services
Τώρα το build in Navi δίνει πληροφορίες κίνησης, καιρό, και διαφορά άλλα live, πχ τιμές καυσίμου (screen shot πιο κάτω).
Δεν έχω καταφέρει να ενεργοποιήσω τα risk areas, (το κόκκινο τρίγωνο).Η βενζίνη σας έχει τις τιμές του ντίζελ εδώ!!! Αλλά λογικό αφού ο μέσος μισθός εδώ είναι στα 1800 και εκεί πόσο είναι είστε δεν είστε στα 1400?!!!! αυτά είναι απολαβές στον Θεό και βασικά έξοδα στον πάτο....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Απομακρυσμενη εκκινηση δεν υπαρχει;απο το κινητο;Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ αυτό σκέφτηκα μόλις διάβασα το post του Kilo. Μου φαίνεται πιο πρακτικό από το να έχεις παντού θερμαινόμενα καθίσματα. Το Volvo On Call έχει αυτή την λειτουργία, ίσως να το έχει και το 5008.
-
Ανακάλυψα ένα bug και το κάνω report σε παγκόσμια πρώτη.... Στον αυτοκινητόδρομο Α1, Βιέννη- Σάλτσμπουργκ, έχουνε ανεβάσει τα επίσημα όρια στα 140.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι ενώ η κάμερα πιάνει όλα τα όρια κανονικά, τα σήματα 140 τα αγνοεί συστηματικά... Φαίνεται το 130 είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη τιμή που διαβάζει το σύστημα -
Ανακάλυψα ένα bug και το κάνω report σε παγκόσμια πρώτη.... Στον αυτοκινητόδρομο Α1, Βιέννη- Σάλτσμπουργκ, έχουνε ανεβάσει τα επίσημα όρια στα 140.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι ενώ η κάμερα πιάνει όλα τα όρια κανονικά, τα σήματα 140 τα αγνοεί συστηματικά... Φαίνεται το 130 είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη τιμή που διαβάζει το σύστημαΑρα @@ διάβασμα κάνει.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Όπως το δεις... Διαβάζει όλα τα σήματα ταχύτητας και τις άρσεις ορίων και τα δείχνει στην οθόνη. Το 140 πιστεύω το κόβει το λογισμικό, καθώς δεν υπάρχει σα σήμα/πινακίδα αλλού. Ακόμα και εγώ όταν το βλέπω σαν πινακίδα μου κάθεται πολύ περίεργα, είναι αμαθο το μάτι
-
Προφανώς είναι θέμα λογισμικού. Απλά δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων του το σήμα με τα 140.
Θα έπρεπε να μπορεί πραγματικά να διαβάζει, δεν λέω για όλα τα σήματα, αλλά ένα σύστημα αναγνώρισης αριθμών για τα όρια ταχύτητας, θα μπορούσε να υπάρχει.
Τέλος πάντων, σε επόμενο software update θα βάλουν το σήμα στην βάση του και θα το βλέπει και εκείνο.
Κάνε report στην Peugeot, να το δουλέψει.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Επιστροφή από την πιο γ@μ@τη αλπικη εκδρομή μας so far....
Κατανάλωση -
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Προφανώς είναι θέμα λογισμικού. Απλά δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων του το σήμα με τα 140.
Θα έπρεπε να μπορεί πραγματικά να διαβάζει, δεν λέω για όλα τα σήματα, αλλά ένα σύστημα αναγνώρισης αριθμών για τα όρια ταχύτητας, θα μπορούσε να υπάρχει.
Τέλος πάντων, σε επόμενο software update θα βάλουν το σήμα στην βάση του και θα το βλέπει και εκείνο.
Κάνε report στην Peugeot, να το δουλέψει.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Τα διαβάζει τα σήματα ταχύτητας κανονικά, τους αριθμούς τους βλέπει. Αλλά μάλλον έχει κάποια λογική 'αν >130 , αγνόησε το γιατί θα έχεις διαβάσει λάθος'
-
Τα διαβάζει τα σήματα ταχύτητας κανονικά, τους αριθμούς τους βλέπει. Αλλά μάλλον έχει κάποια λογική 'αν >130 , αγνόησε το γιατί θα έχεις διαβάσει λάθος'Δεν ξέρω πως ακριβώς υλοποιείται προγραματιστικά η αναγνώριση πινακίδων.
Το πιο πιθανό και εύκολο από άποψη προγραματισμού είναι να υπάρχει μια βάση δεδομένων με σήματα και να γίνεται σύγκριση αυτών που βλέπει το αμάξι με τα σήματα στην βάση δεδομένων. Επειδή το σήμα με τα 140 δεν υπάρχει στην βάση δεδομένων το κάνει drop.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Peugeot 5008 (SUV)