-
Εντάξει, αν χρειάζονται χωνάκια και ιστορίες δεν τίθεται κάποιο θέμα.
Πρόβλημα θα υπήρχε αν μπορούσε κάποιος κακόβουλα να ρίξει κάτι εύκολα στο ρεζερβουάρ.
-
Αυτό το flap το έχουν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα! Φυσικά μπορείς με οποιοδήποτε λάστιχο ίσης ή μικρότερης διατομής από την αντλία του πρατηρίου,να εξαγαγεις/εισαγαγεις οτιδήποτε! Απλά δοκιμάστε το. Επικό φάουλ, χωρίς λόγο και αιτία.........στον αγγελικό τούτο κόσμο που ζούμε. Easy fuel μάλλον για τον επιτήδειο
-
Ενα συγκριτικο που περιμενα πως και πως... και οπως φαινεται μιλαμε για τα 2 καλυτερα οδηγικα συνολα (οσον αφορα την οδικη συμπεριφορα περισσοτερο) της κατηγοριας μεχρι αυτα τα αλογα τουλαχιστον...
https://www.4troxoi.gr/odigoyme/eidikes ... to-kyriaki
-
Καλά..... ουσιαστικά παρουσίαση κάνει πάρα σύγκριση.....
-
Εννοείτε παρουσίαση γιατί αν έκανε δοκιμή - μετρήσεις μιλάμε για ...τσόντα
Μάλλον όμως δεν πρόλαβαν γιατί στούκαραν το swiftάκι -
Πάντως και από εδώ φαίνεται οτι ο αντίπαλος του swift sport ειναι το st line και όχι το St όπως άδικα το συγκρίνουν!
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
Πάντως και από εδώ φαίνεται οτι ο αντίπαλος του swift sport ειναι το st line και όχι το St όπως άδικα το συγκρίνουν!Τίποτα δεν φαίνεται από την τυχαία επιλογή ενός τεστ, που έγινε μάλλον όταν ακόμη δεν είχε έρθει στην Ελλάδα το ST!
Αντίπαλοι του Swift Sport είναι όλα τα σουπερμίνι που είναι στα ίδια περίπου λεφτά!
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απέναντι στο Swift Sport μπορείς να βάλεις είτε το ST-Line ως λίγο φθηνότερο και λιγότερο γρήγορο και δυναμικό είτε το ST ως λίγο ακριβότερο και αρκετά πιο γρήγορο και δυναμικό.
Ειδικά από πλευράς χαρακτήρα και προσανατολισμού, το Swift Sport ειναι πολυ πιο κοντά στο ST από το ST-Line.
-
Απαράδεκτοι 4τροχοι, ως συνήθως τα τελευταία χρόνια
Μόνο συγκριτικό δεν το λες αυτό.
Σήψη και παρακμή, μη θίξουν καμία αντιπροσωπεία...
-
Ο χρήστης steering έγραψε:
Απαράδεκτοι 4τροχοι, ως συνήθως τα τελευταία χρόνιαΜόνο συγκριτικό δεν το λες αυτό.
Σήψη και παρακμή, μη θίξουν καμία αντιπροσωπεία...
Είναι δύσκολοι οι καιροί για να διώχνεις τους πελάτες...
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Πάντως και από εδώ φαίνεται οτι ο αντίπαλος του swift sport ειναι το st line και όχι το St όπως άδικα το συγκρίνουν!
Τίποτα δεν φαίνεται από την τυχαία επιλογή ενός τεστ, που έγινε μάλλον όταν ακόμη δεν είχε έρθει στην Ελλάδα το ST!
Αντίπαλοι του Swift Sport είναι όλα τα σουπερμίνι που είναι στα ίδια περίπου λεφτά!
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, απέναντι στο Swift Sport μπορείς να βάλεις είτε το ST-Line ως λίγο φθηνότερο και λιγότερο γρήγορο και δυναμικό είτε το ST ως λίγο ακριβότερο και αρκετά πιο γρήγορο και δυναμικό.
Ειδικά από πλευράς χαρακτήρα και προσανατολισμού, το Swift Sport ειναι πολυ πιο κοντά στο ST από το ST-Line.
δλδ είναι πιο λογικό να συγκρίνεις ενα αμάξι 140 άλογα που θα έχει το ανάλογο στήσιμο για τα 140 αλογα με ενα αμαξι 200 αλογα που θα έχει ανάλογο στήσιμο για 200 άλογα και θα είναι πιο τιμια η σύγκριση!ΟΚ έχουμε διαφορετική οπτική.Στη Γαλλία πάντως το συνέκριναν με το abart 595 160 άλογα και το έβαλαν σε πίστα οχι με κάτι δυσανάλογο τελείως...τεσπα.
-
Αυτός που θέλει ένα σουπερμίνι GTi και διαθέτει 20-22 χιλιάρικα για ποιο λόγο να μην κοιτάξει και το 1400άρι Swift Sport και το 1500άρι Fiesta ST; Επειδή το δεύτερο έχει πολύ πιο δυνατό κινητήρα;
Εφόσον η Suzuki έκανε το λάθος να τιμολογήσει το Swift Sport έτσι, αναγκαστικά το φέρνει απέναντι στο ST, είτε σου αρέσει είτε όχι.
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
είτε σου αρέσει είτε όχι.ναι ρε συ ζοριζομαι πολύ εάν είναι καλύτερο το st ή αν είναι χειρότερο το Sport δεν έχω αλλά πρόβληματα.
-
Ο χρήστης ignantios έγραψε:
είτε σου αρέσει είτε όχι.
ναι ρε συ ζοριζομαι πολύ εάν είναι καλύτερο το st ή αν είναι χειρότερο το Sport δεν έχω αλλά πρόβληματα.
Είπα εγώ ότι ζορίζεσαι; Εσύ το ερμήνευσες έτσι... Εγώ είπα ότι ακόμη κι αν δεν σου αρέσει, η σύγκριση γίνεται λόγω τιμολόγησης.
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Μάλλον όμως δεν πρόλαβαν γιατί στούκαραν το swiftάκι [emoji38]Ναι ....αυτό που μου αρέσει είναι ότι στα 248χλμ...που σταμάτησε το οδόμετρο πρόλαβαν να σχηματίσουν άποψη....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το Swift έχει άλλο κοινό πιστεύω. Είναι πιο αναλογικό, πιο old school, πιο απλό, καθόλου premium wannabe, πιο ελαφρύ και πιο ευχάριστο, άνετο μέσα. Το φιέστα έχει το δικό του κοινό. Είναι άλλο όπλο.. Έτσι απλά
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Μάλλον όμως δεν πρόλαβαν γιατί στούκαραν το swiftάκι [emoji38]Ναι ....αυτό που μου αρέσει είναι ότι στα 248χλμ...που σταμάτησε το οδόμετρο πρόλαβαν να σχηματίσουν άποψη....
Ρε παιδιά, σόρυ, αλλά αυτά που τα έχετε διαβάσει;
Στουκάρισμα; Οδόμετρο; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Στουκάρισμα; Οδόμετρο;https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 0#p3250451
-
Όντως!
Αυτό είναι το καημένο το swift που στουκαρε!
Πάντως καμία σύγκριση μεταξύ St line και Swift Sport.Αποτυχημένη προσπάθεια.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Στουκάρισμα; Οδόμετρο;https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic ... 0#p3250451
ε;
βρε λες;Πάντως χωρίς να ξέρω ακριβώς τι έχει παίξει, στην φωτογραφία του Swift από την δοκιμή, φαίνεται να έχει 370 χιλιόμετρα. Εκτός αν τα έχω μπλέξει πάλι για άλλη μία φορά.
-
range 370, δηλαδή αυτόνομια, υπολοιπομενα χιλιόμετρα.
Ford Fiesta 2017