-
Όχι εννοώ θερμαινομενο, μέρος των winter packs . Λίγο πολύ όπως και το πίσω, μόνο που έχει λίγο διαφορετική τεχνολογία
-
Οκ...επειδή τα θερμενόμενα παρμπρίζ τα βάζουν κυρίως στις βόρειες χώρες νόμιζα οτι μπερδεύτηκες...
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
(Παίζει και να έχω ξανά ρωτήσει ...)
Μεμβράνη διάφανη, σε παρμπρίζ θερμαίνομενο, τοποθετείται;Τοποθετείται κανονικά.
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Οκ...επειδή τα θερμενόμενα παρμπρίζ τα βάζουν κυρίως στις βόρειες χώρες νόμιζα οτι μπερδεύτηκες...Κάπου εκεί είναι.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ακόμα και παρκαρισμένο ώρες στον ήλιο,μπαίνοντας μέσα δεν πνιγόσουν.
Καθως περνανε οι ωρες,ολα τα αυτοκινητα θα πυρωσουν οσο τελικα θα πυρωναν και χωρις μεμβρανη
Η μεμβρανη προσφερει προστασια για ενα Χ χρονικο διαστημαΤο βραδυ πως ειναι η ορατοτητα;
Δεν ισχύει φίλε μου αυτό που λες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εννοεί μαλλον με σταθερή ηλιακή ακτινοβολία/θερμοκρασία στον εξωτερικό χώρο και πολλαπλάσιες ωρες ηλιοφάνειας.
Προφανώς ποτε δεν θα εχεις την ισχύ του ήλιου στο δίωρο 2-4 για 6 με 8 ώρες ( αν η μεμβράνη αφήνει 25-30%.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή αν έχεις βάλει μια φορά μεμβράνη, δεν μπορείς να ξαναμπείς μέρα καλοκαίρι σε αυτοκίνητο που δεν έχει, θέλω να βάλω και στο νέο μου αυτοκίνητο. Τελευταία φορά έβαλα Alu Light πριν 11 χρόνια σε C4 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αλλά ψάχνοντας για τον καλύτερο συνδυασμό μείωσης θερμότητας και διαπερατότητας ορατού φωτός προσανατολίζομαι προς τις 3M CR40, γνωρίζοντας ότι είναι ακριβές και ίσως όχι vfm.
Το βασικό που με απασχολεί είναι καλή τοποθέτηση. Τόσο ως προς την μεμβράνη, όσο και ως προς τις φθορές στο αμάξι κατά την τοποθέτηση (σπάσιμο κλιπς, νερά κτλ). Έχει κανείς εμπειρία από την Crystal Shine ως τοποθετητή?
-
Για 3Μ ο Γιαννικέλης θεωρείται ένας από τους καλύτερους.
-
Στην σελίδα του δεν φαίνεται να έχει 3M, μόνο Madico, οι οποίες έχουν λίγο χειρότερα χαρακτηριστικά από τις CR.
-
Μόνο Madico έχεο Γιαννικέλης και όντως έχει πολύ καλό όνομα.
Αν θες 3M ψάξε στο Panther Club...πάντως η Crystalline έχει σχεδόν τα διπλά λεφτά από τις Madico (Onyx/Wincos) χωρίς να είναι δύο φορές καλύτερη...
-
Εγώ μεμβράνες της 3Μ, έβαλα στον Νικήτα στην Χαμοστέρνας και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
-
Μαλλον και γω προς carglass κλινω και λεω απο βδομαδα να παω..τρεχει κ προσφορα βλεπω
Θεσσαλονικη ολα τα καταστηματα τους την ιδια δουλεια κανουν η καποιος πχ ειναι πιο προσεκτικος;;
Οποιαδηποτε αλλη προταση για καλο μαστορα δεκτη..
Τεραστια σημασια για μενα να μην ακουμπησουν ξεχειλωσουν τα πλαστικα για να τις βαλουν και να μη τρεχουν νεραετσι χυμα στις πορτες...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στα υποκαταστηματα Μοναστηριού και κτελ ήταν (αρχές Ιουνίου) ο ίδιος μάστορας μοιρασμένος με τις μέρες
-
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εταιρεία που πουλάει κεραμικές μεμβράνες στην Ελλάδα;
-
Eαν εννοείς κεραμικής τεχνολογίας, υποτίθεται ότι έχουν οι εξής στην Ελλάδα: ASWF, Madico, 3M, vkool.
Εάν δεν κάνω λάθος, η Black Pearl σειρά της Madico είναι nano-ceramic.
-
Δεν είμαι σίγουρος οτί είναι κεραμικές...
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Δεν είμαι σίγουρος οτί είναι κεραμικές...H Madico έτσι λέει...
http://www.madico.com/window-film/autom ... o-ceramic/https://www.autotriti.gr/autoaccessorie ... 169629.asp
Εκτός εάν εννοείς κάτι άλλο με τον όρο 'κεραμικές'.
-
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο...
Κάποιες κεραμικές που κυκλοφορούν Αμερική κόβουν ως και 99% το IR ενώ οι Black Pearl NC κόβει μέχρι 87%.
-
Η μεμβράνη μπορεί να μπει στο τζάμι πριν τοποθετηθεί το τζάμι στο αυτοκίνητο;
Κι αν ναι, είναι προτιμότερο;
Μιλάω για την περίπτωση που γίνεται αλλαγή του τζαμιού λόγω θραύσης του. -
Ναι αμέ. Μπαίνει καλύτερα έτσι.
Σκέψου ότι μερικοί εγκαταστάτες (όπως ο δικός μου) βγάζουν τα τζάμια για να βάλουν τις μεμβράνες.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ