Κοίτα δε χρειάζεται για αρχή να αλλάξεις τίποτα, αν σε 'καίει' τόσο πολύ η απόκλιση των χιλιομέτρων τότε μπορείς να πας στην αντιπροσωπεία να σου καλιμπραρει το καντράν, γίνεται μέσω εγκεφάλου και απαιτεί να βρεις ποσό % απόκλιση έχει (πχ βόλτα με gps όπως έκανες) και να δηλωθεί στον εγκέφαλο, αυτό βέβαια απαιτεί και κάποιο γατονι εκεί μέσα που να χει όρεξη να στο κάνει και να γνωρίζει, αλλιώς σε κάποιον που έχει δυναμομετρο και γγνώσεις tuning...
Να αλλάξεις τα λάστιχα εσυ; αν και νιώθω οτι αδίκησε αν θεωρείς πως το κόστος σε καλύπτει άλλαξε τα, αλλά ξέρουμε αν είναι όντως τα λάστιχα και οχι πχ η κρεμαριερα ή η ευθυγράμμιση;;
Τεσπα αν τα αλλάξεις η αντιστοιχία με αυτά που φοράς θα είναι (αν πχ σου δείχνει τώρα 50 το κοντέρ με τα νέα θα δείχνει 51 και πάει λέγοντας.
50 51
60 61
80 82
100 102
120 122
140 143
160 163
180 183
200 204
Προσωπικά αν έμπαινα σε έξοδα θα έβαζα και νέες ζάντες 17 ή ακόμα καλύτερα 18.
Τεσπα είναι μπερδεμένο όλο και υπάρχουν πολλές πληροφορίες που θα σου κάνουν το μυαλό κουρκουτι...
Σχετικά με τη χιλιομετρική απόσταση έχει απόκλιση ναι αλλά δεν νομίζω και 20 χλμ όπως ανέφερες.
Εγώ είμαι κάτοχος qq μαμά 18ρα
Τι εννοείς ελεύθερο;
Edit: μη ψάξεις για το χαρτί, δες το ταμπελακι στη ζώνη του οδηγού πότε έγινε κατασκευή με απόκλιση 5 μέρες.