Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ
    • 1
    • 2
    • 571
    • 572
    • 573
    • 574
    • 575
    • 796
    • 797
    • 573 / 797
    Αντίλογος
    255
    15933
    123593
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      criuser last edited by

      Πάλι έχασα τον τσακωμό ρε γμτ μου....

      Επί της ουσίας βλέπουμε ότι όλο το σκηνικό γίνεται για να αλλάξουν οι Καρανίκες χρώμα ...

      Ουδείς ενδιαφέρεται να προσελκύσει επενδύσεις . Ο,τι καλό φαίνεται στην οικονομία το απαξιώνει η αντιπολίτευση και όποια μλκια κάνει η κυβέρνηση αρνείται να την δεχθεί και να την διορθώσει .

      Το μόνο που επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα είναι ότι όλοι αυτοί της βουλής είναι απλά ηλίθιοι που σε πραγματικές επιχειρήσεις , άντε να γίνονταν οδηγοί και κλητήρες . Μέχρι εκεί και πολύ τους είναι .

      8 χρόνια τώρα οι κοπρίτες καταστρέφουν την χώρα ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ .

      Χτες η Αυγή είχε ένα άρθρο για την βραχυχρόνια μίσθωση και για τους ξένους που αγοράζουν κτίρια και σπίτια στην Αθήνα . Εβγαλε και μερικούς Καρανίκες χαμηλού βαθμού , να κλάψουν που ανεβαίνουν τα ενοίκια .

      Και η Αυγή κλασσικός υπάλληλος με τους προηγούμενους στο ίδιο μπλόκ των νταβατζήδων που ήθελε να μονοπωλήσει την αγορά ακινήτων μέσω των ΑΕΕΑΠ σκίζοντας στην φορολογία τους πολίτες . Τώρα πάλι του χαλάνε την σούπα οι ξένοι . Σου λέει μέχρι τώρα καλά τα είχαμε καταφέρει να τους φέρουμε σε απόγνωση . ΕΝΦΙΑ , ΤΑΠ , τεκμήρια , μηδενικός δανεισμός , ασυδοσία ενοικιαστών που ως κακοπληρωτές δεν είχαν καμία κύρωση , Ρουβίκωνες και λοιπές αριστερές δυνάμεις καταστροφής της αστικής περιουσίας , μεταναστευτικό και πρόβλημα ασφάλειας . Τώρα μας το χαλάνε οι ξένοι .

      Το δε γελοίο και πραχτόρικο άρθρο της Αυγής , παίζει σε όλα τα νεοδημοκρατικά σάιτ , δηλαδή στο μσν που συνήθως προβάλλει έντυπα εντιμότατων κομιστών ...

      Αν δω και να παίζει και αλλού , σημαίνει ότι το σύστημα έχει μοιράσει λεφτουδάκια παντού...

      Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

      1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spi_duster last edited by

        Criuser λόγο ιδιότητας μπορείς να ερμηνεύσειςμε απλό τρόπο για τι είδους πλαστογραφία κατηγορούνται οι Τσιπραίοι και αν όντως είναι μέγα σκάνδαλο ή μήπως κάποιο πταίσμα;

        ....

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • C
          criuser last edited by

          Δεν το έχω διαβάσει αλλά άκουσα ότι είχε πάρει φορολογική ενημερότητα η οποία μάλλον θα είχε λήξει όταν χρειάστηκε να την χρησιμοποιήσει και άλλαξε την ημερομηνία.
          Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ Δημόσιο Έργο δεν ξέρω τι παίζει με αυτό αλλά γενικά για να πάρεις λεφτά από το κράτος θέλεις ενημερότητα.

          Βέβαια αλλιώς είναι αν την ημερομηνία που την χρησιμοποίησε μπορούσε να πάρει κανονικά και αλλιώς αν δεν μπορούσε

          Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • S
            spi_duster last edited by

            Thanks CRIU!!!

            ....

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • I
              insanedriver last edited by

              Χωρίς καμία σάλτσα, άλλαξε την ημερομηνία σε παλιά ενημερότητα με το χέρι ή με φωτοτυπία-κοπτοραπτική και πήγε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό δημοσίου έργου για να εισπράξει χρήματα.
              Τους πιάσανε, ορίστηκε δίκη κτλπ.

              ''Κι αυτή γιατί μεταξύ των υποβληθέντων δικαιολογητικών εκ μέρους του κ. Δημήτρη Τσίπρα και της «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.» για την υπογραφή της σύμβασης του έργου της Περιφέρειας Λέσβου, υπεβλήθη φωτοτυπία και όχι πρωτότυπη βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας του κ. Γεωργίου Τσίπρα.

              Πρόκειται για τον εξάδερφο του Αλέξη Τσίπρα, στέλεχος του υπουργείου Εξωτερικών που είχε το απαραίτητο πτυχίο.

              Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου θα απαιτήσει στη συνέχεια την πρωτότυπη ενημερότητα του κ. Γεωργίου Τσίπρα, με την εταιρεία «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε.».

              Τα στελέχη της Διεύθυνσης της Περιφέρειας υποψιάζονται ότι οι προσκομισθείσες ασφαλιστικές ενημερότητες έχουν πρόβλημα γνησιότητας και ζητούν με το υ’ αριθμ. 10995/ΤΔ777/16-4-2012 έγγραφο από το ΕΤΑΑ ΤΣΜΕΔΕ την ασφαλιστική ενημερότητα του Γιώργου Τσίπρα.

              Το ΤΣΜΕΔΕ δεν απαντά εγγράφως, αλλά προφορικώς βεβαιώνει ο αρμόδιος υπάλληλος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα, κατόπιν η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επιμένει και επανέρχεται με το υπ’ αριθμ. 13731/24-4-2012 έγγραφο προς το ΤΣΜΕΔΕ.

              Η Διευθύντρια Εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ κ. Κλεοπάτρα Καραγεωργίου απαντά ότι δεν εκδόθηκε από το ΤΣΜΕΔΕ ασφαλιστική ενημερότητα και η ενημερότητα που παρουσιάστηκε για να πάρει η «ΔΙΟΔΟΣ Ο.Ε» το έργο έχει εκδοθεί στις 28-2-2010.''

              Το 2016 βγήκε ο νόμος που έλεγε ότι για τέτοια αδικήματα που δεν έχει γίνει η δίκη μέσα σε 2 έτη, διαγράφεται το αξιόποινο.
              Αλλά στο δικαστήριο εμφανίστηκε η οικογένεια Τσίπρα και ζήτησε να δικαστεί για να αποδείξει την αθωότητα...γνωρίζοντας όμως ότι δεν μπορεί να δικαστεί αφού υπάρχει ο νόμος.
              Νομικά τερτίπια του δικηγόρου δλδ.

              Με λίγα λόγια επειδή χρωστάγανε στο ΤΣΜΕΔΕ και προυπόθεση για να πάρεις δημόσιο έργο είναι η ενημερότητα από το ΤΣΜΕΔΕ, πλαστογραφήσανε την ημερομηνία σε μια παλιά δήλωση και όταν τους ζήτησαν την πρωτότυπη δεν την πήγανε πότε. Η επιτροπή την ζήτησε από το ΤΣΜΕΔΕ και τους απάντησε το ταμείο ότι ουδέποτε έχουμε εκδόσει ενημερότητα με αυτή την ημερομηνία...ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ

              1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • P
                polo2002 last edited by

                Ας το κάνει κανείς από εδω μέσα να δει πόσο μέσα θα πάει... Η διάταξη είναι σκανδαλώδης, 2 χρόνια διορία δεν αρκεί καν για προανάκριση
                Για το Airbnb νομίζω ότι απαιτείται μια ρύθμιση, γιατί τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν, δεν μπορεί να φορολογείται άγρια η μακροχρόνια ενοικίαση και η βραχυχρόνια που είναι και αναλογικά πιο αποδοτική (για να μην πω οτι μπαίνει στα χωράφια των ξενοδόχων με διάφορες παροχές) να μένει στο απυρόβλητο. Επίσης, χρειάζονται χώροι για τους μόνιμους κατοίκους σε λογικές τιμές. Άρα χρειάζεται ένα πλαφόν στις κλίνες, και πιο ορθολογική φορολόγηση σε όλα τα τουριστικά.
                Και επειδή είμαστε η χώρα του κάνει ο καθένας ο,τι θέλει, φοβάμαι για το τι θα δούμε σύντομα...
                Στόχος μας δεν πρέπει να είναι να γεμίσουμε κόσμο που δεν θα καταναλώνει. Πρέπει ο τουρίστας να ξοδέψει. Επίσης,όσοι αγοράζουν και μετά τα ενοικιάζουν και βγάζουν τα χρήματα έξω δεν προσφέρουν, σε σχέση με ένα ξενοδοχείο που φορολογείται εδώ.
                Είδαμε και τα αποτελέσματα της κρουαζιέρας, πολύς κόσμος, ελάχιστη κατανάλωση...
                Βασικά πρέπει να δει ο τουριστικός τομέας πως θα οργανωθεί και θα συνεργαστεί ώστε να κερδίζουν όλοι, όχι μόνο ο ξενοδόχος/εστιάτορας/ταξιτζής κ.λ.π. Αλλά αυτό μάλλον είναι ανέφικτο, στην Ελλάδα, όπου το μόνο που τους νοιάζει είναι πως θα τσεπώσει ο καθένας ατομικά περισσότερα, και πως θα ξεγελάσουν την εφορία, το υγειονομικό, την πολεοδομία κ.α. (όπως μου είπε φίλος ξενοδόχος, από το τι συζητούσαν στο επιμελητήριό τους...)

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • C
                  criuser last edited by

                  Ρύθμιση για την airbnb απαιτείται . Αλλά όχι νταβατζηλίκι . Γιατί νοικιάζουν κάποιοι δωμάτιο στο σπίτι τους με 10 € την ημέρα και άλλοι βίλλες στην Μύκονο με 10000 την μέρα . Γενικά μέτρα δεν παίζουν και σε καμία περίπτωση δεν είναι ανταγωνιστικό στα ξενοδοχεία , αφού τα τμ είναι αλλού .

                  Χώροι για μόνιμους κατοίκους σε 'λογικές' τιμές είναι λαϊκισμός . Οπως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε όταν έσκισαν τους ιδιοκτήτες με ΕΝΦΙΑ , ΤΑΠ και λοιπά εγκλήματα οι Καρανίκες , τώρα έρχεται ο εύκολος λαικισμός και μας θυμίζει τα ενοικιοστάσια του 80 που είχαν και αυτά ηλίθια αποτελέσματα .

                  Στα τουριστικά νησιά ας κάνει το κράτος κατοικίες για τους ελάχιστους εκπαιδευτικούς που έχει και λοιπούς ΔΥ . Στα άλλα δεν υπάρχει θέμα .

                  Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                  πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • S
                    stormold last edited by

                    Έτσι, έτσι... οι Καραμανλήδες... Βρέχει λεφτά για κάποιους...
                    Στον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις ο ανεψιός του πλέι στάτιον και των χάμπουργκερς...

                    **Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο βουλευτής Σερρών Κ. Καραμανλής για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες **

                    Στον εισαγγελέα παραπέμπεται ο Κώστας Καραμανλής του Αχιλλέα. Η παραπομπή αφορά ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ δεν προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τραπεζικό λογαριασμό 380.000 ευρώ.

                    https://www.cnn.gr/news/politiki/story/ ... karamanlis

                    Στο αρχείο η υπόθεση του Άδωνι για την Κυπριακή Offshore...
                    Αρκεί που η έγκυρη Documento έκανε την προπαγάνδα της...

                    Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση της επιτροπής πόθεν έσχες βάζει στο αρχείο την υπόθεση αφού δεν έχει προκύψει κανένα στοιχείο και αφού μετά τον έλεγχο αποδείχτηκε ότι όσα χρόνια ο κ. Γεωργιάδης ήταν βουλευτής δεν υπήρξε καμιά οικονομική δραστηριότητα της συγκεκριμένης εταιρείας και ήταν αδρανής . Μάλιστα η επιτροπή πόθεν έσχες δέχεται την εξήγηση του κ. Γεωργιάδη ότι εκ παραδρομής δεν είχε δηλωθεί το κλείσιμο της συγκεκριμένης εταιρείας στο πόθεν έσχες του.

                    Όταν το θέμα έχει προκύψει μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας documento τότε ο κ. Γεωργιάδης είχε δηλώσει ότι ο ίδιος ζήτησε από την επιτροπή πόθεν έσχες να ελέγξει το συγκεκριμένο θέμα.

                    ....
                    http://www.iefimerida.gr/news/431473/i- ... iaki-shore

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • S
                      stormold last edited by

                      Όχι που δεν είχαν πρόβλημα οι επιχειρήσεις και όλα είναι ok...

                      ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
                      Συναγερμός: 4.000 επιχειρήσεις πρέπει να κατοχυρώσουν τον όρο «Μακεδονία»

                      Στις 4.000 ανέρχονται οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τον όρο «Μακεδονικό» είτε στην ονομασία είτε στα προϊόντα τους και πρέπει να προλάβουν να τον κατοχυρώσουν στους ευρωπαϊκούς και διεθνείς οργανισμούς πνευματικής ιδιοκτησίας μέχρι να ολοκληρωθεί η συμφωνία για την ονομασία με την πΓΔΜ.

                      Τη σχετική επισήμανση έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) Αθανάσιος Σαββάκης, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι το ονοματολογικό έπρεπε να λυθεί και να μην χρονίζει.

                      «Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα», υπογράμμισε ο κ. Σαββάκης κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής συνάντησης προθέτοντας ότι μέχρι πριν από λίγο καμία ελληνική επιχείρηση δεν είχε κατοχυρώσει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Διανοητικής Ιδιοκτησίας (World Intellectual Property Organization – WIPO) το προϊόν του ως «Μακεδονικό». Αντίθετα το είχαν κάνει δύο επιχειρήσεις από την πΓΔΜ.

                      Οπως σημείωσε και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΣΒΒΕ Γιάννης Σταύρου το κόστος δεν είναι αμελητέο. Για την κατοχύρωση σε ευρωπαϊκό επίπεδο το κόστος μαζί με την αμοιβή του νομικού συμβούλου φθάνει τα 2.000 ευρώ, ενώ στον Παγκόσμιο Οργανισμό φθάνει τα 8.000 ευρώ. Και αυτό ανά προϊόν.

                      O κ. Σαββάκης δήλωσε ότι ΣΒΒΕ για να υποστηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις προσφέρει την απαραίτητη νομική και διαδικαστική υποστήριξη σε οποιαδήποτε ελληνική επιχείρηση για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας κατοχύρωσης εμπορικού σήματος που περιέχει τον όρο «Μακεδονία».

                      Μιλώντας για την ανάδειξη του ΣΒΒΕ ως κοινωνικού εταίρου ο κ. Σαββάκης σημείωσε ότι ήταν πάγιο αίτημα του Συνδέσμου εδώ και χρόνια καθώς υπάρχει κενό εκπροσώπησης της ελληνικής μεταποίησης προσθέτοντας ότι σχεδόν το μισό της ελληνικής βιομηχανικής δρατηριότητας προέρχεται από επιχειρήσεις του «βορειοελλαδικού τόξου».

                      Πηγή: Συναγερμός: 4.000 επιχειρήσεις πρέπει να κατοχυρώσουν τον όρο «Μακεδονία» | iefimerida.gr
                      http://www.iefimerida.gr/news/431617/sy ... -makedonia

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • T
                        tiger last edited by

                        Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς είπε στη Βουλή ότι το θέμα των ονομάτων των επιχειρήσεων που περιέχουν τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγά του – το οποίο με βάση τη συμφωνία θα διευθετηθεί από επιτροπή ειδικών τα επόμενα τρία χρόνια – αφορά 3.400 ελληνικές εταιρείες. Στην πραγματικότητα, ο αριθμός των επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν τον όρο ή παράγωγό του είναι σύμφωνα με το μητρώο των επιχειρήσεων 513, εκ των οποίων οι 379 είναι ενεργές. Ο αριθμός 3.400 αναφέρεται ευρύτερα σε οντότητες (συλλόγους, ενώσεις, οργανισμούς) όπως η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών.

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • K
                          kkostask last edited by

                          Και πως θα το κάνουν? Εταιρεία Νοτιομακεδονικών Σπουδών?

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • S
                            stormold last edited by

                            Ας το κάνουν Εταιρεία της πΕΔΜ (πρώην Ελληνικής Δημοκρατίας Μακεδονία) ...

                            Και γενικά μπορούν πλέον να κάνουν χρήση αυτής της ονομασίας όλοι εκεί πάνω.

                            Και μετά ας πάνε όλοι μαζί να κουρευτούν σε ένα νεοφιλελεύθερο διεθνιστικό κουρείο της πΕΔΜ...

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • S
                              spi_duster last edited by

                              ΧΑΧΑΧΑ! Θα πηγαίνω στο σουπερμάρκετ και θα ζητώ 'Νότιο Μακεδονικό Χαλβά' (σικ!)

                              ....

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • I
                                insanedriver last edited by

                                Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
                                Criuser λόγο ιδιότητας μπορείς να ερμηνεύσειςμε απλό τρόπο για τι είδους πλαστογραφία κατηγορούνται οι Τσιπραίοι και αν όντως είναι μέγα σκάνδαλο ή μήπως κάποιο πταίσμα;

                                https://omadaalithias.gr/politiki/nd-ay ... ireias-tis

                                Δες τα σκαναρισμενα εγγραφα...

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • S
                                  spi_duster last edited by

                                  Πάντως πταίσμα δεν το λες... Επίσης είναι άλλη μια καραμπινάτη υπόθεση που φτιάχνουν νομότυπα παραθυράκια για να την σκαπουλάρουν οι ημέτεροι. Οι δικαστές δικάζουν με τους νόμους που τους προσδιορίζεται ότι πρέπει να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Εύχομαι να κρατήσει αυτή η κυβέρνηση μέχρι το τέλος της 4ετίας της. Ετσι κανείς δεν θα μπορεί να πει μετά πως δεν ξέρει ποιοι είναι και ως που μπορούν να φτάσουν αυτοί οι κύριοι.

                                  ....

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • S
                                    spi_duster last edited by

                                    Εδώ κάνεις λάθος! Με τις συντάξεις μέσω νόμων και εγκυκλίων καθόρισαν το μέλλον των συνταξιούχων. Με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας καθάρισαν την μπουγάδα ενώ και με την ΔΕΗ δρομολόγησαν το μέλλον της. Απομένει να δούμε τις συνέπειες. Αυτές θα έχουν γίνει αντιληπτές εντός του πρώτου εξαμήνου του 2019. Τότε και μόνο θα καταλάβουν όλοι τι έγινε.

                                    ....

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • S
                                      stormold last edited by

                                      Ξεκίνησαν τα όργανα...
                                      Ζούμε ημέρες 2008-2009...

                                      Σιβηρία! Ακυρώνεται η επίσκεψη Λαβρόφ στην Ελλάδα!

                                      • Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι ακυρώνεται η επίσκεψη Λαβρόφ στην Ελλάδα - Η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο - Το ανακοίνωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στην Αθήνα

                                      Ακυρώνεται η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα. Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο δήλωση του Ρώσου πρεσβευτή στην Αθήνα στο TASS. Ο Ρώσος πρεσβευτής δήλωσε ότι η χρονική στιγμή για την προγραμματισμένη επίσκεψη του Σεργκέι Λαβρόφ στην Ελλάδα το Φθινόπωρο δεν είναι πλέον η κατάλληλη.

                                      Η ελληνική κυβέρνηση είχε προσκαλέσει πριν από ένα μήνα τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί την χώρα μας αλλά οι σχέσεις των δυο χωρών είναι πλέον στο χειρότερο σημείο μετά την απέλαση δυο Ρώσων διπλωματών και την απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε άλλους δυο με τις κατηγορίες ότι προσπαθούσαν να δωροδοκήσουν έλληνες αξιωματούχους και να υποκινήσουν διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

                                      Ο Ρώσος πρεσβευτής δήλωσε ακόμα στο TASS ότι η Ρωσία θα απελάσει Έλληνες διπλωμάτες αλλά οι ημερομηνίες και ο αριθμός των Ελλήνων διπλωματών που θα απελαθούν δεν είναι ακόμα γνωστές.

                                      Ο Αντρέι Μασλόφ δήλωσε: «Έχουμε ήδη πει ότι θα υπάρξουν αντίμετρα. Δεν ξέρω πότε και τον ακριβή αριθμό αλλά σύμφωνα με την υπάρχουσα πρακτική θα υπάρξουν αντίποινα».

                                      https://www.newsit.gr/ellada/siviria-ak ... a/2582776/

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • S
                                        stormold last edited by

                                        Μία πραγματικά βαρυσήμαντη ανακοίνωση

                                        Ανακοίνωση του κόμματος

                                        Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν.

                                        Το πρώτιστο μέλημα για τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αντιμετώπιση της καταστροφής και για αυτόν τον λόγο τις επόμενες κρίσιμες ώρες δεν θα συμμετάσχουν σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συζητήσεις.

                                        Οι αναγκαίες ενημερώσεις θα γίνουν από τους αρμόδιους υπουργούς και τις Αρχές.

                                        http://www.enimerosi24.gr/181427/α ... %bb%ce%b5/

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • G
                                          giannis3011 last edited by

                                          Και ενας γ@@@ος να αναλαβει καμμια ευθυνη και να παει στον αγυριστο δε βρεθηκε...

                                          Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • L
                                            lapin last edited by

                                            Ο χρήστης Storm έγραψε:
                                            Μία πραγματικά βαρυσήμαντη ανακοίνωση

                                            Ανακοίνωση του κόμματος

                                            Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας βρισκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν.

                                            Το πρώτιστο μέλημα για τα στελέχη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αντιμετώπιση της καταστροφής και για αυτόν τον λόγο τις επόμενες κρίσιμες ώρες δεν θα συμμετάσχουν σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συζητήσεις.

                                            Οι αναγκαίες ενημερώσεις θα γίνουν από τους αρμόδιους υπουργούς και τις Αρχές.

                                            http://www.enimerosi24.gr/181427/α ... %bb%ce%b5/

                                            Αν ψάχνεις για 'μία πραγματικά βαρυσήμαντη ανακοίνωση' κοιτάς σε λάθος μέρος. Αυτή κι αν είναι 'βαρυσήμαντη' δήλωση:

                                            http://www.tovima.gr/society/article/?aid=1007311

                                            Η θεϊκή κατάρα ήρθε με τη μορφή πυρκαγιάς, λέει ο μητροπολίτης.

                                            «Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

                                            Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού; Ποιός άλλος;'

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 571
                                            • 572
                                            • 573
                                            • 574
                                            • 575
                                            • 796
                                            • 797
                                            • 573 / 797
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr