Jun 1, 2005, 8:48 AM

Ο χρήστης 147TI έγραψε:
'Επικύνδυνο'... το χαρακτηρίζω διότι πράγματα που κάνω τώρα με την 147 ώς προς τον τρόπο που στρίβω δεν τα είχα διανοηθεί τότε με την κορόλλα...και δεν θέλω να φανταστώ τον τρόπο που θα αντιδράσει το αυτοκίνητο... μπορεί να είναι λίγο τραβηγμένος ο χαρακτηρισμός...αλλα πρέπει να σου πώ οτι με είχε πουλήσει αρκετές φορές όταν το χρειάστηκα το κορολλακι..δεν λέω ότι είστε δολοφόνοι...προς θεού

Με την κορόλλα του 83...έκανα τα χειρότερα και δέν έπαθε τπτ...τρελή αξιοπιστία λέμε

Έτσι ναι. Βέβαια άλλα πράγματα ζητάς από ένα Corolla και άλλα από μια 147. Κι αν πήρες Corolla για να μπαίνεις στα στροφιλίκια πήρες λάθος αυτοκίνητο. Το λάθος σου το διόρθωσες παίρνοντας την 147.
Όσο για τον τραβηγμένο χαρακτηρισμό, εγώ θα τον έλεγαμε μία λέξη 'ταμπέλα'. Κι αν αρχίσουμε να μιλάμε για ταμπέλες... άστα να πάνε!

Το δικό μου Corollακι ( του 78 ) είχε συμπληρώσει 550.000Km όταν το δώσαμε. Τρεις μήνες πριν το δώσουμε σταμάτησε να λειτουργεί το καλοριφέρ για να μας εκδικηθεί, και για να μη λέμε ότι από βλάβες παρουσίασε το απόλυτο μηδέν...