-
Παιδιά μια ερώτηση:
Τις προάλλες που ήμουν στην αντιπροσωπεία, είχα λίγο χρόνο και μπαίνω μέσα σε ένα st-line και κάθομαι στη θέση του οδηγού. Ήμουν όμως πολύ μπροστά οπότε τραβάω το λεβιεδάκι για να πάω το κάθισμα πίσω. Το πάω πίσω μέχρι που σταματάει σε κάποιο σημείο πριν τεντώσουν τα πόδια μου (1η φορά που μου συμβαίνει σε αμάξι). Λεω 'ωχ, τι έγινε; χάλασα τίποτα;'. Κατεβαίνω κάτω να κοιτάξω και βλέπω τις ράγες του καθίσματος και όντως φαίνεται ότι είναι τέρμα πίσω. Ξαναανεβαίνω και σιγουρεύομαι ότι θα το ήθελα ακόμα πιο πίσω. Τι γίνεται; Έτσι είναι; Εν τω μεταξύ με φώναξαν και έφυγα και δεν πρόλαβα να παίξω λίγο με το ύψος μήπως είχε κάποια σχέση με αυτό. Δηλ. αν το έβαζα πιο ψηλά ή πιο χαμηλά (μάλλον πιο ψηλά αν ας πούμε ήταν τέρμα χαμηλά-δεν ξέρω σε ποιο ύψος ήταν το κάθισμα) μήπως βολευόμουν και δεν ένιωθα μετά ότι θέλω και άλλο πίσω. Τι λέτε; -
Το γνωριζατε οτι ολα τα νεα stline ειναι με κοκκινες ραφες στο εσωτερικο;
Στάλθηκε από το SM-T535 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης xpistos.d έγραψε:
Το γνωριζατε οτι ολα τα νεα stline ειναι με κοκκινες ραφες στο εσωτερικο;Στάλθηκε από το SM-T535 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι είδα ενός γνωστού που παρέλαβε μετά από εμένα και για να πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε καθόλου.
-
Και εγω το εμαθα τυχαια κ μαλιστα αφου το ειχα παραγγειλει. Θεωρω οτι επρεπε να με ειχανε ενημερωσει, γιατι τωρα δεν εχω επιλογη κ ουτε μπορω να κανω κατι. Απο εβδομαδα θα παραλαβω κ ελπιζω να μην ξενερωσω...
-
Ο χρήστης xpistos.d έγραψε:
Και εγω το εμαθα τυχαια κ μαλιστα αφου το ειχα παραγγειλει. Θεωρω οτι επρεπε να με ειχανε ενημερωσει, γιατι τωρα δεν εχω επιλογη κ ουτε μπορω να κανω κατι. Απο εβδομαδα θα παραλαβω κ ελπιζω να μην ξενερωσω...Στάλθηκε από το SM-T535 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν είναι κάποιο χρώμα διαφορετικό από τα κόκκινο, μαύρο, άντε και ασημί, ανθρακί, θα χαλάει λίγο την χρωματική ομοιογένεια του αυτοκινήτου.
Στα @@ σας όμως, παίρνετε ένα γ@μ@το οδηγικά αυτοκίνητο και όταν θα το οδηγείτε θα ξεχνάτε τις ραφές κλπ κλπSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Με κοκκινες ραφες..
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
.
Στα @@ σας όμως, παίρνετε ένα γ@μ@το οδηγικά αυτοκίνητο και όταν θα το οδηγείτε θα ξεχνάτε τις ραφές κλπ κλπSent from my Mi A1 using Tapatalk
Σιγά το evo
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
.
Σιγά το evo
Για την κατηγορία του είναι γαμάτο. Οδηγικά είναι το κορυφαίο.
Και το evo αν το συγκρίνεις με μια Ferrari, γτπ είναι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
.
Σιγά το evo
Για την κατηγορία του είναι γαμάτο. Οδηγικά είναι το κορυφαίο.
Και το evo αν το συγκρίνεις με μια Ferrari, γτπ είναι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Καταρχάς το evo οδηγικά ΕΙΝΑΙ γαμάτο, ανεξαρτήτου σύγκρισης (οχι καλύτερο ή χειρότερο, αλλα οδηγικά είναι γαμάτο, όποιος δεν το κατανοεί απλα έχει οδηγήσει μόνο matiz και παιδικα αυτοκινητάκια.
Το κούγκα οδηγικά ΕΙΝΑΙ ΓΤΠ.
Τώρα αν είναι γτπ λιγότερο απο όλα της κατηγορίας του, δεν σημαίνει ότι είναι δεν είναι γτπ.Άρα δεν παίρνει κάποιος ενα οδηγικο γαματο αυτοκίνητο, παίρνει ένα αυτοκίνητο που στην κατηγορία του είναι το καλύτερο οδηγικά, αλλα η κατηγορία οδηγικά είναι και πραμένει γτπ
-
Η κατηγορία οδηγικά είναι γτπ, δεν διαφωνώ σε αυτό.
Σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας του το kuga είναι γαμάτο.
Οι όποιες συγκρίσεις πρέπει να γίνονται με βάση την κατηγορία που ανήκει το κάθε αμάξι.
Πολλές συγκρίσεις, πολλές φορές οδηγούν σε περίεργα συμπεράσματα.
Πχ το evo σε σχέση με Ferrari οδηγικά δεν είναι γαμάτο, γενικά όμως είναι γαμάτο.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ok συμφωνούμε!
-
Λάδια πότε αλλάζουμε?
Πλησιάζω τα 10Κ χλμ -
Άλλαξα στις 15000 περιπου
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης BinaryTree έγραψε:
Λάδια πότε αλλάζουμε?
Πλησιάζω τα 10Κ χλμΌτι γράφει το βιβλίο συντήρησης ακολουθώ εγώ...20.000χλμ ή έτος. Εμένα ήρθε πρώτα το έτος στις 16.000χλμ και έτσι τα άλλαξα τότε.
-
εχω εδω και κανενα μηνα την εκδοση 3.0 στο sync ολα ηταν μια χαρα.και κανω μια μακακια και διαγραφω το android auto απο το sync. εχω κανει reset masterαπο τα settings αλλα δυστυχωσ τιποτα.sossssssss
-
Πως διέγραψες το android auto από το sync? μόνο να το απενεργοποιήσεις μπορεις
-
δεν θυμαμαι. αλλα νομιζω οτι εγραφε delete andoid auto. ξερεις πως θα ερθει στην αρχικη κατασταση??
-
δεν βρισκω πουθενα στο μενου του settings το εικονιδιο του android auto
-
Καλημέρα, ξερεις κανεις πως ενεργοποιείται το αυτοματο κλειδωμα στις πορτες; δοκιμασα τις οδηγιες απο ενα βιντεο στο ιντερνετ. Μου έκανε ήχο κόρνας ότι πήρε το πρόγραμμα, σύφμωνα με τις οδηγίες. Αλλά δεν κλειδώνει.
-
Δεν ενεργοποιείται στο kuga, ούτε αν πας στην αντιπροσωπεία. Εικάζεται ότι έχει να κάνει με ευρωπαϊκές νόρμες.
Ford Kuga