-
Μου ζαρωσαν, χωρις να σκιστουν και οι 4 ταπετσαριες. Για να τις αλλαξει μου ζητουσε 200€ και δεν μου αρεσε το νεο υφασμα, οτι και αν εδωσε. Επειδη το δικο μου εχει χαρωσει αλλα δεν εχει ξεθωριασει του ειπα να βαλει αυτο και συμφωνησαμε στα μισα χρηματα επισκευης. Καλα δεν εκανα;
Επειδη δεν εχει ξεκινησει ακομα η επισκευη, μπορω να αλλαξω την αποφαση μου. -
Μου ζαρωσαν, χωρις να σκιστουν και οι 4 ταπετσαριες. Για να τις αλλαξει μου ζητουσε 200€ και δεν μου αρεσε το νεο υφασμα, οτι και αν εδωσε. Επειδη το δικο μου εχει χαρωσει αλλα δεν εχει ξεθωριασει του ειπα να βαλει αυτο και συμφωνησαμε στα μισα χρηματα επισκευης. Καλα δεν εκανα;
Οχι να μην αλλάξεις, η τιμή είναι σούπερ. Σκέψου πρέπει να βγάλει και τις 4ρις πόρτες, να ξεκολλήσει τις ταπετσαρίες, να τρίψει τη βενζινοκολλα, βα περάσει καινούργια και να σου περάσει ξανά τη δική σου ταπετσαρία.
Με απλά λόγια θέλει 5 ώρες να ασχοληθεί μόνο με τις ταπετσαρίες σου.
Ίσως είναι και λίγα αυτά που σου παίρνει. -
Το εκανα. Οι τρεις γιναν καλες. Η τεταρτη οχι 120€ εδωσα συνολικα. Ναι οντως ηταν λιγα.
Τωρα ψαχνω να βρω ταπετσαρια μεταχειρισμενη lancia σε γκρι χρωμα ειπε οτι θα μου την περασει αν βρω -
Πάρε ένα τηλέφωνο στο Κεφαλά. Όταν είχα πάει, είχε τα πάντα... Και αν δεν έχει κάτι στο βρίσκει.
Ανταλλακτικα Κεφαλα
Διεύθυνση
Ιππωνακτος 8 ΑΘΗΝΑ
ΑΤΤΙΚΗΣ, 11743
Τηλέφωνο 2109010693
Τηλέφωνο 2 2109011824
Email deltona3@gmail.com
Ωράριο λειτουργίας Δευτερα Παρασκευη 8.00- 16.00 Σαββατο 8.30-13.00 -
Ήταν ευγενεστατος, αλλα κριμα δεν ειχε. Ευχαριστω.
-
Τον ηπια, ανοιξαν παλι οι παλιες ταπετσαριες, κυριως οι πισω. Θελουν αλλαγη σιγουρα οι πισω και μαλλον και οι μπροστα, για μελλοντικη ζωη.
Εκανα την μαλακια να του πω να βαλει τις παλιες για να εχω ομοιομορφια, γιατι δεν μου αρεσαν κατι δερματινες που ειχε, και σε αλλο χρωμα απο το δικο μου.
Η ουσια ειναι μια τωρα, πηρε 120€ και για τις 4 της πορτας και δεν εγινε η δουλεια, στην ουσια εχασα τα χρηματα μου και αυτος τον χρονο του. Η ευθυνη δικη του γιατι μου ειπε οτι γινεται, ασχετα αν το προτεινα εγω σωστα;1)Τι κανουμε τωρα; Μπορω να αγορασω ταπετσαρια και να του δωσω να την βαλει; Γιατι εχει μαλακιες αυτος
2) αν δεν συμφωνησουμε στα χρηματα γιατι εχω ηδη πληρωσει ενα ποσο, τι μπορω να κανω; Αντε να δωσω κανα 80αρι ακομα μαζι με τα υλικα. Αν θελει παραπανω τι κανω;
Βοηθεια.... -
Aν είναι όπως τα λες να του τα φέρεις στο κεφάλι. Πες του ότι εσυ δν φέρεις ευθύνη για αυτό το χάλι και αν δν γινόταν ας μην το κανε.πες του οτι δίνεις +80€ για να φτάσεις τα 200€ π σου ειχε πει για νεες.
-
Εξαρτάται το τι ακριβώς ειπώθηκε βέβαια. Κι εγώ πέφτω σε πελάτες που θέλουν κάτι όπως το θέλουν αυτοί και όχι όπως πρέπει και είναι το σωστό.
Από κει και πέρα ξεκαθαρίζω ότι ναι μεν γίνεται αλλά αν υπάρξει ζημιά είναι υπ'ευθύνη τους. Κάτι που στην τελική όντως γίνεται. -
Τι εννοείς άνοιξαν;
Βενζινοκολλα είναι, αν σου πέρασε καινούργια κόλλα δεν φεύγει απ τη θέση της για χρόνια, δεν χρειάζεται να βάλεις καινούργια ταπετσαρία, αλλά ακόμα δεν κατάλαβα τι εννοείς άνοιξαν;
Εχεις φωτογραφία;Μπας και απλά στις έστρωσε με θερμοπιστολο και με τη ζέστη ξεκόλλησε πάλι;
Αν είχε κάνει σωστή δουλειά δεν έχεις κανένα θέμα.
-
Με την πρωτη ευκαρια θα στειλω και φωτο. Εχω συγχυστει τωρα. Μου λεει μαλακιες, επεσα σε σε απατεωνα, βασικα πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του θεματος.
Μου ελεγε μαλακιες θελει αλλα 160€ για να βαλει τα αυθεντικα της lancia γιατι κατι δερματινες που εχει λεει οτι ισως ξεκολησουν παλι.
Υσχιριζεται οτι τα υλικα μονο θα ειναι140€ κολλα και υφασμα αυθεντικο αποlancia. Θεωρω οτι με κοροϊδευει. Βασικα με επεισε να παω τον οκτωβρη με αλλα 160€ για να μου τα βαλει. Μολις εφυγα και τα σκεφτηκα ολα αυτα καταλαβα οτι εχω πεσει σε απατεωνα.
Πειτε μου τι να κανω, μεσα σε ολα δεν εδωσε και αποδειξη πριν 15 μερες που τον ειχα πληρωσει.Δουλευει τελειως πειρατικα δεν υπαρχει στο google στο vrisko.gr πουθενα.
-
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Με την πρωτη ευκαρια θα στειλω και φωτο. Εχω συγχυστει τωρα. Μου λεει μαλακιες, επεσα σε σε απατεωνα, βασικα πρεπει να αλλαξει ο τιτλος του θεματος.
Μου ελεγε μαλακιες θελει αλλα 160€ για να βαλει τα αυθεντικα της lancia γιατι κατι δερματινες που εχει λεει οτι ισως ξεκολησουν παλι.
Υσχιριζεται οτι τα υλικα μονο θα ειναι140€ κολλα και υφασμα αυθεντικο αποlancia. Θεωρω οτι με κοροϊδευει. Βασικα με επεισε να παω τον οκτωβρη με αλλα 160€ για να μου τα βαλει. Μολις εφυγα και τα σκεφτηκα ολα αυτα καταλαβα οτι εχω πεσει σε απατεωνα.
Πειτε μου τι να κανω, μεσα σε ολα δεν εδωσε και αποδειξη πριν 15 μερες που τον ειχα πληρωσει.Δουλευει τελειως πειρατικα δεν υπαρχει στο google στο vrisko.gr πουθενα.
Οτι πληρώσεις παίρνεις.
-
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις..........η πλειονότητα των επαγγελματίων στην Ελλάδα τετοιου επιπέδου είναι, δυστυχώς την πληρωνουν οι πελάτες και οι συνάδελφοι τους
-
Πήγα σε ταπετσέρη που θεωρείται πολύ καλός και μία ραφή στο κάθισμα είχε ανοίξει και του είπα να την κάνει. Να την ράψει εκείνος. Με ήξερε και τον ήξερα. Την έκανε την ραφή, λεφτά δεν μου πήρε. Στον μήνα επάνω η ραφή άνοιξε ξανά. Το βλέπει η αρραβωνιαστικιά μου, παίρνει κλωστή και βελόνα, κάνει με προσοχή την δουλειά και η ραφή μετά από δύο χρόνια είναι όπως την πρώτη ημέρα που την είχε κάνει η κοπέλα μου. Έχω τύχει ταπετσέρη να κάνει δουλειά πολύ καλή και την ίδια δουλειά σε άλλον να την κάνει μέτρια. Βαριόταν; Δεν ήταν στην μέρα του; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως μάστορα στις μοτοσυκλέτες, που ζητάει 20% πάνω από την αγορά, αλλά, ποτέ δεν δίνει την μηχανή με κάποια ατέλεια. Θα σου την κοιτάξει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Όλοι του βγάζουν το καπέλο που λένε και μόνον για τις τσιμπημένες τιμές γκρινιάζουν. Όμως πας μία φορά. Δεν ξαναπάς. Είναι τελειομανής ο τύπος. Σε αυτόν πάει γάντι πως ότι πληρώνεις παίρνεις.
Οπότε, ξέχνα τι έχασες, τα έφαγες στα μπουζούκια κλπ, ψάξε, ρώτα, βρες έναν καλό, βάλε στην άκρη χρήματα, κάνε συμβιβασμό για καινούργια ταπετσαρία και όχι μεταχειρισμένη της Λάντσια και κάνε μία φορά, μία δουλειά σε έναν σωστό μάστορα για να μην σου βγει ο κούκος, αηδόνι. Αυτό προσπαθώ να κάνω, όσο το σηκώνει η τσέπη μου. -
Του πήρα τα μισά χρήματα πίσω. Έκοψα την χασούρα.
Ακούω προτάσεις για νεο ταπετσέρη.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τον Nikos Auto accessories στη Νίκαια. Περιμένω μάλιστα και ένα κάλυμμα ταμπλό από εκεί. Κανε τον ένα τηλέφωνο να δεις αν μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι πολύ εξυπηρετικός.
https://www.vrisko.gr/details/chbk_gac2 ... 6d57aabh_k
-
Eχουν ξεκολλήσει σε 3 από τις 4 ταπετσαρίες του αυτοκινήτου,όσους ταπετσερηδες ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τιποτε,μόνο κάποιο μπάλωμα ίσως που μάλλον δεν θα φαίνεται και αισθητικά καλό.
Μπορώ να κάνω κάτι εν τέλει? Είναι σχεδόν αδύνατον να βρω έτοιμες ταπετσαρίες ίδιας απόχρωσης και υφάσματος.
-
@ken11 said in Ζαρωμενες ταπετσαριες:
Eχουν ξεκολλήσει σε 3 από τις 4 ταπετσαρίες του αυτοκινήτου,όσους ταπετσερηδες ρώτησα μου είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει τιποτε,μόνο κάποιο μπάλωμα ίσως που μάλλον δεν θα φαίνεται και αισθητικά καλό.
Μπορώ να κάνω κάτι εν τέλει? Είναι σχεδόν αδύνατον να βρω έτοιμες ταπετσαρίες ίδιας απόχρωσης και υφάσματος.
Seat είναι?
Έχει ξεκολλήσει η δερμάτινη από το πάνελ...όχι η ταπετσαρία...
Κάπου είχα βάλει ένα dash repair από το Facebook μάλλον κάτι τέτοιο θέλεις...
-
Vag είναι...
Ναι,το δερμάτινη ξεκόλλησε,αλλά γιατί οι ταπετσερηδες μου λένε ότι μόνο μπάλωμα γίνεται?
Ζαρωμενες ταπετσαριες