-
Η κυβέρνηση της χώρας εν' έτη 2018...
Κάλεσμα Δημήτρη Καμμένου στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία: «Όλοι οι Έλληνες εκεί. Όλοι οι Έλληνες μαζί»
https://www.protothema.gr/politics/arti ... ines-mazi/
**Κυρίτσης για συλλαλητήρια: Κάθε φορά που παίρνουν οι εθνικιστές το πάνω χέρι έχουμε εθνικές τραγωδίες **
https://www.protothema.gr/politics/arti ... tragodies/
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε φορά η συζήτηση εδώ μέσα καταλήγει στο ΚΚΕ. Λες και το ΚΚΕ είναι η κυβέρνηση.
Οι απόψεις του ΚΚΕ και όσων τις υποστηρίζουν είναι αυτές που είναι.
Όποιος θέλει στις εκλογές ψηφίζει ΚΚΕ. Όποιος δεν θέλει ψηφίζει κάτι άλλο.Εδώ όμως έχουμε από το 2015 μία συγκεκριμένη συγκυβέρνηση κάποιων που υποστηρίζουν ότι είναι ριζοσπάστες αριστεροί, φλερτάρουν με τον κομμουνισμό και ενός μορφώματος που διαθέτει λαϊκιστές δεξιούς, πρώην πασόκους, γραφικούς, κλπ...
Και όλοι αυτοί έχουν ασπασθεί τον νεοφιλελευθερισμό. Κοινώς κάθονται στα τέσσερα που έλεγε και ένας από δαύτους.
Γιατί; Γιατί έτσι παραμένουν στην εξουσία.Για μένα δεν υπάρχει χειρότερο μείγμα πολιτικής και κυβερνητικής εξουσίας.
Αφορά εκείνη την εξουσία που δουλεύει για την πάρτι της και την πελατεία της, θεωρώντας ότι ο λαός και η χώρα είναι ιδιοκτησία τους.+1000. Να πω εδώ την κουβέντα μου πως σέβομαι πολύ το ΚΚΕ γιατί ως κόμμα έχει διαχωρίσει την θέση του από το ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν αυτό γίνει κυβέρνηση. Το ΚΚΕ έχει τις δικές του γραμμές και δεν είναι ροζ. Take it or leave it. Εχει κάνει τα δικά του λάθη και χαράζει πάντα τις δικές του στρατηγικές και δεν υπάρχει μεγαλύτερη μακακία για τους επικριτές του να του καταλογίζουν τις αμαρτίες ενός συναφιού που ανάθεμα και αν έχει ιδεολογία. Μόνο για πελατεία ψάχνει και την βρήκε μάλιστα δύο συνεχόμενες φορές. Το ζήτημα είναι να μην τριτώσει το κακό...
Κάποτε λέγαμε ότι η εκάστοτε εξουσία και οι εκλεγμένοι πολιτικοί της είναι υπάλληλοι του λαού και της χώρας.
Τώρα περάσαμε σε άλλο επίπεδο. Ο λαός και η χώρα είναι υπάλληλοι της εξουσίας και των πολιτικών της. -
Χθες έπεσα στη τηλεόραση σε πολιτική κουβέντα για το Μακεδονικό.
Στο πάνελ και ο Κρανιδιώτης (Φαήλος).
Είναι φανερό ότι προσπαθεί να το παίξει 'αξιωματική αντιπολίτευση' και πετάει και κάτι περίεργες ατάκες του τύπου: 'Προτιμώ του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ που δεν κρύβουν ότι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν το όνομα Μακεδονία στην ΦΥΡΟΜ, παρά την ΝΔ που το παίζει σε διπλό ταμπλό.'Τέλος πάντων. Εμένα άλλο με εντυπωσίασε. Μίλησε για τα ιστορικά γεγονότα, για την εποχή της κατοχής, ναζί, για την 'Μακεδονία του Αιγαίου', για τη στάση της τότε Ελληνικής κυβέρνησης, του ΚΚΕ και των αριστερών της εποχής εκείνης και πως όλα αυτά τα γεγονότα συνδέονται με τα σύγχρονα πολιτικά κόμματα και τους πολιτικούς της ΦΥΡΟΜ και τις επεκτατικές βλέψεις τους. Ακόμη και για το κόμμα του (πονηρού) ΖΑΕΦ έκανε αναφορά ότι έχει πολλά μέλη που ονειρεύονται μία 'Μεγάλη Μακεδονία' με πρωτεύουσα την Θεσ/κη.
Ήταν τόσο ενημερωμένος και αφοπλιστικός που κανένας δεν τόλμησε να τον αμφισβητήσει.
Όλο το πάνελ άκουγε και ειδικά ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν τόλμησε ούτε το κεφάλι να σηκώσει.υ.γ. το κορυφαίο ήταν η αναφορά του στην Ντόρα, στους Κουμουτσάκους και στους υπόλοιπους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ τους οποίους ο Κυριάκος με το ζόρι τους κρατά για να μην υπογράψουν την οποιαδήποτε συμφωνία.
-
Λογικό ο Φαήλος να χτυπάει πρώτα τα κοντινά του κόμματα. Από εκεί θέλει να κλέψει πελατεία.
Είναι γενικά ενημερωμένος, έχει κοντά του και έναν γνωστό μου(ιδρυτή του ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ...) που γνωρίζει καλά την ιστορία και του γράφει λόγους, κείμενα, σχεδιασμό για το κόμμα.
Πιστευω δεν έχει ρεύμα-δυνατότητες γιατί στοχεύει αποκλειστικά σε θέματα ΄΄πατριωτισμού΄΄ και δεν ασχολείται με συζητήσεις για πιο καθημερινά ζητήματα ενός πολίτη.Υ.Γ: Απολαυστική εκπομπή χθες από Μπογιόπουλο. Από το 3ο λεπτό και μετά περνάει ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως πρέπει άλλωστε για αυτά που υποσχέθηκε, σε αντίθεση με την στάση που κρατάνε εδώ μέσα μέλη του Κ.Κ.Ε όπως σωστά σχολίασε ο gatoz, αλλά και το τονίζω κ εγώ 2-3 χρόνια τώρα.
http://www.real.gr/audiofiles/684085.mp3 -
H μεγάλη πλάκα είναι αυτά που δήλωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής στο Βερολίνο...
Το τι θα είπε η Μέρκελ μετά μόνο κάτι τέτοιο θα θύμιζε...
Youtube Video -
Εγώ τώρα γιατί βλέπω ότι οι Σκοπιανοί δουλεύουν ψιλό γαζί τους αριστερούς νεοφιλελεύθερους του Μαξίμου;
ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΥΠΕΞ: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ
Ζάεφ: Ηθελα να τηλεφωνήσω αύριο στον Τσίπρα, αλλά θέλω βιώσιμη λύσηhttp://www.iefimerida.gr/news/422120/za ... osimi-lysi
-
Την ωρα που καποιοι ψαχνουν ματαια το 12ο σημειο υπεροχης του Κουλη και καποιος ακομα πιο μιλουσε στο παρτι του (σε αυτους που εχει αγορασει) για 'μια χουντα που είναι θεμα μηνων να φυγει' (όχι χοντρε, ακριβως επειδη το λες εσυ θα τριτωσει και θα...εξωσει) το μεσημερακι είχαμε κοκκινο συναγερμο τουλάχιστον στο διαδικτυο για το παγωμα της συμφωνιας για το μεταναστευτικο σε συνδιασμο με μια επιφυλακή του ναυτικου των σκουλικιων.
Παραδόξως, η αντιπολιτευση αυτή τη φορα αντι να αρχισει τιποτε βλακείες για καταληψοκατσαπλιαδες λειτουργησε σωστα και οι ανακοινώσεις είναι στη σωστη κατευθυνση.
-
Αν τριτώσει φίλε μου δεν θα μείνει χώρα για να πάει σε τόσες εκλογικές αναμετρήσεις που γράφεις. Ο χοντρός μπορεί να λέει τα δικά του αλλά τόσο μακάκες που να βγάλουν τον Τσίπρα 6 φορές πρωθυπουργό μην τους έχεις τους Ελληνες.
-
Ο Ερντογάν έχει εκλογές και δεν πάει όσο καλά ήθελε . Ετσι ακύρωσε μια συμφωνία της πλάκας που έλεγε σου στέλνω 4 χιλιάδες λάθρο και μετά σου παίρνω 4 πίσω ...
Μέχρι τις εκλογές ο πολιτικός χρόνος είναι πολύς . Η τακτική του Κούλη όπως έχω πει από το 15 είναι για το πέος όπως και το 95 % των στελεχών ΟΛΩΝ των κομμάτων , πρόκειται για ηλίθιους με μεγάλη γλώσσα και παντελώς ανήθικους .
Δεν έχει νόημα να αναλύσω πόσα λάθη έχει κάνει όταν ακούει ρετάλια σαν την σπυράκη , τον κύρτσο και εκείνο τον κνίτη των δημοσκοπήσεων , ξεχνάω πως τον λένε τώρα...
Ζήτησε εκλογές από την πρώτη μέρα , ενώ ήξερε ότι από το 1985 με τα ομοιόμορφα το σύστημα μας το κουμαντάρει ΜΟΝΟ ο πρωθυπουργός . Ετσι πλαφονάρισε την συσπείρωση και τώρα ζορίζεται να ανέβει παραπάνω , ενώ αν ο Αλέξης είχε λίγο μυαλό παραπάνω και άφηνε τις αριστερές μλκιες που έτσι και αλλιώς δεν του φέρνουν ψήφους , θα μάζευε χαλαρά την διαφορά εκμεταλλευόμενος την ανάπτυξη .
Εδώ να θυμίσω ότι όπως στην πτώση τα ποσοστά ήταν μεγάλα γιατί πέφταμε από ψηλά , έτσι και στην άνοδο θα είναι μεγάλα γιατί ξεκινάμε από χαμηλά . Αυτό μια χαρά μπορεί να το πουλήσει ο Αλέξης .
Σκεφτείτε να πάμε σε εκλογές του χρόνου την Ανοιξη με 3 % ανάπτυξη με χαμηλά επιτόκια και με ρυθμισμένο χρέος .
Η πολιτική που έπρεπε να ακολουθήσει ο Κούλης ήταν και είναι εντελώς αντίθετη . Αντί να ζητάει εκλογές συνέχεια και να κατηγορεί για διάφορα αστεία πράγματα την κυβέρνηση , έπρεπε συνέχεια να την καλωσορίζει στον σωστό δρόμο , αλλά να λέει στον κόσμο , ότι είναι σκιτζήδες και θα μας πάνε πολύ αργά και με πισωγυρίσματα στην ανάπτυξη , ενώ αυτός θα μας πάει γρήγορα .
Ο Κούλης ξεχνάει ότι ο κόσμος έχει θυμώσει για πολλά και φταίει για αυτά η πιτσαδόρικη διοίκηση .
Για παράδειγμα , βγήκε ο επικεφαλής @@λόγος μιας τράπεζας χτες και μας είπε πόσο κακό κάνουν στην οικονομία οι επιχειρήσεις που έχουν προβλήματα . Και την ηλίθια δήλωση την έπαιξαν όλα τα σάιτ , προφανώς γιατί έπεσε και σχετικό παραδάκι . Εμείς όμως ξέρουμε τι κακό κάνουν στην οικονομία οι χρεωκοπημένες τράπεζες μας και τα ζώα που έχουν για διοικήσεις που παίρνουν πολλά λεφτά χωρίς να ξέρουν που τους πάνε τα 4 , απλά είναι σε μια θερμοκοιτίδα δημοσιουπαλληλική και έτσι μπορούν να χαρίζουν λεφτά όπου θέλουν με το αζημίωτο με εξασφάλιση αέρα , όπως μας είπαν οι νταβατζήδες των μμε στην ανάκριση που τους έκαναν στην επιτροπή της Βουλής .
Η χώρα έχει πολύ θυμωμένο σε ένταση και πλήθος κόσμο και μιλάμε πάντα για τον κόσμο της εργασίας και της παραγωγής ,όχι για ξύστες του δημοσίου και κρατικοδίαιτους κάθε μορφής .
Η ψήφος αυτού του κόσμου , ούτε δεδομένη είναι , ούτε επηρεάζεται από νταβατζήδες των μμε και αρδ .
Αλλωστε αυτή η ψήφος κάνει την διαφορά .
-
Έτσι όπως γράφεις ρε συ cruiser μου θυμίζεις Συριζαίους που βγαίνουν στα κανάλια και προσπαθούν να πείσουν ότι ο Κούλης πρέπει να συνταχθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, να πετάξει από το κόμμα τους δεξιούς/ακροδεξιούς και να μείνουν οι νερόβραστοι μετριοπαθείς που είναι με το 'σεις και με το σας'.
Αν είναι μάγκας ας το κάνει ... και ας γίνει δεκανέας του Αλέξιου Τσίπρα του Μακεδονομάχου.
Νεοφιλελεύθεροι όλου του κόσμου ενωθείτε...
υ.γ. άσχετο. Αληθεύει ότι ο Αλέξιος ο Μακεδονομάχος δεν έκανε ποτέ στρατιωτικό γιατί λέει θα κατέβαινε σε βουλευτικές εκλογές και δεν είχε χρόνο για τέτοια; Αντιρρησίας και αυτός; Όλα τα παιδιά των Ματάλων στο ροζ κόμμα έχουν μαζευτεί.
-
Νομίζω ότι ξέρεις ότι ακριβώς το αντίθετο λέω . Να πάψει ο Κούλης να ζητάει από τους συριζαίους , τους πασόκους και τα νταβατζο-μμε πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης και ψευτο-φιλελευθερισμού . Να πει στους συριζαίους ότι καταλάβατε ότι τόσα χρόνια λέγατε και έρχεστε στον σωστό δρόμο , αλλά επειδή φοβάστε να το παραδεχτείτε πάτε ένα βήμα μπροστά και 2 πίσω . Αφήστε να το κάνουμε εμείς που ξέρουμε καλά τον τρόπο .
Από την άλλη διαβάζω κάπιταλ και λίμπεραλ και εξοργίζομαι με την τραπεζολαγνεία που επιδεικνύουν .
Ξεφτίλες ολκής .Αλλά επειδή ξέρω τι σημαίνει αριστερός και πασόκος στην ψυχή του , ξέρω ότι όλοι αυτοί μέσα τους ψάχνουν αφορμή να ψηφίσουν σύριζα , ακόμα και αν από το 12 μέχρι το 15 ψήφιζαν φανατικά ΝΔ γιατί κινδύνευαν τα όσια και τα ιερά .
Δηλαδή ο μισθός τους και οι καταθέσεις τους από ξυστο-θέση που τους είχαν διορίσει πασόκοι και αριστεροί ....Ετσι λέω στον Κούλη , ότι μπορεί ξαφνικά να δει ανατροπές γιατί αντίθετα με το τι λέει η Περιστέρα , το κράτος πασόκοι και αριστεροί το έχουν από το 1981 επίσημα , από το 1978 ανεπίσημα .
Ας θυμηθούμε πως κέρδισε ο Σημίτης το βράδυ των εκλογών του 2000...
-
+1 Ακουγεται οτι καθε λεμβος θα φερει και μια καλπη εκτος απο κουπια-σωσιβια
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Να πει στους συριζαίους ότι καταλάβατε ότι τόσα χρόνια λέγατε και έρχεστε στον σωστό δρόμο , αλλά επειδή φοβάστε να το παραδεχτείτε πάτε ένα βήμα μπροστά και 2 πίσω . Αφήστε να το κάνουμε εμείς που ξέρουμε καλά τον τρόπο .Διάλογοι τέτοιου τύπου και υφής δεν μπορούν να γίνουν με πολιτευτές/πολιτικάντηδες του μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% δεν έχει αλλάξει καθόλου με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015. Τα ίδια σκ@τά είναι και χειρότερα.Και εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάπου να υπάρχει 'σωστός δρόμος', ούτε βήματα μπρος και πίσω.
Αλλά εγώ είμαι άλλη περίπτωση. Εμένα και ο Φαήλος μου φαίνεται μετριοπαθής. -
Ο Αντιπρόεδρος τη ΝΔ μας 'διαφωτίζει' για το ποια είναι η θέση του κόμματος στο μακεδονικό.
http://www.news247.gr/politiki/georgiad ... _term=Pos2
Το ζουμί είναι εδώ: 'Παρά ταύτα, επειδή δεν πρέπει να φαίνεται η χώρα ότι είναι αδιάλλακτη και ότι δεν επιδιώκει λύση, εάν βλέπαμε ότι υπήρχε από τους Σκοπιανούς μία διάθεση μίας συνολικής καλής συμφωνίας, θα τη συζητάγαμε. Μέχρι εκεί. Δε τη θέλουμε όμως και προτιμούμε να μην υπάρχει'
Δηλαδή δε θέλουμε τη σύνθετη ονομασία αλλά εάν οι άλλοι δείξουν μια καλή διάθεση το συζητάμε -μέχρι εκεί-. Δηλαδή το συζητάμε έτσι απλώς για τα προσχήματα. Ή μήπως όχι;
Και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τη 'σαφή' και 'ενιαία' στάση του κόμματος, ο Αντιπρόεδρος μας λέει ότι:
“Η κ. Μπακογιάννη είναι υπέρ της λύσης. Ούτε η κ. Μπακογιάννη ούτε κανείς άλλος επιθυμεί τη σύνθετη ονομασία. Η ΝΔ θέλει μία λύση πακέτο. Η βασική μας διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι απλή: Εκπροσωπούμε ένα χώρο η επιθυμία του οποίου είναι να μην υπάρχει ο όρος Μακεδονία, για αυτούς θα είναι επώδυνος συμβιβασμός.”Δηλαδή, εν τέλει, είμαστε κατά της σύνθετης ονομασίας αλλά θα τη δεχτούμε συμβιβαζόμενοι 'επώδυνα'....!!!
-
Ας θυμηθούμε πως κέρδισε ο Σημίτης το βράδυ των εκλογών του 2000...
τι εννοείς criuser? -
Μήπως εννοεί με τις ελληνοποιήσεις;
-
«Άσσο ημίχρονο, διπλό τελικό»
http://www.gazzetta.gr/plus/politiki/ar ... -pics-vids -
Ακριβώς αυτό .
Πολλά ειπώθηκαν για εκείνο το βράδυ , αλλά τελικά δεν προχώρησε κάτι . Ακούστηκε ακόμα και για συμφωνίες κυρίων και διάφορα άλλα πρακτορικά...
Αυτά θυμίζω στον Κούλη και επίσης θυμίζω ότι οι αριστεροπασόκοι δεν κολώνουν πουθενά...
Όπως Λαλιώτης και Σκανδαλίζεις άλλαζαν τους εκλογικούς νόμους κατά το δοκούν και έδιναν ψήφο σε όποιον ήθελαν , κάτι ανάλογο μπορεί να κάνει σήμερα - αύριο και ο Αλέξης . -
Ποσοι βολευται θα κατεβουν στο gay pride για ψηφαλακια? Τσακαλωτε παλι πρωτη μουρη? Ειπανε θα στειλουν εκπροσωπηση και απο ΝΔ.
-
Η ΝΔ καταβάλει αξιότιμες προσπάθειες να γίνει κεντροαριστερό νεοφιλελεύθερο κόμμα τύπου ΣΥΡΙΖΑ.
Και φυσικά προσπαθεί να πείσει ότι είναι και προοδευτικό κόμμα. Το μόνο που απομένει είναι να διασπασθεί και όσοι συντηρητικοί, δεξιοί και ακροδεξιοί έχουν απομείνει να φτιάξουν ένα νέο αμιγώς δεξιό κόμμα.Και ας συνεργαστεί ο Αλέξης, ο Κούλης, η Ντόρα, η Φώφη, ο Βαγγέλης, ο Σταύρος και όλοι όσοι πιστεύουν σε αυτούς σε ένα κεντροαριστερό νεοφιλελεύθερο κίνημα να τελειώνουμε επιτέλους με το μπλέξιμο ιδεολογιών. Και ας βγαίνουν για πάντα στην εξουσία.
Όσο για τις 'παρελάσεις' η δική μου ένσταση είναι μόνο για το τρόπο των εκδηλώσεων. Κάθε Κυριακή το κέντρο της Αθήνας, οι δρόμοι, είναι κλειστοί. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλες οι εκδηλώσεις θα πρέπει να γίνονται στους δημόσιους δρόμους μίας πόλης που θεωρείται ότι είναι η πρωτεύουσα χώρας.
Γιατί δεν κάνουν τις εκδηλώσεις σε άλλες περιοχές;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ