-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Μάλλον ένας νέος πόλεμος ξεκινάαυτός είναι εμφύλιος
μεταξύ καινούριου και μεταχειρισμένου, προσωπικά το καινούριο. Με 30 κι εγώ θα μπορούσα να βρω φτερούγα δεύτερο χέρι, αλλά προτίμησα καινούριο
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τάϊπ Αρ
είσαι εγκάθετος και προκλητικός
Τι φταίει το παιδί αν το 'R' είναι σκέτη πρόκληση.
Εγώ προκλητικός ?
-
RX-8 για μένα.
Καινούργιο. Ευχάριστο. Όμορφο. Ξεχωριστό. -
Καλυτερο το S2K, καινουργιο το RX-8. Mαλλον καλυτερα το καινουργιο...
-
RX-8 γιατι μπορει να πηγαινει παντου με το πλαι και κυρίως ανετα και εύκολα. Αν δεν είσαι γνώστης της πίσω κίνησης μπόρεις να μάθεις. Απλά πατάς μια φορά το esp και απενεργοποιείται μερικώς. Τι σημαίνει αυτό ? Το αμάξι σπινάρει και έχει υπερστροφικές τάσεις αλλά μέχρι ενός σημείου. Οταν παει να κανει τετ-α-κετ το αμάξι, επεμβαίνει και σε σώζει. Οταν πλεον το έχεις μάθει πατάς το esp για 7 δευτερόλεπτα και απενεργοποιείται πλήρως. Αντιθέτως το σ-2000 δεν έχει κανένα ηλεκτρονικό και είναι και πολύ πιο απότομο απο το ρχ-8. Για να το πας πρέπει να ξέρεις τι κάνεις. Το ρχ-8 έχει χώρους,ποιότητα,εξοπλισμό αλλά το σ-2000 έχει παραπάνω γκάζι. Μην περιμένεις να καταναλώνει λιγότερο το σ-2000 επειδη το ρχ-8 έχει το βανκελ.Όταν μάλιστα στρωθεί ο βανκελ και πας νορμαλ θα δεις μεχρι και 11.5 λίτρα ελάχιστη κατανάλωση πραγμα το οποιό είναι αδύνατο να το πετύχεις με το σ-2000.
-
RΧ8
Δεν θα σε απογοητευσει πουθενα και μαζι με το ΜΧ5 θα τα θεωρουσα ως 'σχολεια' πισωκινησης .. (ιδιαιτερα για καποιον που δεν εχει εμπειρια) ...καλο και ομορφο το S , αλλα ιδιοτροπο αρκετα τοσο για να σε προβληματισει αν δεν εχεις την αναλογη πειρα...
ασε που με τα λευτα που περνεις ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ challenge , περνεις 5 ετιας S2k ... θα υπαρχει ΣΟΒΑΡΗ διαφορα ποιοτητας μεταξυ των 2 αυτοκινητων ....
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
test drive και στα δυο πριν αποφασισεις.
Μπορεις να βρεις καθαρο S2000 και με αλλα 5χρονια εγγυηση.Εφταετή εγγύηση έχουν μόνο τα S2000 Ελληνικής αντιπροσωπείας και μετά το 2002.
Επίσης τα περισσότερα μεταχειρισμένα είναι απο τη Γερμανία.
Εγώ S2000 χωρίς εγγύηση δε θα έπαιρνα με τίποτα και κυρίως γερμανικό.Την πάτησα μία φορά και έμαθα.
Όσο για τους κινητήρες της Honda,μπορεί να είναι αξιόπιστοι αλλά καίνε και αρκετό λάδι και έτσι μερικοί επιπόλαιοι ιδιοκτήτες τους τα αφήνουν χωρίς λάδι με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τώρα αν θες με εγγύηση πρέπει να έχει γύρω στις 30-32.000.Πληροφοριακά πάντως αν δεν έχεις πείρα ελέγχου υπερστροφής/υποστροφής το αυτοκίνητο είναι επικίνδυνο ιδαίτερα μετά τις 6500σαλ.
Για πες ρε PG220 τι συνέβη?
-
s2000 απο megane? Challenge να μαθεις τα μυστικα της πισωκινησης, με προσοχη οταν τα συστηματα ειναι απενεργοποιημενα.
-
stook
-
Είχα αγοράσει S2000 μοντ'00 το οποίο το είχανε εισαγει απο τη Γερμανία.
Το αυτοκίνητο έγραφε 45.000χμ στο κοντέρ.
Μέσα σε ένα χρόνο έβγαλε,δίκσο πλατώ(εγώ το πρόσεχα και δεν έκανα εκκινήσεις),δύο κομμένες βάσεις και πρόβλημα στο διαφορικό(ευτυχώς το πούλησα πριν χαλάσει τελείως).
Επίσης είχα κάποια προβλήματα με μπουκώματα του κινητήρα τα οποία βέβαια λύθηκαν μετά απο service.Γενικά πάντως το χάρηκα τον ένα χρόνο που το κράτησα.
Αν είχε και εγγύηση θα το είχα ακόμη.Να και δυο φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης Blacktan έγραψε:
RΧ8
Δεν θα σε απογοητευσει πουθενα και μαζι με το ΜΧ5 θα τα θεωρουσα ως 'σχολεια' πισωκινησης .. (ιδιαιτερα για καποιον που δεν εχει εμπειρια) ...καλο και ομορφο το S , αλλα ιδιοτροπο αρκετα τοσο για να σε προβληματισει αν δεν εχεις την αναλογη πειρα...
ασε που με τα λευτα που περνεις ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ challenge , περνεις 5 ετιας S2k ... θα υπαρχει ΣΟΒΑΡΗ διαφορα ποιοτητας μεταξυ των 2 αυτοκινητων ....
Πρόεδρε καλώς όρισες. Θα συμφωνήσω με όσα λες περί σχολεία πισωκίνησης αλλά μεγαλώσαμε βρε παιδί μου. Καιρός να πάμε και στο πανεπιστήμιο =S2000
-
Στα σοβαρά...
Προτιμώ καινούριο RX-8 ,
και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση S 2000 από Γερμανία κτλ...Κίνδυνος...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Κίνδυνος...Kρίμα... Τελικά και τα Honda δεν είναι 'αθάνατα'.
-
Το θέμα ότι το ένα είναι κάμπριο ενώ το άλλο κλειστό μετράει καθόλου στην τελική απόφαση σου;
Πάντως πρόσφατα που πήγα βόλτα με s2000 και σήμερα με mx-5 (του φίλτατου Diver από το mx5.gr) συνειδητοποίησα ότι το κάμπριο είναι 'άλλη' φάση και ίσως θα πρέπει να το λάβεις υπόψη σου.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Κίνδυνος...
Kρίμα... Τελικά και τα Honda δεν είναι 'αθάνατα'.
-
Ο χρήστης eLefas έγραψε:
Το θέμα ότι το ένα είναι κάμπριο ενώ το άλλο κλειστό μετράει καθόλου στην τελική απόφαση σου;Πάντως πρόσφατα που πήγα βόλτα με s2000 και σήμερα με mx-5 (του φίλτατου Diver από το mx5.gr) συνειδητοποίησα ότι το κάμπριο είναι 'άλλη' φάση και ίσως θα πρέπει να το λάβεις υπόψη σου.
Άστα να πάνε. Και είναι ακριβότερα τα ρημάδια τα ανοιχτά. Πληρώνεις περισσότερα για να έχεις λιγότερα
-
δυστυχως εκει ειναι το κολλημα μου..εχω τρελλα με τα καμπριο...γι αυτο και τρωω κολλημα...επισης το κακο με το ρο χι 8 οπως το λεμε στο ελλαδα ειναι οτι δεν εχει μεταπωλητικη αξια και οτι θα φοβαμαι μη με αφησει πουθενα ανα πασα στιγμη..πολλα εχουν ακουστει αν και το εχει φιλος μου και δεν εχει καποιο προβλημα...εχει κανει 7000 χλμ...και το σκιζει...οσο για το λαδι το να του βαζεις ειναι συντηρηση ετσι??δε σημαινει καποιο κουσουρι??απλα ετσι συντειρειται ο βανκελ σωστα???
δεν το θελω για πατιλικια...πιο παλια ειχα μια mercedes e190 evo οποτε καταλαβαινετε οτι τα εχω χαρει,καθως και μια bmw e46 330...δε ειμαι στη φαση του πατηλικωματος,αμα τυχει μπορει αλλα το εχω χαρει αρκετα...παντως το πιο σημαντικο κομματι για το μαζντα ειναι η μεταπωληση...οσο για το αν χαλασει ο βανκελ υπαρχουν συνεργεια που ασχολοθνται χρονια μονο με βανκελ και τα ξερουν καλυτερα κι απο αντιπροσωπεια...πωσ νομιζετε οτι υπαρχουν ακομη rx-7 στους δρομους??? -
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
Πωσ νομιζετε οτι υπαρχουν ακομη rx-7 στους δρομους???Υπάρχουν? Έχω δει απειροελάχιστα να κυκλοφορούν..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πωσ νομιζετε οτι υπαρχουν ακομη rx-7 στους δρομους???
Υπάρχουν? Έχω δει απειροελάχιστα να κυκλοφορούν..
Αν μένεις Αθήνα θα επρεπε να έχεις δεί πάρα πολλα...
Ες 2000 απο μένα...γιατι το κόστος συντήρησης ενός ρο χι είναι πολύ μεγαλύτερος απο του ες...
-
Αθήνα μένω αλλά έχω δει περισσότερα Hummer παρά RX-7
ΜΑΖDA RX-8 CHALLENGE VS HONDA S2000