-
Πόσοι εδώ απο εδώ μέσα είναι μέλη στο TFRC? Παρατήρησα πως μετά απο το τελευταίο κλείσιμο του site, σαν να ήρθε πολύς κόσμος κατά δω...
-
Πόσοι εδώ απο εδώ μέσα είναι μέλη στο TFRC? Παρατήρησα πως μετά απο το τελευταίο κλείσιμο του site, σαν να ήρθε πολύς κόσμος κατά δω...
-
-
Γιατί έκλεισε ?Εχω γραφτεί αλλά το επισκέπτομαι πολύ σπάνια δεν έχω γράψει και τίποτα ακόμη εκεί. Να υποθέσω οτι και εσύ είσαι μέλος σωστά?
-
Απλώς αλλάζει server το TFRC ύστερα από κάποια γεγονότα.Δεν έκλεισε.
-
Όπως πολύ σωστά έγραψε ο Παύλος, δεν έκλεισε. Απλά αλλάζει server. Επιπλέον αν δεις τις ημερομηνίες εγγραφής μας στο forum εμένα και του Παύλου θα δεις ότι είμαστε απο τους πρώτους, όπως και εσύ άλλωστε.
Εγώ πάντως, δεν έχω δει κόσμο από το TFRC να έρχεται 'κατά δω' τις τελευταίες μέρες. Είναι όσοι ήταν και από παλιά.
Και μία διευκρίνηση, άλλο πράγμα μέλος του TFRC και άλλο εγγεγραμμένος χρήστης του forum. -
right to the point MECO.
Συντομα το TFRC-forum θα ειναι πισω και αρκετα ανανεωμενο. -
Geia sou pappou!!!!
Ante na anoiksei to tfrc na mou doseis kammia scoobosymvouli gia parapano atia kai torque hehehehe
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Geia sou pappou!!!!Ante na anoiksei to tfrc na mou doseis kammia scoobosymvouli gia parapano atia kai torque hehehehe
και την ευχη μου τεκνο μου.
-
Παμε δυνατα και θα ειμαστε καλυτεροι απο ποτε...
-
OLE!!!
-
San Super Moderator sto TFRC sas enimerwnw pws to site den ekleise, aplws allakse server.
Eiste oloi kalodexoumenoi.
-
fanpapad εχεις ιδεα ποτε περιπου θα λειτουργησει παλι το site του TFRC?
-
soon abarth very soon.
και τα συγχαρητηρια μου για τα αυτοκινητα που εχεις , ειναι τα αγαπημενα μου.
στο επομενο track day θα εχουμε και ειδικη κατηγορια classic cars jewels
γιαννη και κατηγορια cart θα εχουμε. -
ευχαριστω WRX1 καλα για το δικο σου δεν νομιζω να ειναι αναγκη να πει καποιος οτι ειναι απο τα αγαπημενα του αυτοκινητα.... εχουμε παθει ζημια μ αυτα τα subarakia! αντε να ανοιξει παλι η σελιδα του TFRC να τα λεμε και απο κει...
α! ωραια υπογραφη!! -
Tha sas enimerwsw kai apo edw otan tha eimaste etoimoi.
Me olo to sevasmo sto forum sas.
Niko_BugsR mas leipeis.
-
Ante kai exw na ksefortwsw kati patates
-
Ο χρήστης Stel(i)os έγραψε:
Ante kai exw na ksefortwsw kati patates
Στελάρα για πιάσε κανα κιλό!!!
-
ωχ πλακωσε ολος ο καλος ο κοσμος.
στελλαρα μην στενοχωριεσαι θα σε χρειαστουμε γιατι δεν εχουμε και forthgaki στο club.
που εισαι ρε σταυρακα χαθηκαμε????
καλα αν το παρουν χαμπαρι και οι υπολοιποι αυτο το τοπικ θα κανει ρεκορ replies.
-
Yo pops
kane sto signature sou to 'leave'-> 'live' mi mas perasoune kai gia agrammatous anwrimous
Re pou einai to 'anipsaki' sou ? Mhpws frenare apotoma kana scooby kai mpeike to polo se kammia HKS super dragger?
TFRC?