-
Ευτυχώς που πήγα πρώτα στην Carglass να δω μαγαζί και να κόψω κίνηση και δεν έκλεισα κάποιο 'ραντεβού στα τυφλά'.
Δεν με ενθουσίασε καθόλου:- που προσπαθούν με ένα τεχνικό να καλύψουν όλες τις εργασίες.
- που για κάποιες άλλες εργασίες φέρνουν τεχνικούς από άλλα καταστήματα συγκεκριμένες ώρες/μέρες.
- που γίνεται 'χαμός' μέσα στο μαγαζί από πελάτες που τους στέλνουν οι ασφαλιστικές και οι εταιρείες leasing.
Όσο αφορά τις αντιηλιακές άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο, άλλα μου είπαν εκεί...
Και μίλησα με τον ίδιο άνθρωπο.Παρμπρίζ μπροστά και πλαϊνά μπροστά, μόνο κάποια Wincos λόγω νόμου. Σκουρότης μηδέν!!
Πίσω πλαϊνά κάποιες Onyx σε 3 διαβαθμίσεις σκουρότητας (δεν ήξεραν καν τα μοντέλα)
Πίσω παρμπρίζ οι τρεις Onyx + μία σκούρα Desert.Μέχρι χθες το απόγευμα το κόστος ήταν 135euro με δώρο φάσα μπροστά.
Σήμερα μου ζήτησαν 165euro γιατί με χρεώνουν και την φάσα 30euro...Είδα κάποιο δειγματολόγιο των μεμβρανών πάνω σε ένα τζάμι που τις είχαν κολλήσει.
Σκεφτόμουν ότι αν βάλω εκεί μεμβράνες το αυτοκίνητο θα είναι σαν κλόουν με τόσες αποχρώσεις μεμβρανών.Δεν μπήκα καν στο κόπο να μιλήσω για εγγύηση.
Έφυγα τρέχοντας γιατί περίμενε και ένα τσούρμο από γυναικόπαιδα. -
Παιδιά σε όλα χρειάζεται εξειδίκευση!
Δεν μπορεί ο τζαμάς να βάζει και μεμβράνες σε σωστό, καθαρό περιβάλλον!
Οπως δεν μπορεί αυτός που πουλά συναγερμούς να βάζει φώτα, carbon, μεμβράνες κλπΟσο δελεαστικές προσφορές και να έχουν καποια σουπερμαρκετ, πάντα προτιμάμε τον ειδικό!
Μεμβρανά για μεμβράνες, φωτά για φώτα, ηλεκτρολόγο για multimedia κλπ -
@Storm:
Αν μπορείς στείλε μου με pm το κατάστημα της carglass που επισκεύτηκες... -
Το απόγευμα θα περάσω από την γνωστή μου πλέον LLUMAR που ξέρω τι παίζει εκεί.
Όσο αφορά την Carglass εντάξει καθαρά ήταν, ωραίος και ο χώρος, είχε και καφέ και σαλονάκι...
Άλλα ήταν τα θέματα τα οποία τα θεωρώ πολύ σημαντικά.Πάντως εγώ έμεινα και με μία ακόμη αμφιβολία. Πράγματι οι μεμβράνες τους είναι Madico;
Αυτό δεν κατάφερα να το διαπιστώσω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πάντως εγώ έμεινα και με μία ακόμη αμφιβολία. Πράγματι οι μεμβράνες τους είναι Madico;
Αυτό δεν κατάφερα να το διαπιστώσω.Ναι είναι (τουλάχιστον μέχρι πέρσι). Σου δίνουν και το αυτοκόλλητο με το serial number και τον αριθμό του ρολού. Το τσέκαρα με τα κεντρικά στην Αμερική και είναι γνήσιες Madico.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όσο αφορά την Carglass εντάξει καθαρά ήταν, ωραίος και ο χώρος, είχε και καφέ και σαλονάκι...
Άλλα ήταν τα θέματα τα οποία τα θεωρώ πολύ σημαντικά.Εντάξει, πρέπει να είσαι ο Mr.Παράξενος, δεν εξηγείται αλλιώς
Δεν ξέρω σε ποια Carglass πήγες και ποιους πέτυχες, πάντως αυτό που εσύ αποκόμισες με μια επίσκεψη, εγώ δεν τα έχω δει καν με 4 τοποθετήσεις, άψογη τιμή, τοποθέτηση και εξυπηρέτηση. Και προφανώς βάζουν MADICO, και επιμένουν στο θέμα της νομιμότητας. Αν εσύ θες να είσαι παράνομος και εκπέμπεις φως από τα μάτια σου ώστε να βλέπεις με 5% VLT, τότε προφανώς θα είναι διστακτικοί να σε εξυπηρετήσουν.
-
Ε, όχι ρε φίλε και Mr. Παράξενος.
Εσύ δηλαδή πας σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί και αγοράζεις κάτι χωρίς καν να εξακριβώσεις κάποια πράγματα;
Δηλαδή πρώτα θα έβαζα μεμβράνες και μετά θα διαπίστωνα ότι είναι Madico; Αυτό είναι γελοίο.
Για το θέμα νομιμότητας που επιμένουν καλύτερα να το αφήσουμε, γιατί από ότι κατάλαβα ποιο πολύ τους ενδιαφέρει να μην υπάρξει πρόβλημα με τις ασφαλιστικές (πρόβλημα με την κάλυψη 'θραύσης κρυστάλλων') παρά ο ΚΟΚ ή το ΚΤΕΟ.
-
Μωρέ προφανώς και θα πας στο μαγαζί, και θα το τσεκάρεις, και θα επιβεβαιώσεις, και θα δεις τι και πως, κλπ κλπ. Και εγώ αυτό έκανα και κάνω. Απλώς ότι είδες (?) και πιάστηκες από λεπτομέρειες, που είτε είναι παρούσες μόνο στο συγκεκριμένο μαγαζί (?) είτε που τις θεωρείς εσύ προσωπικά ως αστοχίες, αλλά εγώ τις θεωρώ νομιμότητα (π.χ. ποσοστά VLT). Εμένα δεν με ενοχλεί ότι βάζουν τις 'αόρατες' WinCos, γιατί αυτές και μόνο αυτές είναι σύννομες, πως να το κάνουμε δηλαδή ? Και ας το κάνουν για όποιο λόγο θέλουν, είναι νόμιμοι, το λένε και το διαφημίζουν. Ή το ότι εσύ θεωρείς οτιδήποτε πάνω από 50% ως ανύπαρκτο, ενώ εγώ πιστεύω το αντίθετο, ότι δηλαδή οτιδήποτε κάτω από 50% είναι πολύ σκούρο, ειδικά για οδήγηση το βράδυ ?
Τεςπα, έχουμε διαφορετική άποψη επί του θέματος, το συζητάμε και λένε τα υπέρ και κατά της κάθε πρότασης, γι'αυτό άλλωστε είμαστε εδώ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δηλαδή πρώτα θα έβαζα μεμβράνες και μετά θα διαπίστωνα ότι είναι Madico; Αυτό είναι γελοίο.Μα αυτό το διαπιστώνεις εύκολα, στο δείχνουν επιτόπου (εκτός του ότι τόσο μεγάλη εταιρεία δεν την συμφέρει να λέει ψέματα).
Δεν ξέρω εάν πήγες στο Μαρούσι, πάντως στου Χολαργού ήταν άψογοι σε όλα τους και η τοποθέτηση είναι πάρα πολύ σωστή.
-
Πήρα και εγω τηλεφωνική προσφορά για το VOLVO S60 από την Carclass
Black pearl 75 στα μπροστινά πλαινά και ότι βάζουν πίσω 135€ , τους είπα ότι θέλω παντού Black pearl 75 (πλην παμπρίζ) 225 απάντησαν .
Ξέχασα να τους ρωτήσω για Wincos 75 που θα ταιριάζει καλλίτερα στο γαλάζιο του αυτοκινήτου, κάποια στιγμή θα το κάνω αλλα θέλω να πάω από μαγαζί μη δω τίποτα περίεργα όπως ο storm
Παίζει και ενα 5% επιστοφή με κάρτες Eurobank. -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Δηλαδή πρώτα θα έβαζα μεμβράνες και μετά θα διαπίστωνα ότι είναι Madico; Αυτό είναι γελοίο.
Μα αυτό το διαπιστώνεις εύκολα, στο δείχνουν επιτόπου (εκτός του ότι τόσο μεγάλη εταιρεία δεν την συμφέρει να λέει ψέματα).
Δεν ξέρω εάν πήγες στο Μαρούσι, πάντως στου Χολαργού ήταν άψογοι σε όλα τους και η τοποθέτηση είναι πάρα πολύ σωστή.
Σόρυ αλλά 'επιτόπου' δεν μου έδειξαν κάτι που να γράφει Madico.
Ούτε καν ρολό με κάποια μεμβράνη δεν είχαν μέσα στο χώρο που κάνουν εργασίες.Ότι κατάφερα να μάθω ήταν στο προφορικό και από μία μινιατούρα παρμπρίζ που είχαν κολλήσει πάνω 5 τύπους μεμβρανών για να φαίνεται η σκουρότητα. Η 1η θεωρητικά ήταν η Wincos (δεν ήξεραν ποια ακριβώς είναι), μετά θεωρητικά ήταν τρεις διαβαθμίσεις της Onyx (δεν ήξεραν ποιες) και μετά θεωρητικά ήταν η Desert (ούτε για αυτή ήξεραν κάτι περισσότερο).
Δεν θέλω να πω σε ποιο μαγαζί πήγα. Δεν υπάρχει λόγος.
Τέλος πάντων. Το θέμα είναι ότι εμένα δεν με ενδιαφέρει να έχω 'ποικιλία τύπων' μεμβρανών στο αυτοκίνητο, οπότε πάμε παρακάτω...
-
Νίκο εμένα οι πίσω με 20% φαίνονται αρκετά πιο σκούρες από αυτές που φαίνονται στο δικό σου με 5%.
Δες εδώ: viewtopic.php?f=6&t=5551&start=2340#p3188711
-
Από όσο ξέρω και η Carglass βάζει μεμβράνες σκούρες >70% σε οδηγό-συνοδηγό κατ' εξαίρεση αλλά δεν σου δίνει βεβαίωση για ΚΤΕΟ-τροχαία... Τουλάχιστον κάποια καταστήματα το κάνουν (μάλλον ανεπίσημα).
-
Λουμαρ και ησυχασες. Ασχολουνται μόνο με αυτό. 10 χρονια στο γκολφ και ήταν άριστες. Ξαναβαλα τωρα
-
Εγώ θα πρότεινα και την 3Μ. Προσωπικά, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη και 9 χρόνια τώρα δεν έχουν πάθει το παραμικρό. Είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τότε, γιατί τα πίσω είναι εργοστασιακά φιμέ και έχουν μια ελαφριά απόχρωση πράσινου και ήθελα οι μεμβράνες στα μπροστινά να ταιριάξουν ακριβώς. Η φωτογραφία είναι 15 ημερών, οπότε φαίνεται πως δεν έχουν χάσει ίχνος απο την αρχική τους απόχρωση. Επίσης, είναι νόμιμες και δεν είχα ποτέ πρόβλημα ούτε με το ΚΤΕΟ, ούτε με την τροχαία.
-
Εξαιρετικές και οι 3Μ και ειδικά οι 2 ακριβές σειρές της είναι κορυφαίες!
-
@p__nat:
Μου φαίνεται δύσκολο να είναι νόμιμες στα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού...
Όπως φαίνονται στην φώτο έχουν max 50% διπερατότητα. -
ςςςςςςςςςςςςςςς, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
@p__nat:
Μου φαίνεται δύσκολο να είναι νόμιμες στα παράθυρα οδηγού/συνοδηγού...
Όπως φαίνονται στην φώτο έχουν max 50% διπερατότητα.Είναι ακριβώς στο όριο. Φαίνονται κάπως σκουρότερες απ' οτι είναι στην πραγματικότητα, λόγω της αντηλιάς. Δεν σκεφτόμουν τι θα ...δηλώσω, όταν έβγαζα τις φωτογραφίες, αλλά οι συγκεκριμένοι (και πιστεύω γενικώς οι πιστοποιημένοι εφαρμοστές της 3M Panther Club), αρνούνταν να τοποθετήσουν οτιδήποτε μη νόμιμο, ακόμη και την τελείως διάφανη στο μπροστινό παρ-μπριζ.
-
Εμςνα στη 3μ μου την έσπαγε που άφηναν 1 εκ κενό στο πάνω μέρος
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ