-
Και επειδή πάντα κατηγορούν τους πολιτικούς, δεν είδα ποτέ μια απεργία της Ολυμπιακής με αίτημα όχι άλλο κόσμο από τα παράθυρα, όχι άλλες ρεμούλες. Πάντα τα αιτήματα ήταν για προνόμια, μισθούς κ λιγότερες υπηρεσίες. Όταν αυτοί οι ίδιοι δεν προστάτευσαν το μαγαζί που υποτίθεται πως αγαπούσαν, γιατί σαν απλός πολίτης κ χρηματοδότης με τους φόρους μου να στεναχωρηθώ εγώ; Ας πληρώνω τον ιδιώτη όποτε τον χρειαστώ αν δεν είμαστε άξιοι να έχουμε δημόσιο φορέα αερομεταφορών.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τότε ήμουν φοιτητής και είχα την εντύπωση ότι οφειλόταν για άλλη μία φορά σε 'παγκόσμια αριστερή εμπανάσταση'.
Αλλά εντάξει, εκείνη την περίοδο μόλις είχα παραιτηθεί από τις 'αριστερές ιδεολογίες/παπαρολογίες' και ήμουν σε ομάδα επιφυλακής για να μην γίνει κατάληψη από 'εμπαναστάτες ιδεολόγους' στην σχολή μου.
Βλέπεις σκέφτηκα ότι έπρεπε να τελειώσω τη σχολή και να πιάσω μόνιμη δουλειά για να μπορέσω να ζήσω, παρά να παίζω 'εμπαναστατικό τάβλι' στον Γρηγόρη, αυτόν με τα μικρογεύματα.
Μαλιστα...
Και δε μου λες, αν χρειαζοταν θα σκοτωνες καποιον και θα ησουν ησυχος ότι το εκανες 'για να μπορέσεις να ζησεις';
Παμε παρακατω: Ο 'κυριος' αυτος 'πηρε το νομο στα χερια του' και χτυπησε τον καθηγητη με λοστο, οχι με τα χερια του. Καταδικαστηκε σε ισοβια, εγιναν 17 χρονια και βγηκε στα 3/5 της ποινης (ειχε και τοτε 'νομο Παρασκευοπουλου';). Μετα, δεν εκανε ντελιβερι καλαμποκια με στρογγυλοφαναρο παπι, αλλα δουλευει προϊστάμενος σε κατάστημα της Εθνικης Τραπεζας στον Βολο. Όχι και ασχημα ε;
Καντε λιγο υπομονη οσοι πρεπει να κανετε, μάξιμουμ σε 1,5 χρονο ο υιος Τεμπονερας δεν θα σας ξαναενοχλησει, αφου θα βγει ο Κουλης με τα τσαρουχια, ε; Ο Καλαμποκας μια χαρουλα όμως, δεν εχασε και τη δουλεια του όπως τοσος κοσμος μεσα στην κριση...Θοδωρή, η σημαια με κληρωση είναι στο δημοτικο. Στο δημοτικο, ξανα. Οπου 'όλα 10' μπορουσε να βγαλει αρκετος κοσμος και μετα παλι επρεπε να γινει κληρωση αναμεσα στους 'ολαδεκαρηδες'. Να γινοταν και πιο περα, οντως θα υπηρχε καποιο πρόβλημα. Όταν παλι γινεται με βαση την αριστεια και για κακη μας τυχη κατσει σε αλλοδαπο η σημαια , τοτε εχουμε άλλο πρόβλημα...
Με μια φραση (ΤΧC): 'Δεν είμαι ο Ελληνας που εχεις συνηθισει, εχω ένα πρόβλημα για κάθε σου λυση'.
Επισης, εχω βαρεθεί να τσακωνομαι με γυμνασιόπαιδα του 17+ Μ.Ο. σε όλα (δεν είναι πολλα, αλλα είναι ενας σεβαστος αριθμος) τα οποια κατά τα αλλα δεν μπορουν να μαθουν αγγλικα. Αυτό ΔΕΝ γινεται, ειδικα τωρα που τα πτυχια Β2 πλην του Cambridge εχουν στην κυριολεξια γινει κωλοχαρτα με τους συμψηφιμους ή την βαση του 51%. Όταν εισαι συνολικα ενας καλος μαθητης του 17-18 μπορεις αν μη τι άλλο να αντιμετωπίσεις αρκετα ευκολα την κυριαρχη ξενη γλωσσα της εποχης, που την βλέπεις μπροστα σου παντου. Αρα, κατι γινεται στο σχολειο...Και τελος στα αεροπορικα:
-Όταν θες να πας Ροδο και σου βγαινει ο ναυλος 32Ε πηγαινε-ελα, κανεις παρτι και ευλογεις την ανταγωνιστικοτητα. Τα λεφτα πανε Ιρλανδια μερια αλλα δε . Μακαρι να ειχες χρημα να πηγαινες πιο αρχοντικα στο φιναλε. Οι απατεωνες φταινε.
-Όταν θες να πας Συρο και ο ιδιος ναυλος βγαινει 160Ε και μαλιστα με επιδοτουμενη γραμμη από το κρατος και δεν ξερεις τι θα γινει, https://cyclades24.gr/2017/12/ptisi-sky ... aposkeues/ τοτε δεν πας ακομα και αν τα εχεις. Παιρνεις το καραβακι σου το πρωινο και στο τελευταιο 20λεπτο της διαδρομης θαυμαζεις και το νησι 'στα δεξια σου' και γουστάρεις ασχημα.
Καποτε όμως μπορει το αεροδρομιο να κλεισει, γιατι δεν θα υπαρχει ανταγωνιστικοτητα ουτε επενδυτης. Τοτε; Πού θα γινονται οι αεροδιακομιδες; Αμα 'εχει καιρο;' Και αντε όχι της Συρου. Της Λερου πχ;Bottom Line: Οι ανάγκες κάθε κρατους είναι διαφορετικες. Αυτό που δουλευει αλλου, δεν είναι απαραιτητο να δουλευει εδώ και ειδικα όταν μιλαμε για μικρα νησια. https://en.wikipedia.org/wiki/Aurigny#Alderney_services
Η Ελλαδα επρεπε να κρατησει εστω ένα μικρο αερομεταφορεα με μικρα αεροπλάνα/υδροπλάνα ακομα για να διασφαλισει την συγκοινωνια στα μικρα νησια. Εκει η ιδιωτικοποιηση της ΟΑ δεν ειχε κανενα θετικο αποτέλεσμα, αλλα ειπαμε, η πλειοψηφια...
Εκτος αν θελουμε να ξαναγυρίσουμε στην εποχη της Μανταλενας βεβαια, παντα για το καλο της ανταγωνιστικότητας. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Μαλιστα...
Και δε μου λες, αν χρειαζοταν θα σκοτωνες καποιον και θα ησουν ησυχος ότι το εκανες 'για να μπορέσεις να ζησεις';
Αυτό τώρα τι είναι; Που κολλάει αυτή η ερώτηση με τα προηγούμενα;
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Και επειδή πάντα κατηγορούν τους πολιτικούς, δεν είδα ποτέ μια απεργία της Ολυμπιακής με αίτημα όχι άλλο κόσμο από τα παράθυρα, όχι άλλες ρεμούλες. Πάντα τα αιτήματα ήταν για προνόμια, μισθούς κ λιγότερες υπηρεσίες. Όταν αυτοί οι ίδιοι δεν προστάτευσαν το μαγαζί που υποτίθεται πως αγαπούσαν, γιατί σαν απλός πολίτης κ χρηματοδότης με τους φόρους μου να στεναχωρηθώ εγώ; Ας πληρώνω τον ιδιώτη όποτε τον χρειαστώ αν δεν είμαστε άξιοι να έχουμε δημόσιο φορέα αερομεταφορών.Πάντως και με το τωρινό καθεστώς ο κόσμος μόνο από τα παράθυρα μπαίνει και ρεμούλες γίνονται. Και στο κόλπο έχει μπει και το αεροδρόμιο. Κάποτε γινόντουσαν διαγωνισμοί. Τώρα αν κάποιος σου ανοίξει το παράθυρο απλά μπαίνεις. Ούτε προσόντα κοιτούν, ούτε τίποτα.
Αυτά τα αναφέρω γιατί έχω φιλαράκια που μια χαρά φτιαχτήκαν και τα περνούν λουκούμι.
Σχεδόν όλη η Ελλάδα έτσι λειτουργεί.
Εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εξαίρεση. Προσωπικά δεν γνωρίζω. -
Ιωάννη Δ' το νησί όπως ΠΑΣ στην Σύρο , είναι στα αριστερά σου ... Που θα ήταν άλλωστε...
Μικρή εταιρεία υπάρχει η σκάι γκρίς νομίζω . Υδροπλάνα εδώ και χρόνια δεν θέλουν διάφοροι .
Στην Σύρο με αεροπλάνο πρέπει να χάνεις για να πας . 10 πλοία την ημέρα έχει . Τα γρήγορα είναι ταχύτερα του αεροπλάνου σε συνολικό χρόνο .
Τώρα για τα αριστερά θύματα , είχαμε και την Ιλεάνα κάποτε που ήταν αφίσα ...
Από την άλλη όταν έφαγαν κάποιοι που ποτέ δεν τους έψαξαν τους 2 χατες είπαν οι αριστεροί . Κρύο στο Ηράκλειο . -2 .
Εγώ αν και δεξιός έχω όριο προς τα δεξιά γιατί η δεξιά προς τα εκεί ομοιάζει με την αριστερά και είναι κρατιστές .
Αλλά με όσα κάνουν οι τωρινοί και οι προηγουμενοεπόμενοι , θα στείλουν πολύ κόσμο εκεί .
Ταυτόχρονα κύριο θέμα επί μέρες η ακροδεξιά οργάνωση που ξεκίνησε με 11 συλλήψεις , κατηγορήθηκαν 7 και προφυλακίστηκαν 4 . Μάλλον μέχρι να τελειώσει η παράσταση στα μμε και να αποφυλακιστούν ...
Η κραταιά αριστερή βία βέβαια μένει απείραχτη .
Κάτι τελευταίο . Περισσότερο σαμαρικοί ήταν κάτι φίλοι μου , που μέχρι το 12 που είδαν το φως το αληθινό ήταν πιο πασόκοι και από γαύρους της 7 και παόκια της 4 κατ΄ αναλογία .
Οπότε όσοι γίνατε δεξιοί κατ΄ ανάγκη , πίεση κλπ , πάρτε ένα χαπάκι...
Για την Ολυμπιακή ο Χατζηδάκης πέτυχε Πύρρειο νίκη . Τους έδωσε πάρα πολλά . Βέβαια γλυτώσαμε κάποια . Τώρα το τι γίνεται δεν ξέρω . Ξέρω πάντως ότι θέση στα αεροπλάνα βρίσκω . Ενώ παλιά ήταν γεμάτα στα χαρτιά και άδεια στον αέρα .
Και κάτι τελευταίο . Στην δουλειά μου τον έχωσαν ΓΑΠ και Σαμαροβενιζέλοι . Οι τωρινοί τον έχουν ακόμα μέσα αλλά ψιλοσυνήθισα....
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπάρχουν flag carriers και μάλιστα κρατικοί. Πουθενά από όσο ξέρω δεν γίνεται αυτό,απλά κάποιες εταιρείες είναι 'σημαία' της χώρας τους. Θυμάστε πιστεύω που κατέληξαν κραταιές εταιρείες τύπου sabena και Swiss air. Στην καταπληκτική μας Ολυμπιακή είχαμε φτάσει σε σημείο ο ξυλουργός της (!!) να παίρνει πολλά περισσότερα από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ. Τέτοια εταιρεία δεν έχει θέση στο σήμερα και καλά έκαναν και την έδωσαν...και άργησαν μάλιστα.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Κάτι τελευταίο . Περισσότερο σαμαρικοί ήταν κάτι φίλοι μου , που μέχρι το 12 που είδαν το φως το αληθινό ήταν πιο πασόκοι και από γαύρους της 7 και παόκια της 4 κατ΄ αναλογία .
Αυτό μου το εξηγείς ρε φίλε;
Παραδοσιακοί δεξιοί δεν θέλανε να δούνε ζωγραφιστό τον προδότη Καλαματιανό αλλά ταυτόχρονα βαμμένοι Πασόκοι μετά το 12 που δεν μπορούσαν να φάνε ΣΑΝΟ και να ψηφίσουν Αλέξη, γίνανε μουτζαχεντίν του Σαμαρά.
Το ζω και εγώ αυτό στο περιβάλλον μου.Κάτι τελευταίο. Έχουν αλλάξει οι επιδοτήσεις των άγονων γραμμών. Αν δλδ κάποια εισητήρια είναι ακριβά σε σχέση με πριν 15 χρόνια, δεν είναι επειδή ο Βασιλάκης είναι μονοπώλιο και ατσαλώνει. Έγινε εξορθολογισμός επειδή σε κάποια νησιά υπάρχουν καλές συνδέσεις με ακτοπλοία και είναι κοντινή η απόσταση όπως λέει ο cruiser.
Οπότε είναι άνιση η όποια σύγκριση με το παρελθόν. -
Βρε criuser:
Μπορει να μην είμαι ο captain iglo, αλλα αν μη τι άλλο δεν θελει και πολύ click-click για να καταλάβεις ότι ΝΑΙ, από τον Πειραια όταν φευγεις η Συρος είναι αριστερα για το 96% του ταξιδιού ΑΛΛΑ επειδή την προσεγγίζεις από βορρα αναγκαστικα από την ωρα που την βλέπεις την εχεις στα δεξια σου για να δεσεις Ερμουπολη. Kαι τον Φλαμπουραρη να βαλεις στη γεφυρα, δε θα κανει ολο το νησι από τα δυτικα και μετα να γυρισει, για να την εχει ολη αριστερα...
Από εκει και περα, θελει οντως να εισαι καρφοβαλβιδας για να προτιμήσεις το αεροπλανο, αλλα το παράδειγμα το χρησιμοποιησα για να δειξω ότι όταν οντως λειτουργούμε με κανονες ελευθερης αγορας τελικα ισως να μη χρειαζεται εν γενει το αεροδρομιο. Αυτό βεβαια μπορει να δημιουργησει αλλα προβλήματα...Εκει κολλαει λοιπον το παράδειγμα της Λερου η οποια δεν εχει τον πληθυσμο της Συρου, ουτε τον τουρισμο της αλλα είναι κοντα στους απέναντι. Να της το κλεισουμε το αεροδρομιο 'γιατι δεν βγαινω καρδια μου'; Mπορει να εχει πιο πολλη κινηση το αεροδρομιο της από της Συρου, αλλα 'φτανει'; Είναι για ολο το χρονο;
Ασχετο: Αμα πατε ποτε εκει, παρτε ένα καϊκι και κανετε καμια βολτα σε καμια βροχονησιδα, πεστε για μπανιο στη μεση της θαλασσας και αμεσως θα καταλάβετε γιατι πρεπει να δωσουμε το αιμα μας ετσι και κανουν κινηση τα καθικια...Storm δεν περιμενω να καταλάβεις. Προφανως δεν θελεις να καταλάβεις.
-
Με το καπετάνεμα και την γεωγραφία το έχω πολύ . Από Πειραιά κατεβαίνεις ΝΑ μετά στρίβεις αριστερά και έχεις αριστερά σου το νησί που εννοείς και δεξιά σου την Σύρο και την έχεις όλο δεξιά σου μέχρι να μπεις στο λιμάνι .
Προφανώς θεωρώ ότι όταν μίλαγες για το περίεργο νησί επειδή μιλάγαμε για αριστερούς , εννοούσες το μικρό νησί που έχεις αριστερά σου όταν είσαι πάνω από την Σύρο που είναι στα δεξιά σου .
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
...Καταρχάς, στο θέμα των παραθύρων και της ρεμούλας με κάλυψε ο Storm. Πάει αυτό.
Στο θέμα των επιδοτήσεων, με κάλυψες εσύ. Κατά δήλωσή σου, τα ποσά των επιδοτήσεων στον “πολιτισμό” είναι μεγαλύτερα απο εκείνα που χορηγούνταν στην ΟΑ. Πάει κι αυτό.Η ένσταση μου στην “αποκρατικοποίηση του αιώνα”, δεν αφορούσε τα ελλείμματά της, τα οποία σαφώς και αποδεικνύονται άνα πάσα στιγμή (κατά την άποψή μου τεχνιέντως δημιουργημένα και άκρως μεθοδευμένα, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση), αλλά στα οφέλη που είχαμε απο την κίνηση αυτή.
- Θα έφτιαχναν νέα σχολεία. Πού είναι?
- Θα εξόπλιζαν τα νοσοκομεία. Ούτε κρεβάτι, όπως μόνος σου δήλωσες…
- Θα αποσυμφόριζαν το δημόσιο. Γελάνε και οι πέτρες… Με σκανδαλώδη προσαύξηση ενσήμων, οι μισοί συνταξιοδοτήθηκαν και οι άλλοι μισοί μεταφέρθηκαν σε κενές οργανικές θέσεις του στενού και ευρύτερου δημοσίου τομέα. Ααα.. και για όσους δεν χώρεσαν, δημιουργήθηκαν προσωποπαγείς θέσεις. Να συμπληρώσω δε, οτι χορηγήθηκαν αποζημιώσεις “απολύσεως” σε όλους τους υπαλλήλους, ανάλογες με τα έτη προϋπηρεσίας. Χώρια οι μισθοί που εξακολούθησαν να καταβάλλονται μέσω του ΟΑΕΔ, για όσο διάστημα εκκρεμούσαν οι μεταθέσεις.
- Η ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων (καλά κρατεί) έδειξε ήδη τα οφέλη της απο την πώληση των 4 A340 έναντι 31 εκ. ενώ είχαν εκτιμηθεί στο πλαίσιο της αποκρατικοποίησης της εταιρείας σε περίπου 25 εκ. το καθένα.
- Να μην αναφερθώ στα “οφέλη” που βιώνουν οι νησιώτες, όταν παραστεί ανάγκη έκτακτης διακομιδής ασθενούς. Ας παραλείψω και κανένα ευκόλως εννοούμενο…
Το πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί μια χώρα που στηρίζεται κατά κύριο λόγο στον τουρισμό, έχοντας έναν κρατικό αερομεταφορέα με σωστή διοίκηση και διαχείριση, είναι το δεύτερο ευκόλως εννοούμενο που λέω να παραλείψω…
-
Storm δεν περιμενω να καταλάβεις. Προφανως δεν θελεις να καταλάβεις.Προφανώς δεν καταλαβαίνω, γιατί ρωτάς επί προσωπικού και μάλιστα αν θα σκότωνα άνθρωπο. Τι σόι ερώτηση είναι αυτή μέσα σε ένα φόρουμ;
Και που κολλάει αυτή η ερώτηση, με τον κάποιον Τεμπονέρα; -
Ειπες ότι εκεινο τον καιρο ησουν φοιτητης και μαλιστα σε 'ομαδα επιφυλακης'. Αρα ξερεις τι εγινε και πουλαγες τρελα με την πρωτη σου ερωτηση.
Η ερωτηση μου είναι σαφης: Θα εφτανες λοιπον μεχρι να σκοτωσεις όπως ο Καλαμποκας, με επιχειρημα ότι το εκανες για 'να μπορέσεις να ζησεις', όπως ειπες; Τι δεν καταλαβαίνεις; Γιατι αυτος αυτό εκανε και όχι για να μπορεσει να ζησει. Μια χαρα κομματοσκυλο ηταν, δεν ειχε τετοια θεματα. Εδώ η δουλιτσα ηρθε μετα από αυτό που εκανε και αυτό για οσους ενοχλούνται για το προσωρινο βολεμα του υιου Τεμπονερα. Και αυτος, να ξεφτιλιστεί για 1,5 χρονακι, αφου θα γινουν μπουχος τα Συριζουλινια, ερχεται το νέο και ασπιλο...αλλο παιδι.Criuser δεν μιλησα για κανενα άλλο νησι. Ειπα η Συρος είναι στα δεξια στο τελευταιο 20λεπτο του δρομολογιου...
-
οε, οεοεοε, συριζα ολε....
ζουμε μεγαλες στιγμες κυριοι.... -
Ειπες ότι εκεινο τον καιρο ησουν φοιτητης και μαλιστα σε 'ομαδα επιφυλακης'. Αρα ξερεις τι εγινε και πουλαγες τρελα με την πρωτη σου ερωτηση.
Η ερωτηση μου είναι σαφης: Θα εφτανες λοιπον μεχρι να σκοτωσεις όπως ο Καλαμποκας, με επιχειρημα ότι το εκανες για 'να μπορέσεις να ζησεις', όπως ειπες; Τι δεν καταλαβαίνεις; Γιατι αυτος αυτό εκανε και όχι για να μπορεσει να ζησει. Μια χαρα κομματοσκυλο ηταν, δεν ειχε τετοια θεματα. Εδώ η δουλιτσα ηρθε μετα από αυτό που εκανε και αυτό για οσους ενοχλούνται για το προσωρινο βολεμα του υιου Τεμπονερα. Και αυτος, να ξεφτιλιστεί για 1,5 χρονακι, αφου θα γινουν μπουχος τα Συριζουλινια, ερχεται το νέο και ασπιλο...αλλο παιδι.Μάθε να διαβάζεις. Η πρώτη μου ερώτηση ήταν η παρακάτω. Ρωτάω πουθενά κάτι για το περιστατικό που πέθανε κάποιος Τεμπονέρας;
Άλλο πράγμα ρωτάω....ο αγωνας/θυσια του πατερα...
Ποιος αγώνας και ποια θυσία;
Από εκεί και πέρα εγώ έγραψα ότι την περίοδο των περιστατικών ήμουν στην σχολή μου για να αποτρέψω αναρχοαριστερούς και αριστερές παρατάξεις από τυχόν κατάληψη. Ενοχλείσαι για αυτό;
Το τι θα κάνω (ή το τι έχω κάνει) σε τυχόν επεισόδια (παντός τύπου) είναι δική μου υπόθεση και δε σε αφορά. Ειδικά εσένα.
-
Σκιαχτηκα τωρα να ξερεις, που θα πρεπει να μαθω να διαβαζω κιολας, ειδικα από εσενα...
Kαι ειλικρινα μου είναι αδιαφορο το θεμα υπερασπισης/δικαιολογησης της 'αποκατάστασης' υιου Tεμπονερα. Αλλα όχι και να σφυρίζουμε αδιαφορα για μια δολοφονια, ημαρτον...
-
Λοιπόν, για δείτε κάτι και πείτε μετά περί Δεξιάς.
Η μόνη λύση (Ιταλός, 3ο Γκούλαγκ αριστερά, Γερμανός, 4ο δεξιά):
[/quote]Αυτός είναι ο Καπιταλισμός!!!
-
Τώρα στον ΣΚΑΙ είναι ένας Συριζαίος δημοσιογράφος , δεν θυμάμαι το όνομα του και οι Οικονόμου , Παπαπαναγιώτου και Πανούτσος . Και συζητάνε για τον αγώνα και τις δικαστικές αποφάσεις . Αντικειμενικοί οι 3 τελευταίοι . Το ότι είναι γαύροι φανατίλες τους κάνει να σκάνε από αντικειμενικότητα...
Βλέπουμε στο ποδόσφαιρο τις μάχες μεταξύ της Παράγκας και της προσπάθειας να την γκρεμίσουν . Η Παράγκα βέβαια ανθίσταται σθεναρά .
Τώρα λένε οι γαύροι , ότι ο Σαββίδης τα κάνει αυτά επειδή στηρίζει την κυβέρνηση . Τα λένε αυτά πίνοντας κόκα......κόλα και κάνοντας μνημόσυνο σε κάτι ναυτικούς ...
Στην απόφαση για το μάτς Παοκ - Ολυμπιακού , το ξεφτίλισαν . Τώρα όποιος θέλει θα μπορεί να προφασίζεται οτιδήποτε και να παίρνει την ομάδα και να φεύγει χωρίς να κάνει κάτι ο διαιτητής .
Τέλος πάντων αν δεν αποφασίσουν ότι το ποδόσφαιρο θέλει επιχειρηματίες και όχι ιδιωτικούς στρατούς , θα έχουμε τέτοια θέματα συνέχεια .
-
Αυτά σε ενόχλησαν ή ότι μπήκε ο Συριζαίος με όπλο μέσα στο γήπεδο;
Την επόμενη φορά θα μπει με όλμο. -
Με ενόχλησε ότι τρείς οπαδοί χειρότερων από τον Σαββίδη , έκαναν σαν παρθένες μπροστά σε αυτό που έκανε ο Σαββίδης και θυμήθηκαν τον Βαρδινογιάννη 30 χρόνια πριν .
Για αυτούς Ριζούπολη , Νέα Σμύρνη , πυροβολισμοί κατά του Τζόρβα στο Καραισκάκη , να κάνετε ομάδα να κερδίζετε και τους διαιτητές και τόσα άλλα δεν υπήρξαν .
Αλλωστε αν ο Σαββίδης φόραγε το σακκάκι του και δεν φαινόταν το νόμιμα ευρισκόμενο όπλο του ουδείς θα ανέφερε κάτι .
Το ποδόσφαιρο είναι τόσο διαλυμένο που αν δεν καθαρίσει εντελώς δεν θα έχει νόημα . Ας αφήσουν να πάρουν πρωτάθλημα ο Ατρόμητος ή ο Αστέρας Τρίπολης .
Για να μην ξεχνάμε τον φούρνο του άλλου που του τίναξαν .
Για μένα το κλείσιμο των οπαδικών θυρών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε πρωτάθλημα . Αλλά κάποιοι τους έχουν για στρατούς , γιατί τους έχει φάει η εντιμότητα...
-
Αλλωστε αν ο Σαββίδης φόραγε το σακκάκι του και δεν φαινόταν το νόμιμα ευρισκόμενο όπλο του ουδείς θα ανέφερε κάτι .
Δε νομίζω πως υπάρχει πρόεδρος ΠΑΕ -ακόμη και μικρότερων- που να μην οπλοφορεί.Αν όχι,μάλλον θα είναι η εξαίρεση.
Το ότι δεν έχει φανερωθεί στους άλλους,δε σημαίνει όμως πως είναι δικαιολογημένος όποιος αποκαλυφθεί.Είναι σαν η τροχαία να πιάνει κάποιον για παράβαση και να ισχυρίζεται γιατί δε σταματάνε κι άλλους.Το ποδόσφαιρο είναι τόσο διαλυμένο που αν δεν καθαρίσει εντελώς δεν θα έχει νόημα . Ας αφήσουν να πάρουν πρωτάθλημα ο Ατρόμητος ή ο Αστέρας Τρίπολης
+1
Για μένα το κλείσιμο των οπαδικών θυρών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να έχουμε πρωτάθλημα . Αλλά κάποιοι τους έχουν για στρατούς , γιατί τους έχει φάει η εντιμότητα...
+1
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ