-
Τι εγινε χθες τελικα; ηρθε ο bihlas87; ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΗΡΘΕ;
τα εμαθα , με μηχανη και παει το διπλωμα , τωρα λεει θα ζητησει τα χρηματα απ την παρεα γιατι τον βαλατε να πιει με το ζορι. -
Ο χρήστης otso έγραψε:
Τι εγινε χθες τελικα; ηρθε ο bihlas87; ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΜΑΞΙ ΗΡΘΕ;
τα εμαθα , με μηχανη και παει το διπλωμα , τωρα λεει θα ζητησει τα χρηματα απ την παρεα γιατι τον βαλατε να πιει με το ζορι.O bihlas κρατάει τις υποσχέσεις του και αποδείχτηκε συνεπέστατος. Αντίθετα με άλλους που ακόμα τους περιμένουμε.
[spoiler:15yn922p]Υ.Γ. Εχει και φωτογραφία με τις φάτσες των συμμετεχόντων[/spoiler:15yn922p] -
Ειχες διαβασει καποτε πολυ παλια στους 4τροχους ,τωρα του Ν Δημου ειτανε; για καποιον που που ειχε το αυτοκινητο παντα ετοιμο για το μεγαλο ταξιδι της ζωης του; και που δεν προλαβε γιατι τον προλαβε το τελευταιο ταξιδι της ζωης του.
Ετσι και γω με την Θεσσαλονικη , ελπιζω μοναχα να τελειωσω την εβδομαδα του Παρισιου ,μονο που γραφω τις βροχερες νυχτες του Σαββάτου προς Κυριακή. -
Χτύπα ξύλο ρε otso!!! Σε περιμένουμε!!!
-
Βεράντα σήμερα στις 7 αγαπητοί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε θέουλες, σας ζηλεύω. Κάθε βδομάδα καφέ, μπύρες, μάσα. Μπράβο!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Και πετυχημένα αλκοτέστ χαμένα διπλώματα κλπ
-
Ο χρήστης blackpug106 έγραψε:
Και πετυχημένα αλκοτέστ χαμένα διπλώματα κλπHaters gonna hate. Έλα κι εσύ καμιά φορά να σε γνωρίσουμε από κοντά.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Haters gonna hate. Έλα κι εσύ καμιά φορά να σε γνωρίσουμε από κοντά.
Να μας ενημερώσει για το χρόνο εμφάνισής του ο κ. [black, yellow (2) και ποτέ red]Pug106, για να τον γνωρίσουμε κι εμείς. Εχουμε ακούσει τα καλύτερα άλλωστε
-
Χτίστηκε ένας μύθος γύρω απ' το όνομα του, μα ποτέ κανείς δεν έμαθε πως είναι!
-
ο κτηνιατρος ειναι; ε ολο για σπερματενχιση γουρουνιων θα μιλαει και πως τα μαλακιζανε στην σχολη.
-
Από τη Θεσσαλονίκη ή τη γύρω περιοχή είναι ο blackpug;
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Haters gonna hate. Έλα κι εσύ καμιά φορά να σε γνωρίσουμε από κοντά.
Να μας ενημερώσει για το χρόνο εμφάνισής του ο κ. [black, yellow (2) και ποτέ red]Pug106, για να τον γνωρίσουμε κι εμείς. Εχουμε ακούσει τα καλύτερα άλλωστε
Κάτι θα ψΗθει στην τεχνική υπηρεσία...
Χτίστηκε ένας μύθος γύρω απ' το όνομα του, μα ποτέ κανείς δεν έμαθε πως είναι!
Ουρμπαν λετζεν
ο κτηνιατρος ειναι; ε ολο για σπερματενχιση γουρουνιων θα μιλαει και πως τα μαλακιζανε στην σχολη.
Υπήρχαν κάποιες που τρεχαν πρώτες στο μάθημα
Έτσι μου είπανε φίλοι που σπουδάσαν στη σχοληΑπό τη Θεσσαλονίκη ή τη γύρω περιοχή είναι ο blackpug;
Downtown
Το παλιό καλο κλεινόν άστυ....
Πριν την επέλαση των βαρβαρων -
Και σήμερα Βεράντα στις 7 για κάτι ζεστό.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Και σήμερα Βεράντα στις 7 για κάτι ζεστό.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζεστό εεεε;
Εκεί πάνω κάνει κρύο αυτές τις μέρες, εδώ καμία σχέση 20αρια έχει έξω. Για καφέ σε παραλία είναι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Εδώ είχε 7 βαθμούς το πρωί στο κέντρο κι έριχνε ψιλόβροχο. Τουλάχιστον καθάρισε τα αμάξια από τη σκόνη. Μόνο τον Δία θα πετύχεις με ένα πουκάμισα κι χωρίς μπουφάν.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Εδώ είχε 7 βαθμούς το πρωί στο κέντρο κι έριχνε ψιλόβροχο. Τουλάχιστον καθάρισε τα αμάξια από τη σκόνη. Μόνο τον Δία θα πετύχεις με ένα πουκάμισα κι χωρίς μπουφάν.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
7 βαθμούς;;; Για τσίπουρα είναι.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Σήμερα 7 η ώρα στη Βεράντα. Αν έχει νερό θα πιούμε καφέ, αν οχι, μπύρα.
-
Επανερχόμαστε μετά από εβδομαδιαία απουσία για το συνήθη καφέ της Παρασκευής. Βεράντα στις 7.
-
Veranda σήμερα θα πάτε ή φοβάστε τη λασποβροχή;
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)