-
Ήρθε και στο Ηράκλειο Κρήτης το XC40 και είναι πολύ πιο όμορφο απο τις φωτογραφίες μέσα και έξω. Πράγματι εχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό στη βασική έκδοση αλλά και στη Momentum. Η προσφορά που πήρα ήταν 33069€ τελική για την βασική με αυτόματο κλιματισμό, αναδιπλούμενους καθρέπτες, Park assist(αισθητήρες μπρός-πίσω και κάμερα. Ενω στο Momentum 35100€ περίπου με αναδιπλούμενους καθρέπτες και park assist.
H τιμή αφορούσε κινητήρα 1.5 βενζίνη με 156 ίππους και 26,5 κιλά ροπή.
Θεωρώ οτι απο Χ1 & Q3 είναι καλύτερη επιλογή γιατί όπως είπε και ο giannis3011 αν θέλεις να προσθέσεις αυτά που έχει το XC40 στα άλλα ανεβαίνει πολύ η τιμή.
Απο βδομάδα θα υπάρχει και τεστ ντραιβ και πιστεύω να καταφέρω να κάνω ένα, οχι με 1.5 αλλά πιθανά με τον 2λιτρο diesel. -
Mε 33-34κ Χ1 Xline Advanced με LED και αυτοματο DCT, διζωνικο κλιμα, ηλεκτρικη πισω πορτα ειναι καλυτερα εξοπλισμενη γενικα. Σορρυ παιδια.
-
Για το ψηφιακο πινακα οργανων και τα συστηματα ασφαλειας δε μας ειπες αν εχει η xline...αυτο το πραγμα ο καθενας να βγαζει καλυτερο το αυτοκινητο του απο οτι κυκλοφορει πραγματικα δε το καταλαβαινω...και επισης εδω μιλαμε με 37000 παιρνεις 2λιτρο με 150 αλογα στην εκδοση μομεντουμ...για ψαξου λιγο ποσο εχει η x1 2 λιτρη με αυτο τον εξοπλισμο
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντως εγω νομιζω αυτα τα αμαξια αδικουνται παρα πολυ με το 1.5 κινητηρα..
-
Μάλλον κάνεις λάθος γιατί κατάλογο έχει 37585€ χωρίς τέλη κυκλ. και πινακίδες. Αν υπολογίζεις και κάποια έκπτωση απο τις συνήθεις που κάνει η BMW θα ηταν καλό να το αναφέρεις αλλιώς δεν βλέπω μέτρο σύγκρισης γιατι στα λεφτά της BMW παίρνειw 2λιτρο πετρέλαιο και αυτόματο me 37600€ συν πινακίδες και τέλη.
-
Ακριβως ετσι μ ου ειπα κ μενα...και το μονο π σκεφτομαι ειναι αν βαλω τη μομεντουμ η το αυτοματο....
-
Μην το λες αυτό γιατί με τις τιμές που δίνει η Volvo με τον καινούργιο τρόπο μέτρησης εχει μέση 7,1 λίτρα και 0-100 κάτω απο 10 δευτ., κάτι που θεωρώ οτι για αυτά τα αυτοκίνητα δεν ειναι λόγος επιλογής επειδή οι ρεπρίζ μετράνε περισσότερο.
Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και η κλιμάκωση του κιβωτίου.Προσωπική επιλογή επειδή δεν συμπαθώ τα αυτόματα θα έβαζα το momentum.
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Για το ψηφιακο πινακα οργανων και τα συστηματα ασφαλειας δε μας ειπες αν εχει η xline...αυτο το πραγμα ο καθενας να βγαζει καλυτερο το αυτοκινητο του απο οτι κυκλοφορει πραγματικα δε το καταλαβαινω...και επισης εδω μιλαμε με 37000 παιρνεις 2λιτρο με 150 αλογα στην εκδοση μομεντουμ...για ψαξου λιγο ποσο εχει η x1 2 λιτρη με αυτο τον εξοπλισμοΣτάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To 2litro diesel Χ1 150 ιππους εκανε 35κ πριν τις αυξησεις των φορων, δεν ξερω για τωρα. αν ενδιαφερεσαι να αγορασεις πηγαινε για προσφορα.
για το Χ 1.5 ξερω γιατι κυκλοφορουν οι προσφορες και εχουν πολλα αμαξια να σπρωξουν οποτε εχουν σχετικα καλες τιμες και καθε μερικους μηνες πεφτουν λιγο.
-
Επειδη ενδιαφερθηκα γιαυτο σου λεω οτι ειναι στα 42 η διλιτρη sdrive x1 με το αυτοματο και παντελως γυμνη...αυτο πριν κανα 2 βδομαδες...τωρα αν βαλαν καμμια προσφορα δε ξερω...
-
μη συγκρινετε τιμεςς στα site ρε παιδια, πατε και παρτε κανονικη προσφορα
-
Ο χρήστης roulis21 έγραψε:
μη συγκρινετε τιμεςς στα site ρε παιδια, πατε και παρτε κανονικη προσφορα+1
καμμια σχεση οι τιμες με προσφορα, βεβαια θελει ψαξιμο
παντως περιμενω στα επομενα χρονια και το βολβο σε πολυ καλες τιμες ισως και στα 26 χιλιαρικα.
-
Το Χ1 1,5 πετρέλαιο με την τρέχουσα προσφορά είναι στα 36...και με εξοπλισμό επιπέδου Polo comfortline. Πριν 10 μέρες είχαν διαθέσιμα 5 αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα. Αντικειμενικά, το XC40 είναι αρκετά πιο φορτωμένο σε εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
μη συγκρινετε τιμεςς στα site ρε παιδια, πατε και παρτε κανονικη προσφορα
+1
καμμια σχεση οι τιμες με προσφορα, βεβαια θελει ψαξιμο
παντως περιμενω στα επομενα χρονια και το βολβο σε πολυ καλες τιμες ισως και στα 26 χιλιαρικα.
Σε 3 - 4 χρόνια που θα γίνει το face-lift και θα έχει δουλευτεί το νέο μοτέρ, θα είναι μούρλια σε μια τέτοια τιμή...
First World Problems...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Mε 33-34κ Χ1 Xline Advanced με LED και αυτοματο DCT, διζωνικο κλιμα, ηλεκτρικη πισω πορτα ειναι καλυτερα εξοπλισμενη γενικα. Σορρυ παιδια.Που , πως και πότε με 33κ led, DCT , να το παραγγείλουμε χτες
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Η βενζίνη τόσο έχει,ο πωλητής φαγώθηκε να μου δώσει μια πινακιδωμένη με 33,5κ. Έχει καλο εξοπλισμό αλλά δεν νομίζω καλύτερο από το Βόλβο....
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Mε 33-34κ Χ1 Xline Advanced με LED και αυτοματο DCT, διζωνικο κλιμα, ηλεκτρικη πισω πορτα ειναι καλυτερα εξοπλισμενη γενικα. Σορρυ παιδια.
Που , πως και πότε με 33κ led, DCT , να το παραγγείλουμε χτες
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Σφακιανακη και Σπανο πηγαινε. Εχουν αμαξια.
-
επειδή νομίζω οτι το εχω ψάξει καλά το θέμα θα πω το εξής.
Μεταξύ X1 και XC40 θα επέλεγα την X1.
Τα εχω δει και τα 2 αυτοκίνητα απο κοντά,η BMW είναι ένα κλικ ανωτερη.Ποιο όμορφη ,ποιο καλοί χώροι,οδηγικά καλύτερη και premium (μεταπωλητική αξία).H Volvo ανεβαίνει συνέχεια αλλά δεν ειναι ακόμα στην Ελλάδα το premium προιον.
Αν πάς σε διλιτρο τότε αξίζει για κάτι παραπάνω να ανέβεις κατηγορία βλέπε XC60.
Η BMW προφανώς εχει καποια αυτοκίνητα με πινακίδες που τα προσφέρει στα 33.5 μου το προεφεραν και εμένα.
Αν ενδιαφερεσαι για X1 2lit sport line με extra pm me!!! -
Θα διαφωνησω.προσωπικα εμενα μου αρεσε περισσοτερο εμφανισιακα(στο εσωτερικο ιδιαιτερα για μενα δεν υπαρχει συγκριση ) και γιαυτο και το επελεξα.ναι οντως η x1 ειναι πιο σπορ στημενη με πιο σφιχτη αναρτηση κτλ αλλα αν με ενδιεφερε μονο αυτο θα επελεγα αλλα αυτοκινητο και οχι suv.
Οντως παντως αυτα τα 2 αυτοκινητα ειναι η κορυφη της κατηγοριας και κανενα δε θεωρω λαθος επιλογη προφανως...
Δε νομιζω επισης οτι αν ενα προιον ειναι premium καθοριζεται απο την αγορα της ελλαδας...Στο dna του ελληνα ειναι να δωσει τα λεφτα που εχει η οχι για να παρει τη bmw η τη mercedes....
Και προσωπικα ποτε δε επιλεγω κατι με βαση τη μεταπωλητικη του αξια αλλα με βαση το τι μου αρεσει..Δλδ να παρω κατι που μ αρεσει λιγοτερο με σκοπο τη κλαυτερη πωληση σε 5-10 χρονια ???Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
giannis3011 θα συμφωνήσω απολύτως μαζί σου στα γραφόμενά σου. Ήδη στα συγκριτικά που έχουν ανάμεσα Χ1,Tiguan,XC40 το Volvo συνολικά παίρνει την πρωτιά.
Το What car του απένειμε και τον τίτλο car of the year 2018 και εχει και το συγκριτικό. -
Και εδώ με το Q3 και την X1
http://www.autoexpress.co.uk/volvo/xc40 ... -vs-bmw-x1
volvo XC40 / V40 / CMA platform