-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Ο γιατρός έχει κρυπτονομίσματα χοληστερίνης.Απαπα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Που είναι ο γιατρός βρε παιδιά
Βγήκε το Xc40 και το x2....
Γιώργο έχει πολύ δουλειά το ιατρείο και ο γιατρός το σκέφτεται για xc60!!!θα τα δω όλα,το deal θα γίνει!!!![emoji6]
Πανέμορφο αυτοκίνητο!
Εξαιρετική επιλογή! -
Είπα να εξαντλήσω όλες τις επιλογές και να δω και την Χ2.
Οκ μικρό,ποιο χαμηλό και κλειστοφοβικό ιδίως στα πίσω καθίσματα(με μικρότερες γυάλινες επιφάνειες)
Μικρότερο χώρο αποσκευών μια επιλογή της BMW που δεν την πολυκατάλαβα βλέποντας το αυτοκίνητο από κοντά. Προφανώς είναι για πλούσιους 30 αρηδες που ακόμα δεν έχουν παιδιά.
Οφείλω να πω οτι δεν εντυπωσιάστηκα αν και θα ήθελα,το X1 φάνταζε δίπλα του η ποιο value for money επιλογή.Παραδίπλα η νέα X3 η οποία είναι αλλού
Οσον αφορά την Volvo ελπίζω να κρατήσουν την υπόσχεση τους και να μου φέρουν το XC60 το αυτοκίνητο στην πόλη μου για test drive.Πολύ διαφορετική αντιμετώπιση από τον άλλο αντιπρόσωπο -
Γιατρέ, είσαι ωραίος που περνάς και καταθέτεις τα νέα σου τακτικά. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνεις άριστη επιλογή γιατί το ψάχνεις καλά το πράγμα!
-
Σημασία δεν έχει η Ιθάκη αλλά ο δρόμος....
-
O γιατρός έχει επενδύσει στα κρυπτονομίσματα της χοληστερίνης.
Ο χρόνος δουλεύει για λογαριασμό του.
-
Πρώτος σταθμός η αποκριά, δεύτερος σταθμός το πάσχα, τρίτη ημέρα του πάσχα βάζει παραγγελία!
Κορυφή το χ3, αλλά 15-20χιλ. παραπάνω από το χ1...
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βασικά πάντα ξεκινάω από πολύ νωρίς το ψάξιμο σε όλα(σπαστικός).Ειδικευόμενος ακόμα στα πρώτα έτη έψαχνα πως θα εξοπλίσω το ιατρείο μου.
Ο δρόμος προς την Ιθάκη θα ολοκληρωθεί με καλό τρόπο...
Αυτό που θα πω είναι οτι με βοηθήσατε αρκετές φορές να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα....
Δείτε τι κάνει απο χτές η Audi και βάζει το Allroad στα 51Κ...μου κλείνει το μάτι πονηρά.....
Θέλει γενικά ψάξιμο η ιστορία και όταν δεν βιάζεσαι μπορεί να προκύψει κάτι πολύ καλό...... -
Προσεξε με Αουντι να εχουν 5 χρονια εγγυηση. Τεχνολογικα φαινεται καλο παντως.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Προσεξε με Αουντι να εχουν 5 χρονια εγγυηση. Τεχνολογικα φαινεται καλο παντως.http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... d-quattro/
Ειναι τίμια πρόταση νομίζω -
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... d-quattro/
Ειναι τίμια πρόταση νομίζωNαι, αλλα να δουμε τελικη τιμη και εξοπλισμο.
-
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... d-quattro/
Ειναι τίμια πρόταση νομίζωNαι, αλλα να δουμε τελικη τιμη και εξοπλισμο.
Ενα διλιτρο X1 4χ4 βενζινη με 230 αλογα είναι γυρω στα 57 Κ
-
Και πόση βενζίνη θέλουν να πιουν τα αλογάκια να συνυπολογίσεις...
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Και πόση βενζίνη θέλουν να πιουν τα αλογάκια να συνυπολογίσεις...Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σίγουρα...απλά λέω ότι σαν στήσιμο δίπλα δίπλα είναι νομίζω ποιο ολοκληρωμένο το allroad!!!Η τιμή προ προσφοράς ήταν άλλου,δεν ξέρω που αποσκοπεί η προσφορά αλλά ...
-
Σίγουρα...απλά λέω ότι σαν στήσιμο δίπλα δίπλα είναι νομίζω ποιο ολοκληρωμένο το allroad!!!Η τιμή προ προσφοράς ήταν άλλου,δεν ξέρω που αποσκοπεί η προσφορά αλλά ...
Δεν ειναι προσφορα. Εβαλαν καινουρια 48 βολτ μπαταρια και τωρα πληρωνει φορους υβριδικου γιαυτο η μειωση στην τιμη. Βασικα η μιζα ειναι τωρα ηλεκτροκινητηρας (παντοντε ηταν αλλα τωρα μεγαλωσε) και μπορει να κινησει το αμαξι για μεχρι 1 λεπτο και επισης σβυνει ποιο γρηγορα οταν πλησιαζεις σε στοπ πχ. Ειναι πραγματικα τεχνολογικα πολυ καλο.
-
Μπορεί να έχουν στοκαρισμένα κομμάτια, μπορεί να θέλουν να πιάσουν στόχο, μπορεί να μην πουλάει καθόλου και να τους τραβήξανε το αυτί, μπορεί οτιδήποτε. Δες τεχνικά χαρακτηριστικά (μηκος, πλάτος, ύψος από το έδαφος, ρύπους, καταναλώσεις, εξοπλισμούς...), βάλε την οικογένεια μέσα να δουν αν χωράνε, κανε και βολτα με τα αμαξια που σ' αρεσουν. Το xc60 που εχω δει για παραδειγμα ήταν πιο άνετο από το χ1, πάει κατηγορία χ3 νομίζω σε διαστάσεις, αλλά τιμολογιακά ήταν κάπου ανάμεσα.
-
Μπορεί να έχουν στοκαρισμένα κομμάτια, μπορεί να θέλουν να πιάσουν στόχο, μπορεί να μην πουλάει καθόλου και να τους τραβήξανε το αυτί, μπορεί οτιδήποτε. Δες τεχνικά χαρακτηριστικά (μηκος, πλάτος, ύψος από το έδαφος, ρύπους, καταναλώσεις, εξοπλισμούς...), βάλε την οικογένεια μέσα να δουν αν χωράνε, κανε και βολτα με τα αμαξια που σ' αρεσουν. Το xc60 που εχω δει για παραδειγμα ήταν πιο άνετο από το χ1, πάει κατηγορία χ3 νομίζω σε διαστάσεις, αλλά τιμολογιακά ήταν κάπου ανάμεσα.
Κοιτα το ποστ που εγραψα. Μπηκε νεα τεχνολογια.
-
Κοιτα το ποστ που εγραψα. Μπηκε νεα τεχνολογια.
Ευχαριστούμε για την πληροφορία....τι να πω...με έστειλες
-
Κι εγώ εξεπλάγην! Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! Το ερώτημα είναι σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμα τα αυτοκίνητα, 2-3 μήνες ή εξάμηνο plus?
-
Κι εγώ εξεπλάγην! Πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία! Το ερώτημα είναι σε πόσο καιρό θα είναι διαθέσιμα τα αυτοκίνητα, 2-3 μήνες ή εξάμηνο plus?Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
βεβαια να γραψω οτι ετσι ακουσα. δεν μπορω να βρω πληροφοριες στο ιντερνετ για το συγκεκριμενο. η τεχνολογια μπαινει ηδη αλλα δεν ξερω σε ποσα μοντελλα εχει μπει. παντως σταδιακα ολα θα την εχουν.
ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ