-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Στα ρενω μπορουμε με τον αριθμο πλαισιου να μαθουμε χιλιομετρα, αν πηγαινε το αμαξι σε εξουσιοδοτημενο στην ιταλια; εχω βρει ενα σενικ 2 εισαγωγης που φαινεται καλη περιπτωση και δεδομενου οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο που εχω ηδη, λεω μηπως παρουμε και δευτερο ιδιο!Μπορείς αλλά φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς... Ενημέρωσε για την εξέλιξη..
-
Καλησπέρα, καλή χρονιά!
Έχω πάρει το νέο clio tourer και ανάμεσα σε κάτι θεματάκια είναι και το follow me home. Δεν έχω καταφέρει να το λειτουργήσω και είναι πολύ χρήσιμο αν κρίνω από τα προηγούμενα αυτοκίνητα μου. Θεωρητικά βγάζεις το κλειδί και κάνεις τσακ τα φώτα. Αλλά δεν μου παίζει. Έχει κάποιο κόλπο μήπως? -
Δοκίμασε με σβηστα ή όχι στο auto.
-
Βγαλε το κλειδι και κανε 'συνιαλο'
-
Δεν κρατάει αναμμένο. Σβήνει το ρημάδι.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Στα ρενω μπορουμε με τον αριθμο πλαισιου να μαθουμε χιλιομετρα, αν πηγαινε το αμαξι σε εξουσιοδοτημενο στην ιταλια; εχω βρει ενα σενικ 2 εισαγωγης που φαινεται καλη περιπτωση και δεδομενου οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος με αυτο που εχω ηδη, λεω μηπως παρουμε και δευτερο ιδιο!
Μπορείς αλλά φοβάμαι ότι θα απογοητευτείς... Ενημέρωσε για την εξέλιξη..
Τελικα πηρα για τη συζυγο που εχει σενικ 2, ενα σενικ 3, του 2012 1.5 DCI edc, 151.000χλμ, 9.000€.
Το σενικ 2 που εχουμε τωρα θα το δωσω στον αδελφο μου. Δεν μου παει καρδια να το δωσω...
Αν ειχε ερθει το σενικ 4 το καλοκαιρι που πηρα για εμενα σμαξι, μαλλον θα το ειχα παρει.
Ερωτας τα σενικ!Το αστειο ειναι πως στο σενικ 3 η ρενω εκανε facelift το 2012 και μετα το 2013 ξανα! Μονο οι γαλλοι αυτα.
-
Καλοταξιδο εγώ έχω Scenic 3 2011 1.6 dci με 130 άλογα χειροκίνητο... πιστεύω θα μείνεις ικανοποιημένος από την επιλογή σού.... εγώ είμαι στα 286000χλμ...και συνεχίζω ακάθεκτος!!!
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευχαριστώ πολύ.
μακάρι να έβγαινε αυτόματο το 1.6 dci. Καταπληκτικό μοτέρ!ξέρουμε που μπορούμε να βρούμε την κάρτα sd με τους χάρτες της ελλάδας?
-
Στο ebay με 35-40€ πωλούν κάρτες με όλη την Ευρώπη...δεν έχει κάρτα το αυτοκίνητο???
Εάν έχει κάρτα Sd βγάλε τη και σύνδεσε τη με έναν υπολογιστή θα σε οδηγήσει στο περιβάλλον της TomTom και από εκεί αγοράζεις τους Ελληνικούς χάρτες πάλι με περίπου 40€....Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Στο ebay με 35-40€ πωλούν κάρτες με όλη την Ευρώπη...δεν έχει κάρτα το αυτοκίνητο???
Εάν έχει κάρτα Sd βγάλε τη και σύνδεσε τη με έναν υπολογιστή θα σε οδηγήσει στο περιβάλλον της TomTom και από εκεί αγοράζεις τους Ελληνικούς χάρτες πάλι με περίπου 40€....Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, έχει με την γαλλία.
θα το δοκιμάσω όπως μου είπες και βλέπουμε.
ευχαριστώ! -
Στο διζωνικο κλιμα δεν μπορεις να κανεις 'mono'. Δηλαδη αλλαζοντας την θερμοκρασια στη πλευρα του οδηγου να αλλαζει και στου συνοδηγου;
Ετσι ηταν και στο 207 και ειναι χαζομαρα. Ρυθμιζεις δυο φορες το ιδιο πραγμα. Χωρια που δεν γινεται η ρυθμιση με περιστροφικο διακοπτη, που θα ηταν πιο βολικο, αλλα με εναν που παει πανω κατω
αλλες παρατηρησεις...
αν οδηγας καπως ψηλα, δεν βλεπεις τις πανω ενδειξεις στο ταμπλο (πχ του cruise control). Αντιστοιχα, οι ενδειξεις του κλιμα ειναι πολυ κατω.
Πολυ καλο το διπλοσυμπλεκτο κιβωτιο. Οντως πιο αργο απο το αντιστοιχο της vw παντως
Μου αναψε μια ενδειξη check auto gear και μια για αντιπολουσιον, χωρις ομως προβλημα. Οι ταχυτητες αλλαζαν μια χαρα. Το πηγα μια γρηγορη 5λεπτη βολτα και εσβησε το αντιπολουσιον. Η ενδειξη για το κιβωτιο, μυ με ρισταρτ. Κανει μικρες διαδρομες η γυναικα μου που το οδηγει.
Ειναι δυνατον ρε Renault να βαζεις ολοκληρη οθοναρα μονο για το GPS. Βαλε πανω τις ενδειξεις του τριπ, το ραδιο, το κλιμα, τα παντα! Τωρα εχεις μια γκρι οθονη στην ακρη να δειχνει απλα την ωρα (αν το βαλεις σε dark mode) και διπλα στη αλλη μικρη οθονη εναλλαξ και στριμωγμενα ολα τα αλλα -
'Τρέχω' να πάρω το μερίδιο μου από τα κέρδη!
https://www.caroto.gr/2018/01/30/ο ... E%BF-2017/
-
Έχει βάλει κανείς κάμερα οπισθοπορείας στο νέο clio tourer? Είναι εύκολο να μπει άραγε γιατί το συγκεκριμένο μοντέλο που έχω δεν έχει.
-
http://www.newsauto.gr/news/odigoume-ne ... megane-rs/
Αμαξάρα !
Samatistas θα το δουμε Ελλάδα ; -
Megane RS!!!
Μηχανικά προτιμώ το Type R αλλά δεν βλέπεται ρε γμτ!
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
http://www.newsauto.gr/news/odigoume-neo-renault-megane-rs/Αμαξάρα !
Samatistas θα το δουμε Ελλάδα ;Κατ'ελάχιστο κατόπιν παραγγελίας όπως το τωρινό Clio IV RS ναι.
Απλά όχι νωρίτερα από Μάιο. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
http://www.newsauto.gr/news/odigoume-neo-renault-megane-rs/
Αμαξάρα !
Samatistas θα το δουμε Ελλάδα ;Κατ'ελάχιστο κατόπιν παραγγελίας όπως το τωρινό Clio IV RS ναι.
Απλά όχι νωρίτερα από Μάιο.Και με το Megane GT βενζίνης το ίδιο γίνεται;
Το λέω γιατί όπως και το Clio RS έτσι και το Megane δεν υπάρχει καν στο site της Ρενώ (ούτε με ένδειξη κ.π. εννοώ).
-
Δεν το γνωρίζω για το Megane GT βενζίνης.
Το GT diesel εισάγεται κανονικά.Αν θυμηθώ θα ρωτήσω και θα αναφέρω σχετικά.
-
Καλησπέρα,
Έχω κάνει το ανάλογο πόστ και στο forum του Renault Kadjar
Θεωρείται φυσιολογικό το γεγονός μετά το 1ο ετήσιο σέρβις, να έχει ανέβει η μέση τιμή κατανάλωσης της βενζίνης απο 8,7l/100 σε 9,2l/100 , χωρίς να έχει αλλάξει η οδηγική μου συμπεριφορά , η σχεδόν καθημερινή διαδρομή εντός πόλης, τα χλμ ? Κοντέυω να δώ τιμή που έπιανα με Peugeot 307 1.4lt 75Hp και κάτι δεν μου πάει καλά, ενώ 1 χρόνο δεν είχα τέτοιο θέμα. Κατανοώ απόλυτα το γεγονός ότι δεν πρόκειται κανένα αυτοκίνητο να πιάσει εργοστασικές μετρήσεις, αλλά εντός πόλης οδήγηση χωρίς υπερβολές μου φαίνεται περίεργο, ειδικά που δεν φαινόταν απο την αρχή. Ακολουθώ κατά 80% την ένδειξη αλλαγής ταχύτητας για οικονομική οδήγηση απο την αρχή
Έχω παρατηρήσει επίσης και την άνοδο στην στιγμίαια κατανάλωση , πατώντας το γκάζι που πλέον με τα παραπάνω δεδομένα απλά το ακουμπάω ή το χαιδεύω να το γράψω καλύτερα. Άλλαξα και βενζίνη με 100 οκτάνια αλλά είδα μεγαλύτερη εκτόξευση των τιμών...
Με ένα ρεσερβουάρ γεμάτο 55lt έβγαζα πάνω απο ένα μήνα διαδρομών και περίπου 580-620 χλμ . Στο τελευταίο γέμισμα , το 1ο μετά το σέρβις , με φούλ γέμισμα καταναλώθηκε σε 26 μερές διανύοντας 552 χλμ.
Έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο?
-
Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με το service αλλά με τις συνθήκες οδήγησης. Έτσι και αλλιώς κάνεις λίγα χιλιόμετρα οπότε μικρό το κακό. Είναι γνωστό ότι ο 1.2 tce δεν είναι πολύ οικονομικός, αν σε ενδιέφερε τόσο πολύ η οικονομία έπρεπε να πάρεις τον dci.
Γιατί σε παραξενεύει που πλησιάζεις την κατανάλωση του 307, το kadjar είναι ένα πολύ μεγαλύτερο και βαρύτερο αυτοκίνητο με ένα πολύ πιο δυνατό μοτέρ.
RENAULT FORUM