-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Θα εμφανιστεί 1.4 με 150 αλογα προσθιοκινητο και θα έχει 25.000.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι εξηγείται, αλλά και πάλι ψιλό άδικο. Τώρα με ένα τσιπάκι και απροβλημάτιστα πας >150 με 300€+
-
Καλησπέρα.
Δυστυχώς ή ευτυχώς η εταιρεία που θα παρω την αρκούδα μου συνεργάζεται μόνον με την Connolly. Οποτε εφόσον εγώ θέλω δερμάτινα και χωρίς να έρθουν εργοστασιακά για να μην ανεβεί η τιμή του αυτοκινήτου προ φόρων, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι μονόδρομος.
Το καλό βέβαια είναι πως είδα πρόσφατα δουλειά τους σε αυτοκίνητο συναδέλφου και ομολογουμένως δε μπορούσες να καταλάβεις πως δεν είναι εργοστασιακά. Ίσως ένα μάτι επαγγελματία να το έβλεπε. Εγώ πάντως είδα μια πολύ καλή δουλειά.
Ελπίζω να μου «κάτσει» και μενα
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Καλησπέρα.Δυστυχώς ή ευτυχώς η εταιρεία που θα παρω την αρκούδα μου συνεργάζεται μόνον με την Connolly. Οποτε εφόσον εγώ θέλω δερμάτινα και χωρίς να έρθουν εργοστασιακά για να μην ανεβεί η τιμή του αυτοκινήτου προ φόρων, η συγκεκριμένη εταιρεία είναι μονόδρομος.
Το καλό βέβαια είναι πως είδα πρόσφατα δουλειά τους σε αυτοκίνητο συναδέλφου και ομολογουμένως δε μπορούσες να καταλάβεις πως δεν είναι εργοστασιακά. Ίσως ένα μάτι επαγγελματία να το έβλεπε. Εγώ πάντως είδα μια πολύ καλή δουλειά.
Ελπίζω να μου «κάτσει» και μενα
Μπορεί απλά να ήταν θέμα με το συνεργατης της Θεσσαλονίκης... Συμβαίνουν πάντα θέματα σε δίκτυα πωλήσεων!
Στην Αθήνα πάντως ηταν όπως τα έγραψα και δεν εχω λόγο να μην πιστέψω το cmak σε όσα αναφέρει για τη Θεσ/νικη! -
Δεν ήθελα ούτε να σε απογοητεύσω ούτε να σε στεναχωρήσω φίλε malawi, αλλά περισσότερο να σε υποψιάσω για έναν καλύτερο τσεκάρισμα τη στιγμή της παραλαβής. Με το καλό να έρθει το αρκουδάκι
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Όταν έρθει εδώ το αυτοκίνητο θα μπει δερμάτινο σαλόνι στην Connolly (θα χρειαστώ τη βοήθεια σας για επιλογή χρώματος δέρματος) (τι να βάλω σε λευκό αυτοκίνητο; Το μυαλό μου πηγαίνει σε μαύρο δέρμα με λευκές ραφές)Να δείς πολλές επιλογές. Προσωπικά μαύρε δεν θα έβαζα λόγω ζέστης αλλά και αισθητικά δεν μου αρέσει με το λευκό. Θα επέλεγα κάποια καφε / ταμπά ή διχρωμία.
π.χ
https://goo.gl/images/Hhprte
https://goo.gl/images/kKFDwU -
Ενα καφε θα ηταν ωραιο. Ισως και μπορντω σκουρο. Ανοιχτο χρωμα με τιποτα, ουτε μαυρο
-
Ταμπα με λευκη ραφη σε λευκό αυτοκινητο ειναι πολυ ωραιος συνδιασμος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βασικά ότι και να πάρεις να κοιτάξεις να ταιριάζει με τα πλαστικά του αυτοκινήτου!
Αν είναι μαύρα θα πας σε μαύρο!
Διχρωμίες μονο με τα αντίστοιχα πλαστικά κομμάτια γύρω γύρω! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασικά ότι και να πάρεις να κοιτάξεις να ταιριάζει με τα πλαστικά του αυτοκινήτου!
Διχρωμίες μονο με τα αντίστοιχα πλαστικά κομμάτια γύρω γύρω!Συμφωνώ, για αυτό κι εγώ θα πάω σε μαύρο.
Οποίος ξέρει καλό μαγαζί Θεσσαλονίκη προτείνετε τίποτα
-
Ο χρήστης Thanoss έγραψε:
Διχρωμίες μονο με τα αντίστοιχα πλαστικά κομμάτια γύρω γύρω!Συμφωνώ, για αυτό κι εγώ θα πάω σε μαύρο.
Οποίος ξέρει καλό μαγαζί Θεσσαλονίκη προτείνετε τίποτα
Θεσσαλονίκη τον Gregory ξέρω σαν όνομα από παλιά με καλή σχετικά δουλειά αλλά δε τον λες και φτηνό
-
Εγώ από την άλλη όσα RAV4 ΜΚ2 είδα (και δεν είδα και λίγα) με δερμάτινα καθίσματα από την συγκεκριμένη εταιρία μου είχαν φανεί μια χαρά και με άριστη τοποθέτηση. Ακόμα και σήμερα που τα περισσότερα από αυτά είναι 13 ετών υπάρχει μόνο η φυσιολογική φθορά. Ούτε σκισίματα ούτε κάτι που να μαρτυρά χαμηλή ποιότητα δέρματος και τοποθέτησης. Μη σου πω πως έχουν γεράσει αρκετά καλύτερα σε σχέση με τα απλά δέρματα εργοστασιακής τοποθέτησης που βλέπω σε BMW και Mercedes (έχουν δύο ποιότητες αυτές οι εταιρίες).
Μια καλή σκέψη είναι να μην βάλεις ακόμα τα δερμάτινα καθίσματα και να τα εγκαταστήσεις εσύ αργότερα σε 'μάστορα' της δικής σου επιλογής. Άλλωστε το δέρμα μόνο για το εφέ είναι. Τα υφασμάτινα καθίσματα ειδικά με τα σύγχρονα υλικά που υπάρχουν είναι πολύ καλύτερα. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μη σου πω πως έχουν γεράσει αρκετά καλύτερα σε σχέση με τα απλά δέρματα εργοστασιακής τοποθέτησης που βλέπω σε BMW και Mercedes (έχουν δύο ποιότητες αυτές οι εταιρίες).Για Mercedes δεν γνωρίζω, αλλά η BMW δεν έχει μόνο 2 ποιότητες δέρματος, έχει πέντε!
-
Επανερχομαι στο θέμα του Gps σε amundsen. Εχει κανονικά ελληνικα στις διεθύνσεις αλλά όχι στη φωνή. Ελπίζω με ένα μελλοντικό Update να λυθεί...
-
Πέρα από τα λίγα (2) χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά μέρη, νομίζω ότι υπάρχει και επέκταση εγγύησης για +2 χρόνια με κάποιο μέγιστο αριθμό χιλιομέτρων...
Ιδιαίτερα για τους βενζινοκινητήρες θα ήταν έξυπνη μια τέτοια επιλογή ?
Μιλώντας πριν από καιρό με αντιπρόσωπο, ανέφερε περί τα 300€ για την αξία επέκτασης, η οποία πρέπει από όσο θυμάμαι να δηλωθεί πριν τον εκτελωνισμό, η οποία δεν ξέρω αν περιλαμβάνει τέλος ταξινόμησης ή και Φ.Π.Α. -
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Πέρα από τα λίγα (2) χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά μέρη, νομίζω ότι υπάρχει και επέκταση εγγύησης για +2 χρόνια με κάποιο μέγιστο αριθμό χιλιομέτρων...
Ιδιαίτερα για τους βενζινοκινητήρες θα ήταν έξυπνη μια τέτοια επιλογή ?
Μιλώντας πριν από καιρό με αντιπρόσωπο, ανέφερε περί τα 300€ για την αξία επέκτασης, η οποία πρέπει από όσο θυμάμαι να δηλωθεί πριν τον εκτελωνισμό, η οποία δεν ξέρω αν περιλαμβάνει τέλος ταξινόμησης ή και Φ.Π.Α.Νομίζω είναι για 60000κμ.
Προσωπικά με βόλεψε γιατί δεν κάνω πάνω από 10000 το χρόνο
-
Τι κόστος είχε η επέκταση της εγγύησης ?
-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
Τι κόστος είχε η επέκταση της εγγύησης ?Έχει διάφορα σκαλοπάτια και τιμολόγηση ανάλογα με τα χιλιόμετρα. Εγώ πήρα για 4 χρόνια ή 60.000χλμ 315€
-
Όπως έγραψε ο cmak και ακόμα 4 χρόνια ή 90000 χλμ 473€
-
Δυστυχώς χτες γεύτηκα μια μεγαλοπρεπή φάπα σε σχέση με το χρόνο παράδοσης. Μου ανακοινώθηκε ένα χορταστικό 5μηνο!!! Με το σχόλιο πως είναι και βελτιωμένο σε σχέση με πριν
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Δυστυχώς χτες γεύτηκα μια μεγαλοπρεπή φάπα σε σχέση με το χρόνο παράδοσης. Μου ανακοινώθηκε ένα χορταστικό 5μηνο!!! Με το σχόλιο πως είναι και βελτιωμένο σε σχέση με πρινΕ είναι ναι, εμείς ξεκινήσαμε με 7,5 μήνες, οι οποίοι έγιναν 4 στην πορεία.
Skoda Kodiaq