-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πως γινεται τωρα αυτο να ειναι τοσο ατσουμπαλο και μ ενα αποτελεσμα αρκετα χειροτερο απο το 'αδερφακι' clio...
-
Καλημέρα,
το οδήγησα κι εγώ σε τεστ drive. Με ενδιέφερε κυρίως ο 900αρης κινητήρας γιατί λοξοκοιτάω και το Clio, γι'αυτό και το έστειλα στο νήμα του Clio. Πέρα από τον κινητήρα, το αμάξι είναι όντως ωραίο μέσα και έξω, ειδικα όταν μπαίνεις μέσα εντυπωσιάζεσαι με κάποια από τα μαλακά υλικά και τη γενικότερη αίσθηση. Ο χώρος για τους πίσω επιβάτες όμως μου φάνηκε μικρός. Να τί είχα γράψει ..Καλησπέρα!
Για όποιον ενδιαφέρεται .. Οδήγησα τον tce 0.9 στο νέο nissan micra acenta ή tecna (ξέχασα...)
Ο,τι είχα διαβάσει για τον συγκεκριμένο, ισχύει. Ευχάριστο, χαρακτηριστικό άκουσμα 3κυλινδρου. Είχε μια 'παιχνιδιάρικη' αίσθηση, ήταν κάπως 'πεταχτός' πώς να το πω. Το τούρμπο όντως αργεί να μπει, το νιώθεις. Θα το 'θελες λίγο πιο γρήγορα, από την άλλη είχε κι αυτό το χαβαλέ του. Κάτω από τις 2000 στροφές, είναι πολύ εμφανής η καθυστερημένη απόκριση του γκαζιού.
Τώρα για το Clio έλεγαν για τα 80-120 με 5η που αργεί πολύ ('μακριά 5η'). Απ'όσα λίγα καταλαβαίνω, αυτό δεν είναι θέμα κινητήρα, αλλά κιβωτίου. Πάντως, το πρόσεξα και στο Micra. Εκεί που πήγαινα με 4η και νόμιζα ότι μπορώ να αλλάξω, έβαζα την 5η και 'πάγωνε' το αμάξι.
Ισχύει πάντως ότι από 2000 στροφές και πάνω, λειτουργεί ικανοποιητικά, απλά πρέπει να έχεις το νου σου να μένεις εκεί, δηλ. μπορεί να χρειαστεί να κατεβάσεις σχέση κάτι που θέτει ερωτηματικά για το αν μπορεί να επιτευχθεί χαμηλή κατανάλωση.Η διαδρομή ήταν μικρή (περίπου 15 λεπτά), Συγγρού με κίνηση και γύρω στενά, μόνο λίγο κάπου κατάφερα να το ανοίξω. Το αμάξι μόλις ήρθε άρα είχε πολύ λίγα χμ (κάτω από 100) αλλά αν έχει σημασία, η κατανάλωση έδειχνε 6.9 (θυμίζω είναι το Micra).
-
Το είδα σε γκρι κατω από το σπίτι μου. Φαφλατάδικο και σα να το κλότσισε κάποιος από πίσω.
Ναι, θεαματικό αλλά μόνο αν είσια κάτω από 22, αλλιώς ...Το θέμα μου δεν ειναι αν είναι άσχημο ή όχι αλλά η επιτηδευμένη 'ομορφιά' του.
-
Για οποιον ενδιαφέρεται υπάρχουν διαθέσιμα test drives την παρασκευή και το σάββατο στην νισσαν χαλκιας που βρίσκεται στην συγγρού.
-
Ξέρει κανεις για τα φώτα led του μικρά;υπαρχουν σαν έξτρα σε κάποια εκδοση;Που μπορω να βρω τιμοκατάλογο με τα έξτρα.Το είδα στην εδώ αντιπροσωπεία σε λαχανί.Παίδες τα σπάει το εργαλείο,αλλά οι τιμες είναι τσιμπημενες.
-
-
Ωραίο και σε μπλε!
Πολλά μπλε βλέπω εδώ πάνω και μάλλον είναι το χρώμα με την μεγαλύτερη ζήτηση. -
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα, αλλά ξέρει κανείς για ποιο λόγο καμιά έκδοση του Micra δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα;;
Μου έχει διαφύγει κάτι;
-
Επειδή είναι καρμίρηδες μάλλον.
Πάντως αν το σκέφτεσαι, ο μόνος λόγος να πάρεις αυτό αντί για το ανώτερο αδελφάκι του, το Clio, είναι η σχεδίαση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα, αλλά ξέρει κανείς για ποιο λόγο καμιά έκδοση του Micra δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα;;Μου έχει διαφύγει κάτι;
Διοτι μετα θα πρεπει να ανεβασουν την τιμη περι τα 500€.......
-
Προσωπικά δεν με πείθει αυτό. Δεν είναι δυνατόν να σου δίνουν ηχοσύστημα με ηχείο στο προσκέφαλο του οδηγού και να μην δίνουν ηλεκτρικά παράθυρα πίσω. Είναι παράνοια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προσωπικά δεν με πείθει αυτό. Δεν είναι δυνατόν να σου δίνουν ηχοσύστημα με ηχείο στο προσκέφαλο του οδηγού και να μην δίνουν ηλεκτρικά παράθυρα πίσω. Είναι παράνοια!Μα κανείς δεν σου δίνει τίποτα!!! Όλα τα πληρώνουμε......άλλη τιμή το ηχείο στην πορτα,άλλη τιμή στο προσκέφαλο και μάλιστα αλμυρή . Είναι και το μάρκετινγκ στη μέση. Η πλειονότητα θα προσέξει και θα δελεαστει από τα προσκεφαλα ,ελάχιστοι θα νοιαστουν για τα πίσω παράθυρα.
-
Εγώ να πω την αλήθεια με το που διάβασα ότι δεν έχει πίσω ηλεκτρικά παράθυρα ούτε υποβραχιονιο μπροστά του έριξα άκυρο.
-
Θα ανοίξω νέο θέμα πλέον γιατί έσκασε και άλλη πρόταση πριν μία ώρα...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Η πλειονότητα θα προσέξει και θα δελεαστει από τα προσκεφαλα ,ελάχιστοι θα νοιαστουν για τα πίσω παράθυρα.Ισχύει!
Τρια τινά.
Δεν θα το προσέξουν
Δεν θα νοιαστουν (και εγώ μέσα)
Δεν θα τους το πει ο πωλητής.Στο γιατί δεν έβαλαν το πιο λογικό μου φαίνεται...να ξέχασαν, να το διαπίστωσαν μετά την έναρξη παραγωγής και να το άφησαν για μελλοντικο facelift... [emoji16]
Στο Clio δεν ξέρω. Βάζουν?
-
Ναι το clio έχει πίσω ηλ.παράθυρα αλλά μονο στην εκδοση dynamic.Στις υπόλοιπες δεν διατίθεται ουτε σαν έξτρα.
-
Καλησπερα και απο μενα.ενδιαφερομαι για το 1.0 71.Μηπως το εχει οδηγησει καποιος;Μεχρι τωρα εχω οδηγησει το ντιζελ και το 90αρι.Το χιλιαρι δε το διαθετουν για τεστ.Το αμαξι προοριζεται μονο για πολη,αντε και η πιο μακρινη αποσταση μεχρι Λουτρακι μια φορα το μηνα.Το μπατζετ μου φτανει το πολυ τα 13χιλιαρικα.Δευτερη λυση υπαρχει το γιαρις αλλα εκει θα ανοιξω αλλο θεμα.Οτι θελετε προτεινετε για αλλο οχημα τζαπαν η κορεα.Ευχαριστω
-
Ο χρήστης celica72 έγραψε:
Καλησπερα και απο μενα.ενδιαφερομαι για το 1.0 71.Μηπως το εχει οδηγησει καποιος;Μεχρι τωρα εχω οδηγησει το ντιζελ και το 90αρι.Το χιλιαρι δε το διαθετουν για τεστ.Το αμαξι προοριζεται μονο για πολη,αντε και η πιο μακρινη αποσταση μεχρι Λουτρακι μια φορα το μηνα.Το μπατζετ μου φτανει το πολυ τα 13χιλιαρικα.Δευτερη λυση υπαρχει το γιαρις αλλα εκει θα ανοιξω αλλο θεμα.Οτι θελετε προτεινετε για αλλο οχημα τζαπαν η κορεα.ΕυχαριστωSuzuki Swift ή Βaleno και Kia Rio (1.2 84hp 12190 ή 13190 στην πιο πλούσια έκδοση και με δισκόφρενα μπρος-πίσω σε όλες τις εκδόσεις).
-
Στα υποψην το μπαλενο σιγουρα.Το σουιφτ δε μου αρεσει εμφανισιακα και το κια δεν το εχω κοιταξει ακομα.Κοιταω προς το παρον οτι ειναι με χιλιαρι κινητηρα σαν πρωτη επιλογη και βλεπουμε.ΣΕ ευχαριστω
-
Ξέχασα να αναφέρω και το 'ομόσταβλο' του Rio, Hyundai i20 1.2 (άποψη μου όμως,πως το KIA είναι καλύτερο).
Νέο Nissan Micra 2017