-
Και εγω ειδα παιδια ενα ασπρο ST-Line στην Αρτακη το πρωι της Κυριακης γυρω στις 12 μιση με 1... πινακιδα ΙΤΡ.....
Καποιος φιλος απο εδω μεσα???Απλα πανεμορφο το αυτοκινητο.....σε αφηνει καγκελο η εμφανιση του..
-
Μια ερώτηση. Ξεθαμπωμα στους καθρέφτες έχει; Στο civic μου το κουμπί που ξεθαμπωνε το πίσω παρμπρίζ έκανε τη δουλειά και για τους καθρέφτες. Στο kuga γίνεται το ίδιο;
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μια ερώτηση. Ξεθαμπωμα στους καθρέφτες έχει; Στο civic μου το κουμπί που ξεθαμπωνε το πίσω παρμπρίζ έκανε τη δουλειά και για τους καθρέφτες. Στο kuga γίνεται το ίδιο;Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΘΕΡΜΑΙΝΌΜΕΝΑ ΠΑΡΆΘΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΡΈΦΤΕΣ
Θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες
Όταν ενεργοποιείτε το θερμαινόμενο πίσω παρμπρίζ, οι θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες ενεργοποιούνται. -
Έχει ολοκληρώσει κανείς το check for updates του infotainment τώρα τελευταία; Γιατί πέρα από τον Ιανουάριο που ολοκλήρωσε επιτυχώς, 3-4 φορές που δοκίμασα το τελευταίο 3μηνο μένει όλο στο checking για κανα τέταρτο που το άφησα. Δοκίμασα και από wifi και με 4g από το κινητό. Όχι ότι έχει βγει update, απλά από περιέργεια. Τι έγινε, πέσανε οι servers από τις πολλές πωλήσεις
Παρεμπιπτόντως, τα updates δεν αφορούν τους χάρτες. Αυτούς τους πληρώνουμε όπως και στις άλλες εταιρίες. -
Και εμένα με προσπέρασε ένα St line Magnetic χθες στη Βαρης - Κορωπιου στο ρεύμα προς κορωπι. Ενώ γύρισα να κοιτάξω τον οδηγό (αυτό που θελουμε να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλο και να αφήνουμε να εννοηθεί ότι τι αμαξάρα έχουμε) με προσπέρασε και ούτε βλέμμα [emoji12][emoji12]
-
Α, ξεχασα να αναφέρω οτι το awd st line στο Κηφισό ειχε πινακίδα leaseplan
-
Σε προσφορά που μου έκαναν για το Kuga βενζίνης με 150 άλογα με park assist η τελική τιμή που πήρα είναι 22.658 Βγάζοντας το park assist πάει ακόμη παρακάτω. Πιθανότατα σε άλλες πόλεις να μπορούν να υπάρξουν και καλύτερες προσφορές από τους αντιπροσώπους.
-
€22.600 το είχα πάρει και εγώ Βασίλη, με Park Assist και λευκό χρώμα. Νομίζω ότι αυτή την περίοδο κάνουν λίγο μεγαλύτερη έκπτωση και ίσως να πέφτει και κάτω από τα €22.500.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
€22.600 το είχα πάρει και εγώ Βασίλη, με Park Assist και λευκό χρώμα. Νομίζω ότι αυτή την περίοδο κάνουν λίγο μεγαλύτερη έκπτωση και ίσως να πέφτει και κάτω από τα €22.500.Άλλοι αντιπρόσωποι πολύ πιθανό να κάνουν!
Πάντως σε αυτά τα χρήματα για βενζινοκίνητο suv...δεν υπάρχει σύγκριση με κανένα άλλο! -
Αν και δεν είναι ακριβώς θέμα του οχήματος, έψαχνα για κανά ωραίο keychain, είτε σε δέρμα είτε σε αλουμίνιο, και επειδή δεν έβρισκα κάτι που να μου αρέσει ακριβώς, βρήκα αυτά τα δύο που τα φτιάχνει ο ίδιος
επικοινώνησα μαζί του, και μου είπε ότι μπορεί να τα βάλει είτε στην ίδια πλευρά, είτε να το κάνει double-sided και να τα συνδυάσει μπροστά-πίσω. Εγώ επέλεξα να το κάνω double-sided και αναμένω να μου στείλει τις αρτιστικές του προτάσεις, ώστε να το παραγγείλω.
Το ποστάρω μπας και κάποιος θέλει/ψάχνει ωραίο keychain και δεν βρίσκει κάτι της προκοπής...
-
Το έχω παρει ήδη εδώ και 6 μήνες. Τίποτε το ιδιαίτερο.
-
Το έχω πάρει και εγώ (όταν το είδα από τον Sugarman!). Ωραίο, χωρίς να είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά φθείρεται πολύ εύκολα!
ΥΓ: Έχει ασχοληθεί κανείς με την κίνηση σε χιόνια? Δηλαδή εκτός της προφανούς λύσης των χειμερινών ελαστικών (που την εξετάζω εάν βρώ μεταχειρισμένα σε λογική τιμή), έχετε να προτείνεται αλυσίδες ή πανιά που να μπαίνουν εύκολα και να κάνουν και δουλειά?
-
Απαραίτητο το κάλυμμα του κλειδιού με θήκη σιλικόνης. Σώζει.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Απαραίτητο το κάλυμμα του κλειδιού με θήκη σιλικόνης. Σώζει.Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό!!
-
Αυτό
-
Ρε παιδιά, μπρελόκ είναι, τι θέλετε δηλαδή να κάνει ?
Απλώς επειδή υπάρχουν ελάχιστα ειδικά για το Kuga, και απολύτως τίποτα για Kuga ST-Line, θεωρώ ότι η συγκεκριμένη custom λύση είναι όχι μόνο η μοναδική που υπάρχει, αλλά και αρκετά καλή σαν συνολική εμφάνιση. Το κόστος δυστυχώς πάει διπλή τιμή από τα 'απλά' γιατί στην ουσία είναι δύο μπρελόκ σε ένα.
Όσο για τη θήκη σιλικόνης, συμφωνώ, του Fiesta ήδη μετά από μόλις 2 χρόνια έχουν αρχίσει να ξεβάφουν τα πλήκτρα...
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΥΓ: Έχει ασχοληθεί κανείς με την κίνηση σε χιόνια? Δηλαδή εκτός της προφανούς λύσης των χειμερινών ελαστικών (που την εξετάζω εάν βρώ μεταχειρισμένα σε λογική τιμή), έχετε να προτείνεται αλυσίδες ή πανιά που να μπαίνουν εύκολα και να κάνουν και δουλειά?Μέχρι και το CX7, πάντα ήμουν με αλυσίδες, τις απλές από το βενζινάδικο/supermarket/Praktiker. Μόνο το CRX με είχε δυσκολέψει κάαααααποτε πριν πολλά χρόνια, λόγω ελάχιστου χώρου μεταξύ ελαστικού και θόλου. Στο CX7 είπα να το παίξω large και να κρατήσω τα χειμερινά που είχε όταν το αγόρασα, και να τα αλλάζω το χειμώνα. Πρακτικά δεν το έκανα πο-τέ, καθώς ειδικά προς τα νότια, τα χειμερινά είναι too much. Άρα θα έλεγα (και θα το κάνω για το Kuga) απλές αλυσιδούλες, αν θες το κάτι παραπάνω πάρε μαγνητικές, και τέλος
-
Συμφωνώ Αντώνη, απλά ανέφερα ότι φθείρεται σχετικά εύκολα.
Θήκη σιλικόνης που βρίσκουμε?
Οι αλυσίδες αυτές μπαίνουν εύκολα Αντώνη? Δεν έχω βάλει ποτέ, πάντα είχα πανιά.
-
Ebay
-
Ε προφανώς, αν είναι αυθεντικό δέρμα, τι να κάνουμε όμως ?
Για τις θήκες, ο Άγιος Ημπαίος να είναι καλά, ή άντε ο Αλι (και τρισαλί)
Οι απλές αλυσίδες θέλουν λίγο 'χέρι', γιατί πρέπει να τις βάλεις με συγκεκριμένο τρόπο, που μπορεί να απαιτεί και μετακίνηση του οχήματος, και κάποια δύναμη για το σφίξιμο. Οι μαγνητικές (λέγονται και αράχνες) μπαίνουν εν στάση, και δεν απαιτούν καμία προσπάθεια (δύναμη) εκ μέρους σου. Είναι φυσικά και πολύ πιο ακριβές. Πάντως υπάρχουν διάφοροι τύποι μαγνητικών/αραχνών, οπότε μπλέκει το πράγμα, υπάρχουν και διάφορες πατέντες από Thule, Weissenfels, εκεί δεν βρίσκεις άκρη...
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!
Ford Kuga