-
Όταν χρειαστείς,πες μου να σε κατατοπίσω....δυο χρόνια πέρασα στους δρόμους της πρώην Γιουγκοσλαβίας...130.000 χλμ έκανα....
-
Σ ευχαριστω πολυ Κωστα!
-
Ωραιο θέμα και διαδρομή ! Μπράβο φίλε !
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δικιο εχεις, εγω το χω ακομα λιγο προχειρο στο μυαλο μου και το βγαλα ετσι το προγραμμαΤη περασμενη Πεμπτη κατεβηκα Πατρα να δω φιλαρακια και ειχα στο μυαλο για τιποτα Γιαννενα στο καπακι, τελικα το φορτωσα στο καραβι στη Κυλληνη μετα απο προσκληση και Σαββατο βουταγα στο Μυρτο και νομιζα οτι κατι εκανα... Αυτος εδω το τερματισε
ωρε, ζηλευω πολυ...
με θυμιζει το πατραι - φερραι με c50 στα 80ς και το αθηναι-μπαρτσα με το gtr για καφε...
καποτες...
τωρα ουτε για καποτες....R.S.
νονέ, νοβισαντ πας λαθος εποχη...
καλοκαιρι, εκει αρχες ιούλη, μπαλκαν ροκ απιστευτο....
...και οταν εισαι, χτυπα πι εμ, ψιλοπηγαινοέρχομαι καθε φθινοπωρον.... -
τωρα που το κόρσα έχει περπατήσει τόσο πολύ η αξία του ανέβηκε η έπεσε?
Πέρπάτησε όλη την κεντρική ευρώπη σε όλες της προτευουσες..πάρκαρε (παράνομα) στο κέντρο του Μόνακο για κάνα τέταρτο.. χάθηκε και έκανε πόσες γύρες μεσα σε στενάκια στο Βερολίνο..
Εφαγε και ενα πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα στο βελιγράδι (8€) γιατί δέν έβρησκα που σκατά πουλάνε τα εισητίρια (πήγα και εγώ και πάρκαρα καράκεντρο)..
Αυτα τα αυτοκολλιτάκια που τα πουλάνε τελικά δέν μου έιπε κανένας! -
Αυτοκολλητακι Νιρμπουργκρινγκ επρεπε να κολλησεις +10% μεταπωληση, +15% ιπποδυναμη, απλα οτι και να κανεις θα χει το χειροτερο συστημα διευθυνσης στο πλανητη
-
ΡΕ ΓΜΤ Πραγματικά αυτά τα κόρσα είναι τα μόνα μικρά μετά τα ατος και ματιζ με τάσεις πλεύσης! Μαλλον για να θυμίζουν σε κάθε επίπεδο την εμπειρία από μεσαία σενταν προηγούμενης 10ετίας!!!
Σημασία έχει ότι ο φίλος έκανε αυτό που για 9 στους 10 μοιάζει ανυπέρβλητα δύσκολο. Μερικές χιλιάδες χλμ με το αμαξάκι του σε νέους άγνωστους δρόμους και με την καλύτερη παρέα. Ευγε!!! Γατούλη δεν ξέρω για τους παντρεμένους εάν αυτό θα ήταν καλή ιδέα. Τόσες χιλιάδες χλμ με την γυναίκα που έζησες χιλιάδες μέρες μπορεί να οδηγούσε σε περίεργες καταστάσεις τύπου Καρπεντερ -
Μολις γύρισα από ένα γρήγορο διήμερο στη Νις και το Βελιγράδι. Απαραίτητη η υπομονή στα σύνορα,καθώς ανεβαίνοντας μας πήρε συνολικά 2 ώρες για να τα περάσουμε όλα. Στην επιστροφή λίγο πάνω από ώρα αλλά ήταν νύχτα. Η άνοδος μέσα στα Σκόπια πραγματικά σε άσχημη κατάσταση,τόσο που παρότι σε αυτοκινοδρομο,νόμιζα ότι θα σπάσει το αμάξι με τόση λακκούβα. Η κάθοδος εντελώς διαφορετική καθώς ακολουθεί άλλη χάραξη. Μέσα στη Σερβία εκτός από ένα κομμάτι μετα τα σύνορα,ο δρόμος ειναι εξαιρετικός αλλά με πολύ κίνηση όλη τη μέρα. Για να παρκάρεις στο Βελιγράδι πρέπει να κατεβάσεις ένα app από το δήμο και να πληρώνεις μέσω αυτού,πράγμα που σε οδηγεί να βρεις στεγασμένο και ελεγχόμενο πάρκινγκ. Με 55 λεπτά την ώρα είναι σίγουρη επιλογή. Αλλάξαμε τον αέρα μας και τώρα τα κεφάλια μέσα....
-
-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Περάσαμε πολύ ωραία, απίτευτη εμπειρία κάτι που θα ξανακάνω σίγουρα.
Μου αρέσει γενικά να οδηγάω και το ευχαριστίθηκα,Και να το συνεχίσετε όσο είσαστε νέοι και έχετε και αντοχές.
6500χλμ ... απίστευτο. Καλή φάση.Θυμάμαι πριν 20 χρόνια έπαιρνα και εγώ το αυτοκίνητο και οδηγούσα για 6 και 7 ώρες ασταμάτητα. Ταξίδια, εκδρομές, βόλτες.
Τώρα το αυτοκίνητο το χαζεύω στη πυλωτή και με το ζόρι οδηγώ και το σκούτερ...
Σήμερα έκανα ρεκόρ χιλιομέτρων. Έκανα 72 χιλιόμετρα με το σκούτερ επειδή το στρώνω.
Φυσικά τώρα είμαι κουνουπίδι εντελώς και με ένα κεφάλι καζάνι.
Βαθειά γεράματα. Ευτυχώς που είναι αργία... -
Εξαιρετικό το road trip.
Αυτοκόλλητα αν εννοείς τα αρχικά των χωρών ή γενικά κάτι από πόλεις που επισκέφθηκες στα βενζινάδικα στους αυτοκινητοδρόμους. -
Μπράβο σας για όλο αυτό το ταξίδι κ θα το δείτε στα επόμενο χρόνια σας ότι θα έχετε τις ομορφότερες αναμνήσεις σας κ ας ήταν κουραστική η πολύωρη οδήγηση. Διαβατήρια σε ποιες χώρες χρειάστηκαν;;;;;;;;;;
-
Διαβατήρια δέν πήραμε κάν μαζί μας...
6.500 Χιλιόμετρα,14 Μέρες 13 χώρες- roadtrip