-
Για να γυρισουμε στο θεμα του Μανου,πες της να σου στειλει ενα ΜΜS να δεις πως ειναι κι αν σου αρεσει συνεχιζεις!Παντως οντως μπορει να ειναι πλακα,γι αυτο προσεχε...
-
Βασιλιά μου, εμένα κάτι δεν μου κάθεται καθόλου καλά...
Στην καλύτερη περίπτωση θα είναι κάποια πλάκα... Αν δεν είναι πλάκα, καμιά λυσσάρα ίσως;;;
Εκτός πια κι αν έχεις τόσο εύκολες κατακτήσεις... Εμφανίζεται ο Βασιλιάς Μάνος και όλες πέφτουν ξερές!!!
Να μας πεις κι εμάς τι κάνεις να το εφαρμόσουμε...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και με γνωστο στην τροχαια ,αν ειχε, εβρισκε τα στοιχεια σου .Και στη διεύθυνση συγκοινωνιών (μηχανολογικό) επίσης...
-
Μάρκο , ετοιμάσου έρχεται η σειρά σου (όλο και κάποια αιθέρια ύπαρξη θα σε έβαλε στο μάτι στα Shέρρας).
-
ΑΠΑΙΤΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...................
ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΛΠ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ.......................
ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..
-
Που;;;;;;;
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
ΑΠΑΙΤΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...................ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΚΛΠ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΑΤΕ.......................
ayto to foroym den einnnnai ggia mena. Loyketo edo tora!!!
-
Σιγα μην επεμβει και ο Μπους
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σιγα μην επεμβει και ο ΜπουςΝαι, θα τον βάλει να μας κάνει αυτό.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Σιγα μην επεμβει και ο Μπους
Ναι, θα τον βάλει να μας κάνει αυτό.
Πολύ καλό Κώστα!!!
-
3 φορές έχω ζητήσει τηλεφωνικώς από αστυνομικό τμήμα Πάτρας (2 φορές) κ Αθήνας (1 φορά) να μου δωθούν τηλέφωνα κ στοιχεία ιδιοκτήτη αυτοκινήτου που με χτύπησε κ όπως μου είπαν επειδή η πινακίδα ήταν της πόλης ήταν εύκολο να βρεθεί κ μου ζήτησαν να τους καλέσω σε 10 λεπτά κ απλά μου τα έδωσαν!!!
Μία άλλη φορά για μία μηχανή που μου έγδαρε τον προφυλακτήρα, με έβρισε κ έφυγε κ προσπάθησα να πάρω τηλ. τα στοιχεία μου είπαν μόνο αν δεσμευτώ να κινηθώ δικαστικά (κοινώς να κάνω μύνηση) αλλιώς να απευθυνθώ στον ασφαλιστή μου που μπορεί να τα βρει εύκολα!!!
Τώρα για το ραντεβού στα τυφλά εύχομε καλή επιτυχία.....
Προσωπικά μου έτυχε μόνο μία φορά από λάθος.... e-mail κ η πλάκα ήταν ότι βγήκε καλή κ εμφανισιακά (σε όσους αρέσουν οι ξανθές με πράσινα μάτια) κ από χαρακτήρα.... το κακό ήταν ότι είχα κοπέλα εκείνη την εποχή......
Γιατί πήγα? είμουν πολύ περίεργος να δω ποιά ήταν αυτή που με καλούσε από Αγγλία (φοιτήτρια) για να μιλήσουμε κ δεν την απασχολούσε το πόσα θα πληρώσει....
Βέβαια αυτά στα 22... τώρα δεν θα το δοκίμαζα -
Δεν πρέπει να είναι εύκολο να σου δώσει η αστυνομία τα στοιχεία καθώς θα έπρεπε να υπαρχει θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων αλλά σίγουρα έχουν εύκολη πρόσβαση.
Πάντως πολλοί (δικηγόροι κλπ) έχουν κάποια πρόσβαση σε υπάλληλο που τους τα λέει από τηλεφώνου.... έναντι χαρτζηλικίου φυσικά.... Το χρειάζονται για να βρίσκουν όχι μόνο σε ποιον ανήκει κάτι αλλά και το αντίθετο τι ανήκει σε κάποιον συγκεκριμένο ώστε να μπορούν να του το απειλήσουν με κατάσχεση κλπ.
Όπως έμαθα πρόσφατα οι πολύ νέες πινακίδες δεν είναι ακόμα περασμένες και έτσι ούτε η αστυνομία δεν μπορούσε να βρει κάποιον που είχε παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο που ήθελε να σκάψει η ΔΕΗ.... (και που η αστυνομία, να χαρώ τους γερανούς της, δεν μπορούσε να απομακρύνει!) -
Ο χρήστης Random έγραψε:
οπως πας κανε και μια για μένα να μη δίνουν τα στοιχεία μου οι ασφαλιστικες....α, και οπως πας δες αν ερχομαι.
Υ.Γ
Αν παντως δίνουν τόσο εύκολα στοιχεία μάλλον κοροιδευόμαστε http://www.dpa.gr
Δεν εχει ξαναπάρει ως στιγμής πάντως (λες να χάσαμε κανα καλο εξτραδάκι? .....Αγάπη μου μη βαράς δεν γράφω εγώ ....το γ@μημένο το ανιψάκι) -
Από πότε ο αριθμός κυκλοφορίας είναι προσωπικό δεδομένο; Να μην τρελαθούμε κιόλας...
Σωστό είναι να μην δίνουμε γενικά στοιχεία τρίτων άμα ζητώνται. Αλλά από το να μην θέλω να δώσω τον αριθμό τηλεφώνου του Χ στο Υ χωρίς να το ξέρει ο Χ, απέχει πολύ από το να θεωρούμε τον αριθμό τηλεφώνου ως προσωπικό στοιχείο. Στο κάτω-κάτω υπάρχει και στον κατάλογο.
Για να καταλήξω, πολύ πιπιλιέται η καραμέλα των προσωπικών στοιχείων τελευταία. Για πείτε μου, όταν σας ζητάνε ταυτότητα οι σεκιουριτάδες για να μπείτε σε μια πολυεθνική εταιρία την επιδικνύετε; Τους την αφήνετε κιόλας; Γιατί;
-
Μάνο πρόσεχε τι λες και γράφεις και τα πληκτρολόγια έχουν αυτιά και μάτια. Μην σε δω σε διαφήμιση της φίρμας με τακουνιά στο κούτελο!!!!
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Από πότε ο αριθμός κυκλοφορίας είναι προσωπικό δεδομένο; Να μην τρελαθούμε κιόλας...Σωστό είναι να μην δίνουμε γενικά στοιχεία τρίτων άμα ζητώνται. Αλλά από το να μην θέλω να δώσω τον αριθμό τηλεφώνου του Χ στο Υ χωρίς να το ξέρει ο Χ, απέχει πολύ από το να θεωρούμε τον αριθμό τηλεφώνου ως προσωπικό στοιχείο. Στο κάτω-κάτω υπάρχει και στον κατάλογο.
O αριθμός κυκλοφορίας δεν είναι προσωπικό δεδομένο αλλά η συσχέτισή του με τον ιδιοκτήτη του είναι.
Αλλα για ποια προσωπικά δεδομένα μιλάμε; Μήπως για τα στοιχεία που έχει το Taxis που πουλιούνται με το κομμάτι;
-
Για εμένα πρόκειται για τεστάκι πιστότητας (από σύζυγο ή φιλενάδα).
Πολύ τραβηγμένα ενδεχόμενα τα υπόλοιπα, εκτός και αν είσαι τυπάς και κυκλοφορείς 'μουράτο' αμάξι και λεφτά και η τύπισσα έκανε lock on!
Πονηρό χαζογκομενάκι ή ρουφιάνοι ασφαλιστές?