+1 στον nickolas. Οι τυπικές προδιαγραφές που δίνουν οι εταιρείες δημόσια δεν λένε και πολλά πράγματα... Έχω δοκιμάσει λάδια που στα χαρτιά ήταν ακριβώς τα ίδια αλλά στην πράξη καμία σχέση...
Φίλε εθνικόφρων471 οι ονομασίες περί πλήρως συνθετικών ή απλώς συνθετικών ή συνθετικής τεχνολογίας, έχουν να κάνουν κυρίως με τα νομοθετικά καθεστώτα της κάθε χώρας. Ένα λάδι που πχ εδώ ή στην Γαλλία ή στην Αμερική μπορούν να το βαφτίσουν εύκολα Πλήρως Συνθετικό, στην Γερμανία το πιθανότερο είναι να μην του αποδίδεται αυτός ο τίτλος καθώς έχει περίεργο καθεστώς στο τι αποκαλείται 'Πλήρως συνθετικό'. Τα περισσότερα πλήρως συνθετικά λάδια που πωλούνται με αυτή την ετικέτα βασίζονται σε ορυκτέλαιο + πρόσθετα. Το τελικό προϊόν είναι αυτό που χαρακτηρίζεται σαν πλήρως συνθετικό μετά την ανάμιξη των πρόσθετων καθώς ακόμη και τα πλήρως συνθετικά που έχουν σαν βάση Group III λάδι, μετά την επεξεργασία και την προσθήκη των πρόσθετων καταφέρνουν να πετύχουν επίπεδα κορεσμού της τάξεως του 100% της συμπεριφοράς των Group IV λαδιών... Πρακτικά δηλ σε θέμα ιδιοτήτων και λίπανσης με άλλα λόγια τα δύο προϊόντα έχουν ακριβώς την ίδια συμπεριφορά... Και γι' αυτό οι εταιρείες προτιμούν Group III σαν base oil, καθώς είναι σαφώς φθηνότερο από τα Group IV.
Όσον αφορά το Liqui Moly Top Tec 4600 που αποκλείεις, λανθασμένα κατά τη γνώμη μου καθώς το χρησιμοποιώ 2+χρόνια στο Opel μου και είναι κλάσεις ανώτερο σε δούλεμα από το γνήσιο 'Πλήρως Συνθετικό' της GM , αφού κοιτάς μόνο τις ετικέτες, ρίξε μια ματιά τότε και στο πλήρως συνθετικό dexos2 της Liqui Moly, το Synthoil High Tech 5W30. https://products.liqui-moly.com/oils/sy ... -30-1.html
Μπορεί να το δοκιμάσω κι εγώ στην επόμενη αλλαγή καθώς σε συνομιλία με την LM μου το πρότειναν σαν καλύτερο από το 4600... Θα το σκεφτώ γιατί είναι λίγο πιο λεπτό από το 4600 που χρησιμοποιώ μέχρι ώρας. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο θέμα...