-
-
Ξέρει κανείς αν το USB κάτω από το arm-rest είναι USB 2 ή USB 3?
Θέλω να αγοράσω ένα στικάκι 64GB για να έχω όλα μου τα mp3 μόνιμα στο αμάξι και αναρωτιόμουν.
Δεν είναι θέμα χρημάτων για να πάρω ή μη ένα USB 3, απλά καμιά φορά, συσκευές USB 2 δεν τα πάνε καλά με τα 3άρια. -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το USB κάτω από το arm-rest είναι USB 2 ή USB 3?
Θέλω να αγοράσω ένα στικάκι 64GB για να έχω όλα μου τα mp3 μόνιμα στο αμάξι και αναρωτιόμουν.
Δεν είναι θέμα χρημάτων για να πάρω ή μη ένα USB 3, απλά καμιά φορά, συσκευές USB 2 δεν τα πάνε καλά με τα 3άρια.Στο προ f/l μοντέλο δίνει προδιαγραφές για USB 2 και έως 4 GB, που φυσικά δεν υπάρχουν σήμερα στην αγορά. Έχω (κάψει) 2 16άρια USB 2, το τρίτο το έχω πάνω από χρόνο αλλά όπως στο CD έτσι και στο USB όταν ακούω μουσική και θέλω να σβήσω τον κινητήρα, πλέον γυρνάω στην λειτουργία radio και μετά τον απενεργοποιώ.
-
Το προ f/l μοντέλο όμως είχε διαφορετικό Infoteinment, έτσι δεν είναι;
-
Ρωτησε κανενας για να ελεγχο φρεον? Πιστευω οτι μετα απο 3 χρονια θα θελει να το συμπληρωσουμε...
-
Ρε παιδια παω για το τριτο service τι περλαμβανει ξερει κανεις;
-
Φιλε εχει λαδια φιλτρα λαδιου καμπινας αερος και καυσιμου...Αυτα ειναι....Με το φρεον τι γινεται .......
-
Φίλε lemouz μην αγχώνεσαι. Το αυτοκίνητο σου ζήτημα να έχει περάσει 2 βαρβάτες σαιζόν με ανάγκη έντονη του κλιματιστικού. Πιθανότατα να έχεις από ελάχιστες έως μηδαμινές απώλειες σε φρέον καθώς ακόμη καινούργιο είναι. Ο έλεγχος όμως αυτός ούτε δύσκολος αλλά ούτε και χρονοβόρος είναι. Εσύ διαπίστωσες κάτι και ανησυχείς;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Φίλε lemouz μην αγχώνεσαι. Το αυτοκίνητο σου ζήτημα να έχει περάσει 2 βαρβάτες σαιζόν με ανάγκη έντονη του κλιματιστικού. Πιθανότατα να έχεις από ελάχιστες έως μηδαμινές απώλειες σε φρέον καθώς ακόμη καινούργιο είναι. Ο έλεγχος όμως αυτός ούτε δύσκολος αλλά ούτε και χρονοβόρος είναι. Εσύ διαπίστωσες κάτι και ανησυχείς;Φιλε Σπυρο απλα μετα απο 3,5 χρονια σκεφτομαι μηπως χρειαζεται εναν ελεγχο.Αυτο εχει το φρεον HFO 1234yf που δεν παιζει ευκολα μηχανημα στην αγορα και λενε η πληρωση ειναι πανακριβη....Δεν ρωτησα την suzuki απλα ψαχτηκα λιγο εξω και πηρα μια κρυαδα....Εχει εδω κ λιγες μερες ακουω στα αριστερα μπροστα ενα χτυπημα με λιγα χιλ. 30-40. οταν περναω ανωμαλιες ή λακουβες.Εχει κανεις το ιδιο χτυπω?
Νικος.
-
Γνωρίζει κανείς αν οι συγκεκριμένες μπάρες είναι συμβατές με το f/l μοντέλο;
http://www.skroutz.gr/c/1928/Mpares-Oro ... CE%A5+BRIO
-
Καλησπερα και απο εμενα στην παρεα αυριο παραλαμβανω SUZUKI SX4 SCROSS 1.0 GL UPPER σε galactic grey. Εντός των ημερών θα σας πω εντυπώσεις. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω ανεμοθραυστες και πλαινα σκαλοπάτια ( περιοχη Πειραιά )
-
Τελικά βρέθηκε από προέρχεται ο θόρυβος που άκουγα. Αφού ξήλωσα 2 φορές το πάνελ της πόρτας του οδηγού και μια φορά το αριστερό b pillar, τζάμπα, ο θόρυβος προέρχεται από τις ενώσεις του μετάλλου που δείχνω στις φωτογραφίες. Λίγο wd40 και τέλος. Σκέφτομαι να βάλλω θερμοσιλικόνη ενδιάμεσα για πιο μόνιμη λύση.
http://imgur.com/a/9jAFH
http://imgur.com/a/nmZcy -
Eπιτέλους,ήρθε και το δικό μου Scross σήμερα απόγευμα και πήγα και το είδα στην αντιπροσωπεία -με λίγη καθυστέρηση,έκατσε έτσι ώστε να'ρθει ανήμερα των γενεθλίων μου (6/7). Ήταν ελαφρώς σκονισμένο εξωτερικά-αν και λόγω του λευκού δεν πολυφαινόταν-,ακόμη με τα πλαστικά διαφανή καλύμματα στα καθίσματα και στο τιμόνι.Ελέγξα τον εξοπλισμό,έβγαλα 3-4 φώτο και πήρα και το ελληνικό manual για 'μελέτη'.
Από Δευτέρα-Τρίτη παραλαμβάνω με πινακίδες. -
Καλοριζικο και σου ευχωμαι ασφαλη και ευχαριστα χιλιομετρα.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Τελικά βρέθηκε από προέρχεται ο θόρυβος που άκουγα. Αφού ξήλωσα 2 φορές το πάνελ της πόρτας του οδηγού και μια φορά το αριστερό b pillar, τζάμπα, ο θόρυβος προέρχεται από τις ενώσεις του μετάλλου που δείχνω στις φωτογραφίες. Λίγο wd40 και τέλος. Σκέφτομαι να βάλλω θερμοσιλικόνη ενδιάμεσα για πιο μόνιμη λύση.
http://imgur.com/a/9jAFH
http://imgur.com/a/nmZcyΑφου βρηκες τον δικο σου ελα να βρεις και τον δικο μου .Εχει εδω κ λιγες μερες ακουω στα αριστερα μπροστα ενα χτυπημα με λιγα km. 30-40 οταν περναω ανωμαλιες ή λακουβες και οχι παντα.Σε 60 με 70 km. δεν ακουω τιποτα...Δεν νομιζω να ειναι μεσα απο το αυτοκινητο....Καλοριζικα και καλοταξιδα ολα τα νεα S cross....
Νικος.
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Eπιτέλους,ήρθε και το δικό μου Scross σήμερα απόγευμα)Αντε με η παραλαβή και σε εσένα και καλοτάξιδο! Απο βδομάδα θα αρχίσουν να κυκλοφορούν αρκετα νεα σουζουκι που έφερε το βαπόρι απο Ιαπωνία πριν 2 βδομαδες
Εγω μολις ελαβα μειλ απο Σουζουκι με οδηγιες για την εφαρμογή mySuzuki.. -
Άντε ρε panormus772 μπράβο.
Σε αργήσαν λίγο παραπάνω ή μου φαίνεται;
-
Σε αργήσαν λίγο παραπάνω ή μου φαίνεται;Οχι, κανονικά ειναι. Το δικό μου Σουζουκι ήρθε με το ίδιο καράβι και εγω παραλαμβάνω Δευτέρα/Τρίτη (άλλη αντιπροσωπεία απο του panormus)
-
Γιατί καράβι; Τα S-Cross στην Ουγγαρία δεν παράγονται;
-
Γιατί καράβι; Τα S-Cross στην Ουγγαρία δεν παράγονται;Τα vitara πάντως, που παράγονται στην Ουγγαρία ...έρχονται με καράβι.Πιθανότατα λόγω κόστους και δυνατότητα μεταφοράς και παράδοσης μεγάλου όγκου αυτοκινήτων και σε άλλες χώρες της μεσογείου
SUZUKI SX4 SCROSS