-
Από τα πλάγια φαίνεται πολύ όμορφο, του πάει και το χρώμα και οι ζάντες ταιριάζουν πολύ.
Με το καλό να παραλάβεις!... Καλοτάξιδο να είναι!...
-
Ωραία ζάντα!
Με το καλο , ατρακάριστο και καλα χλμ
Sent from my iPad using Tapatalk
-
storm/ursus, σας ευχαριστώ και εσάς.
Το μαύρο ειναι 'καλό' χρώμα γιατι κρύβει τις καποιες υπερβολικές γραμμές/όγκους του οπότε δε μου ήταν άσχημο οταν μου έιπαν μαύρο μόνο. Το Σουιφτ κατ' εμέ δεν ειναι 'όμορφο' αυτοκίνητο. Πιο πολύ έχω ένα πρόσφατο συναισθηματικό δεσμό με την Ιαπωνία λόγω των ετών που ζόυσα Ασια και πέρασα και από εκέι κάποιες φορές. Εχει μια Γιαπωνεζίλα που δε μπορώ να εξηγήσω που τη βλέπω συμπαθητική.
Επίσης έχει ενα οδηγικά ενδιαφέροντα χαρακτήρα που το κάνει ένα άσχημο, understated χαρακτήρα το χρώμα και η συγκεκριμένη έκδοση. H GL+ που κοίταζα αρχικά ειναι πολύ άχρωμη. Οι ζαντες του πορηγούμενου μου άρεσαν πολύ περισσότερο από αυτές. Σιγουρα καλύτερες από του GL+. Η ζάντα αλλάζει όμως κάποια στιγμή (με Σουζουκι φυσικά... όχι αφτερ...)Και πάλι ομως λέω, ειναι υπερβολική η τιμή του. Η επιλογή ήταν μάλλον με απόρριψη του ανταγωνισμού, παρά 'έρως'.
To μόνο σουζούκι που πραγματικά μου αρέσει βγαίνει μόνο στην Ιαπωνία, ειναι το Χαστλερ και μου αρέσει γιατι βγάζει μια ανωμαλία. Ουτε αυτό ειναι 'ομορφο' αλλά ειναι τόσο 'γειά σου'
-
Γιαπωνεζίλα;
Και δεν χαίρεσαι για αυτό;Ξέρεις τι σκοτωμός γίνεται από ιδιοκτήτες Suzuki που δεν πρόλαβαν να αγοράσουν Ιαπωνικό και πήραν κάτι Ουγγαρέζικα, Ινδικά, Ισπανικά κλπ...;;;;
Εγώ ήμουν έτοιμος να κλείσω το Jimny όταν έμαθα ότι πλέον έρχεται από Japan...
Το Ουγγαρέζικο Swift που είχα από την 1η μέρα ξεκίνησε τα προβλήματα. Ότι υλικό είχε πάνω του Ουγγρικής κατασκευής ήταν Β' ποιότητας και με ατέλειες... -
Καλοτάξιδο και με υγεία να το ευχαριστηθείς,alejandro!
-
Αλήθεια; Ναι, χάρηκα οταν έμαθα το νεό ειναι από Νιχόν (χεχε, να το λέμε και σωστά)
Οταν λέω Γιαπονεζίλα ωστόσο, εννοώ οχι τόσο τη χώρα κατασκευής όσο την όλη φιλοσοφία, αίσθηση και αισθητική.
Θα δούμε. Ελπίζω να ειναι αξιόπιστο.
Α, πάντως, που έκανα 1-2 κατεβασματάκια, ανεβασματάκια με τα πτερύγια πίσω από το τιμόνι γρήγορα και με λίγο γκαζι πατημένο, ένα λαγκ το έχουν. Βεβαια δεν έχω άλλη εμπειρία με ανάλογο κιβώτιο για να συγκρίνω. Για μέσα στη πόλη, προσπέρασμα κλπ οκ... αλλά για ζμπορ αναβάσεις, μάλλον δεεεεν. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλοτάξιδο και με υγεία να το ευχαριστηθείς,alejandro!ευχαριστώ!
-
Με το καλό να παραλάβεις alejandro και να κάνεις πολλά ασφαλή χιλιόμετρα με Υγεία πάνω απόλα!!
Ελπίζω να βγεί καλό εργαλείο και αξιόπιστο. Τι κιβώτιο έχει CVT?
ΥΓ: Δεν ξέρω για άλλα κιβώτια, αλλά στην BMW & Mini είχα, ήταν πολύ χρήσιμη η λειτουργία που αναφέρεις, να αλλάζω από τα paddles (ενώ το κιβώτιο ήταν στο Auto) κυρίως για κατέβασμα σε φρενάρισμα και μετά να επανέρχεται το κιβώτιο στην λειτουργία Auto.
-
Ευχαριστώ Φάνη, να είσαι καλά!
Σϊγουρα δεν ειναι διπλοσύμπλεκτο, CVT δε νομίζω να ειναι γιατι καταλαβαίνω λίγο τις αλλαγές. Οταν ρώτησα στο Σφακιανάκη στο τεστ-ντραϊβ μου έιπε οτι ειναι 'Αμερικάνικου τύπου' ...
Η λειτουργία ειναι ακριβώς όπως τη περιγράφεις και δεν την ήξερα, μιας και το Λεξους RX (2010) που οδηγούσα (το μόνο αυτόματο που έχω εμπειρία) είτε ήταν φουλ αυτόματο, είτε το εβαζες στο Μ και έπρεπε με το λεβιε να κανεις τα πανω/κάτω, κατι που δε μου άρεσε. -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Οταν ρώτησα στο Σφακιανάκη στο τεστ-ντραϊβ μου έιπε οτι ειναι 'Αμερικάνικου τύπου' ...Πωλητές αυτοκινήτων στην Ελλάδα....τέρατα γνώσεων γύρω από το αυτοκίνητο!!
Άρα είναι με μετατροπέα ροπής. Λογικά θα πρέπει να φοράει κάποιο αυτόματο της Aisin. Πόσες σχέσεις έχει?
-
Ναι έχεις δίκιο, φοράει το 6αρι αυτόματο με μετατροπέα ροπής της Αϊσιν.
Καλά, να μη κατηγορώ και τον υπάλληλο, δεν εχω καμια ιδιαίτερη γνώση στα αυτόματα και ούτε προσπάθησα να του δέιξω οτι γενικά κάτι ξέρω από αυτοκίνητα, οπότε και ο άνθρωπος ε, το έιπε πιο περιγραφικά. -
Το βαπόρι με τα Σουζούκι έπιασε λιμάνι τη προηγούμενη βδομάδα και ενημερώθηκα οτι αυριο/μεθαύριο πάω να το δώ και αυτή τη Παρασκευή/ερχόμενη Δευτέρα παραλαμβάνω. Ανάλογα φαντάζομαι για όλους που περιμένουν το Σουζουκι τους με αυτή τη παρτίδα.
Τώρα ψάχνω για μεμβράνη και μάλλον κατέληξα σα χρώμα στο 1080-BR120 Brushed Aluminum 3Μ για οροφή και καθρέπτες, μόνο και μόνο για σα προστασία κατά του ηλιου/θερμότητας στη καμπίνα μιας και ειναι μαύρο το αυτοκίνητο (όχι επιλογή μου..).
Από ασφαλιστική μάλλον θα παω στην ιντερνετική hellasdirect
-
alejandro,με το καλό η παραλαβή! Κι εγώ τελικά,παρά το ότι τ'άμαξι τελείωσε με το τελωνείο και μου είχαν πει για σήμερα στην αντιπροσωπεία,τελικά η μεταφορική είχε πολύ δουλειά και πήγαν 1-2 ημ. πίσω οι παραδόσεις και θα έρθει μεθαύριο και πινακίδες το πιθανότερο Παρασκευή,όπως κι εσύ.
Ωραίο το χρώμα της μεμβράνης που διάλεξες και πιστεύω πως είναι καλή επιλογή (τα 'χουμε πει και σε pm) -
panormus772, καλή παραλαβή λοιπόν!
Ευχαριστώ, έστειλα μειλ εκεί που μου έιπες για να δώσω το κωδικό της 3Μ και αυριο θα πάρω τηλέφωνο να δώ τιμές/χρόνους -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
Το βαπόρι με τα Σουζούκι έπιασε λιμάνι τη προηγούμενη βδομάδα και ενημερώθηκα οτι αυριο/μεθαύριο πάω να το δώ και αυτή τη Παρασκευή/ερχόμενη Δευτέρα παραλαμβάνω. Ανάλογα φαντάζομαι για όλους που περιμένουν το Σουζουκι τους με αυτή τη παρτίδα.Tι έγινε; Έφθασε το αμάξι στην αντιπροσωπεία;
Tο είδες; -
Ναι, έφτασε και πετάχτηκα σήμερα να το δω/εγκρινω/εξοφλήσω. Βέβαια μαύρο αυτοκίνητο σε σκοτεινό υπόγειο, δεν είδα και πολλά αλλά όλα οκ για τώρα.
Ειχαν πολλά Ιγκνις που ξεφόρτωσαν και μόνο το δικό μου είδα από Σουιφτ... Ισως τελικά να μη πουλάει και πολύ γενικά. Ισως όχι άδικα μιας και ο ανατγωνισμός ειναι πολύ δυνατός (αντικειμενικά δυνατότερος) ενώ οι τιμες του Σουιφτ δε νομιζω να ειναι ευκαιρία αν θες έκδοση με αρκετά πράγματα.
Κελεπούρι ειναι μόνο η βασική αλλά ανάθεμα με τις ελλείψης της σε ασφάλεια (προσκεφαλα πίσω) και το αυτόματο που ήθελα. -
-
Ενδιαφέρον Αξελ. Κοιταξα και του Μίκρα για το οποίο πιο πολύ γίνεται λόγος και στα 77χλμ/ωρα πέταξε κορίνες ενώ εντυπωση μου έκανε πως πήδαγε το πισω μέρος σα κατσίκι...
-
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!
Νέο Suzuki Swift 2017