-
Να ρωτήσω όσους έχουν το facelift : το multimedia δεν παίζει cd? Κατέβασα τις οδηγίες χρήσης και δεν είδα Υποδοχή για cd, έχει μόνο υποδοχή για κάρτα sd στην οποία αν βάλεις navi δεν μπορείς να βάλεις και μουσική
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιδιά, υπάρχει κάπου topic για το πρώτο sx4?
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Ο χρήστης nc250 έγραψε:
Να ρωτήσω όσους έχουν το facelift : το multimedia δεν παίζει cd? Κατέβασα τις οδηγίες χρήσης και δεν είδα Υποδοχή για cd, έχει μόνο υποδοχή για κάρτα sd στην οποία αν βάλεις navi δεν μπορείς να βάλεις και μουσικήSent from my iPhone using Tapatalk
Απ'όσο γνωρίζω,όντως δεν παίζει CD.Για μουσική ταυτόγχρονα με navi,έχει θύρα usb (νομίζω μέσα στο υποβραχιόνιο).
Απο πού κατέβασες τις οδηγίες,είναι αυτές του facelift; (εγώ βρήκα μόνο τις προfl οδηγίες χρήσης). -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Να ρωτήσω όσους έχουν το facelift : το multimedia δεν παίζει cd? Κατέβασα τις οδηγίες χρήσης και δεν είδα Υποδοχή για cd, έχει μόνο υποδοχή για κάρτα sd στην οποία αν βάλεις navi δεν μπορείς να βάλεις και μουσική
Απ'όσο γνωρίζω,όντως δεν παίζει CD.Για μουσική ταυτόγχρονα με navi,έχει θύρα usb (νομίζω μέσα στο υποβραχιόνιο).
Απο πού κατέβασες τις οδηγίες,είναι αυτές του facelift; (εγώ βρήκα μόνο τις προfl οδηγίες χρήσης).Δεν κατέβασα τις οδηγίες του αυτοκινήτου,αυτές είναι όντως του προ facelift. Κατέβασα τις οδηγίες του multimedia
-
Ο χρήστης nontaskatsaras έγραψε:
Παιδιά, υπάρχει κάπου topic για το πρώτο sx4?Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1viewtopic.php?f=6&t=36755.Αν θέλεις κάτι ρώτα με.
-
Θενξ
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Βραβείο στη Μ.Βρετανία στο Scross 1.4 Allgrip, ως 'Best Budget 4x4' κατηγορία.
http://www.automotiveworld.com/news-rel ... ards-2017/
Στην ουσία,λένε ότι κι εμείς εδώ: είναι για ήπιο 4x4 και μέτρια δυνατότητα ρυμούλκησης,αλλά ότι υπόσχεται το κάνει καλά.
-
Μου κάνει εντύπωση που η μαμά Suzuki αποφάσισε να το κατεβάσει σε κάποιον τέτοιο διαγωνισμό. Μετά από την παντελή αδιαφορία προώθησης του μοντέλου, που έχει μέχρι στιγμής επιδείξει.
Παρόλα αυτά, όντως, το βραβείο αυτό ήταν αυτονόητο για όσους γνωρίζουν το αμάξι.Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάνα νέο από αυτούς που περίμεναν παράδοση τέλη Ιουνίου;
-
SCROSS ή VITARA και γιατι? Οχι οτι ενδιαφερομαι, απλως ρωταω.
Το πρωτο ξεκιναει με μικροτερη τιμη απο το δευτερο παρολο που ειναι μια κατηγορια μεγαλυτερο? wtf suzuki? -
Όχι ότι είμαι και κανας γνώστης του θέματος, αλλά όπως το έχω καταλάβει εγώ
S-Cross αν είσαι οικογενειάρχης
Vitara αν θες να πατάς λίγο περισσότερο χώμα.
Το Vitara έχει λίγο πιο off road γεωμετρία αλλά το SCross έχει μεγαλύτερο πορτ μπαγάζ και μήκος που το κάνει πιο άνετο στα ταξίδια.Τώρα το ότι στην GL+ έκδοση, και τα δύο με τετρακίνηση, το Vitara είναι περίπου +4.000€ παραπάνω, αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω...
-
Πάντως το Vitara μου φαίνεται πολύ πιο όμορφο.
Peugeot 106 XN 1.1
Suzuki sx4 mk1 -
Περί ορέξεως...
Και μένα μου φαίνεται πιο 'μυώδες'... Ο γιός μου (7 ετών) ξέρει ότι περιμένουμε το S-Cross, αλλά όταν βλέπει Vitara, για κάποιο λόγο του τρέχουν τα σάλια... -
aekara, Scross vs. Vitara πάνω κάτω ισχύουν ότι είπε ο alnotas,προσθέτοντας πως είναι πιο αυξημένη η τιμή του Vitara λόγω ιστορικού ονόματος και -για να ΄μαστε αντικειμενικοί-καλύτερης σχεδίασης,πιο νεανικής.Βέβαια, τα 4000 ευρώ στην ίδια έκδοση,μου φαίνεται κι εμένα λίγο υπερβολικό.Επίσης,για δυνατότητες 4χ4 νομίζω πως έχει μια λίγο καλύτερη,αλλά όχι σημαντική διαφορά το Vitara.
Πήρα τηλ. τ'απόγευμα την αντιπροσωπεία και μου είπε πως το αμάξι θα βρίσκεται λιμάνι-τελωνείο με μια μικρή πιθανότητα αύριο ή Σάββατο,αλλά σίγουρα τη Δευτέρα.Πλησιάζει η ώρα..
-
Άντε ρε panormus772 με το καλό.
Θύμισέ μου (δεν ξέρω αν σε ξαναρώτησα), τι χρώμα το πήρες; -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Άντε ρε panormus772 με το καλό.
Θύμισέ μου (δεν ξέρω αν σε ξαναρώτησα), τι χρώμα το πήρες;Να'σαι καλά!
Λευκό (superior white).
-
Thx παιδες!
Καλοταξιδα και στους δυο σας btw!Υ/Γ: Τις πιο οικονομικες προτασεις στις δυο κατηγοριες η Suzuki και με διαφορα μαλιστα! Χιλια μπραβο!
-
Ο χρήστης aekara έγραψε:
SCROSS ή VITARA και γιατι? Οχι οτι ενδιαφερομαι, απλως ρωταω.
Το πρωτο ξεκιναει με μικροτερη τιμη απο το δευτερο παρολο που ειναι μια κατηγορια μεγαλυτερο? wtf suzuki?Το S Cross είναι πιο αυτοκίνητο και καλύτερο VFM σαφώς. Το Vitara είναι πιο ακριβό κυρίως λόγο ονόματος (άσχετα που δεν έχει καμια σχέση με το παλιό Vitara!!) και επειδή είναι αρκετά πιο όμορφο. Όμως είναι μικρότερο και εκτός δρόμου δεν πιστεύω ότι τα 0,5 εκ. διαφορά στην απόσταση από το έδαφος είναι ικανά να κάνουν την όποια διαφορά.
-
Δεύτερο σέρβις και το 'κτήνος' σφύζει από υγεία.
Μοναδική παραφωνία οι δύο κόντρες πορτών που χρειάστηκε να αλλάξω (εντός εγγύησης).
Σε ότι αφορά το παράθυρο, τελικά άλλαξα γρύλλο. Στα 100μ κακού δρόμου που το πάτησα δεν άκουσα κιχ. Νωρίς βέβαια ακόμα για να το αξιολογήσω. Σε κάθε περίπτωση, εάν η πατέντα με το ελαφρύ ανέβασμα του παραθύρου, μετά από το κατέβασμά του στο επιθυμιτό επίπεδο, σας μειώνει τον θόρυβο τότε μάλλον πρέπει να το δείτε και εσείς γιατί από ότι κατάλαβα αυτό σημαίνει χαλαρή ντίζα και διορθώνεται μόνο με αλλαγή γρύλλου. Με κάθε επιφύλαξη τα παραπάνω.
Υ.Γ. Με την μπαγαζιέρα πάνω η αύξηση της κατανάλωσης δεν είναι τάξη μεγέθους 5% αλλά 15%..
-
Μου τηλ. πως το αμάξι είναι στο τελωνείο!
SUZUKI SX4 SCROSS