-
Ελπίζω.. Πάντως κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένος από το αμάξι.
-
Μήπως είναι κάποιος από εσάς παιδιά από Ηράκλειο Κρήτης, που να έχει Duster ;
-
22/6 επίσημη παρουσίαση της δεύτερης γενιάς στο Παρισι, αναφέρουν κάποια σάιτ...
-
Έχει ανέβει στο dacia.gr το pdf με νέους εξοπλισμους τιμες. 17350€ για το sportive 1.5 4x4 με οθονη-navi, πίσω αισθητηρες, cruise control.
-
Πεσαμε στην περιπτωση,το κερατο μου! Ηταν το μοναδικο κομματι που μπορουσε να παραδοθει σε 10 μερες,ηταν κι ασπρο,δεν μου αρεσε και τοσο,αλλα εχω γαμο στη Θεσσαλονικη σε μια εβδομαδα,τι να κανω ταο παρηγγειλα.Και ξαφνικα σκαει οδηγια απο το εργοστασιο για καθηλωση στο τελωνειο ολων των Duster λογω προβληματος σε καποια παρτιδα στην κορνα.Θεωρειται εξαρτημα ασφαλειας,δεν εκτελωνιζεται κανενα αν δεν προσδιοριστει η παρτιδα.
Η αντιπροσωπεια μου δινει βεβαια αυτοκινητο για μερικες μερες να κανω την δουλεια μου,αλλα εμενα μου εχουν κοπει τα ποδια γιατι δεν εχω αμαξι να κανω και τις υπολοιπες δουλειες που τρεχουν...Είστε αρκετά παλιός σε αυτό το Forum για να γνωρίζετε ότι στην Ενότητα 'Κατασκευαστές και Μοντέλα' συζητούνται θέματα σχετικά με συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Δεν ανοίγουμε νέο θέμα, σε λανθασμένη Ενότητα μάλιστα, για να παραπονεθούμε για μια καθυστέρηση στην παράδοση. [Admin]
-
Συμβαίνουν τέτοια...
Το χειρότερο που μου έχει τύχει είναι απεργία τελωνείων και στο καπάκι απεργία μεταφορικών.
Ενάμιση μήνα καθυστέρηση και μέσα στο καλοκαίρι! Είχα φρικάρει! [emoji1] -
Ζήτα από την αντιπροσωπεία που το παρήγγειλες να σε καλύψει με κάποιο από τα Test drive αυτοκίνητά της αν έχει. Η να σου βρουν κάποιο από τα κεντρικά.
-
Η κόρνα είναι βασικό αξεσουάρ........... σε ένα ελληνικό γάμο, αν πάλι είσαι ο γαμπρός δέστο σαν σημάδι......από ψηλά
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
Η κόρνα είναι βασικό αξεσουάρ........... σε ένα ελληνικό γάμο, αν πάλι είσαι ο γαμπρός δέστο σαν σημάδι......από ψηλάΑν ηταν κατι αλλο,π.χ.ενα ηλεκτροκο παραθυρο,δεν θα ειχαν αντιρηση να το επισκευασουν μετα.Αλλα η κορνα θεωρειται εξαρτημα ασφαλειας και γιαυτο δεσμεφτηκαν ολα.
-
Προφανώς γιατί η χρήση της είναι να προειδοποιεί για ανάγκη ή κίνδυνο και όχι η χρήση που έχει στην Ελλάδα, στην Ινδία, στην Αίγυπτο κλπ.
-
Τον Ιούλιο κλείνω χρόνο. Δεν έχω πιάσει κάν τα 7000km. Το service είναι στα 20000 αλλά μου είχαν πει στον χρόνο να το πάω για έλεγχο. Το κάνατε εσείς; Περί τίνος πρόκειται;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Έχει ανέβει στο dacia.gr το pdf με νέους εξοπλισμους τιμες. 17350€ για το sportive 1.5 4x4 με οθονη-navi, πίσω αισθητηρες, cruise control.Επίσης βλέπω ότι έχουν φέρει και το 1.2 TCe 4x4 όπως και το 1600άρι βενζίνης στη Sportive έκδοση. Εντάξει super τιμές και επιλογές για όλα τα γούστα.
-
oups!!!!
Youtube Video -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
oups!!!!
Youtube VideoΣπύρο το είχα ανεβάσει αυτό κάποια στιγμή, δε θυμάμαι σε ποιο θέμα. Και επειδή είχα ψάξει γωνίες και απόσταση από έδαφος μεταξύ των δύο, έχουν σχεδόν ίδια. Οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε ρόλο ή το μικρότερο βάρος του duster, ή τα λάστιχα..
Σήμερα πέρασα το πρώτο Κτεο (σε δημόσιο) στην τετραετία από την αγορά (60.000χλμ). Η μόνη παρατήρηση ήταν η απόδοση στα πίσω αμορτισέρ 35% και 38%, ενώ τα μπροστά 75%, 76%, ενώ το κατώτατο όριο είναι το 21%. Καλύτερα να αλλαχτούν άμεσα τα πίσω αμορτισέρ; Στο δρόμο δεν καταλαβαίνω μειωμένη απόδοση.
-
Καλό θα ήταν να αλλαχθούν αν και η διαφορά με τα μπροστά παραείναι μεγάλη... Μήπως να το ξαναδείς με κάποιον δικό σου; Λογικά θα περίμενα περισσότερο φθαρμένα τα μπροστινά λόγω και του βάρους της μηχανής. Όσον αφορά την συμπεριφορά των δύο ίσως να έχει να κάνει και με το ζύγισμα των αυτοκινήτων. Το freelander στην κυριολεξία δεν πάταγε. Αλλού οι τροχοί κι αλλού το αμάξωμα. Πάντως και σε συγκριτικό με disco που έχω δει παλαιότερα το σκονιστήρι μια χαρά τα πήγε. Δεν νομίζω να του έχει δοθεί άδικα ο ορισμός του offroad εργαλείου. Εδώ εγώ με το 4χ2 και χειμώνα στα χιόνια και τη λασπουριά κατάφερα και ακολουθούσα σε μονοπατι ένα 4κίνητο rav σε περάσματα κυνηγιού δίχως να αντιμετωπίσω θέμα. Το 4χ4 θα κώλωνε;
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
oups!!!!
Youtube VideoΣπύρο το είχα ανεβάσει αυτό κάποια στιγμή, δε θυμάμαι σε ποιο θέμα. Και επειδή είχα ψάξει γωνίες και απόσταση από έδαφος μεταξύ των δύο, έχουν σχεδόν ίδια. Οπότε στη συγκεκριμένη περίπτωση έπαιξε ρόλο ή το μικρότερο βάρος του duster, ή τα λάστιχα..
Σήμερα πέρασα το πρώτο Κτεο (σε δημόσιο) στην τετραετία από την αγορά (60.000χλμ). Η μόνη παρατήρηση ήταν η απόδοση στα πίσω αμορτισέρ 35% και 38%, ενώ τα μπροστά 75%, 76%, ενώ το κατώτατο όριο είναι το 21%. Καλύτερα να αλλαχτούν άμεσα τα πίσω αμορτισέρ; Στο δρόμο δεν καταλαβαίνω μειωμένη απόδοση.
Μη δινεις βαση στις παρατηρησεις των ΚΤΕΟ...........κατι πρεπει να γραψουν για να δειξουν εργο!!! Σε 2 χρονια,στον επανελεγχο,η αποδοση τους θα ειναι πανω απο 60%......
-
Αγαπητοι συμφορουμίτες καλησπέρα.
Εφτασε ο καιρός και για μένα να κάνω μια γύρα τις αντιπροσωπείες για το Duster. Πήγα λοιπόν (Αν.Θεσσαλονίκη) και μεταφέρω τα εξής.
17.350 τιμή τιμοκαταλόγου.
μεταλλικό χρώμα 385
έξοδα πινακίδων, τέλη, μεταφορικά, προετοιμασία 550.
Σύνολο 18.285 με το κλειδί στο χέρι.
Δώρο συναγερμός. Για το υποβραχιόνιο που ζήτησα μου είπαν ότι δεν μπαίνει από το εργοστάσιο ( ), και το βάζουν εδώ στην αντιπροσωπεία. Γύρω στα 185€ μου είπε, αλλά στο περίπου είναι η τιμή. Από ότι κατάλαβα όσο θυμόταν ο πωλητής μου είπε.
Διαθέσιμα 1.5 dci 4X4 δεν υάρχουν ούτε για δείγμα. Τραβάει πολύ σε πωλήσεις λόγω της νέας τιμής. Αν ερχόσουν μου λέει πριν λίγες μέρες θα σου είχα ετοιμοπαράδοτο μέσα Ιουλίου. Τώρα πάμε για τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη. Και αυτές οι ημερομηνίες είναι για άσπρο-μαύρο-γκρι.
Ρώτησα για το ασημένιο που σκεφτόμουν και μου λέει ότι η παράδοση θα φύγει τέλη Οκτώβρη. Η ίδια εποχή ισχύει και για οποιοδήποτε άλλο χρώμα (μπλέ, καφέ κλπ) πλην τvν τριών χρωμάτων που ανέφερα πιο πάνω.
Χρωματολόγιο δεν μπόρεσα να δω γιατί δεν έχουν τυπώσει ακόμα τα νέα προσπέκτους ( ). Έτσι τα βλέπαμε μέσω οθόνης στο γραφείο του πωλητή. Όταν μάλιστα του είπα ότι σκέφτομαι για το μπλε το οποίο βλέπω να παίζει σε γερμανικά σάιτ μεταχειρισμένων, στην αρχή μου είπε ότι δεν έρχεται εδώ, μετά μπήκε και το βρήκε. Τελικά καταλήξαμε να βλέπουμε τα χρώματα στο google.... Σε κάποια φάση βλέπω ένα περίεργο χρώμα και τελικά καταλάβαμε ότι ήταν ένα φτιαγμένο που είχε βάψει κάποιος και το ανέβασε στο διαδίκτυο.
Αρνητική εντύπωση για την αντιπροσωπεία το γεγονός αυτό. Ο πωλητής ήταν αρκετά φιλότιμος αλλά δεν είναι δυνατόν να ψάχνουμε στο google. Οταν ρώτησα αν μπορώ να δω τα χρώματα στο σάιτ της Dacia (κάτι σαν διαμορφωτή χρωμάτων) μου είπε ότι δεν έχει. Λίγο χύμα την έχουντην Dacia νομίζω κι ας πουλάει σα ζεστό ψωμάκι. 15 αυτοκίνητα παραδίδουν τις επόμενες μέρες.
Ανέφερα μάλιστα και το θέμα με την κόρνα και την παρτίδα που ανέφερε ο Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και μου είπε ότι αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο μόνο.
Δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω για το 1.2 TCE αν και θα έπρεπε...Τόσο καιρό στο μυαλό μου είχα μόνο τον 1.5 dci ο οποίος θεωρώ ότι είναι σούπερ αξιόπιστος. Κάνω 25.000 χλμ κάθε χρόνο οπότε λογικά θα συμφέρει το diesel. αν κάποιος έχει το 1.2 και μπορεί να μεταφέρει εντυπώσεις για κατανάλωση, συμπεριφορά κ.ο.κ ας βοηθήσει. -
Αν θεωρεί κάποιος ότι μπορώ και πρέπει να ζητήσω κάτι άλλο σαν έξτρα ας βοηθήσει...Ίσως ο Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ που το παρήγγειέ πρόσφατα μπορεί να μου δώσει τα φώτα του.
Σε χρώμα μάλλον καταλήγω στο γκρι σκούρο. Δεν ξέρω αν υπάρχει και γκρι ανοιχτο. Θα μπω στο σάιτ της Dacia (οχι μόνο εντός συνόρων) μήπως βρω και κάτι άλλο.
Δεκτή κάθε άποψη για θέμα κινητήρα, χρώματος εξοπλισμού κ.λ.π. Η εμπειρία κατόχων θα είναι πολύτιμη.
Εχω καταλήξει ότι αυτό θα είνα το επόμενο αυτοκίνητο. Εδώ και 2 χρόνια το περιμένω και ήρθε η ώρα. Ζήτησα να κάνω και test drive, οχι για κανέναν άλλο λόγο απλά για να το λατρέψω ακόμα περισσότερο
Ευχαριστώ άπαντες για την οποία άποψη καταθέσουν... -
Τα 550€ πάντως της προετοιμασίας μου φαίνονται υπερβολικά. Απο την άλλη τα 385 για μεταλλικό χρώμα είναι λίγα.
Με 25.000χλμ το χρόνο είναι περιττό να κοιτάξεις σε βενζίνη. -
Ο χρήστης Dusterix έγραψε:
Ανέφερα μάλιστα και το θέμα με την κόρνα και την παρτίδα που ανέφερε ο Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και μου είπε ότι αυτό ήταν ένα αυτοκίνητο μόνο.
Λαθος.Ηταν παρτιδα 180 αυτοκινητων.Εγω ακομα περιμενω το δικο μου,μου εδωσαν ομως αυτοκινητο μεχρι να παραλαβω το Duster.
Dacia Duster