-
Κανω χρηση συναισθηματος και επικαλουμαι κουραση απο την αλλαγη ταχυτητας καθε λιγο μεσα στην πολη...
Οδηγησα και το kodiak σημερα με αυτοματο ντιζελ προσθιοκινητο αλλα δεν εκανε καθολου κλικ..ειναι ωραιο τεραστιο αλλα εντελως πιο βαρετο και κατα δηλωση της γυναικας μου πισω το κουγκα ειναι πιο ανετο απο αποψη αναρτησης..και απο επιπεδο εξοπλισμου δεν συγκρινεται με το κουγκα... -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Μην περιμένεις αναβάθμιση με προσθήκη mirrorlink. Το mirrorlink θεωρείται πια ξεπερασμένο σε σχέση με android auto/apple car play και έχει αρκετά θεματάκια συμβατότητας και καθυστέρησης.Αν θέλεις οπωσδήποτε video in (π.χ. για να παίζεις video στα παιδιά) ίσως να ψάξεις για κάτι τέτοιο
http://www.car-interface.com/vendita/en/interfaces-a-v-video-ford/758-video-interface-for-ford-sync-3.html
http://www.rostra.com/ford-sync3-blindspot-front-camera.phphttp://www.voxxelectronics.com/docs/common/FDS3NAV2/FDS3NAV2_IM.pdfΠροσθέτει ένα εικονικό κουμπί στην κατηγορία 'Applications' το οποίο σε γυρνά στο interface της εξωτερικής συσκευής.
Η συσκευή αυτή έχει video in καθώς και ξεχωριστό navigation με δικό του gps γιατί στο εξωτερικό το sync 3 βγαίνει και χωρίς navigation. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι συμβατό με την Ευρωπαϊκή έκδοσή μας.Καλή λύση αλλά πανάκριβη ...
Ήλπιζα ότι είχε προβλεφθεί να υπάρχει είσοδος Video in στην μονάδα...
Υπάρχει καμιά πρόβλεψη να υποστηριχτεί & η Ελληνική γλώσσα σε κάποια απο τις μελλοντικές αναβαθμίσεις?? -
-
Ο χρήστης ikos έγραψε:
Τελικες προσφορες για kuga 1.5 st line 150 hp 24900 και 1.5 st line 180 hp 4wd 32000...Συμπεριλαμβανεται ηλ.ανοιγωμενη πορτα, συναγερμος, πλαστικο δαπεδο για χωρο αποσκευων και ομπρελοθηκη και σε λευκο χρωμα..Συμβουλιο σημερα και διαμαχη για αν θα παρουμε τα 180(εγω) ή τα 150(οι αλλοι)..Αν το κοστος κτήσης κ χρήσης ειναι εντός των οικονομικών ορίων σου, χαλαρά το 4wd.
Απλα εχε υποψη σου τα πανάκριβα τελη κυκλοφοριας, με προοπτική να ανέβουν κι αλλο απο αυτα που διαβαζω, κ την καταναλωση που στην πολη θα εισαι σίγουρα πανω απο 11. -
Ο χρήστης ikos έγραψε:
...και κατα δηλωση της γυναικας μου πισω το κουγκα ειναι πιο ανετο απο αποψη αναρτησης..Δύσκολα θα βρείς (στην κατηγορία του) SUV με πιο άνετη ανάρτηση και καλύτερη ποιότητα κύλισης (με εξαίρεση την Χ1) από το Kuga. Ήταν ένα από τα βασικά μου κριτήρια και οδήγησα αρκετά SUV...το Kuga ήταν καλύτερο από όλα σχεδόν (είπαμε υπάρχει και η Χ1!).
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Τελικες προσφορες για kuga 1.5 st line 150 hp 24900 και 1.5 st line 180 hp 4wd 32000...Συμπεριλαμβανεται ηλ.ανοιγωμενη πορτα, συναγερμος, πλαστικο δαπεδο για χωρο αποσκευων και ομπρελοθηκη και σε λευκο χρωμα..Συμβουλιο σημερα και διαμαχη για αν θα παρουμε τα 180(εγω) ή τα 150(οι αλλοι)..
Αν το κοστος κτήσης κ χρήσης ειναι εντός των οικονομικών ορίων σου, χαλαρά το 4wd.
Απλα εχε υποψη σου τα πανάκριβα τελη κυκλοφοριας, με προοπτική να ανέβουν κι αλλο απο αυτα που διαβαζω, κ την καταναλωση που στην πολη θα εισαι σίγουρα πανω απο 11.Και εγώ θα πρότεινα να το ξανασκεφτεί ο φίλος για το τετρακίνητο γιατί σύμφωνα με το παρακάτω, απο τον σεπτέμβριο αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού των ρύπων στην ευρώπη και θα γίνει της τρελής το κάγκελο με τα νέα αποτελέσματα και τα νέα τέλη.
http://www.newsauto.gr/allazoun-ta-pant ... ftokinita/
-
Δε νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι ριζικά. Σκοπός του κράτους είναι να πάρει ένα χ ποσό. Αν οι εκπομπές ρύπων διπλασιαστούν στους πίνακες, απλά θα κατεβάσει τους συντελεστές στο μισό για να πάρει τα ίδια (η στο 60
% για να βγάλει και κάτι). Ότι δλδ έγινε με το ΕΝΦΙΑ και τις αντικειμενικές αξίες, αλλά ανάποδα. Ας υποθέσουμε ότι οι νέοι 'ρεαλιστικοί' ρύποι είναι 30% κατά μέσο όρο πάνω από τους παλιούς. Κάποια αυτοκίνητα που κλέβουν λιγότερο (π.χ. 20%) θα βγουν κερδισμένα, κάποια άλλα που κλέβουν περισσότερο από το μέσο όρο θα βγουν χαμένα. Εκεί θα παιχτεί η διαφορά. Προσωπική εκτίμηση πάντα. -
Μετα απο πολυ σκεψη, μαχες για ποια εκδοση, τελικα το εκλεισα σημερα, το 1,5 st line βενζινη με ηλ.ανοιγ. πορτα, keyless,συναγερμο εργ. και με δωρο πατακια, πλαστικο καλ.χωρου αποσκευων,κιτ ασφαλειας(τριγωνο κλπ), ομπρελοθηκη και παραδοση 3 μηνες...
-
Πραγματικα βλεπω ολο και περισσοτερα Kuga καινουρια στο δρομο,το αυτοκινητο οδευει προς την επιτυχια,χωρις να εχει καποιο συγκλονιστικο design η τις φοβερες επιδοσεις,απλα το καλο VFM κανει δουλεια.
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Πραγματικα βλεπω ολο και περισσοτερα Kuga καινουρια στο δρομο,το αυτοκινητο οδευει προς την επιτυχια,χωρις να εχει καποιο συγκλονιστικο design η τις φοβερες επιδοσεις,απλα το καλο VFM κανει δουλεια.Το σχεδιο ειναι υποκειμενικο απο αποψη ομορφιας, αλλα σιγουρα ειναι επιβλητικο σαν μασκα, και μεγεθος(εξωτερικες διαστασεις) φερνει κατι το αμερικανικο που δεν ειναι απαραιτητα κακο. Ο εξοπλισμος του ειναι κορυφαιος στην κατηγορια, ποιοτητα πολυ καλη, οδηγικα και σε ανεση ειναι απο τα κορυφαια στην κατηγορια, αν κανεις μια υποχωρηση ειναι στον χωρο αποσκευων, που στο κατω κατω υπαρχει και το kodiac, χωρια που εχει 8 εγγυηση. Περαν τουτου σε πολλα τοπικ λειτουργει ως συγκρίσιμο μεγεθος της κατηγοριας, εχοντας δοκιμασει σχεδον ολα τα suv ειλικρινα δεν θεωρω κακο ή καλο οτι ειναι VFM. Σιγουρα υπαρχει η X1 και το Tiguan και το 3008, ολα ειναι καλα αυτοκινητα, καποιο πιο ομορφο καποιο πιο ευρυχωρο καποιο καλυτερα εξοπλισμενο και καποιο το πιο καλο ποιοτικα και καποιο καλυτερο οδηγικα ολα ομως θεωρουνται απο πολυ καλες επιλογες...
-
Χαιρετω την παρεα! Πρωην κατοχος seat leon diesel παρελαβα το kuga st line diesel και το εχω στην κατοχη μου 3 εβδομαδες..Ανετο στο ταξιδι με 4 ατομα και φορτωμενο ολο το πορτ μπαγκαζ και στα μπροστα καθησματα..ειχαμε πολλα πραματα.Στην καταναλωση 72 ευρω γεμισα και εβγαλε ταξιδι 960χλμ και ειχε ακομα 90 το ρεζερβουαρ.ειχα 5,5 καταναλωση με ταχυτητες 100 με 130..εκανα και λιγο εκτος δρομου εχει καλο πατημα ανετο χωρις να μας ποναει η μεση.το πηρα σε λευκο κλασσικο (μαρεσει πολυ) περα απο αυτα αν το επερνα diesel με ηλιοροφη και το αυτοματο ανοιγμα πορτας πολυ η τιμη εφευγε στα 31,500.. δεν με πειραζει ομως που δεν τα εβαλα γιατι σαν αμαξι τα εχει οοοολα. στα μειων ακομα δεν εχω βρει κατι οταν βρω εδω ειμαστε
Υ.Γ: ολοι οσοι περνουμε το kuga να κανονισουμε μια εξορμηση για καφε
-
Καλώς τα δέχτηκες. Έχω κάνει ήδη 2000χλμ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Πραγματικά πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.
PS. Για τον καφέ είμαι μέσα. Είμαι Αγία Παρασκευή
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Καλώς τα δέχτηκες. Έχω κάνει ήδη 2000χλμ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Πραγματικά πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.PS. Για τον καφέ είμαι μέσα. Είμαι Αγία Παρασκευή
Ζηλέψατε από τους κατόχους Χ1[emoji12] που κάνουμε συναντήσεις ;
-
Όχι
-
Καλοτάξιδο όπως πάντα, βάλτε και καμιά φωτο να βλέπουν οι υποψήφιοι τα χρωματάκια!
-
Να εισαι καλα σουγκαρμαν και στα υπολοιπα παιδια! κ εγω ευχαριστημενος στο φουλ ειμαι...Για την δουλεια μου που ειναι 600 μετρα με το αμαξι παω.
Ελπιζω οι φοτο να φαινονται
Sougarman κοντα ειμαστε (νεα ιωνια)
Iceman λιγο -
Ο χρήστης jerryprskuga έγραψε:
Να εισαι καλα σουγκαρμαν και στα υπολοιπα παιδια! κ εγω ευχαριστημενος στο φουλ ειμαι...Για την δουλεια μου που ειναι 600 μετρα με το αμαξι παω.
Ελπιζω οι φοτο να φαινονται
Sougarman κοντα ειμαστε (νεα ιωνια)
Iceman λιγοκαλοτάξιδο!!! Να το χαίρεσαι και να το ευχαριστηθείς!
-
Καλοτάξιδο Γεράσιμε(;) !
Πολύ καλή επιλογή -
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
PS. Για τον καφέ είμαι μέσα. Είμαι Αγία ΠαρασκευήSougarman κοντα ειμαστε (νεα ιωνια)
Βριλήσσια εγώ!
-
Αρχίζω και βλέπω αρκετά στο δρόμο. Είδα 1 St line magnetic στο δημαρχείο στο Λαύριο το Σάββατο, 1 St line λευκό στη βουλιαγμένης και 1 business λευκό στην Αγίας Βαρβάρας την Κυριακή.
Σε αντίθεση έχω δει μόνο 2 3008 και το 1 το έχει γείτονας.
Ford Kuga