-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
αλλά να έχετε υπόψιν ότι στις σειρές E με τα RFT, η αλλαγή τους σε NON-RFT, βελτίωνε μεν την άνεση αλλά χειροτέρευε (αρκετά μάλιστα) την οδική συμπεριφορά.Όχι απαραίτητα. Αν έβαζες σπορ λάστιχο με σκληρό πλαϊνό βελτίωνες και την άνεση (λόγω μη RFT) και την συμπεριφορά, λόγω χαμηλότερου μη αναρτώμενου βάρους και του γεγονότος ότι συνήθως τα πιο γρήγορα μοντέλα είναι συμβατικά.
-
Δημοσίευση από d_am » 24 Μάιος 2017 09:58
Πέρασα νωρίτερα από το συνεργείο Σφακ και ρώτησα για τους λασπωτηρες που κρίνω ότι χρειαζομαι βάσει των κωδικών που βρήκα στο internet.
Οι κωδικοί ήταν σωστοί και ταίριαξαν με το μοντέλο και το vin. Ωστόσο εδώ δεν υπάρχουν διαθέσιμοι και πρέπει να γίνει παραγγελία από Γερμανία. Κόστος αγοράς 74 ευρώ το κάθε σετ (μπρος - πίσω)
Χρόνος παράδοσης περί τις 15-20 μέρες.
Κόστος τοποθέτησης δεν μου είπαν αλλά οι επίσημες οδηγίες της BMW γράφουν για μισή ώρα.
Νομίζω ότι το πακέτο θα βγει πολύ και σκέφτομαι να ψάξω στο eBay να βρω καμία τριτη ή μαϊμού λύση.Σου έχω λύση και original! Παραγγέλνεις online σε πολύ καλές τιμές τα γνήσια απο κλασικό αξιόπιστο 'γερμανικής' φιλοσοφίας e-shop της BMW.
Κοίταξε εδώ: https://www.leebmann24.de/bmw-schmutzfa ... 1-f48.html
Με την βοήθεια του google translate αν χρειαστεί, παραγγέλνεις άφοβα.
Πρόσφατα παρέλαβα το BMW junior seat για τον μικρό και τα all weather πατάκια για την Χ1 διακόσια ευρώ λιγότερο απο τις 'προσφορές' που πήρα απο τις Ελληνικές αντιπροσωπείες...
Σε δέκα ημέρες ήταν στο σπίτι μου με DHLΣου βγήκε τέτοια διαφορά με αυτά τα μεταφορικά που έχει;
-
430 καθισμα+πατάκια + 30 ευρώ DHL σύνολο 460.
Οι Ελληνικές BMW - πήρα σε όλους πανελλαδικά τηλέφωνο για προσφορά - κυμαίνονται απο 630-660 για τα ίδια.. -
Εκανε διαφορά το κάθισμα που ήταν σημαντικό ποσό. Θα τον τσεκάρω κι εγώ. Ζήτησα κάτι τιμές από BMW και περιμένω. Thanks!
-
Βγάζει στις διαστάσεις αυτές μη runflat η Michelin με €650 που φαντάζομαι θα είναι αρκετά πιο ήσυχα. Σίγουρα το σωστό είναι να κάνουν πρώτα τα χιλιόμετρα τους. Ωςτόςο είναι δυστυχώς η μόνη πηγή θορύβου του αμαξιού.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παρακαλώ,
το συγκεκριμένο κάθισμα είναι super. Θα κάνει απόσβεση μιας και είναι μέχρι 10-12 ετών και 36 κιλά και 'είμαστε τεσσάρων' ακόμη
Εδώ το χρεώνουν κανα 500άρικο και απο το leebmann24 το πήρα 329.. -
Να σου ζήσει φίλε μου! Είναι και πολύ όμορφο επίσης. Προς το παρόν δεν μου χρειάζεται, αλλά θα το έχω υπόψη μου!
-
Ο χρήστης d_am έγραψε:
Σου έχω λύση και original! Παραγγέλνεις online σε πολύ καλές τιμές τα γνήσια απο κλασικό αξιόπιστο 'γερμανικής' φιλοσοφίας e-shop της BMW.
Κοίταξε εδώ: https://www.leebmann24.de/bmw-schmutzfaenger-hinten-x1-f48.htmlΞέρω Γερμανικά και κινήθηκα άνετα, απλά δεν συμφέρει καθώς με τα 35 ευρώ των μεταφορικών η τιμή βγαίνει μόλις 15 ευρώ φθηνότερη από εδώ.
Ή θα κινηθώ όπως λέει ο Φάνης ή θα δοκιμάσω την τύχη μου με κινεζικα από ebay στα 50 ευρώ, που έχουν βάλει κάποιοι από Αυστραλία και έκατσαν μια χαρά, πληρώνοντας 10-15 ευρώ σε κανα λαστιχά για την τοποθέτηση. -
http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicl ... 4-door-suv
Μερικά ενδιαφέροντα data
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
ή θα δοκιμάσω την τύχη μου με κινεζικα από ebay στα 50 ευρώ, που έχουν βάλει κάποιοι από Αυστραλία και έκατσαν μια χαρά, πληρώνοντας 10-15 ευρώ σε κανα λαστιχά για την τοποθέτηση.Αξίζει για €10-20 να βάλεις μη γνήσια και να ρισκάρεις και την τοποθέτηση!?!?! Food for thought....
-
Είναι σχεδόν τα διπλα λεφτά παντως. 50 ευρώ κάνουν και οι 4 στο eBay.
Για κατι τέτοιο λέω! Οπτικά δεν βλέπω διαφορές... δεν ξέρω
http://www.ebay.de/itm/4X-Splash-Mud-Gu ... 2237891716Ακομα και ΟΕΜ
http://www.ebay.com/itm/262936091226Βασικά θέλω να αποφεύγω τη βρωμια στο πίσω πλαστικό (δείτε φωτό) και τυχόν πετραδάκια από μπροστά
-
Στέφανε πάρε από ebay, είναι μ@λ@κια σε περίπτωση ζημιάς στους λασποτήρες (από πεζοδρόμιο κλπ) να κλαις 150€. Με 50€ από ebay + μεταφορικά, παίρνεις και δεύτερο σετ για καβάτζα με τα λεφτά του ενός ορίτζιναλ.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Στέφανε πάρε τους ιμιτασιόν να ξεμπερδεύεις... όλη η τοποθέτηση είναι σύνολο 12 βίδες που ήδη υπάρχουν και έχουν και έτοιμες τις τρύπες. Τί μπορεί να πάει στραβά δηλ? Μήν το σκέφτεσαι καθόλου.
Όσο για τη ρεζέρβα τη 18άρα, να πώ οτι εγώ που την έχω εργοστασιακά τοποθετημένη, χωράει άνετα κάτω απο το πατάκι του πορτπαγκάζ και μένει και πολύς χώρος για ψιλοπράγματα. Χρωστάω φωτό για του λόγου το αληθές. -
Ο χρήστης Vasilis Constructor έγραψε:
Στέφανε πάρε τους ιμιτασιόν να ξεμπερδεύεις... όλη η τοποθέτηση είναι σύνολο 12 βίδες που ήδη υπάρχουν και έχουν και έτοιμες τις τρύπες. Τί μπορεί να πάει στραβά δηλ? Μήν το σκέφτεσαι καθόλου.
Όσο για τη ρεζέρβα τη 18άρα, να πώ οτι εγώ που την έχω εργοστασιακά τοποθετημένη, χωράει άνετα κάτω απο το πατάκι του πορτπαγκάζ και μένει και πολύς χώρος για ψιλοπράγματα. Χρωστάω φωτό για του λόγου το αληθές.Κάπου διάβαζα ότι ίσως χρειαστεί να ανοιχτεί και κάποια επιπλεόν, αλλά εξ όσων έχω δει το αμάξι έχει έτοιμες υποδοχές!
Εσύ έχεις βάλει;
Όσο για τη ρεζέρβα αυτή ως ανάγκης λογικά χωράει, αλλά δεν χωράει, γράφουν στα ξένα φόρα, ο κανονικός τροχός αν χρειαστεί να τον αλλάξεις! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Όσο για τη ρεζέρβα τη 18άρα, να πώ οτι εγώ που την έχω εργοστασιακά τοποθετημένη, χωράει άνετα κάτω απο το πατάκι του πορτπαγκάζ και μένει και πολύς χώρος για ψιλοπράγματα. Χρωστάω φωτό για του λόγου το αληθές.Κάπου διάβαζα ότι ίσως χρειαστεί να ανοιχτεί και κάποια επιπλεόν, αλλά εξ όσων έχω δει το αμάξι έχει έτοιμες υποδοχές!
Εσύ έχεις βάλει;
Όσο για τη ρεζέρβα αυτή ως ανάγκης λογικά χωράει, αλλά δεν χωράει, γράφουν στα ξένα φόρα, ο κανονικός τροχός αν χρειαστεί να τον αλλάξεις!Δεν έχω βάλει λασπωτήρες, άν και λόγω της χρήσης που του κάνω μάλλον πρέπει να βάλω.
Η ρεζέρβα είναι κανονική και όχι μικρή. Δεν έχω προσέξει άν είναι 225 φάρδος αλλα σίγουρα είναι μεγάλη απλά σιδερένια. Θα το τσεκάρω αργότερα και θα απαντήσω με φωτοντοκουμέντο! Χαχα!!! -
Παιδιά, ξέρει κανεις το bolt pattern / pcd των ζαντών που φοράει η Χ1 μας;
-
Για οποιον ενδιαφερεται για Apple Car Play είναι διαθεσιμο για παραγγελια αλλα προϋποθέτει να βαλεις και ένα από τα Ναβι με ελαχιστο κοστος 1800+ γιουρος...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Για οποιον ενδιαφερεται για Apple Car Play είναι διαθεσιμο για παραγγελια αλλα προϋποθέτει να βαλεις και ένα από τα Ναβι με ελαχιστο κοστος 1800+ γιουρος...Δεν περιμενα κατι καλυτερο απο την bmw. Εδω πληρωνουμε το cruise control , που το ειχε η alfa romeo 147 του 2002 που πουλησα τον προηγουμενο μηνα.........
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Όντως τραγικό. Πως να μην ακούγονται φωνές μετά από τον γαλλικό ανταγωνισμό;
-
Εντάξει βρε παιδιά δεν αγοράζεις BMW για τα γκατζετς.
BMW X1 2016